Op zoek naar restaurant muntstraat leuven?

restaurant muntstraat leuven
Openingsuren Restaurant Mykene Belgische Keuken in Leuven.
Restaurant Mykene Belgische Keuken is vandaag open tot 2200. maandag 19 maart. dinsdag 20 maart. woensdag 21 maart. donderdag 22 maart. vrijdag 23 maart. zaterdag 17 maart. zondag 18 maart. Info laatst gecontroleerd op 28 mei 2017. Info niet correct? Laat het ons weten! Uitzonderlijk open op zondag 1 april 2018 voor Paaszondag. Uitzonderlijk open op maandag 2 april 2018 voor Paasmaandag. Muntstraat 44, 3000 Leuven.
RESTAURANT d'ARTAGNAN' HEDENDAAGSE KLASSIEKE GASTRONOMIE.
maandag behalve voor groepen vanaf 25 personen. Restaurant dArtagnan beschikt over een privéparking, uitsluitend op reservatie. Tel: 32 16 29 26 26 Email: info@restaurantdartagnan.be. Naamsestraat 72, 3000 Leuven. Tel: 32 16 29 26 26 Email: info@restaurantdartagnan.be. Naamsestraat 72, 3000 Leuven.
Restaurant Trente in de Muntstraat Leven in Leuven.
Over Leven in Leuven. Bengaals restaurant Worldkitchen. Wokken in de Wok Dynasty. Restaurant Trente in de Muntstraat. Uitmuntend, maar zeer prijzig restaurant in de Muntstraat. De verfijnde keuken met aangepaste wijnen is een waar genot voor fijnproevers. Op zoek naar een geschikt restaurant om de verjaardag van mijn vriend te vieren, viel mijn oog op een nagelnieuw restaurant in de Muntstraat.
Meating Room De beste steak in Leuven.
AL PARMA CASA MADRE.
De lekkere Belgische keuken Restaurant Mykene Leuven.
Las Lanzas, Spaans restaurant in Leuven, mediterrane keuken.
Spaanse wijnen zijn van uitstekende kwaliteit en nog net iets goedkoper dan zijn Franse concurrenten. Las Lanzas serveert een heerlijke keuken die de culinaire charme van het zuiden op uw bord tovert. En dit met een buitengewone prijs-kwaliteitsverhouding. Boek nu je tafeltje bij Las Lanzas, uw Spaans restaurant in Leuven.
De 10 beste restaurants in Leuven TripAdvisor.
Couvert Couvert Heverlee. 8 van 370 Restaurants in Leuven. 2 van 30 Restaurants in Heverlee. Frans Europees Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Absolute top in het Leuvense 25/11/2018. Zorba Restaurant Leuven Heverlee. 9 van 370 Restaurants in Leuven. 3 van 30 Restaurants in Heverlee.
Horeca Muntstraat Muntstraat.
Hier ligt de wereld van Italië tot Japan, van Europa tot Latijns-Amerika aan uw voeten. Beleef het culinaire hart van Leuven, in de schaduw van het majestueuze stadhuis, bezoek er de populaire cafés en laat je gaan tot in het diepste van de nacht! Welkom in de Muntstraat!
Best Restaurants in Leuven.
Best Restaurants in Leuven. Created by Tom Van Daele Updated On: September 13, 2014. Muntstraat 36, Leuven, Vlaams-Brabant. French Restaurant 12 tips and reviews. Steven Vermoere: Ask for the beer and foodpairing instead of the wine. Kapeldreef 46, Heverlee, Vlaams-Brabant.
El Sombrero Mexicaans Restaurant Leuven.
Reserveer of doe een etentje cadeau! Vanaf 1730: bestelling aan huis! El primero Mexicaanse restaurant. 30 jaar geleden introduceerde familiebedrijf El Sombrero als eerste restaurant de Mexicaanse keuken in Leuven. Onze prioriteiten zijn sindsdien onveranderd gebleven.: Creatieve gerechten van goede kwaliteit.
PepeNero in Leuven Tablebooker.
U vindt ons restaurant in de Muntstraat, 19 te Leuven, een wandelstraat in het toeristisch hart van Leuven op enkele meters van het stadhuis, de Oude Markt en op 15 minuten wandelen van het station van Leuven. Lekker lunchen of dineren in een luxueus en stijvol kader met haardvuur en verarmd terras.

Contacteer ons