Resultaten voor restaurant leuven kindvriendelijk

restaurant leuven kindvriendelijk
20 restaurants met superspeeltuin Nieuws HLN.
Speelhoflaan 5, 3800 Sint-Truiden. Kos Pret voor jong en oud in deze groene omgeving. De Sint-Jorishoeve is een beschermd monument omwille van zijn historische waarde, en sinds 2014 ook officieel erkend als kindvriendelijk restaurant. Daarbij mogen een speeltuin en een kindermenu natuurlijk niet ontbreken.
Uitstapjes met Kinderen Restaurants waar kinderen welkom zijn.
En ook veel bowlings hebben een kindvriendelijk restaurant. Hopelijk is onze lijst met kindvriendelijke restaurants ook nuttig als je op zoek bent naar een restaurant voor een verjaardagsfeestje. Ken je nog een kindvriendelijk restaurant dat niet in onze lijst staat?
Improvisio.
Improvisio zorgt voor een culinaire verrassing van formaat in het 18de eeuwse Oude Gasthuys van Leuven. Laat uw zinnen strelen en geniet tijdens de zomermaanden op een van de idyllische binnenterrassen met uitzicht op de kapel van de Romaanse Poort.
Uit eten met kleuters Leven in Leuven.
Over Leven in Leuven. Zangers gezocht bij Pati Pati. Uit eten met kleuters. Bourgondiërs als we zijn ahem gaan we graag uit eten, wat niet altijd even evident is met peuters en/of kleuters. Na uitvoerig testen, heb ik wel Een Lijstje met. de leukste en lekkerste plekjes om met kroost te bezoeken, en dan blijf ik wél weg van plaatsen waar je je voedsel in piepschuimen bakjes krijgt. Met stip op één: Brasserie Improvisio Brusselsestraat 63: er is een aparte speelhoek, een kindermenu die net iets origineler is dan de doorsnee kip-en-appelmoes-combos, mooie kinderstoelen, er zijn kleurplaten verkrijgbaar echt aan alles is gedacht. De rest van de menu is ook erg aan te raden, en eerlijk gezegd, dit is ons huisrestaurant, onze tweede keuken! Ook De Kansel is heel fijn Muntstraat 15: zeer kindvriendelijk restaurant, met aparte menus, homemade ijs.
De 10 beste kindvriendelijke restaurants in Leuven.
We hebben geweldige resultaten gevonden binnen 40 km van Leuven. Breid je zoekopdracht uit. Karamna Snack Restaurant. 1 van 173 resultaten. Libanees Mediterraan Midden-Oosters Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Halal Glutenvrije opties. 2 van 173 resultaten. Indiaas Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties.
Voor u getest: Leuven en Brussel met peuter! een give away! Tales from the Crib.
De dag ervoor had ik bij de lieve madammen van het geheime moedergroepje op Facebook gepolst naar kindvriendelijke restaurants in Leuven, en Mme Zsazsa en nog enkele anderen gaven aan dat het de moeite was om naar World Kitchen in Kessel-Lo te rijden. Ik reserveerde, en wijle weg! Als ze bij het binnenkomen in een restaurant Hut negen zeggen, dan hebben ze mij dus al volledig mee.
Kindvriendelijk restaurant in Leuven, Uit Met Kinderen BELGIE, over entree, openingstijden, route, prijs, restaurants, burger, frietjes, pannenkoek, voor kind, kids, opstap, uitgaan, uitstapje, eruit,
Kindvriendelijk restaurant voor kinderen, tussen 45 en 60 kilometer van Leuven. Restaurant de Bierhoeve, Arendonk, 4 99 jaar Restaurant ca. Restaurant Oud-Antwerpen, Brasschaat, 3 99 jaar Restaurant ca. Restaurant De Goeien Tijd, Brecht, 3 99 jaar Restaurant ca. Restaurant Sint-Antonius, Grembergen, 5 99 jaar Restaurant ca.
18 leuke restaurants waar kinderen welkom zijn etendrinken De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus
Maar meer nog dan een hoekje waar kinderen even weggestopt kunnen worden, letten de gratis stadsmagazines voor Antwerpen, Gent, Brussel Leuven op een creatief menu ook voor het kleine grut en een hoge tolerantiegraad voor decibels en geklieder. Lees later Deel op Facebook Tweet op Twitter Mail. Deel op Whats app. Brasserie des Etangs Mellaerts. Deze zaak heeft véél troeven: het uitzicht op de vijvers, een historisch pand met hedendaags karakter, smakelijke gerechten, maar vooral: een grote speelveranda mét keukentje voor bij slecht weer en een. speeltuin voor bij mooi weer. 17 Johan Martens. Garage à Manger. Het concept eetgarage mag je hier letterlijk nemen. Deze oude Mazdagarage werd omgetoverd tot hip restaurant.
Kindvriendelijk restaurant Leuven goudengids.be.
20 resultaten voor kindvriendelijk restaurant Leuven. 1 Park Inn. Martelarenlaan 36, 3010 Kessel-Lo Leuven. Door het zoekgebied uit te breiden hebben we 20 km. 2 La Fattoria. Vorstlaan 1-3, 1170 Watermaal-Bosvoorde. Diet in the Box. Restaurant met terras. 3 Choux de Bruxelles.

Contacteer ons