Meer resultaten voor restaurant begijnhof leuven

restaurant begijnhof leuven
pentahotel Leuven Reserveer hotels in de buurt eenvoudig en voor de beste prijs pentahotels.com.
Deze geweldige studentenstad is de thuisbasis van de fontein van wijsheid, de oudste Katholieke Universiteit, evenals Stella Artois. Er zijn ook de prachtige straten, het begijnhof en de hippe, uptown restaurants. Weet je niet waar je moet beginnen? Drink een pint Stella in onze pentalounge en ga voor een wandeling langs de historiegevulde straten. BUURT TIPS 2. Klim in het zadel, toeristen. Leuven Leisure even verderop in de straat biedt allerlei originele rondleidingen.
Onder Den Toren Leuven.
Openingsuren Faculty Club Restaurant in Leuven.
Faculty Club Restaurant. Faculty Club Restaurant is vandaag open tot 2100. maandag 31 december. dinsdag 1 januari. woensdag 2 januari. donderdag 3 januari. vrijdag 4 januari. zaterdag 5 januari. zondag 6 januari. Info laatst gecontroleerd op 24 mei 2017. Info niet correct? Laat het ons weten! Op dinsdag 1 januari 2019 gesloten voor Nieuwjaar. Groot Begijnhof 14, 3000 Leuven. Andere restaurants in regio Leuven Populair in Leuven.
Hotel in Leuven Begijnhof Hotel trivago.be. trivago. trivago. trivago.
Prijs Specificeer uw zoekopdracht Score Specificeer uw zoekopdracht Gratis wifi Huis / Appartement. Scrol voorkeuren naar rechts. Accommodatie Alle types. Hotel locatie Stadscentrum. Meer filters Kies. Toon op kaart Kaart. Sorteer op Onze aanbevelingen. Terug naar lijst. Over Begijnhof Hotel. Groot Begijnhof 15, 3000, Leuven, België.
Begijnhof Hotel België Leuven Booking.com.
geen restaurant en de prijs heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel duur, mensen moet eten in de bar en slecht. kamers waren proper de zaak ook maar bij de afrekening stond ons een verassing te wachten met hogere prijzen die niet worden medegedeeld door het personeel en stond ook nergens gemeld. Een van onze bestsellers in Leuven! Dit hotel ligt op minder dan 200 meter van het 13e-eeuwse Groot Begijnhof in Leuven en biedt gratis WiFi in alle ruimtes.
Meating Room De beste steak in Leuven.
Home De Pastorij.
De pas gerestaureerde Sint-Michielskerk op de hoek van de straat, het stadhuis en de Sint-Pieterskerk op de Grote Markt, de universiteitsbibliotheek en bibliotheek Tweebronnen, het kleine en grote begijnhof, onze parken, Museum M, de mooie abdijen, de langste toog van Europa op de Oude Markt. Het rijke cultuurprogramma van Het Nieuwstedelijk, 30CC, Depot, en nog zoveel meer evenementen! Je kan dit volgen op de Facebookpagina De Pastorij Leuven.
Uniek restaurant in Leuven Faculty Club Eventonline.
Het biedt u ook een uniek à la carte restaurant. In de grill-room bieden wij u van maandagmiddag tot vrijdagavond een heerlijke dagverse kaart aan. Bij mooi weer serveren wij u de gerechten op het mooiste terras van Leuven! Kom onze à la carte formule degusteren en reserveer snel uw tafel op 016/32 95 00 of via info@facultyclub.be. Bent u met een groep van meer dan 10 personen, dan kan u voor de hele groep een menu samenstellen uit het aanbod van de banketten en feesten. Volg Faculty Club op Facebook, LinkedIn en Twitter. Vraag een voorstel of offerte aan. Meer info op de website. Faculty Club Leuven Groot Begijnhof 14.
De 10 beste restaurants in de buurt van Groot Begijnhof.
Beste eetgelegenheden in de buurt van Groot Begijnhof, Leuven. Restaurants in Leuven. Restaurants in de buurt van Groot Begijnhof. Restaurants in de buurt van Groot Begijnhof. Schapenstraat, Leuven 3000, België. Lees beoordelingen van Groot Begijnhof. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.
Vergaderzaal Leuven Alle Vergaderzalen in Leuven Vlaams-brabant op Salino.be Salino.be.
Een unieke locatie vinden is niet vanzelfsprekend, maar in Begijnhof Hotel geniet u van het beste van twee werelden. Gesitueerd aan de stadsrand van Leuven bent u net zo snel in het stadscentrum als in de vrije natuur. Oh ja, we zijn bovendien gevestigd in een erkend stiltegebied middenin van UNESCO werelderfgoed. Bezoek onze website Vrijblijvende offerte. Eigen catering mogelijk. Ja Overnachting mogelijk. Brabantlaan 1, Heverlee Vlaams-Brabant 3 tot 9.000 personen. Brabanthal is de ideale locatie voor uw privéfeest. Of het nu gaat om een bruiloft, babyborrel, communiefeestverjaardagsparty, of pensioneringsfeest: elke zaal kan aangepast worden aan uw wensen.Het restaurant Millennium met zicht op de vijver leent zich perfect voor een babyborrel of communiefeest.
Cum Laude Leuven Restaurant uit de Michelin Gids.
Zoek een restaurant uit de MICHELIN Gids. Van 55 tot 99. Groot Begijnhof 14, 3000 Leuven Routeplanner. MICHELIN Gids 2019. Het MICHELIN bordje: kwaliteitsvolle keuken Bereidingen met kwaliteitsproducten, een vakkundige chef. Gewoonweg lekker eten! Maaltijden worden geserveerd in tuin of op terras.
Het is hier precies Brugge: het Groot Begijnhof Leuvenactueel.
Wanneer het begijnhof in 1960 in steeds slechtere staat vervalt, gaat het OCMW op zoek naar een koper. KU Leuven gaat op het aanbod in en belooft het begijnhof te restaureren. Samen met nog 12 anderen, wordt het Groot Begijnhof in Leuven in 1998 UNESCO Werelderfgoed.

Contacteer ons