Op zoek naar restaurant leuven muntstraat?

restaurant leuven muntstraat
Restaurants Muntstraat.
Refresh yourself in the culinary heart of Leuven, in the shadow of the majestic town hall. Drink and dine here, visit popular pubs and enjoy yourself until the wee hours of the night. Club to rent. Wabi Sabi Sushi Bar. La Cantina del Coronel. Indian Homestyle Cuisine. t Zwart Schaap. Download hier de digitale gids van de Muntstraat.
ASCOLI Frans Restaurant LEUVEN 3000.
Terug naar de zoekresultaten. Muntstraat 17 3000 LEUVEN Toon telefoonnummer 016.23.93.64. Keukentype: Franse, Italiaanse, Seizoensgebonden website restaurant ASCOLI. Voeg toe aan favorieten. Menu van de maand. Over restaurant ASCOLI. In één van de bekendste straatjes van Leuven, meerbepaald de Muntstraat, ontdekt u het gezellige familierestaurant Ascoli.
Home ASCOLI.
Wij zijn in verlof vanaf 17/07 tot en met 04/08. In één van de bekendste straatjes van Leuven, meerbepaald de Muntstraat, ontdekt u het gezellige familierestaurant Ascoli. U kunt hier kennismaken met een voortreffelijke typisch Italiaanse keuken, met hier en daar enkele Franse accenten. Sinds 1982 ontvangt de immer sympathieke restaurantmanager Nicola Montella u hier van harte in een erg ontspannen en warme sfeer. Samen met zijn team stelt hij steeds alles in het werk zodat u hier een uiterst aangenaam tafelmoment beleeft. Op de uitgebreide kaart vindt u vast voor iedereen wat wils, daarnaast stelt de chef u regelmatig nieuwe suggesties voor en creëert hij met plezier speciale menuaanbiedingen voor feestdagen of eventuele thema-avonden. Kwaliteit wordt steevast hoog in het vaandel gedragen, zo werkt men enkel met verse kwaliteitsproducten en dit naargelang de seizoenen. Daarnaast staat Ascoli garant voor een snelle en professionele bediening. In de zomer is het aangenaam tafelen in de zaal van het restaurant, die volledig voorzien is van airco.
BARACCA Italian Food Fuel Leuven.
Helaas is dit een van de grootste redenen waardoor we een niet-rolstoelvriendelijk restaurant zijn. Indien u hier rekening mee kan houden vernemen we graag op voorhand de aanwezigheid van een rolstoelgebruiker zodat we een geschikte tafel kunnen toewijzen. Vanwege de hoogte van de eettoog is deze afgeraden voor rolstoelgebruikers. Kan ik bij jullie parkeren? Baracca bevindt zich in een wandelgedeelte en is niet bereikbaar met de wagen. Op wandelafstand vind u de volgende publieke parkeergarages.: Parking Ladeuze / 350 M. Monseigneur Ladeuzeplein 20, 3000 Leuven.
Kokoon.
La Cantina Latijns-Amerikaans Restaurant.
La Cantina del Coronel is al sinds 1989 het restaurant in Leuven waar u in ongedwongen en charmante zuiderse sfeer geniet van een heerlijke Zuid-Amerikaanse keuken aan de beste prijzen. De legendarische Cantina sfeer binnen en in de zomer een zwoel terras buiten. Welkom in La Cantina! Telefoon: 016 29 08 63. GSM: 32 498 78 54 73. Alle dagen open vanaf 06/11/2017.: 1200: uur 1400: uur. 1730: uur 2200: uur. Nieuws del Coronel. Contact Gegevens: Telefoon: 016 29 08 63 GSM: 32 498 78 54 73. Bericht van: 09/03/2017. Wij zijn open met oudejaar à la carte. Gesloten 24/25 dec. en 1 januari. Bericht van: 11/12/2015. Beste klanten, Wij zijn vanaf vanavond OPEN ieder van u WELKOM. Bericht van: 22/04/2014. Groepen kunnen nu ook kiezen voor het Fajitasmenu. Lekker, leuk en makkelijk! Bericht van: 27/05/2011. Zomerterras valt in de smaak! Bericht van: 08/05/2011. Muntstraat 12 3000 Leuven Tel 016/29 08 63.
De 10 beste restaurants in Leuven TripAdvisor.
Aangenaam verrast 24/11/2017. Zorba Restaurant Leuven Heverlee. 5 van 351 Restaurants in Leuven. 1 van 28 Restaurants in Heverlee. Europees Mediterraan Grieks Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. 6 van 351 Restaurants in Leuven. 2 van 28 Restaurants in Heverlee.
New Mexico.
Als het water u in de mond komt bij deze authentieke en lekkere dagvers bereide Tex-Mex gerechten, stop dan even in dit fi jne restaurant en laat u meevoeren op een spannende en verrassend kleurrijke Mexican-foodtrip. Hier is het alle dagen Mexican-time en geniet u à la dolce far niente van het beste van de Mexicaanse keuken.
Italiaans restaurant Leuven goudengids.be.
Tiensestraat 23, 3000 Leuven. Dinsdag 1730: 2230.: Nieuw Italiaans restaurant in hartje Leuven in de Tiensestraat. Maandelijks nieuwe menukaart en wekelijkse suggesties. Specialiteit Ossobuco en Kalfszwezerik. Voor zakelijk en familie! Diet in the Box. 17 La Favola. Muntstraat 14, 3000 Leuven.
Smeulend eten leidt tot hevige rookontwikkeling in restaurant Muntstraat Leuvenactueel.
Omstreeks 4 uur vannacht moest de brandweer uitrukken naar de Muntstraat in Leuven. Er kwam rook uit een pand met een restaurant en twee bovengelegen appartementen. De twee bewoners van de appartementen werden gewekt door het brandalarm, en merkten een enorme rookontwikkeling op in het restaurant.
Trente.
Geen luxueuze eetzaal dus, maar een warme ruimte met eenvoudige materialen, zodat alle aandacht naar de borden en uw gezelschap kan gaan. Maar geen paniek, ook zonder deze theorie, zal u een bezoek aan Trente niet betreuren. Hopelijk tot gauw!
EssenCiel.
Home Restaurant Impressie Menu Reserveer Cadeaubon Social Media Instagram Facebook Contact Merkat. RESTAURANT EsSENCIEL LEUVEN. Restaurant EssenCiel is een gastronomisch restaurant met een klassieke keuken die zijn invloed uit de nieuwe wereldkeuken kent. In een rustiek kader bieden we door onze beperkte ruimte plaats aan ongeveer 20 personen.

Contacteer ons