Zoeken naar restaurant mechelsestraat leuven

restaurant mechelsestraat leuven
Convento.
zoff.
Zoff is geen pastahuis of klassiek Italiaans restaurant, maar wel een uitstekende plek waar men kan ontbijten, s middags verfijnde hapjes kan eten of s avonds van een aperitief kan genieten om in de stemming te komen. En dit alles voor een redelijke prijs in een bijzondere ambiance.
Mechelsestraat, 3000 Leuven Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
Fout ontdekt of restaurant niet gevonden? Laat het ons weten! Mechelsestraat, 3000 Leuven Alle restaurants in de buurt PocketResto.be IKIOSK NV 2015 Voorwaarden Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat. Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.
Brasserie Absolut.
In de winter geniet je binnen van de warme en huiselijke sfeer, in de zomer van het prachtige terras, een aperitiefje in de lounge zeteltjes, culinair genieten van het suggestiemenu, het kan allemaal! Zijn top team vervolmaakt je culinaire ervaring, een biertje van de maand, een gin-cocktail, dessert Absolut.,
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
De 10 beste restaurants in de buurt van klein Begijnhof.
Een restaurant zoeken. Onder den Toren. 122 van 363 restaurants in Leuven. Halfmaartstraat 2 Sint Geertrui / Kleinbegijnhof. 01, km van klein Begijnhof. Weekendje weg 27/04/2018. Gezellige sfeer, eerlijk en he 26/03/2018. Keukens: Belgisch, Nederlands, Europees. 206 van 363 restaurants in Leuven. 01, km van klein Begijnhof. Overheerlijk en top bediening 13/03/2018. Keukens: Belgisch, Nederlands, Europees. Koffie en Staal. 210 van 363 restaurants in Leuven. Mechelsestraat 140 A.
12 uitstekende culinaire adressen in Leuven Culinair Knack Weekend.be.
Ontdek onze selectie met uitstekende culinaire adresjes in Leuven. 1715 Keer gedeeld. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Deel op Google. Deel op LinkedIn. Deel op Pinterest. Restaurant Spaans Dak Daniel Geeraerts. Bij Elsen Kaasambacht, gelegen in de Mechelsestraat, kan je eerst proeven welke kazen in de smaak vallen.

Contacteer ons