Op zoek naar goed restaurant leuven?

goed restaurant leuven
Beste Italiaans restaurant in Leuven, beste keuken in Kessel-Lo, Wijgmaal, HeverleeCastello Lucano uw restaurant in Kessel Lo.
Mijn menu voor u. Castello Lucano, proeven van de pure Italiaanse keuken in Leuven. Basilicata, mijn geboortestreek. Basilicata oftewel Lucania, het meest onbekende stukje Italië, vormt de enkel van mijn prachtige land. Francis Ford Coppola, wiens roots in Basilicata liggen, drukt het expressief uit: Basilicata is de aarde zoals ze bedoeld is. Goed bewaard en nog steeds authentiek. In de oudheid prezen bekende Romeinse schrijvers zoals Cicero en Horatius reeds uitgebreid de plaatselijke keuken. Het zijn nu net deze aloude, gevestigde gerechten, aangevuld met nieuwe creaties, die ik, Gianfranco, in mijn restaurant Castello Lucano graag naar u vertaal: maaltijden bereid met kunst en passie.
Nieuw Japans ramen restaurant in hartje Leuven Leven in Leuven.
Nieuw Japans ramen restaurant in hartje Leuven. Leuven is weer een uniek en lekker restaurant rijker. Op het Margarethaplein nummer 6 opende Kris Nunes enkele weken geleden het ramen restaurant Susuru. Ramen is een Japans gerecht dat op verschillende wijze bereid wordt. De basis bestaat uit een smaakvolle bouillon die minstens 15u heeft getrokken. Afhankelijk van welke versie je bestelt, wordt deze bouillon aangevuld met noedels, lekkere verse groenten en allerlei toppings zoals ei, gehakt, kip Je kan ook nog andere bijgerechten bestellen. Als drank zijn er verschillende Japanse bieren, limonades en ijsthee. Er zijn ook zelf gemaakte limonades beschikbaar. De inrichting en de bediening is zo goed als authentiek Japans.
Restaurant Bertem Brug Specialiteiten: Vis en Mosselen.
Restaurant De Brug. Restaurant Bertem Brug Waar men een enorme keuze heeft van verse gerechten en dineert in een gezellig interieur aan de beste prijs. Sinds 1990 trachten wij onze klanten steeds het beste te serveren. Een goede kwaliteit van onze diverse schotels zijn voor ons van groot belang. Restaurant Bertem Brug.
Het Strand Startpagina Facebook.
Contact Het Strand on Messenger. Café Vegetarisch/veganistisch restaurant. Gaat open om 1700.: Plaatsen Leuven Restaurant Vegetarian Vegan Restaurant Het Strand. Nederlands België Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentievoorkeuren Cookies. Vertel mensen wat je ervan denkt.
Brasserie-Restaurant Nestor.
Eigenaars Bart en Mia en hun personeelsploeg heten u van harte welkom. Met brasserie-restaurant Nestor gaan we nog verder in onze passie voor een verfijnde keuken, een uitzonderlijk kader en de beste bediening. Brasserie Nestor hecht veel belang aan de kwaliteit van de keuken.
Restaurant Postelein.
Restaurant goed toegankelijk voor mindervaliden. Speciale gerechten voor vegetariërs en allergenen. Ruime privé parking aan de zaak. Huiskamerrestaurant Postelein is een droom, waarin chef-eigenaar Yoeri Jansen sinds december 2000 leeft en waarin hij samen met zijn familie zijn gasten zoveel mogelijk het gevoel wil geven dat ze bij vrienden zijn uitgenodigd.
De Klimop.
Welkom in restaurant De Klimop. Beste bezoeker van deze site., Liefhebbers van de Frans-Belgische keuken kunnen hun hart weer ophalen aan ons menu. Vergeet bij het bekijken van onze smakelijke gerechten zeker niet om je tafel te reserveren. Het blijft een streven van ons om zo veel mogelijk producten af te nemen van lokale leveranciers, want waarom iets ver zoeken als er veel topleveranciers in Leuven zijn, tevens is dit een meer duurzame oplossing.
De Rode Kreeft: het beste kreeftenrestaurant van België.
U kan steeds reserveren op het nummer 0476/20.41.15 of 016/29.79.17. Het beste kreeftenrestaurant van Belgieuml. Het restaurant zal UITZONDERLIJK OPEN zijn op 28 JUNI vanaf 15u tijdens TW Classic met Rolling Stones op de weide van Werchter. Kreeft in al zijn gedaantes!
Meating Room De beste steak in Leuven.
De 10 beste restaurants in Leuven TheFork.
Contact met ons op. Vul een stad, adres, buurt of naam van een restaurant in. Sorry, maar we hebben geen resultaat voor je zoektocht gevonden. Zonder precieze datum. Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. De 10 beste restaurants in Leuven.
Resto Ribs The best in town.
Best in Town. In hartje Leuven, op enkele stappen van de Oude Markt, is het moeilijk één van de meest opbloeiende straten op gebied van Belgische eetcultuur te ontlopen. Wij, daarentegen, bieden hier, reeds meer dan 20 jaar onze specialiteit aan. Ons restaurant is een plaats waar ons cliënteel, zijnde studenten, toeristen of de gewone Leuvenaar gezellig kunnen genieten van een kleine hap, een middag of avondmaal.
Restaurant ROSSI Leuven.

Contacteer ons