Resultaten voor goed restaurant leuven

goed restaurant leuven
Restaurant Marokkaans Koutoubiya te B-3000 Leuven Koutoubiya Leuven.
Tevens beschikken wij over een mooi verwarmd terras dat plek biedt voor 30 personen. Tel: 016 50 15 70. Fax: 016 50 25 40. BTW BE0472 685 156. Suggesties van de maand. Koutoubiya, Muntstraat 38-40, 3000 Leuven, Tel: 016 50 15 70, Fax: 016 50 25 40, koutoubiya.bvba@telenet.be, BTW BE0472.685.156, Ligging.
De favoriete vegetarische restaurants van De Standaard De Standaard.
De volledige menukaart inclusief huisgebakken taarten kunt u ook bestellen voor thuis. Vlamingenstraat 55, 3000 Leuven, www.lukemieke.be. Safraan was jarenlang een restaurant tot kokkin Marie Dooghe het wat kleinschaliger wilde aanpakken en de gasten dan maar in haar woonkamer ging ontvangen. Het resultaat is een biologisch vegetarisch huiskamerrestaurant, waar bovenal gezelligheid heerst. Op vraag van de klanten kan ook voor een veganistisch menu worden gezorgd. IJzerenwegstraat 43, 3051 Sint-Joris-Weert, www.safraan.be. Komkommertijd is een klein veganistisch restaurant dus met een menukaart zonder dat daar dierlijke producten als zuivel, eieren en honing aan te pas komt, met buffet à volonté. De keuze aan groentegerechten is telkens anders, maar de ingrediënten zijn altijd vers. Reep 14, 9000 Gent, www.komkommertijd.be. Vlak naast het Gravensteen vind je Avalon. Het restaurant heeft een reguliere kaart, maar vooral de dagschotel is een aanrader. De smaken zitten goed en je denkt geen seconde dat je een lapje vlees mist, aldus een van onze redacteurs.
Bistec Steakhouse Heverlee.
Zowel klassiek gesneden steak als dry-aged wordt door Bistec aangeboden. Dry-aged vlees, gerijpt gedurende een lange periode in een specifieke rijpingskast, zorgt voor een unieke, diepe smaak. We kiezen ook een stuk gemarmerd vlees, dat rijk is aan intramusculair vet.
La Cantina Latijns-Amerikaans Restaurant.
La Cantina del Coronel is al sinds 1989 het restaurant in Leuven waar u in ongedwongen en charmante zuiderse sfeer geniet van een heerlijke Zuid-Amerikaanse keuken aan de beste prijzen. De legendarische Cantina sfeer binnen en in de zomer een zwoel terras buiten.
Italiaans Restaurant Filosofia Leuven.
Italiaanse streekgerechten op een creatieve manier. Begin jaren 70 kwam Colomba Fabio naar Leuven en begon er in de Mechelsestraat de welbefaamde Pronto. Een Italiaanse zaak waar iedere generatie studenten er tot in de vroege uurtjes kon vertoeven. Na een brand in de zaak, verhuisde ze naar de Muntstraat waar het succes nog feller werd. Zijn zoon Claudio was niet van plan om in de horeca te werken. Tot hem werd gevraagd om in de weekend te helpen in de zaak. De passie begon te groeien. Hij besloot een opleiding aan de hotelschool te volgen maar vond dat deze basiskennis nog verruimd kon worden. Waarnaar hij Europa begon door te reizen en overal wat begon te werken om ervaring op technisch gebied en smaakgebied op te doen. Het koken en de passie waren er maar het was nog niet genoeg om een restaurant te starten.
7x mijn favoriete lunchplekken in Leuven Visit Leuven.
Met zn ruime keuze aan soepen, pastas, vleesgerechten en broodjes aan betaalbare prijzen kan de Blauwe Schuit vrijwel iedereen bekoren. Ze hebben trouwens ook het beste terras in Leuven, met een trotste pauw als vriendelijkste inwoner die je je maar kan inbeelden.
Restaurant De Groenendijk Wintam vlees, vis, paling en wildgerechten.
Zonder enige twijfel ons favoriete restaurant van Bornem en omstreken, kwalitatieve gerechten en zeker prijs kwaliteit. Er is steeds een ruime keuze aan suggesties en zelfs aan de kindjes is gedacht. De bediening is altijd top en zeer hartelijk en niets is teveel als je iets vraagt.
Nieuw Japans ramen restaurant in hartje Leuven Leven in Leuven.
Nieuw Japans ramen restaurant in hartje Leuven. Leuven is weer een uniek en lekker restaurant rijker. Op het Margarethaplein nummer 6 opende Kris Nunes enkele weken geleden het ramen restaurant Susuru. Ramen is een Japans gerecht dat op verschillende wijze bereid wordt. De basis bestaat uit een smaakvolle bouillon die minstens 15u heeft getrokken. Afhankelijk van welke versie je bestelt, wordt deze bouillon aangevuld met noedels, lekkere verse groenten en allerlei toppings zoals ei, gehakt, kip Je kan ook nog andere bijgerechten bestellen. Als drank zijn er verschillende Japanse bieren, limonades en ijsthee. Er zijn ook zelf gemaakte limonades beschikbaar. De inrichting en de bediening is zo goed als authentiek Japans.
ELLE Summer Tour: onze favoriete eetplekjes in Leuven ELLE.be.
Tegenover het restaurant vind je de winkel annex waar je diverse Italiaanse producten kan kopen, rechtstreeks geïmporteerd uit Italië. Met de Italiaanse muziek spelend op de achtergrond en het authentiek interieur, ben je even op vakantie in het mooie Italië. Adres: Mechelsestraat 25, 3000 Leuven.
momondo. momondo wordt geladen.
den-angelus.
Over Den Angelus. Verfijnde Belgische keuken, in hartje Leuven. Eigen kwe ek. In de keuken van Den Angelus worden veel producten van eigen hoeve gebruikt. Varkensvlees, lamsvlees, Mechelse koekoek, scharreleieren, verschillende groenten en kruiden zijn afkomstig van de familiehoeve te Bierbeek.
Welkom bij restaurant Cocotte in Lommel! Restaurant cocotte. Welcome!
Welkom bij restaurant Cocotte. Wenst u kennis te maken met onze gastronomie met een hedendaagse toets? Aarzel dan niet en reserveer nu! Lunch: woensdag t.e.m. vrijdag: 12u 14u. Diner: dinsdag t.e.m. zaterdag: 18u30 20u30. Sluitingsdagen: Zondag, maandag dinsdagmiddag uitgezonderd feestdagen.

Contacteer ons