Meer resultaten voor restaurant begijnhof leuven

restaurant begijnhof leuven
Begijnhof Hotel Leuven Ontdek een uniek hotel in Leuven Eten Leuven.
Begijnhof Hotel Leuven Ontdek een uniek hotel in Leuven. Bel ons: 32 16 29 10 10 Mail ons: info@bchotel.be. Frequently Asked Questions. Winter 3 2. Wild-arrangement 22/10/2017 tot 31/01/2018. Lekker Leuven Arrangement. Cultuur met M. Fietsen door Leuven. Waarom rechtstreeks boeken? Frequently Asked Questions. Winter 3 2. Wild-arrangement 22/10/2017 tot 31/01/2018. Lekker Leuven Arrangement. Cultuur met M. Fietsen door Leuven. Waarom rechtstreeks boeken? In onze Foodbar Ten Hove, ontdekt u een kaart met hapjes en drankjes om van te genieten. Of het nu door de weeks of in het weekend is, ontbijten, lunchen of dineren, met een groot of juist klein gezelschap het zijn bijzondere momenten die van ons alle aandacht en zorg krijgen om ze speciaal te maken. Ons team werkt graag met de mooie producten, vol smaak om u een passend gerecht te serveren. Voor het ontbijt is er een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet met verschillende salades, brood en zuivelproducten. Voor de lunch of het diner serveren wij een selectie eerlijke gerechten waar u zal van genieten. Het restaurant biedt bovendien een mooie selectie smaakvolle wijnen.
Het Groot Begijnhof Leuven Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
350 m van Het Groot Begijnhof Leuven. 360 m van Het Groot Begijnhof Leuven. restaurant, Belgisch, Frans. 400 m van Het Groot Begijnhof Leuven. 420 m van Het Groot Begijnhof Leuven. restaurant, Belgisch, Frans. 440 m van Het Groot Begijnhof Leuven.
Cum Laude Leuven Restaurant uit de Michelin Gids.
Groot Begijnhof 14, 3000 Leuven Routeplanner. MICHELIN Gids 2018. Dit voormalige hospitaal van het Groot Begijnhof is met veel stijl ingericht, en geldt eveneens als een populaire locatie voor seminaries. Het restaurant verdient zijn naam: de rijke smaken, de mooie hedendaagse gerechten Zeer geslaagd!
FACULTY CLUB Cum Laude Belgisch Restaurant Leuven 3000.
Reserveer je restaurant in Antwerpen, Gent, Leuven. Een restaurant toevoegen. Michelin restaurants 2018. Zoek een restaurant. Een restaurant toevoegen. Michelin restaurants 2018. Brunch Lunch Diner. Restaurants Leuven 3000 LEUVEN FACULTY CLUB Cum Laude. Faculty Club Cum Laude. Groot Begijnhof 14 3000 LEUVEN.
Faculty Club Vergaderen, feesten en gastronomisch dineren.
Vergaderen en congressen. Restaurant Cum Laude. Welkom bij Faculty Club. Vergaderen, feesten en/of culinair genieten met uw bedrijf of familie. Het kan allemaal bij Faculty Club. Faculty Club in Leuven is een unieke evenementenlocatie. Door de adembenemende ligging zijn de gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof de ideale plek voor al uw vergaderingen, recepties en personeelsfeesten.
Begijnhof Hotel Leuven Ontdek een uniek hotel in Leuven.
Op zoek naar een unieke locatie voor uw evenement? Een unieke locatie vinden is niet vanzelfsprekend, maar in Begijnhof Hotel geniet u van het beste van twee werelden. Gesitueerd aan de stadsrand van Leuven bent u net zo snel in het stadscentrum als in de vrije natuur.
De 10 beste restaurants in de buurt van klein Begijnhof.
Restaurants in de buurt van klein Begijnhof. Restaurants in de buurt van klein Begijnhof. Klein Begijnhof 3000 Leuven, Leuven, België. Lees beoordelingen van klein Begijnhof. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Onder den Toren. 102 van 349 restaurants in Leuven.
De 10 beste restaurants in de buurt van Groot Begijnhof.
Beste eetgelegenheden in de buurt van Groot Begijnhof, Leuven. Restaurants in Leuven. Restaurants in de buurt van Groot Begijnhof. Restaurants in de buurt van Groot Begijnhof. Schapenstraat, Leuven 3000, België. Lees beoordelingen van Groot Begijnhof. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.
De Dijlemolens.
Eetkaffee De Dijlemolens is een gezellig en trendy restaurant, gelegen op enkele passen van het Groot Begijnhof te Leuven. Ontdek er een ruim aanbod van gerechten en dranken. In de zomer kan je eten op het mooie grote terras vlak boven de Dijle, of geniet rustig binnen aan de grote inox toog van n van onze smaakvolle streekproducten.

Contacteer ons