Zoeken naar mexicaans restaurant leuven

mexicaans restaurant leuven
La Cantina Latijns-Amerikaans Restaurant.
La Cantina del Coronel is al sinds 1989 het restaurant in Leuven waar u in ongedwongen en charmante zuiderse sfeer geniet van een heerlijke Zuid-Amerikaanse keuken aan de beste prijzen. De legendarische Cantina sfeer binnen en in de zomer een zwoel terras buiten.
El Sombero De beste Mexicaans keuken in Leuven.
Lei 25, 3000 Leuven 016 23 12 28. Lei 25, 3000 Leuven. 016 23 12 28. Ma Di Woe Do Vr Za Zo. Meer dan 30 jaar geleden introduceerde familiebedrijf El Sombrero als eerste restaurant de Mexicaanse keuken in Leuven.
DONKI mijnLeuven.
Mexicaans take away restaurant DONKI. Achter de kotmadam op de Oude Markt gaat sinds kort het Mexicaanse take away restaurant DONKI schuil. De specialiteiten van deze zaak zijn burritos en tacos, ofwel goedgevulde wraps. Het personaliseren van eten lijkt daarmee echt een trend want ook hier stel je je gerecht helemaal zelf samen. Daarbij ben je altijd zeker van dagverse ingrediënten die bovendien zoveel mogelijk biologisch en van lokale oorsprong zijn. Respect voor mens en milieu wordt ook bij DONKI hoog in het vaandel gedragen. Zeker het proberen waard is de huisbereide limonade met munt of basilicum. Super origineel en lekker! Specialiteit: Burrito met gegrilde kip en saus, 695., Oude Markt 48, 3000 Leuven.

Het restaurant werd opgesplitst in een gedeelte restaurant" en een gedeelte TAPAS-bar. Dit brengt met zich mee dat de zitplaatsen in het restaurant beperkt zijn en men dient zijn tafeltje te reserveren. Reserveert U niet kunnen wij niet garanderen dat we U een plaats kunnen toewijzen.
De 5 beste Mexicaanse restaurants in Leuven TripAdvisor.
Zoekopdracht beperken tot Leuven. 1 van 9 resultaten. Mexicaans Latijns Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Lekker eten en heerlijke margarita 20/08/2018. 2 van 9 resultaten. Mexicaans Zuid-Westers Latijns Fastfood Midden-Amerikaans Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Lekker goedkoop mexicaans! Lekkere fastfood 15/04/2018. 3 van 9 resultaten. Mexicaans Latijns Geschikt voor vegetariërs. Uitje met een vriendin 10/08/2018. restaurant New Mexico.
El Sombrero, Leuven Tel: 016231. Restaurants goudengids.be.
Een gezellig Mexicaans restaurant in het hartje van Leuven. Hoewel de zaak zeer vol zat, werden we zeer snel en op een vriendelijke manier bediend. Prijs-kwaliteit is zeker in orde. Een van de betere Mexicaanse restaurants waar ik al gegeten heb.
Los Flamencos.
We went to this restaurant with a friend and enjoyed it very much: we had 2 vegetarian tapas menus and 1 normal tapas menu, with 1 sangria/wine/cava included for 20. We received 9 tapas that were all very good, and nicely presented. The patatas bravas are even difficult to find them so good in Spain! If you want, for 7 you can have dessert and coffee, but actually we were satisfied with only the tapas. Naamsestraat 19, 3000 Leuven info@los-flamencos.be 016 29 43 14 Openingsuren: Tuesday friday: 1800: 2200: Saturday Sunday: 1200-1400: 1800-2200.:
Broer en zus openen eigen zaak in Leuven: Donki KBC Bank Verzekering.
Blog: Mexicaanse vibes op de Oude Markt in Leuven: Donki. Pierre en Xiomara Baltodano zijn broer en zus, en beiden gek op de Zuid-Amerikaanse keuken. Je hoort het vast al aan hun namen, daar liggen ook hun roots. Samen kwamen ze op het idee om een Mexicaans restaurant te openen, bij voorkeur in Gent of Leuven.
tapas leuven Spanish Restaurant mexicaans restaurant leuven.
El Sombrero introduceerde twintig jaar geleden als eerste restaurant de Mexicaanse keuken in Leuven en nog steeds vormt dit restaurant een vaste waarde voor de liefhebbers van pikante en minder pikante gerechten uit de Mexicaanse keuken. El Sombero De beste Mexicaans keuken in Leuven.
New Mexico.
Als het water u in de mond komt bij deze authentieke en lekkere dagvers bereide Tex-Mex gerechten, stop dan even in dit fi jne restaurant en laat u meevoeren op een spannende en verrassend kleurrijke Mexican-foodtrip. Hier is het alle dagen Mexican-time en geniet u à la dolce far niente van het beste van de Mexicaanse keuken.
Mexicaans Levering van restaurants in uw buurt Deliveroo.
Levering van Mexicaanse maaltijden in België. Houdt u van tequila, guacamole en enchiladas, dan hebt u zeker en vast een favoriet Mexicaans restaurant. Met zoveel keuzemogelijkheden in België is het geen uitdaging om de authentieke Mexicaanse keuken aan te treffen, evenals het meer bekende tex-mex fusion food.
mexicaans Leven in Leuven.
Mexicaans restaurant El Sombrero. El Sombrero introduceerde twintig jaar geleden als eerste restaurant de Mexicaanse keuken in Leuven en nog steeds vormt dit restaurant een vaste waarde voor de liefhebbers van pikante en minder pikante gerechten uit de Mexicaanse keuken.

Contacteer ons