Resultaten voor restaurant turquoise leuven

restaurant turquoise leuven
Chef Turquoise Event catering.
We zijn nu al twee keer gaan eten in dit restaurant. De jonge gastvrouw is supervriendelijk, maakt tijd om de gasten welkom te heten. Het eten is lekker, We zijn vooral fan van de warme en koude hapjes vooraf en de baklava. We komen snel weer terug. Wim H Klant. De gemengde vleesschotel voor 2 was zeer lekker. Mals vlees, waar we maar niet genoeg van konden krijgen. Het is zeker een aanrader om hier eens te komen eten. Jonathan V Klant. Schrijf een review. gezonde eerlijke producten. vers en rechtstreeks van de vroegmarkt. intolerantiebewuste keuken gluten, lactose halalkeuken. Iemand met smaak verleiden? Dat doe je met een gerecht uit de keuken van de Middellandse Zee. Daarom heeft Chef Turquoise speciaal voor jou een onweerstaanbare waaier tapas, voor en hoofdgerechten en desserts op het menu staan. Goed om te weten: bij ons kun je ook heerlijk glutenvrij en veganistisch eten. Boek je tafel Vraag je offerte. Naamsevest 6, B-3000 Leuven.
Turquoise, Leuven Tel: 016503. Restaurants goudengids.be.
Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. Turquoise 016503097 Naamsevest 6. 3 juni 2010. Leuk restaurant op de ring rond Leuven klein maar fijn! Een leuke ervaring, sympathieke bediening, heel lekker, leuke hedendaagse inrichting.
Restaurant Turquoise Conversal.
Bekijk onze talloze referenties en ontdek wat we zoal voor u kunnen doen. Contacteer Ons Alle Referenties. De mensen van restaurant Turquoise uit Leuven ontvangen u met de natuurlijke gastvrijheid die eigen is aan de Turks-mediterrane cultuur. Over dit project.
Infodag Leuven Turkuaz.
Cihat Aydemir, sales en marketing manager, Fethiye, Turkije. Inschrijven voor infodagen vereist, dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 016 23 05 20. Locatie: Restaurant Turquoise. Adres: Naamsevest 6, 3000 Leuven.
Openingsuren Restaurant Turquoise te Leuven Naamsevest 6.
Openingsuren Restaurant Turquoise te Leuven. Auteur: Steven Reynders. Klik hier en geef een seintje! Restaurants in Leuven. Restaurant Bar Ming. Bar Del Sol. De Clijne Taefel. Herberg Huisbrouwerij Domus. Restaurant Tres Tr3s. La Cantina Del Coronel. Oosters Fusion Restaurant Libelle.
Kortingsbonnen in Leuvenvoor Restaurant. Bespaar met Groupon tot 70% op Restaurantin Leuven.
Chinees restaurant 1. Cafés traktaties 2. Viergangenmenu Sikinoya" voor 2-6 personen bij Sikinoya in Leuven. Geniet van 4 Japanse gangen met als hoofdgerecht een sushiboot van 40 stuks om te delen. Leuven 0.4 km. Hartje Leuven: driegangenmenu met sushiboot voor 1, 2 of 4 personen bij Saki Sushi. Sushi op topniveau! Leuven 0.3 km. Mediterraans 2-gangen keuzediner bij Turquoise in Leuven.
Turquoise Leven in Leuven.
Gelukkig hadden we een goede reden om nog eens op de fiets te springen en naar de andere kant van Leuven te fietsen: een afspraak met een bevriend koppel, wiens favoriete Leuvense restaurant de Turquoise was. We hadden op zaterdagavond een tafeltje gereserveerd en dat was maar goed ook, want het restaurant zat afgeladen vol.
RestoBOB in 36 restaurants Made in Vlaams-Brabant.
Nour El Kamar, Parkstraat 125, 3000 Leuven, www.nourelkamar.be. Osteria Michele, Tiensestraat 23, 3000 Leuven, www.osteriamichele.be. Savoye, Savoyestraat 11, 3000 Leuven, www.savoyeleuven.be. Turquoise, Naamsevest 6, 3000 Leuven, www.chef-turquoise.be. Bedrijven: Assuralia, Belgische Brouwers, De Lijn, Horeca Leuven, Vias institute, vzw Oude Markt.
Chef Turquoise, 2 of 3-gangen keuzediner bij Turquoise: bespaar 48% in Leuven via Social Deal.
Kom dan naar Chef Turquoise! Met een democratische prijskaart, verse kwaliteitsproducten, een uitgebreid menu, een hedendaags interieur en een terras waar je rustig kunt eten in de buitenlucht is dit hét restaurant om heerlijk te komen genieten van de eetcultuur van de landen aan de Middellandse Zee! Chef Turquoise laat je hart smelten met zijn unieke voorgerechten, tovert een zwoele zaligheid op ieders gelaat met een hoofdgerechten en laat je de zoete smaak van de liefde proeven met zijn desserts. Het personeel van Chef Turquoise ontvangt je met de natuurlijke gastvrijheid die eigen is aan de Turks-mediterraanse cultuur. De chef-kok is alleen tevreden als zijn restaurantbezoekers dat ook zijn. Kom dus gerust langs en breng jouw passie, goede smaak en beste zuiders temperament mee! Leuven Naamsevest 6 Routebeschrijving.
Restaurant Turquoise Leuven Openingsuren Naamsevest 6.
Top 10 winkels altijd open. Openingsuren Restaurant Turquoise Leuven. Restaurant Turquoise in Leuven is vandaag nog open tot 2200. Restaurant Turquoise Leuven. 3000 Leuven Tel: 016 50 30 97. Deze week: 25 mrt. Volgende week: 01 apr. Maandag 25 maart 01 april.
Restaurant Turquoise in Leuven.
Korting op restaurants per mail ontvangen? Restaurant Turquoise in Leuven. Online reserveren niet mogelijk. Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Over Restaurant Turquoise. Naamsevest 6, 3000 Leuven. Klik hier voor de openingstijden en meer. Reviews van Restaurant Turquoise.
RestoBOB in 36 Leuvense restaurants Leuven Actueel.
Savoye, Savoyestraat 11, 3000 Leuven, www.savoyeleuven.be. Turquoise, Naamsevest 6, 3000 Leuven, www.chef-turquoise.be. Je herkent de restaurants die deelnemen aan de RestoBOB-sticker zie hieronder. De campagne RestoBOB is een samenwerking van de stad Leuven met vzw Horeca Leuven, vzw Oude Markt, politiezone Leuven, De Lijn, Vias institute en de stuwende krachten achter de BOB-campagnes, de beroepsvereniging van verzekeringsondernemingen Assuralia en de Belgische Brouwers.

Contacteer ons