Resultaten voor restaurant begijnhof leuven

restaurant begijnhof leuven
Begijnhof Hotel Leuven Ontdek een uniek hotel in Leuven.
Op zoek naar een unieke locatie voor uw evenement? Een unieke locatie vinden is niet vanzelfsprekend, maar in Begijnhof Hotel geniet u van het beste van twee werelden. Gesitueerd aan de stadsrand van Leuven bent u net zo snel in het stadscentrum als in de vrije natuur.
BARACCA Italian Food Fuel Leuven.
Helaas is dit een van de grootste redenen waardoor we een niet-rolstoelvriendelijk restaurant zijn. Indien u hier rekening mee kan houden vernemen we graag op voorhand de aanwezigheid van een rolstoelgebruiker zodat we een geschikte tafel kunnen toewijzen. Vanwege de hoogte van de eettoog is deze afgeraden voor rolstoelgebruikers. Kan ik bij jullie parkeren? Baracca bevindt zich in een wandelgedeelte en is niet bereikbaar met de wagen. Op wandelafstand vind u de volgende publieke parkeergarages.: Parking Ladeuze / 350 M. Monseigneur Ladeuzeplein 20, 3000 Leuven.
Onder Den Toren Leuven.
Onder Den Toren is een gezellige buurtbistro, gelegen onder de mooie Sint-Geertruikerk en naast het Klein Begijnhof. De suggestiekaart verandert iedere drie weken en wordt elke woensdag op facebook gezet. Naast onze suggestiekaart, die elke week varieert, hebben we een vaste lunch en menukaart. Jaarlijks verlof van zondag 17 juni tot en met donderdag 28 juni. Telefoon: 016 20 29 45. De keuken is open van. wo-zo: 12u 15u 18u 22u. De bar is open van. wo-vr: 12u 15u 18u 24u. za-zo: 12u tot 24u. Wij zijn gesloten op. maandag en dinsdag. Halfmaartstraat 4, 3000 Leuven.
De Dijlemolens.
Eetkaffee De Dijlemolens is een gezellig en trendy restaurant, gelegen op enkele passen van het Groot Begijnhof te Leuven. Ontdek er een ruim aanbod van gerechten en dranken. In de zomer kan je eten op het mooie grote terras vlak boven de Dijle, of geniet rustig binnen aan de grote inox toog van n van onze smaakvolle streekproducten.
De 10 beste restaurants in de buurt van Groot Begijnhof.
Restaurants in de buurt van Karamna Snack Restaurant. Restaurants in de buurt van Restaurant D'Artagnan.' Alle dingen om te doen in Leuven. In de buurt van hotels. Activiteiten in de omgeving van Guesthouse Begijnhof. Activiteiten in de omgeving van Begijnhof Hotel.
Begijnhof Hotel Leuven Ontdek een uniek hotel in Leuven Eten Leuven.
Begijnhof Hotel Leuven Ontdek een uniek hotel in Leuven. Bel ons: 32 16 29 10 10 Mail ons: info@bchotel.be. Frequently Asked Questions. Eten Drinken: Foodbar. Winter 3 2. Lekker Leuven Arrangement. Cultuur met M. Fietsen door Leuven. Contact en Adres.
Restaurant Cum Laude Faculty Club.
Sinds" de oprichting van Faculty Club werd het restaurant reeds 7 maal opgenomen in de Michelingids. Ook in 2018 kreeg Faculty Club een vermelding met 2 vorkjes." Groot Begijnhof 14 3000 Leuven 32 16 32 95 00 info@facultyclub.be BE 0860.258.455.
Faculty Club Vergaderen, feesten en gastronomisch dineren.
Vergaderen en congressen. Restaurant Cum Laude. De ideale omgeving voor brainstormsessies. Opening Garden Lounge vanaf 16 april 2018. Ontdek onze business lunch! Welkom bij Faculty Club! Vergaderen, feesten en/of culinair genieten met uw bedrijf of familie. Het kan allemaal bij Faculty Club. Faculty Club in Leuven is een unieke evenementenlocatie. Door de adembenemende ligging zijn de gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof de ideale plek voor al uw vergaderingen, recepties en personeelsfeesten.
Het Groot Begijnhof Leuven Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
350 m van Het Groot Begijnhof Leuven. 360 m van Het Groot Begijnhof Leuven. restaurant, Belgisch, Frans. 400 m van Het Groot Begijnhof Leuven. 420 m van Het Groot Begijnhof Leuven. restaurant, Belgisch, Frans. 440 m van Het Groot Begijnhof Leuven.

Contacteer ons