Meer resultaten voor restaurant begijnhof leuven

restaurant begijnhof leuven
Faculty Club.
In onze prachtige Infirmeriezaal plaatsen we groepen tot 200 personen, terwijl de verschillende aparte salons een gezellig kader voor kleinere groepjes bieden. Kom genieten in ons à la carte restaurant, al voor het derde jaar op rij bekroond door Michelin met twee vorkjes. Van maandagmiddag tot vrijdagavond biedt Faculty Club u een heerlijke kaart aan. Bij mooi weer serveren wij u de gerechten op het terras, zonder twijfel het mooiste van Leuven!
Het Slakkenhof Restaurants.
De Faculty Club, Groot Begijnhof 14b, Leuven. De Bibliotheek, Gemeentestraat 12, Vaalbeek. Bistro Tribunal, Vaartstraat 9, Leuven. De Blauwe Maan, Mechelsestraat 22, Leuven. Improvisio, Brusselsestraat 63B, Leuven. Salons Kesseldal, Wilselsesteenweg 268, Kessel-Lo. Brasserie 500, Naamsesteenweg 500, Heverlee. Brasserie DARCHE, Aarschotsesteenweg 59, Rotselaar. Restaurant Beekveld, Kruineikenstraat 83, Tildonk.
Faculty Club Vergaderen, feesten en gastronomisch dineren.
Vergaderen en congressen. Restaurant Cum Laude. De ideale omgeving voor brainstormsessies. Welkom bij Faculty Club! Vergaderen, feesten en/of culinair genieten met uw bedrijf of familie. Het kan allemaal bij Faculty Club. Faculty Club in Leuven is een unieke evenementenlocatie. Door de adembenemende ligging zijn de gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof de ideale plek voor al uw vergaderingen, recepties en personeelsfeesten.
Best Restaurants in Leuven.
Chris Smit: Vraag eens naar de verklaring van de naam van het restaurant! Groot Begijnhof 14, Leuven, Vlaams-Brabant. Convention Center 6 tips and reviews. Charlotte Cools: Het mooiste terras van Leuven vind je ongetwijfeld hier! Bondgenotenlaan 92, Leuven, Vlaams-Brabant. Restaurant 18 tips and reviews.
De 10 beste restaurants in de buurt van Begijnhof Hotel.
Beste eetgelegenheden in de buurt van Begijnhof Hotel, Leuven. Restaurants in Leuven. Restaurants in de buurt van Begijnhof Hotel. Restaurants in de buurt van Begijnhof Hotel. Groot Begijnhof 15, Leuven 3000, België. Lees beoordelingen van Begijnhof Hotel. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.
De 10 beste restaurants in de buurt van Groot Begijnhof.
Beste eetgelegenheden in de buurt van Groot Begijnhof, Leuven. Restaurants in Leuven. Restaurants in de buurt van Groot Begijnhof. Restaurants in de buurt van Groot Begijnhof. Schapenstraat, Leuven 3000, België. Lees beoordelingen van Groot Begijnhof. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.
bb leuven bb leuven faculty club leuven.
Ik kreeg de uitnodiging om eens te gaan lunchen bij The Faculty Club in het Groot Begijnhof in Leuven. Het adresje stond nog niet op mijn culinaire radar, dus daar zeg ik niet nee tegen. Uniek restaurant in Leuven Faculty Club Eventonline.
Groot Begijnhof Leuven Wikipedia.
De naam van de wijk waar het begijnhof zich situeert, Ten Hove, en de oude naam voor het gedeelte op de linkeroever van de Dijle Aborg Oude Burcht lijken te wijzen op een oudere bewoning, misschien het hof van de eerste graven van Leuven.
Faculty Club Restaurant Cum Laude Leuven Kriskookt.
Faculty Club Restaurant Cum Laude Leuven. november 23, 2017 december 12, 2017 kriskookt Leave a comment Restaurant belevingen. Zo heet voortaan het restaurant van de Leuvense Faculty Club. In het eeuwenoude historische kader van het Groot Begijnhof kan je van maandag tot en met vrijdag terecht voor een klassiek etentje in stijl.
Restaurant EED LeuvenTasted4you.be, culinair, wijn toeristisch magazine Tasted4you.be, culinair, wijn toeristisch magazine.
Restaurant EED Leuven. January 23, 2018 Rene. Op 21 november 2017 openden Philippe Heynen samen met Maxime de Schrijver een nieuw en stijlvol restaurant in een van de herenhuizen in de Leuvense, binnenstad met een korte en krachtige naam Eed. Kernachtig en tegelijk veelvoudige links. Het restaurant ligt immers pal tegenover het justitiepaleis en vormt een uitnodiging om er lekker te eten. Bovendien is het een uitvloeisel van het vroegere restaurant van Philippes vader Frank die in Aarschot meerdere jaren in het oude begijnhof, restaurant De Gelofte uitbaatte en er via diverse cateringformules nog steeds actief is.
pentahotel Leuven Reserveer hotels in de buurt eenvoudig en voor de beste prijs pentahotels.com.
Deze geweldige studentenstad is de thuisbasis van de fontein van wijsheid, de oudste Katholieke Universiteit, evenals Stella Artois. Er zijn ook de prachtige straten, het begijnhof en de hippe, uptown restaurants. Weet je niet waar je moet beginnen? Drink een pint Stella in onze pentalounge en ga voor een wandeling langs de historiegevulde straten. BUURT TIPS 2. Klim in het zadel, toeristen. Leuven Leisure even verderop in de straat biedt allerlei originele rondleidingen.
The 10 Best Restaurants Near klein Begijnhof, Leuven TripAdvisor.
All Leuven Hotels. Leuven Hotel Deals. Last Minute Hotels in Leuven. By Hotel Type. Family Hotels Leuven. Romantic Hotels in Leuven. Luxury Hotels in Leuven. Business Hotels Leuven. Leuven Green Hotels. By Hotel Class. 5-stars Hotels in Leuven. 4-stars Hotels in Leuven. 3-stars Hotels in Leuven. By Hotel Brand. Managed by AccorHotels in Leuven. Pet Friendly Hotels in Leuven. Popular Leuven Categories. Downtown Leuven Hotels. Leuven Jacuzzi Suite Hotels. Hotels with Bars in Leuven. Hotels with Restaurants in Leuven. Budget Hotels in Leuven. Hotels near Town Hall Stadhuis. Hotels near Groot Begijnhof.

Contacteer ons