Op zoek naar restaurant muntstraat leuven?

restaurant muntstraat leuven
BEST sushi RESTAURANT showcooking IN LEUVENsushi, leuvenshowcookingtepanyaki, home.
Muntstraat, 3000 Leuven Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
Muntstraat, 3000 Leuven. 116 restaurants nabij Muntstraat. alfabetisch afstand relevantie. 10 m van Muntstraat. La Cantina Del Coronel. 20 m van Muntstraat. restaurant, Argentijns, Braziliaans, Mexicaans. 50 m van Muntstraat. 50 m van Muntstraat. s Meiersstraat, 1. 50 m van Muntstraat.
PepeNero in Leuven Tablebooker.
U vindt ons restaurant in de Muntstraat, 19 te Leuven, een wandelstraat in het toeristisch hart van Leuven op enkele meters van het stadhuis, de Oude Markt en op 15 minuten wandelen van het station van Leuven. Lekker lunchen of dineren in een luxueus en stijvol kader met haardvuur en verarmd terras.
Restaurant Tr3s houdt het na zeven jaar voor bekeken Leuven Regio HLN.
Vorig jaar in oktober hadden ze nog natuurkundige Stephen Hawking als gast. Leuven Restaurant Tr3s in de Muntstraat in Leuven stopt ermee. Dat hebben ze zelf aangekondigd op hun Facebookpagina die ondertussen verwijderd is. Sinds" dinsdag zijn wij gesloten. Niet op vakantie maar gestopt.
Horeca Muntstraat Muntstraat.
Hier ligt de wereld van Italië tot Japan, van Europa tot Latijns-Amerika aan uw voeten. Beleef het culinaire hart van Leuven, in de schaduw van het majestueuze stadhuis, bezoek er de populaire cafés en laat je gaan tot in het diepste van de nacht! Welkom in de Muntstraat!
Restaurant Trente in de Muntstraat Leven in Leuven.
Over Leven in Leuven. Bengaals restaurant Worldkitchen. Wokken in de Wok Dynasty. Restaurant Trente in de Muntstraat. Uitmuntend, maar zeer prijzig restaurant in de Muntstraat. De verfijnde keuken met aangepaste wijnen is een waar genot voor fijnproevers. Op zoek naar een geschikt restaurant om de verjaardag van mijn vriend te vieren, viel mijn oog op een nagelnieuw restaurant in de Muntstraat.
BARACCA Italian Food Fuel Leuven.
Helaas is dit een van de grootste redenen waardoor we een niet-rolstoelvriendelijk restaurant zijn. Indien u hier rekening mee kan houden vernemen we graag op voorhand de aanwezigheid van een rolstoelgebruiker zodat we een geschikte tafel kunnen toewijzen. Vanwege de hoogte van de eettoog is deze afgeraden voor rolstoelgebruikers. Kan ik bij jullie parkeren? Baracca bevindt zich in een wandelgedeelte en is niet bereikbaar met de wagen. Op wandelafstand vind u de volgende publieke parkeergarages.: Parking Ladeuze / 350 M. Monseigneur Ladeuzeplein 20, 3000 Leuven.
De 10 beste restaurants in Leuven TripAdvisor.
Couvert Couvert Heverlee. 8 van 370 Restaurants in Leuven. 2 van 30 Restaurants in Heverlee. Frans Europees Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Absolute top in het Leuvense 25/11/2018. Zorba Restaurant Leuven Heverlee. 9 van 370 Restaurants in Leuven. 3 van 30 Restaurants in Heverlee.
Restaurant Voltaire Leuven, Heverlee.
en blijf op de hoogte van onze nieuwe suggesties. Wij zijn met jaarlijkse vakantie tot en met 4 januari smiddags, avond open. Tot 12 personen. Reserveer nu Reserveer nu. 12 personen of meer. Voltaire Jules Vandenbemptlaan 6a, 3001 Leuven info@voltaire.be 32 0 16 20 44 43.
Home Quetzal België.
Van 23/05 tem 12/06 @ Leuven. Klik op een vestiging voor de openingsuren contactgegevens. Quetzal BVBA BE 0861.671.487 Webdesign Leuven Buro 86. Door op OK te klikken of gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.
Restaurant ROSSI Leuven.
Zes nieuwkomers: GaultMillau is gul voor Leuvense regio Leuvenactueel.
Maar liefst zes nieuwe restaurants werden opgenomen in de gids. Couvert Couvert blijft met 17 mutsjes het beste restaurant, maar EssenCiel is het enige dat een stap vooruit zet. Bovenaan het klassement verandert er weinig voor de restaurants van Leuven en omstreken. Couvert Couvert uit Egenhoven blijft de beste van de klas met 17 mutsjes, gevolgd door Arenberg en Het Land aan de Overkant in Heverlee en EssenCiel in de Muntstraat in Leuven.

Contacteer ons