Zoeken naar cocktail leuven

cocktail leuven
Cocktailbar.
Our cocktail bar offers you the opportunity to spend your evening pleasantly. For exotic fresh served cocktails choice of 150, we use freshly squeezed orange juice. Alle prijzen zijn inclusief ontbijt All room rates include breakfast. Ligging in het centrum Location center of Leuven.
Home.
Check zeker de side dishes om uw maaltijd compleet te maken. Tijdens de wintermaanden geniet u van een gezellig dinertje of een lekkere cocktail. Volg onze Facebook pagina voor de laatste nieuwtjes! Genieten van een cocktail of de hipste Gin-tonics?
Lounge bar restaurant Leuven Dentreprise: Lunch, diner.
Van harte welkom op de website van DEntreprise, een Lounge Bar/ Restaurant in Leuven. Bij ons bent u altijd welkom voor heerlijke gerechten en verrukkelijke, frisse cocktails. Zaakvoerders Rudy Godts en Elke Schroyens helpen u graag verder in ons sfeervolle etablissement.
Bar Nine.
Tafelrond opent nieuwe Cocktail Champagnebar Leuvenactueel.
Tafelrond, het culinaire toprestaurant op de Grote Markt in Leuven, is nu al een unieke culinaire plek bij uitstek. Onlangs opende het een gloednieuwe Cocktail Champagnebar in het lounge gedeelte van het restaurant. Deze zal geleid worden door niemand minder dan Patrick America.
Mijn favoriete cocktailbar in Leuven Reizigersbeoordelingen Entreprise TripAdvisor.
25 augustus 2017 beoordeeld. Mijn favoriete cocktailbar in Leuven. Voor een cocktail met tapas is dit the place to be in Leuven. Al jaren vaste klant en nooit teleurgesteld. Prijzen zijn studentikoos en dus goedkoop tov andere steden, maar normaal voor Leuven.
cocktails Leven in Leuven.
De tapas heb ik nog niet geprobeerd, maar als het kwaliteitsniveau vergelijkbaar is met dat van de cocktails, zijn ook die dik in orde. Mattiz: cocktail en tapasbar. http//www.mattiz.com/: of op Facebook. Een persoonlijke favoriet: Daiquiri. Geschreven door Ewoud en gepost op 27 juni 2009 onder Eten en drinken. Deze post werd getagd met bar, café, cocktails, tapas. Er zijn 3 reacties op dit artikel. U associeert het woord Ramblas spontaan met zon, warmte en Barcelona? Tijdens de kerstvakantie wordt de Diestsestraat op 27, 28 en 29 december van 16.00u tot 18.00u omgetoverd in een Winterse Rambla met levende standbeelden, acrobatische cocktails en straatmuzikanten. De winterse Rambla wordt bovendien versierd met unieke lichtkunstwerkjes van lichtkunstenaar Tom Lagast. Komt dat zien en laat je verrassen. De Winter Ramblas kadert in de Donkere Dagen van de stad Leuven.
BARACCA Italian Food Fuel Leuven.
Baracca bevindt zich in een wandelgedeelte en is niet bereikbaar met de wagen. Op wandelafstand vind u de volgende publieke parkeergarages.: Parking Ladeuze / 350 M. Monseigneur Ladeuzeplein 20, 3000 Leuven. Parking Center / 500 M. Van Benedenstraat 2, 3000 Leuven.
Cocktailworkshop, gintasting, workshop mocktails en cocktailcatering met mobiele cocktailbar/ginbar te Leuven of aan huis Cocktailicious. Cocktailworkshop, gintasting en cocktailcatering Cocktailiciou
Dé ideale workshop voor een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeestje of hippe teambuilding! Of wat dacht je van een cocktailcatering met een mobiele cocktailbar of ginbar op je feest? Cocktailicious biedt ook een heerlijke, maar uiteraard non-alcoholische workshop cocktails aan voor kids, boordevol vitamientjes!
Barvista.
Cocktailbar danscafe in hartje Leuven. Dagelijks, vanaf 12u. Het interieur nodigt uit om intiem of met een groep vrienden te genieten van een variëteit van unieke of klassieke cocktails. Van dinsdag tot en met zaterdagavond staat er vanaf 22u steeds een dj en transformeert deze bar tot echt danscafé.
Bar Nine: Nieuwe cocktailbar/restaurant in Leuven Culinair KnackWeekend.be.
Wie hem van nabij volgt, weet dat hij bijzonder creatief uit de hoek kan komen. Zijn credo: een goede cocktail heeft drie dimensies, namelijk smaak, geur en kleur. Om ze volgens de regels van zijn kunst te bereiden en serveren, heeft hij het personeel opgeleid. In Bar Nine worden zijn recepten nauwkeurig opgevolgd door man des huizes Raymond de Zeeuw. De uitgebreide kaart vermeldt zowel oerklassiekers denk Caipirinha en Singapore Sling, als klassiekers met een twist zoals een Lavender Margherita en een Ginger Mojito, en een breed gamma aan gins. Ze kunnen geconsumeerd worden aan de bar, aan de hoge tafels of in de lage loungy zetels, in een vernieuwd interieur dat een hedendaagse en trendy look kreeg. Wie de benen wil losgooien, kan dat op de beats van dj's' die donderdag, vrijdag en zaterdag in de late avond door de woofers galmen. Bar Nine is ook een plek waar s middags en s avonds de honger kan gestild worden met seizoensgebonden gerechten en Vlaamse kost: van salades en hamburgers tot balletjes in tomatensaus, steak of varkenswangetjes. Een adres om uit te proberen. Bar Nine, Oude Markt 9, 3000 Leuven, 016-29.20.20, info@bar-nine.be.
start.
Vier je verjaardag in de week waarin je verjaart en 10% van je traktatie krijg je van ons terug in een bon! Zingen doe je best zelf. Word nog een beetje meer fan; volg ons op instagram of like op facebook.

Contacteer ons