Zoeken naar restaurant leuven kindvriendelijk

restaurant leuven kindvriendelijk
Uitstapjes met Kinderen Restaurants waar kinderen welkom zijn.
En ook veel bowlings hebben een kindvriendelijk restaurant. Hopelijk is onze lijst met kindvriendelijke restaurants ook nuttig als je op zoek bent naar een restaurant voor een verjaardagsfeestje. Ken je nog een kindvriendelijk restaurant dat niet in onze lijst staat?
Kindvriendelijke restaurants in Leuven, speciaal gericht op kinderen, met een kindermenu.
Kindvriendelijk restaurant in Leuven. Een fijn kindvriendelijk restaurant in Leuven is vaak te herkennen aan het kindermenu of een speelgelegenheid met toezicht. Maar een frietje of pannenkoek is vaak al voldoende voor een prettig etentje met kinderen. Kindvriendelijk restaurant, tot 15 kilometer van Leuven.
20 restaurants met superspeeltuin Nieuws HLN.
Speelhoflaan 5, 3800 Sint-Truiden. Kos Pret voor jong en oud in deze groene omgeving. De Sint-Jorishoeve is een beschermd monument omwille van zijn historische waarde, en sinds 2014 ook officieel erkend als kindvriendelijk restaurant. Daarbij mogen een speeltuin en een kindermenu natuurlijk niet ontbreken.
De 10 beste kindvriendelijke restaurants in Leuven.
Zoom opnieuw in. Bereid te reizen? We hebben geweldige resultaten in de buurt van Leuven gevonden. Breid je zoekopdracht uit. Bereid te reizen? We hebben geweldige resultaten in de buurt van Leuven gevonden. Breid je zoekopdracht uit. Karamna Snack Restaurant.
Voor u getest: Leuven en Brussel met peuter! een give away! Tales from the Crib.
Als hij oudere vrouwen kan versieren is hij er geweldig graag bij. De dag ervoor had ik bij de lieve madammen van het geheime moedergroepje op Facebook gepolst naar kindvriendelijke restaurants in Leuven, en Mme Zsazsa en nog enkele anderen gaven aan dat het de moeite was om naar World Kitchen in Kessel-Lo te rijden. Ik reserveerde, en wijle weg! Als ze bij het binnenkomen in een restaurant Hut negen zeggen, dan hebben ze mij dus al volledig mee.
18 leuke restaurants waar kinderen welkom zijn etendrinken De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus
Maar meer nog dan een hoekje waar kinderen even weggestopt kunnen worden, letten de gratis stadsmagazines voor Antwerpen, Gent, Brussel Leuven op een creatief menu ook voor het kleine grut en een hoge tolerantiegraad voor decibels en geklieder. Lees later Deel op Facebook Tweet op Twitter Mail. Deel op Whats app. Brasserie des Etangs Mellaerts. Deze zaak heeft véél troeven: het uitzicht op de vijvers, een historisch pand met hedendaags karakter, smakelijke gerechten, maar vooral: een grote speelveranda mét keukentje voor bij slecht weer en een. speeltuin voor bij mooi weer. 17 Johan Martens. Garage à Manger. Het concept eetgarage mag je hier letterlijk nemen. Deze oude Mazdagarage werd omgetoverd tot hip restaurant.
Kindvriendelijk restaurant in Leuven, Uit Met Kinderen BELGIE, over entree, openingstijden, route, prijs, restaurants, burger, frietjes, pannenkoek, voor kind, kids, opstap, uitgaan, uitstapje, eruit,
Kindvriendelijk restaurant voor kinderen, tussen 45 en 60 kilometer van Leuven. Restaurant de Bierhoeve, Arendonk, 4 99 jaar Restaurant ca. Restaurant Oud-Antwerpen, Brasschaat, 3 99 jaar Restaurant ca. Restaurant De Goeien Tijd, Brecht, 3 99 jaar Restaurant ca. Restaurant Sint-Antonius, Grembergen, 5 99 jaar Restaurant ca.
Uit eten met kleuters Leven in Leuven.
Over Leven in Leuven. Zangers gezocht bij Pati Pati. Uit eten met kleuters. Bourgondiërs als we zijn ahem gaan we graag uit eten, wat niet altijd even evident is met peuters en/of kleuters. Na uitvoerig testen, heb ik wel Een Lijstje met. de leukste en lekkerste plekjes om met kroost te bezoeken, en dan blijf ik wél weg van plaatsen waar je je voedsel in piepschuimen bakjes krijgt. Met stip op één: Brasserie Improvisio Brusselsestraat 63: er is een aparte speelhoek, een kindermenu die net iets origineler is dan de doorsnee kip-en-appelmoes-combos, mooie kinderstoelen, er zijn kleurplaten verkrijgbaar echt aan alles is gedacht. De rest van de menu is ook erg aan te raden, en eerlijk gezegd, dit is ons huisrestaurant, onze tweede keuken! Ook De Kansel is heel fijn Muntstraat 15: zeer kindvriendelijk restaurant, met aparte menus, homemade ijs.

Contacteer ons