Meer resultaten voor goed restaurant leuven

goed restaurant leuven
De lekkerste adresjes van Leuven Nieuws HLN.
Als in het Marokkaanse eethuisje Toeareg het deksel van de tajine gaat, voert zijn wasem je mee naar een andere wereld. De chef, die als student naar Leuven kwam, prijst ons zijn Tajine Toeareg met pruimen en amandelen aan. Zijn hele kaart is gebaseerd op de Maghreb-gastronomie, een kleurrijke en verfijnde Noord-Afrikaanse keuken vol smaak van pittige specerijen. Binnen geuren exotische aroma's' in een typisch Marokkaans interieur, buiten verlichten lantaarns het verwarmde straatterras in de voetgangerszone. Leuvenaars van Marokkaanse afkomst noemen de keuken van dit druk bezocht klein, maar gezellig restaurant beter dan in hun heimat.
Genieten in Leuven Leuvensgenieter.
Op de vraag hoe Felice er in slaagt om zo een ploeg te vinden én houden, antwoordt hij gevat: Goed eten en drinken aanbieden. Voor een horeca-uitbater is het ongetwijfeld een verstandige filosofie om zijn personeel te koesteren. Het werpt bovendien duidelijk zijn vruchten af, in de keuken en in de zaal. Geniet hier mee van restaurant Rossi. Standonckstraat 2, 3000 Leuven.
Filip Salmon Mijn favoriete adressen in Leuven 1 Filip Salmon.
En als we het dan toch over Italianen hebben: Per Tutti is voor mij een mooie tweede in Leuven centrum. Klein ietwat donker restaurant met best mooie pastakaart traditioneler weliswaar maar kies toch vooral uit zijn suggesties. En ga dan voor de raviolis: het zijn de meest verfijnde en creatieve die je in Leuven kunt vinden. En de wijnkaart is ook al niet mis niet zo goedkoop, maar wat ik er al van geproefd heb is zeker de moeite. De bediening kan soms, nou ja, wat zakelijk/stijfjes overkomen, maar ik ben ervan overtuigd dat de bedoelingen niet slecht zijn. Sla maar eens een praatje, ook met de chef dat zal je zeker overtuigen. O ja, zalige tiramisu ook! Zei ik nu hierboven dat het moeilijk was om een goeie bistro te vinden in Leuven? Waar de wijn ook nog eens goed zat?
De 10 beste restaurants in Leuven TripAdvisor.
Zorba Restaurant Leuven Heverlee. 6 van 353 Restaurants in Leuven. 3 van 28 Restaurants in Heverlee. Europees Mediterraan Grieks Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties Veganistische opties. 7 van 353 Restaurants in Leuven. Indiaas Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties.
De 10 beste restaurants in Leuven TheFork.
Contact met ons op. Vul een stad, adres, buurt of naam van een restaurant in. Sorry, maar we hebben geen resultaat voor je zoektocht gevonden. Zonder precieze datum. Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. De 10 beste restaurants in Leuven.
Michelin Restaurants Leuven: Gids van de beste restaurants van Leuven.
Restaurants Michelin Leuven. Alle Michelin restaurants in Leuven: sterrenrestaurants in Leuven en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Leuven. Alles van ViaMichelin: Leuven.
De 10 beste romantische restaurants in Leuven TripAdvisor.
Nepali House Restaurant. 15 van 44 resultaten. Indiaas Aziatisch Nepalees Thais Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Lekker en goeie bediening 22/01/2018. Lekkere gerechten met exotische to 13/09/2017. 16 van 44 resultaten. Belgisch Europees Geschikt voor vegetariërs. Toppertje in hartje Leuven 17/11/2017. Leuke kaart 28/07/2017. 17 van 44 resultaten. Frans Belgisch Europees. Heel lekker menu, een aanraderin l 04/05/2018. 2 jonge mensen met pit 23/04/2018. 18 van 44 resultaten. Italiaans Pizzeria Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. lekker maar zeer kleine portie 14/04/2018. Prima Italiaan bovengemiddeld 25/02/2018. 19 van 44 resultaten. Belgisch Europees Frans. Een van de beste in Leuven 06/05/2018. Goed zakendiner 11/01/2018.
12 uitstekende culinaire adressen in Leuven Culinair Knack Weekend.be.
061 29 69 79. Restaurant Spaans Dak Daniel Geeraerts. Restaurant Spaans Dak ligt zeven kilometer ten zuiden van Leuven aan de rand van het Meerdaalwoud, midden tussen de vijvers van Zoet" Water. Het gebied is geliefd bij wandelaars, mountainbikers, ruiters en ontsnapte gevangenen.

Contacteer ons