Op zoek naar restaurant begijnhof leuven?

restaurant begijnhof leuven
De 10 beste restaurants in de buurt van Groot Begijnhof.
Beste eetgelegenheden in de buurt van Groot Begijnhof, Leuven. Restaurants in Leuven. Restaurants in de buurt van Groot Begijnhof. Restaurants in de buurt van Groot Begijnhof. Schapenstraat, Leuven 3000, België. Lees beoordelingen van Groot Begijnhof. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.
L'artista' Het beste Italiaanse restaurant van mechelen.
De keuken en het menu werd van a tot z samengesteld door Marisa Salis. Het restaurant beschikt over een open keuken, een gezellige lounge en ruim terras. Ook onze naam doen we eer aan: Lartista doet namelijk ook dienst als galerij voor jong talent.
Het is hier precies Brugge: het Groot Begijnhof Leuven Actueel.
Het Groot Begijnhof vandaag. Wanneer je het Groot Begijnhof binnenloopt, waan je je in een soort mini-Brugge. Je kan er zo verdwalen in de kleine straatjes met de vele huizen die door de KU Leuven met warme rode bakstenen gerestaureerd zijn.
Faculty Club Vergaderen/Trouwen/Feest/Congres.
Als u samen met uw gezelschap in de allerbeste omstandigheden en met alle modern comfort wil vergaderen, of uw genodigden culinair wenst te verwennen, of misschien wel beiden zoekt te combineren, dan biedt het eeuwenoud historisch kader van de Faculty Club daar het passend, eigentijds antwoord op. Faculty Club ontvangt haar gasten in de prachtig gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof van Leuven, voorzien van alle moderne comfort, om aan de eisen van de meest veeleisende bezoeker tegemoet te komen. De site is sinds 2000 UNESCO Werelderfgoed. Faculty Club biedt u.: Een professionele vergader en congresservice. Een culinair à la carte restaurant Cum Laude.
Begijnhof Congreshotel, Leuven Tel: 016291. Hotels goudengids.be.
1 recensie Een recensie schrijven? 3000 Leuven Tervuursevest 70. 016 29 10 10 016 29 10 22. Begijnhof Congreshotel 016291010 Tervuursevest 70. 16 mei 2012. Prachtig mooie groene omgeving. Hier hebben we onze 10e verjaardag samen gevierd met een nachtje zonder kinderen.
Begijnhof Hotel VISITFLANDERS.
Op onze terrassen kan u genieten van de stilte en het uitzicht of een spelletje pétanque spelen. Het Begijnhof team staat erop u hartelijk te ontvangen en u tijdens uw verblijf in de watten te leggen. Verblijf in alle comfort temidden van een door UNESCO beschermd Werelderfgoed en laat u door ons verwennen. Trekt u er liever actief op uit? Dan hebben wij fietsen ter beschikking voor onze gasten, inclusief fietsenstalling en info over fietsroutes. Delen op Twitter Delen op Facebook. TERVUURSEVEST 70 3000 Leuven. 32 16 29 10 10. Het fietsvriendelijk label garandeert dat het verblijf voldoet aan de volgende voorwaarden.: gelegen op max. 5 km van een fietsroute of netwerk.; is fietsminded kennis van routes etc.; aanbieden van gratis fietskaarten, toeristische informatie etc.; heeft een degelijke fietsenstalling.; heeft een fietsreparatieset en EHBO-set.; biedt verblijven voor één nacht aan fietsers aan. Bar of Restaurant.
Martin's' Klooster Officiële website 4 hotel Leuven, BelgiëMartins Hotels.
Martins Klooster is prachtig gelegen midden in het historische stadscentrum van Leuven, op 30 minuten van Brussel, Brussels Airport en het Thalys en Eurostarstation. Een viersterrenhotel met charme in het historisch hart van Leuven. Geschiedenis en omgeving. straalt 500 jaar geschiedenis uit.
Begijnhof Hotel België Leuven Booking.com.
geen restaurant en de prijs heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel duur, mensen moet eten in de bar en slecht. kamers waren proper de zaak ook maar bij de afrekening stond ons een verassing te wachten met hogere prijzen die niet worden medegedeeld door het personeel en stond ook nergens gemeld. Een van onze bestsellers in Leuven! Dit hotel ligt op minder dan 200 meter van het 13e-eeuwse Groot Begijnhof in Leuven en biedt gratis WiFi in alle ruimtes.
Begijnhof hotel 4 Leuven, België.
Exclusieve rust vind je in het stiltegebied, door UNESCO erkend als Werelderfgoed. Hier bevindt zich het Begijnhof Hotel omringd door schitterende tuinen. De rust wissel je in voor het gezellige centrum van Leuven, dat te voet binnen tien minuten te bereiken is.
Meating Room De beste steak in Leuven.
Groot Begijnhof Visit Leuven.
In 1998 is het Groot Begijnhof samen met 12 andere Vlaamse begijnhoven erkend als werelderfgoed van de Unesco. Je kan het gratis bezoeken. Permanent toegankelijk, met respect voor het privé karakter van dit KU Leuven woonerf. Opgelet: moeilijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers en met buggy's.' Bezoek de highlights aan voordelig tarief. Een groene wandeling dwars door het stadscentrum. Op zoek naar een restaurant in de buurt?
Home De Pastorij.
De pas gerestaureerde Sint-Michielskerk op de hoek van de straat, het stadhuis en de Sint-Pieterskerk op de Grote Markt, de universiteitsbibliotheek en bibliotheek Tweebronnen, het kleine en grote begijnhof, onze parken, Museum M, de mooie abdijen, de langste toog van Europa op de Oude Markt. Het rijke cultuurprogramma van Het Nieuwstedelijk, 30CC, Depot, en nog zoveel meer evenementen! Je kan dit volgen op de Facebookpagina De Pastorij Leuven.

Contacteer ons