Zoeken naar cocktail leuven

cocktail leuven
De Professor Leuven Café, Bar Facebook.
Ingrid Geens is cocktail aan het drinken met Marianne Claes in De Professor. 4 september 2017 Leuven, Flemish Region. Geert Loockx was cocktail aan het drinken in De Professor met Eddy Vandeputte en 3 anderen. 4 september 2017 Leuven, Flemish Region.
Best cocktail place in Leuven Review of Entreprise, Leuven, Belgium TripAdvisor.
I go to the Entreprise in Leuven pretty often. It's' the ideal place to go for lunch, dinner or a cocktail before a night out. The menu is very varied, with tapas, Mexican food, salads and pastas and prices are fair.
Tafelrond opent nieuwe Cocktail Champagnebar Leuvenactueel.
Tafelrond, het culinaire toprestaurant op de Grote Markt in Leuven, is nu al een unieke culinaire plek bij uitstek. Onlangs opende het een gloednieuwe Cocktail Champagnebar in het lounge gedeelte van het restaurant. Deze zal geleid worden door niemand minder dan Patrick America.
Cocktailbar Leuven goudengids.be.
Alfons Smetsplein 3 G/302, 3000 Leuven. 2 Professor Hotel. Naamsestraat 20, 3000 Leuven. Oude Markt 15, 3000 Leuven. Door het zoekgebied uit te breiden hebben we 20 km. 4 Van der Valk Hotel Brussels Airport. Culliganlaan 4B, 1831 Diegem Machelen.
start.
Vier je verjaardag in de week waarin je verjaart en 10% van je traktatie krijg je van ons terug in een bon! Zingen doe je best zelf. Word nog een beetje meer fan; volg ons op instagram of like op facebook.
BARACCA Italian Food Fuel Leuven.
Baracca bevindt zich in een wandelgedeelte en is niet bereikbaar met de wagen. Op wandelafstand vind u de volgende publieke parkeergarages.: Parking Ladeuze / 350 M. Monseigneur Ladeuzeplein 20, 3000 Leuven. Parking Center / 500 M. Van Benedenstraat 2, 3000 Leuven.
Bar Nine.
cocktails Leven in Leuven.
De tapas heb ik nog niet geprobeerd, maar als het kwaliteitsniveau vergelijkbaar is met dat van de cocktails, zijn ook die dik in orde. Mattiz: cocktail en tapasbar. http//www.mattiz.com/: of op Facebook. Een persoonlijke favoriet: Daiquiri. Geschreven door Ewoud en gepost op 27 juni 2009 onder Eten en drinken. Deze post werd getagd met bar, café, cocktails, tapas. Er zijn 3 reacties op dit artikel. U associeert het woord Ramblas spontaan met zon, warmte en Barcelona? Tijdens de kerstvakantie wordt de Diestsestraat op 27, 28 en 29 december van 16.00u tot 18.00u omgetoverd in een Winterse Rambla met levende standbeelden, acrobatische cocktails en straatmuzikanten. De winterse Rambla wordt bovendien versierd met unieke lichtkunstwerkjes van lichtkunstenaar Tom Lagast. Komt dat zien en laat je verrassen. De Winter Ramblas kadert in de Donkere Dagen van de stad Leuven.
Home.
Check zeker de side dishes om uw maaltijd compleet te maken. Tijdens de wintermaanden geniet u van een gezellig dinertje of een lekkere cocktail. Volg onze Facebook pagina voor de laatste nieuwtjes! Genieten van een cocktail of de hipste Gin-tonics?
Best Bars in Leuven.
Cocktail Bar 39 tips and reviews. Bram VD: Try the SuperSix cocktails! Mad moment between 20 21: 3 1 free! Baron d'Eynattenstraat' 6, Leuven, Vlaams-Brabant. Bar 38 tips and reviews. Dries Vandenhoeck: The best Mojito's' in town! Schrijnmakersstraat 31, Leuven, Vlaams-Brabant.
Openingsuren Mattiz Cocktail Tapasbar in Leuven.
Mattiz Cocktail Tapasbar. Mattiz Cocktail Tapasbar. Mattiz Cocktail Tapasbar is vandaag open tot 0300. maandag 19 maart. dinsdag 20 maart. woensdag 21 maart. donderdag 22 maart. vrijdag 16 maart. zaterdag 17 maart. zondag 18 maart. Info laatst gecontroleerd op 23 september 2013. Info niet correct? Laat het ons weten! Uitzonderlijk open op zondag 1 april 2018 voor Paaszondag. Uitzonderlijk open op maandag 2 april 2018 voor Paasmaandag. Naamsestraat 53, 3000 Leuven.
Bar Nine: Nieuwe cocktailbar/restaurant in Leuven Culinair KnackWeekend.be.
Wie hem van nabij volgt, weet dat hij bijzonder creatief uit de hoek kan komen. Zijn credo: een goede cocktail heeft drie dimensies, namelijk smaak, geur en kleur. Om ze volgens de regels van zijn kunst te bereiden en serveren, heeft hij het personeel opgeleid. In Bar Nine worden zijn recepten nauwkeurig opgevolgd door man des huizes Raymond de Zeeuw. De uitgebreide kaart vermeldt zowel oerklassiekers denk Caipirinha en Singapore Sling, als klassiekers met een twist zoals een Lavender Margherita en een Ginger Mojito, en een breed gamma aan gins. Ze kunnen geconsumeerd worden aan de bar, aan de hoge tafels of in de lage loungy zetels, in een vernieuwd interieur dat een hedendaagse en trendy look kreeg. Wie de benen wil losgooien, kan dat op de beats van dj's' die donderdag, vrijdag en zaterdag in de late avond door de woofers galmen. Bar Nine is ook een plek waar s middags en s avonds de honger kan gestild worden met seizoensgebonden gerechten en Vlaamse kost: van salades en hamburgers tot balletjes in tomatensaus, steak of varkenswangetjes. Een adres om uit te proberen. Bar Nine, Oude Markt 9, 3000 Leuven, 016-29.20.20, info@bar-nine.be.

Contacteer ons