Meer resultaten voor cocktail leuven

cocktail leuven
Home.
De beste ingrediënten in hun puurste vorm. Check zeker de side dishes om uw maaltijd compleet te maken. Geniet van een gezellig dinertje of een lekkere cocktail. Volg onze Facebook pagina voor de laatste nieuwtjes! Genieten van een cocktail of de hipste Gin-tonics?
Tafelrond opent exclusieve cocktailbar Leuven Regio HLN.
Leuven Toon vereisten Bewaar als favoriete gemeente. Om je regio te bewaren moet je ingelogd zijn. Log nu in. Verberg deze tip. Tafelrond opent exclusieve cocktailbar. 13 december 2016. Deel via Facebook 0 Tweet. Toprestaurant Tafelrond op de Grote Markt draait sinds kort op volle toeren met aanwinsten Sebastien Kister en David Aerts, die chef Wouter Van der Vieren ondersteunen. Tafelrond heeft zopas een klassevolle cocktail en champagnebar geopend.
Cocktailworkshop, gintasting, workshop mocktails en cocktailcatering met mobiele cocktailbar/ginbar te Leuven of aan huis Cocktailicious. Cocktailworkshop, gintasting en cocktailcatering Cocktailiciou
Dé ideale workshop voor een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeestje of hippe teambuilding! Of wat dacht je van een cocktailcatering met een mobiele cocktailbar of ginbar op je feest? Cocktailicious biedt ook een heerlijke, maar uiteraard non-alcoholische workshop cocktails aan voor kids, boordevol vitamientjes!
start.
Vier je verjaardag in de week waarin je verjaart en 10% van je traktatie krijg je van ons terug in een bon! Zingen doe je best zelf. Word nog een beetje meer fan; volg ons op instagram of like op facebook.
Mijn favoriete cocktailbar in Leuven Reizigersbeoordelingen Entreprise TripAdvisor.
Mijn favoriete cocktailbar in Leuven. Voor een cocktail met tapas is dit the place to be in Leuven. Al jaren vaste klant en nooit teleurgesteld. Prijzen zijn studentikoos en dus goedkoop tov andere steden, maar normaal voor Leuven. Het eten is ook lekker.
Bar Nine: Nieuwe cocktailbar/restaurant in Leuven Culinair KnackWeekend.be.
Wie hem van nabij volgt, weet dat hij bijzonder creatief uit de hoek kan komen. Zijn credo: een goede cocktail heeft drie dimensies, namelijk smaak, geur en kleur. Om ze volgens de regels van zijn kunst te bereiden en serveren, heeft hij het personeel opgeleid. In Bar Nine worden zijn recepten nauwkeurig opgevolgd door man des huizes Raymond de Zeeuw. De uitgebreide kaart vermeldt zowel oerklassiekers denk Caipirinha en Singapore Sling, als klassiekers met een twist zoals een Lavender Margherita en een Ginger Mojito, en een breed gamma aan gins. Ze kunnen geconsumeerd worden aan de bar, aan de hoge tafels of in de lage loungy zetels, in een vernieuwd interieur dat een hedendaagse en trendy look kreeg. Wie de benen wil losgooien, kan dat op de beats van dj's' die donderdag, vrijdag en zaterdag in de late avond door de woofers galmen. Bar Nine is ook een plek waar s middags en s avonds de honger kan gestild worden met seizoensgebonden gerechten en Vlaamse kost: van salades en hamburgers tot balletjes in tomatensaus, steak of varkenswangetjes. Een adres om uit te proberen. Bar Nine, Oude Markt 9, 3000 Leuven, 016-29.20.20, info@bar-nine.be.
Bar Nine.
Beste Cocktailbars in Leuven, Vlaams-Brabant Yelp.
Grote Markt 2. 3000 Leuven Telefoonnummer 016 58 58 52. Life is Beautiful. Dansaert, Centre-Ville, Bruxelles Rue Antoine Dansaert 161. 1000 Brussel Telefoonnummer 02 223 59 99. Humus x Hortense. Flagey Rue de Vergnies 2. 1050 Ixelles Telefoonnummer 0474 65 37 06. Dansaert, Centre-Ville, Bruxelles Rue des Chartreux 8. 1000 Brussel Telefoonnummer 0474 35 06 83. 186 Wine Cocktail Bar.
Best Bars in Leuven.
Cocktail Bar 38 tips and reviews. Bram VD: Try the SuperSix cocktails! Mad moment between 20 21: 3 1 free! Baron d'Eynattenstraat' 6, Leuven, Vlaams-Brabant. Bar 38 tips and reviews. Dries Vandenhoeck: The best Mojito's' in town! Schrijnmakersstraat 31, Leuven, Vlaams-Brabant.
Cocktailbar.
Our cocktail bar offers you the opportunity to spend your evening pleasantly. For exotic fresh served cocktails choice of 150, we use freshly squeezed orange juice. Alle prijzen zijn inclusief ontbijt All room rates include breakfast. Ligging in het centrum Location center of Leuven.
Tafelrond opent nieuwe Cocktail Champagnebar Leuvenactueel.
Tafelrond, het culinaire toprestaurant op de Grote Markt in Leuven, is nu al een unieke culinaire plek bij uitstek. Onlangs opende het een gloednieuwe Cocktail Champagnebar in het lounge gedeelte van het restaurant. Deze zal geleid worden door niemand minder dan Patrick America.
Bar Louis Laid-back drinks bites.
Samen met hun 3 kids en vrienden hebben ze de laatste jaren vele hippe steden en plekken bezocht waar ze steeds op zoek gingen naar de laatste nieuwe hotspots. Vanaf begin 2017 kunnen ze hun energie en creativiteit nu ook kwijt in één van de hipste zaken van Leuven, waar ze trouwe klant en fan van waren.

Contacteer ons