Meer resultaten voor restaurant muntstraat leuven

restaurant muntstraat leuven
De Kansel.
De Kansel Ontdek Restaurant De Kansel Reserveer hier! Kom gezellig en betaalbaar tafelen in een sfeervol interieur met neo-gothisch kerkmeubilair en een antieke kansel. Onze uitgebreide kaart is zeer gevarieerd, gaande van typische streekgerechten tot klassieke schotels en aangevuld door seizoensgebonden suggesties. De Kansel is ook uitermate geschikt voor groepen. Kijk alvast naar onze Menuvoorstellen. In de zomer beschikken wij over een gezellig terras. Muntstraat 15 3000 Leuven info@kansel.be T 32 16 22 09 23.
The best 37 restaurants Leuven Vlaams Gewest Belgium GaultMillau.
Muntstraat 4, 3000 Leuven. Tiensestraat 22, 3000 Leuven. Balls Glory Leuven. Tiensestraat 31, 3000 Leuven. Grote Markt 5, 3000 Leuven. Vaartstraat 14, 3000 Leuven. According to January 6th 1978 informatique et libertés law updated in 2004, you have the right to access and correct your personal information that you can exercise by mailing us at contact@gaultmillau.fr/p." By checking this box I accept to receive promotion offers from GaultMillau partners." Restaurant Maximin Hellio.
Muntstraat, 3000 Leuven Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
Muntstraat, 3000 Leuven. 116 restaurants nabij Muntstraat. alfabetisch afstand relevantie. 10 m van Muntstraat. La Cantina Del Coronel. 20 m van Muntstraat. restaurant, Argentijns, Braziliaans, Mexicaans. 50 m van Muntstraat. 50 m van Muntstraat. s Meiersstraat, 1. 50 m van Muntstraat.
BEST sushi RESTAURANT showcooking IN LEUVENsushi, leuvenshowcookingtepanyaki, home.
Restaurant EssenCiel.
Home Menu A la carte Lunch Private dining Reserveer Contact foto's' traiteur menu kerstmis. welkom" bij EssenCiel." EssenCiel is een creatie van Niels Brants en vriendin Romina Charels. Niels was twee jaar lang de sous-chef bij het tweesterren restaurant Nuance in Duffel. Als Jong Keukengeweld chef behoort hij dan ook tot één van de grootste young potentials van de creatieve gastronomie. Ook Romina werkte bij Nuance alvorens ze besloten om op jonge leeftijd een eigen restaurant te starten. Naamsestraat 47 3000 Leuven info@essenciel.be T 32 474 26 18 64.
masalatop Indian Restraurant.
Proef, eet, drink en geniet van uw culinaire reis door ons verzorgd, zodat we u gauw een volgende keer weer mogen verwelkomen. Neem contact met ons op. Masalatop Indian Restaurant. Meiersstraat 3, 3000 Leuven, Belgium. Mobile No: 32494160713. Every dag from 1200: to 1400: and.
Italiaans Restaurant Filosofia Leuven.
Italiaanse streekgerechten op een creatieve manier. Begin jaren 70 kwam Colomba Fabio naar Leuven en begon er in de Mechelsestraat de welbefaamde Pronto. Een Italiaanse zaak waar iedere generatie studenten er tot in de vroege uurtjes kon vertoeven. Na een brand in de zaak, verhuisde ze naar de Muntstraat waar het succes nog feller werd. Zijn zoon Claudio was niet van plan om in de horeca te werken. Tot hem werd gevraagd om in de weekend te helpen in de zaak. De passie begon te groeien. Hij besloot een opleiding aan de hotelschool te volgen maar vond dat deze basiskennis nog verruimd kon worden. Waarnaar hij Europa begon door te reizen en overal wat begon te werken om ervaring op technisch gebied en smaakgebied op te doen. Het koken en de passie waren er maar het was nog niet genoeg om een restaurant te starten.
Horeca Muntstraat Muntstraat.
Hier ligt de wereld van Italië tot Japan, van Europa tot Latijns-Amerika aan uw voeten. Beleef het culinaire hart van Leuven, in de schaduw van het majestueuze stadhuis, bezoek er de populaire cafés en laat je gaan tot in het diepste van de nacht! Welkom in de Muntstraat!
Taj Mahal Leuven OFFICIAL WEBSITE.
Dat kan onze sfeervolle restaurant in Leuven of gewoon bij u thuis of op uw werk. Neem alvast een kijkje in ons menu of bestel direct uw favoriete curry. We maken alleen gebruik van echt verse, traditionele ingredienten. En dat proeft u!
Restaurant Trente in de Muntstraat Leven in Leuven.
Over Leven in Leuven. Bengaals restaurant Worldkitchen. Wokken in de Wok Dynasty. Restaurant Trente in de Muntstraat. Uitmuntend, maar zeer prijzig restaurant in de Muntstraat. De verfijnde keuken met aangepaste wijnen is een waar genot voor fijnproevers. Op zoek naar een geschikt restaurant om de verjaardag van mijn vriend te vieren, viel mijn oog op een nagelnieuw restaurant in de Muntstraat.
Home Muntstraat.
Culinaire hoofdstraat van Leuven. Find us on Facebook. Eigenschappen van het document Titel: Home. Publicatiedatum: Oktober 10, 2014. Categorie: Andere inhoud. Ook beschikbaar in de volgende talen: Engels. Restaurant Café Uitgaansleven. Eten, Drinken, Feesten? Welkom in de Muntstraat! Onze komende activiteiten.: Hapje-Tapje, Culinaire wandeling., De Leuvense Muntstraat dateert van de Middeleeuwen en dankt haar naam aan het feit dat in 1306 het Leuvense Muntatelier naar daar werd overgebracht. Download hier de digitale gids van de Muntstraat. Maak nu zondag 5 augustus.
Locaties.
België Frankrijk Nederland. Aalst Antwerpen Brugge Brussel Gent Hasselt Knokke-Heist Leuven Maasmechelen Mechelen Luik. Naamsestraat 5, 3000 Leuven 32 016 66 12 66. Alle dagen open van 11.30 tot 22.00u. Reserveren niet mogelijk op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Binnenkijken in het restaurant.

Contacteer ons