Resultaten voor goed restaurant leuven

goed restaurant leuven
Genieten in Leuven Leuvensgenieter.
Op de vraag hoe Felice er in slaagt om zo een ploeg te vinden én houden, antwoordt hij gevat: Goed eten en drinken aanbieden. Voor een horeca-uitbater is het ongetwijfeld een verstandige filosofie om zijn personeel te koesteren. Het werpt bovendien duidelijk zijn vruchten af, in de keuken en in de zaal. Geniet hier mee van restaurant Rossi. Standonckstraat 2, 3000 Leuven.
Zarza Welkom Gastronomisch restaurant op Bondgenotenlaan 92 te Leuven.
Filip Salmon Mijn favoriete adressen in Leuven 1 Filip Salmon.
En als we het dan toch over Italianen hebben: Per Tutti is voor mij een mooie tweede in Leuven centrum. Klein ietwat donker restaurant met best mooie pastakaart traditioneler weliswaar maar kies toch vooral uit zijn suggesties. En ga dan voor de raviolis: het zijn de meest verfijnde en creatieve die je in Leuven kunt vinden. En de wijnkaart is ook al niet mis niet zo goedkoop, maar wat ik er al van geproefd heb is zeker de moeite. De bediening kan soms, nou ja, wat zakelijk/stijfjes overkomen, maar ik ben ervan overtuigd dat de bedoelingen niet slecht zijn. Sla maar eens een praatje, ook met de chef dat zal je zeker overtuigen. O ja, zalige tiramisu ook! Zei ik nu hierboven dat het moeilijk was om een goeie bistro te vinden in Leuven? Waar de wijn ook nog eens goed zat?
De 10 beste restaurants in Leuven TripAdvisor.
Aangenaam verrast 24/11/2017. Zorba Restaurant Leuven Heverlee. 5 van 351 Restaurants in Leuven. 1 van 28 Restaurants in Heverlee. Europees Mediterraan Grieks Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. 6 van 351 Restaurants in Leuven. 2 van 28 Restaurants in Heverlee.
12 uitstekende culinaire adressen in Leuven Culinair KnackWeekend.be.
061 29 69 79. Restaurant Spaans Dak Daniel Geeraerts. Restaurant Spaans Dak ligt zeven kilometer ten zuiden van Leuven aan de rand van het Meerdaalwoud, midden tussen de vijvers van Zoet" Water. Het gebied is geliefd bij wandelaars, mountainbikers, ruiters en ontsnapte gevangenen.
Michelin Restaurants Leuven: Gids van de beste restaurants van Leuven.
Restaurants Michelin Leuven. Alle Michelin restaurants in Leuven: sterrenrestaurants in Leuven en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Leuven. Alles van ViaMichelin: Leuven.
De 10 beste romantische restaurants in Leuven TripAdvisor.
Cosy restaurant met vriendelijke b 12/11/2017. Een oase in Leuven 07/01/2018. 24 van 41 resultaten. Belgisch Europees Frans Glutenvrije opties. Lekker zoals steeds. Op de goede weg 15/10/2017. Reserveer een tafel. 25 van 41 resultaten. Frans Belgisch Europees. Nog steeds het beste restaurant in 25/12/2017. Goed en lekker maar kwantiteit in 05/11/2017.
De 10 beste restaurants in Leuven TheFork.
Contact met ons op. Vul een stad, adres, buurt of naam van een restaurant in. Sorry, maar we hebben geen resultaat voor je zoektocht gevonden. Zonder precieze datum. Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. De 10 beste restaurants in Leuven.

Contacteer ons