Op zoek naar cocktail leuven?

cocktail leuven
The Wedding Planner Cocktail Workshop in Leuven Leuven Events.
In het centrum van Leuven kunt u nu het ultieme vrijgezellenfeest vieren: The Wedding Planner een Cocktail Workshop. The Wedding Planner tablet game is een virtueel spel en met behulp van een tablet gaat jullie opdrachten uitvoeren dwars door het centrum van Leuven.
Barvista.
016 43 51 80. Cocktailbar danscafe in hartje Leuven. Dagelijks, vanaf 12u. Het interieur nodigt uit om intiem of met een groep vrienden te genieten van een variëteit van unieke of klassieke cocktails. Van dinsdag tot en met zaterdagavond staat er vanaf 22u steeds een dj en transformeert deze bar tot echt danscafé.
cocktails Leven in Leuven.
De tapas heb ik nog niet geprobeerd, maar als het kwaliteitsniveau vergelijkbaar is met dat van de cocktails, zijn ook die dik in orde. Mattiz: cocktail en tapasbar. http//www.mattiz.com/: of op Facebook. Een persoonlijke favoriet: Daiquiri. Geschreven door Ewoud en gepost op 27 juni 2009 onder Eten en drinken. Deze post werd getagd met bar, café, cocktails, tapas. Er zijn 3 reacties op dit artikel. U associeert het woord Ramblas spontaan met zon, warmte en Barcelona? Tijdens de kerstvakantie wordt de Diestsestraat op 27, 28 en 29 december van 16.00u tot 18.00u omgetoverd in een Winterse Rambla met levende standbeelden, acrobatische cocktails en straatmuzikanten. De winterse Rambla wordt bovendien versierd met unieke lichtkunstwerkjes van lichtkunstenaar Tom Lagast. Komt dat zien en laat je verrassen. De Winter Ramblas kadert in de Donkere Dagen van de stad Leuven.
Cocktailbar College zoekt overnemer Leuven Het Nieuwsblad.
Noor De Wilde 19 uit Leuven heeft Write Now! Leuven gewonnen met haar verhaal, dat volgens de jury een sterk begin kent, een duidelijke opbouw, een volgehouden eigen toon en een einde dat niet onde. Leuven stilaan klaar voor CIRKL.
Best Bars in Leuven.
Cocktail Bar 38 tips and reviews. Bram VD: Try the SuperSix cocktails! Mad moment between 20 21: 3 1 free! Baron d'Eynattenstraat' 6, Leuven, Vlaams-Brabant. Bar 38 tips and reviews. Dries Vandenhoeck: The best Mojito's' in town! Schrijnmakersstraat 31, Leuven, Vlaams-Brabant.
Bar Nine.
Bar Louis Laid-back drinks bites.
En er zullen ook nieuwe healthy en veggie gerechten op de kaart staan. Op vrijdag en zaterdag zal Breakfast at Louis ongetwijfeld een hit worden. Kom langs en geniet ook zeker van onze tapas geserveerd met een perfecte Gin Tonic op het mooiste plein van Leuven.
Balls Glory Handcrafted Meatballs.
Tiensestraat 31, 3000 Leuven. Van maandag t/m zaterdag van 10u tot 21u. zondagavond van 17u tot 21u. 0471 40 33 55 leuven@ballsnglory.com. Wat ooit een betonnen garagebox dito inrijlaan was, herrijst nu als een echte ballentempel. Een walhalla voor liefhebbers van slow-food gehaktballen, vegetarische ballen, stoemp salads.
Professor 3000 Leuven, Naamsestraat 20 Op café gaan.
Naamsestraat 20, 3000 Leuven. 016 20 14 14 Tel. 016 29 14 16 Fax. Eten: Geen idee. contacteer deze zaak. De openingsuren van deze zaak zijn niet bekend. Deze zaak heeft geen caféspelen of de caféspelen van deze zaak zijn niet bekend.
Café D Entreprise in Leuven met openingsuren Cafés.
Zo ndag 31/03. 24 en 25 december gesloten. 31 december en 1 januari gesloten. Voor exotische Mexicaanse tapas en andere zuiderse specialiteiten, vergezeld door een heerlijke frisse cocktail, kan u terecht bij Café d Entreprise in de Naamsestraat te Leuven.
Cocktail workshop vanaf 33 p.p. diverse Vlaamse steden.
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc: Cocktail workshop Vlaamse Kust. Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc: Cocktail workshop Kortrijk. Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc: Cocktail workshop Gent. Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc: Cocktail workshop Aalst. Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc: Cocktail workshop Leuven.
De Professor Leuven Café, Bar Facebook.
Ingrid Geens is cocktail aan het drinken met Marianne Claes in De Professor. 4 september 2017 Leuven, Flemish Region. Geert Loockx was cocktail aan het drinken in De Professor met Eddy Vandeputte en 3 anderen. 4 september 2017 Leuven, Flemish Region.

Contacteer ons