Zoeken naar restaurant begijnhof leuven

restaurant begijnhof leuven
De Dijlemolens.
Eetkaffee De Dijlemolens is een gezellig en trendy restaurant, gelegen op enkele passen van het Groot Begijnhof te Leuven. Ontdek er een ruim aanbod van gerechten en dranken. In de zomer kan je eten op het mooie grote terras vlak boven de Dijle, of geniet rustig binnen aan de grote inox toog van n van onze smaakvolle streekproducten.
Begijnhof Hotel Leuven Ontdek een uniek hotel in Leuven Eten Leuven.
Begijnhof Hotel Leuven Ontdek een uniek hotel in Leuven. Bel ons: 32 16 29 10 10 Mail ons: info@bchotel.be. Frequently Asked Questions. Winter 3 2. Lekker Leuven Arrangement. Cultuur met M. Fietsen door Leuven. Blog 1: Een Nieuw Begin. Frequently Asked Questions. Winter 3 2. Lekker Leuven Arrangement. Cultuur met M. Fietsen door Leuven. Blog 1: Een Nieuw Begin. In onze Foodbar Ten Hove, ontdekt u een kaart met hapjes en drankjes om van te genieten. Of het nu door de weeks of in het weekend is, ontbijten, lunchen of dineren, met een groot of juist klein gezelschap het zijn bijzondere momenten die van ons alle aandacht en zorg krijgen om ze speciaal te maken. Ons team werkt graag met de mooie producten, vol smaak om u een passend gerecht te serveren. Voor het ontbijt is er een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet met verschillende salades, brood en zuivelproducten. Voor de lunch of het diner serveren wij een selectie eerlijke gerechten waar u zal van genieten. Het restaurant biedt bovendien een mooie selectie smaakvolle wijnen.
Faculty Club Vergaderen, feesten en gastronomisch dineren.
Restaurant Cum Laude. Welkom bij Faculty Club. Vergaderen, feesten en/of culinair genieten met uw bedrijf of familie. Het kan allemaal bij Faculty Club. Faculty Club in Leuven is een unieke evenementenlocatie. Door de adembenemende ligging zijn de gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof de ideale plek voor al uw vergaderingen, recepties en personeelsfeesten.
De 10 beste restaurants in de buurt van klein Begijnhof.
Restaurants in de buurt van klein Begijnhof. Restaurants in de buurt van klein Begijnhof. Klein Begijnhof 3000 Leuven, Leuven, België. Lees beoordelingen van klein Begijnhof. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Onder den Toren. 127 van 353 restaurants in Leuven.
De 10 beste restaurants in de buurt van Groot Begijnhof.
Beste eetgelegenheden in de buurt van Groot Begijnhof, Leuven. Restaurants in Leuven. Restaurants in de buurt van Groot Begijnhof. Restaurants in de buurt van Groot Begijnhof. Schapenstraat, Leuven 3000, België. Lees beoordelingen van Groot Begijnhof. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.
Restaurant Cum Laude Faculty Club.
Sinds" de oprichting van Faculty Club werd het restaurant reeds 7 maal opgenomen in de Michelingids. Ook in 2015 kreeg Faculty Club een vermelding met 2 vorkjes." Groot Begijnhof 14 3000 Leuven 32 16 32 95 00 info@facultyclub.be BE 0860.258.455.
Het Groot Begijnhof Leuven Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
350 m van Het Groot Begijnhof Leuven. 360 m van Het Groot Begijnhof Leuven. restaurant, Belgisch, Frans. 400 m van Het Groot Begijnhof Leuven. 420 m van Het Groot Begijnhof Leuven. restaurant, Belgisch, Frans. 440 m van Het Groot Begijnhof Leuven.

Contacteer ons