Meer resultaten voor cocktail leuven

cocktail leuven
Balls Glory Handcrafted Meatballs.
Tiensestraat 31, 3000 Leuven. Van maandag t/m zaterdag van 10u tot 21u. zondagavond van 17u tot 21u. 0471 40 33 55 leuven@ballsnglory.com. Wat ooit een betonnen garagebox dito inrijlaan was, herrijst nu als een echte ballentempel. Een walhalla voor liefhebbers van slow-food gehaktballen, vegetarische ballen, stoemp salads.
Best Bars in Leuven.
Cocktail Bar 38 tips and reviews. Bram VD: Try the SuperSix cocktails! Mad moment between 20 21: 3 1 free! Baron d'Eynattenstraat' 6, Leuven, Vlaams-Brabant. Bar 38 tips and reviews. Dries Vandenhoeck: The best Mojito's' in town! Schrijnmakersstraat 31, Leuven, Vlaams-Brabant.
Bar Louis Laid-back drinks bites.
En er zullen ook nieuwe healthy en veggie gerechten op de kaart staan. Op vrijdag en zaterdag zal Breakfast at Louis ongetwijfeld een hit worden. Kom langs en geniet ook zeker van onze tapas geserveerd met een perfecte Gin Tonic op het mooiste plein van Leuven.
Cocktail workshop vanaf 33 p.p. diverse Vlaamse steden.
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc: Cocktail workshop Vlaamse Kust. Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc: Cocktail workshop Kortrijk. Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc: Cocktail workshop Gent. Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc: Cocktail workshop Aalst. Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc: Cocktail workshop Leuven.
BARACCA Italian Food Fuel Leuven.
Baracca bevindt zich in een wandelgedeelte en is niet bereikbaar met de wagen. Op wandelafstand vind u de volgende publieke parkeergarages.: Parking Ladeuze / 350 M. Monseigneur Ladeuzeplein 20, 3000 Leuven. Parking Center / 500 M. Van Benedenstraat 2, 3000 Leuven.
Cityguide Leuven Told You So.
Geniet na een dagje shoppen van een lekkere cocktail in de pentalounge en daarna van de rust in je eigen kamer met een cozy bed. Het is een gezellig en trendy hotel dat ideaal is voor een citytripje met je lief naar Leuven.
Kookhuys Mafrans.
Het belooft dus weer gezellig druk te worden in Leuven, en dat allemaal in het verkeersvrije centrum van de stad. Leuven, je geraakt er zo! Wie naar Leuven wil komen, kan vanaf nu terecht op www.zonaarleuven.be. Dat is een online tool die mobiliteitsadvies op maat geeft, welk vervoersmiddel je ook kiest.
Bar Nine.
Café Commerce Het gezelligste café van Leuven.
Gediplomeerde menswetenschappers, salonrevolutionairen en viool of tamboerijnspelende zigeuners dat zijn enkele voorbeelden van bedreigde groepen in onze samenleving die zich niet langer welkom voelen in de cocktail, sushi en tapasbars die Leuven overwoekeren. Voor hen en vele anderen rest er stilaan enkel nog Café Commerce op het Hooverplein, sinds mensenheugenis de place to be voor iedereen die nog wil gezien worden met een Franz Kafka-T-shirt of de boekenbijlage van De Morgen.
Beste Cocktailbars in Leuven, Vlaams-Brabant Voor het laatst bijgewerkt op januari 2019 Yelp.
Bedrijven in Leuven, Vlaams-Brabant bekijken. 1-30 van 94 worden weergegeven. Meer filters tonen. Zoek bedrijven die nu open zijn. Met de auto 8 km. Met de fiets 4km. Te voet 2 km. Minder dan 100m. Geschikt voor groepen. Loungebars, Tapasbars, Cocktailbars. 016 74 63 84. Wijnbars, Bistro's' Cocktailbars. 0494 73 90 02. Oude Markt 2. 016 58 58 52. Grote Markt 2. Life is Beautiful. 02 223 59 99. Rue Antoine Dansaert 161. 0497 08 85 08. Place de la Vieille Halle aux Blés 49. Humus x Hortense. 0474 65 37 06. Rue de Vergnies 2. 02 203 03 50. Quai au Bois Bruler 9. 186 Wine Cocktail Bar.
cocktails Leven in Leuven.
De tapas heb ik nog niet geprobeerd, maar als het kwaliteitsniveau vergelijkbaar is met dat van de cocktails, zijn ook die dik in orde. Mattiz: cocktail en tapasbar. http//www.mattiz.com/: of op Facebook. Een persoonlijke favoriet: Daiquiri. Geschreven door Ewoud en gepost op 27 juni 2009 onder Eten en drinken. Deze post werd getagd met bar, café, cocktails, tapas. Er zijn 3 reacties op dit artikel. U associeert het woord Ramblas spontaan met zon, warmte en Barcelona? Tijdens de kerstvakantie wordt de Diestsestraat op 27, 28 en 29 december van 16.00u tot 18.00u omgetoverd in een Winterse Rambla met levende standbeelden, acrobatische cocktails en straatmuzikanten. De winterse Rambla wordt bovendien versierd met unieke lichtkunstwerkjes van lichtkunstenaar Tom Lagast. Komt dat zien en laat je verrassen. De Winter Ramblas kadert in de Donkere Dagen van de stad Leuven.
Bar Stan.
xo TEAM BAR STAN. Er is iemand nieuw in de familie! Bij deze ook welkom in onze nieuwe plek ALFALFA om te komen smullen van the best falafel in town, vergezeld door een lekker hoppig biertje. Alfalfa is expecting you! Minckelersstraat 48, Leuven.

Contacteer ons