Resultaten voor restaurant muntstraat leuven

restaurant muntstraat leuven
Restaurant EssenCiel Leuven.
Als Jong Keukengeweld chef behoort hij dan ook tot één van de grootste young potentials van de creatieve gastronomie. Ook Romina werkte bij Nuance alvorens ze besloten om op jonge leeftijd een eigen restaurant te starten. RESERVEER HIER ONLINE JE TAFEL EN KRIJG ONMIDDELIJK BEVESTIGING VAN JE RESERVATIE. Naamsestraat 47 3000 Leuven.
masalatop Indian Restraurant.
Proef, eet, drink en geniet van uw culinaire reis door ons verzorgd, zodat we u gauw een volgende keer weer mogen verwelkomen. Neem contact met ons op. Masalatop Indian Restaurant. Meiersstraat 3, 3000 Leuven, Belgium. Mobile No: 32494160713. Every dag from 1200: to 1400: and.
Italiaans Restaurant Filosofia Leuven.
Italiaanse streekgerechten op een creatieve manier. Begin jaren 70 kwam Colomba Fabio naar Leuven en begon er in de Mechelsestraat de welbefaamde Pronto. Een Italiaanse zaak waar iedere generatie studenten er tot in de vroege uurtjes kon vertoeven. Na een brand in de zaak, verhuisde ze naar de Muntstraat waar het succes nog feller werd. Zijn zoon Claudio was niet van plan om in de horeca te werken. Tot hem werd gevraagd om in de weekend te helpen in de zaak. De passie begon te groeien. Hij besloot een opleiding aan de hotelschool te volgen maar vond dat deze basiskennis nog verruimd kon worden. Waarnaar hij Europa begon door te reizen en overal wat begon te werken om ervaring op technisch gebied en smaakgebied op te doen. Het koken en de passie waren er maar het was nog niet genoeg om een restaurant te starten.
Horeca Muntstraat Muntstraat.
Hier ligt de wereld van Italië tot Japan, van Europa tot Latijns-Amerika aan uw voeten. Beleef het culinaire hart van Leuven, in de schaduw van het majestueuze stadhuis, bezoek er de populaire cafés en laat je gaan tot in het diepste van de nacht! Welkom in de Muntstraat!
Restaurant Trente in de Muntstraat Leven in Leuven.
Over Leven in Leuven. Bengaals restaurant Worldkitchen. Wokken in de Wok Dynasty. Restaurant Trente in de Muntstraat. Uitmuntend, maar zeer prijzig restaurant in de Muntstraat. De verfijnde keuken met aangepaste wijnen is een waar genot voor fijnproevers. Op zoek naar een geschikt restaurant om de verjaardag van mijn vriend te vieren, viel mijn oog op een nagelnieuw restaurant in de Muntstraat.
BARACCA Italian Food Fuel Leuven.
Helaas is dit een van de grootste redenen waardoor we een niet-rolstoelvriendelijk restaurant zijn. Indien u hier rekening mee kan houden vernemen we graag op voorhand de aanwezigheid van een rolstoelgebruiker zodat we een geschikte tafel kunnen toewijzen. Vanwege de hoogte van de eettoog is deze afgeraden voor rolstoelgebruikers. Kan ik bij jullie parkeren? Baracca bevindt zich in een wandelgedeelte en is niet bereikbaar met de wagen. Op wandelafstand vind u de volgende publieke parkeergarages.: Parking Ladeuze / 350 M. Monseigneur Ladeuzeplein 20, 3000 Leuven.
De 10 beste restaurants in Leuven TripAdvisor.
Zeer lekker gegeten 06/03/2019. 3 van 375 Restaurants in Leuven. Belgisch Barbecue Europees Fusion Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. 4 van 375 Restaurants in Leuven. Één van de beste van Leuven en oms 10/03/2019. Karamna Snack Restaurant. 5 van 375 Restaurants in Leuven.
Locaties.
België Frankrijk Nederland. Aalst Antwerpen Brugge Brussel Gent Hasselt Knokke-Heist Leuven Maasmechelen Mechelen Luik. Naamsestraat 5, 3000 Leuven 32 016 66 12 66. Alle dagen open van 11.30 tot 22.00u. Reserveren niet mogelijk op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Binnenkijken in het restaurant.
Home Quetzal België.
Van 23/05 tem 12/06 @ Leuven. Klik op een vestiging voor de openingsuren contactgegevens. Quetzal BVBA BE 0861.671.487 Webdesign Leuven Buro 86. Door op OK te klikken of gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.
Restaurant Sakura.
Burger Folie Great Gourmet Burgers.
It's' burgertime! Op deze 6 plekken in Leuven eet je de beste hamburgers.
Zo'n' 500 meter verder in de Muntstraat word je verwelkomd door Burger Folie. Met een ruim, modern interieur binnen en een gezellig terras buiten, biedt dit restaurant zowel tijdens de winter als in de zomer voldoende plaats. Maar het zijn natuurlijk vooral de gigantische burgers en het kwaliteitsvlees die iedereen doen terugkomen. Dresseer je burger met de huisbereide tomatenrelish of andere zelfgemaakte sauzen en vergeet vooral niet de verse frietjes te proberen. En voor de fuivende studenten: tijdens de lunch kun je in Burger Folie terecht voor de Hangover burger! Wie van het uitzicht op de Grote Markt wil genieten, is aan het juiste adres bij Bar Louis. In de zomer heb je er zicht op het imposante stadhuis, maar binnenin is het er even gezellig. Je reserveert er best, want dit restaurant is erg in trek bij dagjestoeristen in Leuven.

Contacteer ons