Meer resultaten voor masalatop restaurant leuven

masalatop restaurant leuven
tapas leuven cocktail leuven masalatop restaurant leuven.
Het was druk in de Leuvense restaurants de laatste week voor de kerstvakantie, maar gelukkig konden we nog een tafeltje bemachtigen in dit vrij nieuwe Indische restaurant in de s Meiersstraat acht maanden open. trendy restaurant leuven. restaurant leuven kindvriendelijk. leuven grieks restaurant. restaurant voltaire leuven. tafelrond restaurant leuven. masalatop restaurant leuven.
Masalatop Startpagina Leuven Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
29 april 2018. De gerechten zijn heerlijk als vegetariër is het moeilijk hier niet te zondigen en een vleesgerec ht te kiezen, de wachttijd is verbazend snel, de bediening altijd vriendelij k, het sfeer aangenaam e n huiselijk. Masalatop is dan ook mijn meest geliefde restaurant van Leuven!
Masalatop Indian homestyle cuisine.
Masalatop family: Wij, de zaakvoerders Bal Chhetri en Hardik Kaji Gurung en ons team heten u van harte welkom in ons restaurant Masalatop. Wij hebben beiden reeds heel wat ervaring in de horeca. De drang en de passie om zelf iets op te starten was dan ook groot.
Masalatop Leven in Leuven.
Over Leven in Leuven. 500 Jaar Utopia inspireert Leuven tot groots stadsfestival en internationale toptentoonstelling. Op een donderdagavond tijdens de donkere dagen voor kerstmis kwamen een beetje per ongeluk terecht in restaurant Masalatop. Het was druk in de Leuvense restaurants de laatste week voor de kerstvakantie, maar gelukkig konden we nog een tafeltje bemachtigen in dit vrij nieuwe Indische restaurant in de s Meiersstraat acht maanden open.
Masalatop Muntstraat.
Culinaire hoofdstraat van Leuven. Find us on Facebook. Document properties Title: Masalatop. Date of publishing: April 09, 2015. Category: Other content. Also available in the following languages: Dutch. Masalatop is an exotic Indian-Nepalese restaurant using fresh herbs. The friendly service and homely atmosphere guarantee a pleasant experience.
Masalatop, Leuven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Op basis van de beoordelingen op TripAdvisor bij Masalatop gereserveerd. Mijn echtgenote is geen fan van Indiaas eten maar vond het hier geweldig. Bediening is gewoon goed en attent. Als je fan bent van de Indiase kaart, ga hier eten. Reserveren is noodzakelijk. Bedank Fred K. 3 weken geleden beoordeeld. Het eten is lekker, service goed et de sfeer rustig en vriendelijk. Het is mijn tweede keer in dit restaurant en het gaat verder met dezelfde kwaliteit en heerlijke exotische smaken. Het is een Indisch Restaurant in het Centrum van Leuven.
Masalatop in Leuven, s Meiersstraat 3, telefoon: 016/58 met openingsuren Restaurant Indisch.
s Meiersstraat 3 3000 Leuven. Klik voor telefoon Telefoon: 016/58 45 65. Restaurant indisch in Leuven. Ma andag 14/05. 1200: 1400: 1800: 2200.: Di nsdag 15/05. 1200: 1400: 1800: 2200.: Wo ensdag 16/05. Do nderdag 17/05. 1200: 1400: 1800: 2200.:

Contacteer ons