Op zoek naar restaurant turquoise leuven?

restaurant turquoise leuven
RESTO. Turquoise Leuven Het Nieuwsblad.
Turquoise brengt het moderne Turkije naar België. Wij serveren verse Mediterrane gerechten in een hedendaags en smaakvol interieur. De nadruk ligt op de Turkse keuken, maar op onze kaart staan ook Italiaanse of zelfs Belgische gerechten. Hebt u een terras of tuin? Ons restaurant geeft achteraan uit op het terras. In de zomer zetten we de deuren open. Wat is uw specialiteit? Turlü, een ovenschotel met lamsvlees en verse groenten. Doet u iets speciaals voor kinderen? Kinderen kunnen hier smullen van kipfilet met appelmoes en frietjes of van een pasta met verse groenten in room en tomatensaus. Contact: Naamsevest 6 3000 Leuven tel.
Vegatopia Leuven Turquoise.
OLIVIA 10 maanden 25 dagen. Gezellig restaurant, hier voor de derde keer gegeten. De uitbater zag ook dat wij uitermate tevreden waren en kende ons intussen en vroeg ons om eens iets te schrijven, wat we met plezier doen voor deze man. Er was deze keer een TAPAS ACTIE duurt nog wel even zag ik op de website: dat is pas genieten en voordelig tegelijkertijd! Je krijgt dus klein bordjes tapas en het lekkere brood vooraf. Je hoeft bij wijze van spreken dus geen voorgerecht te nemen. Als hoofdschotel nam ik deze keer de zwaardvis Veronique, en ook dat was vernieuwend voor mij! Ik proefde de Turkse koffie en nam er wat baklava bij: eigenlijk beter dan wat ik in Turkije at, omdat het minder zoet is hier. Blijkbaar past de patron zich aan aan de smaak van de Belgen zo vertelde hij zelf toen het rustiger was, die duidelijk een stuk minder zoet is dan de Turkse smaak. Het proefde allemaal even lekker en vers, zonder overdaad, heerlijk tafelen dus. De bediening was vlot het is wederom voor herhaling vatbaar. Joske 4 jaren 5 maanden. Vrijdag eindelijk bij Turquoise gaan eten.
Openingsuren Restaurant Turquoise te Leuven Naamsevest 6.
Openingsuren Restaurant Turquoise te Leuven. Auteur: Steven Reynders. Klik hier en geef een seintje! Restaurants in Leuven. Restaurant Bar Ming. Bar Del Sol. De Clijne Taefel. Herberg Huisbrouwerij Domus. Restaurant Tres Tr3s. La Cantina Del Coronel. Oosters Fusion Restaurant Libelle.
Welkom Chef Turquoise.
RECENSIE GEVEN we horen graag uw mening! Naamsevest 6, B-3000 Leuven. 32 0 472 86 05 71. RestoBOB: veilig op de baan na avondje uit, Turquoise doet mee, u ook? Kom en proef onze heerlijke mocktails. Van 08/12/2017 tem 28/02/2018!
Turquoise Leven in Leuven.
Gelukkig hadden we een goede reden om nog eens op de fiets te springen en naar de andere kant van Leuven te fietsen: een afspraak met een bevriend koppel, wiens favoriete Leuvense restaurant de Turquoise was. We hadden op zaterdagavond een tafeltje gereserveerd en dat was maar goed ook, want het restaurant zat afgeladen vol.
CHEF TURQUOISE Mediterraan Restaurant Leuven 3000.
Ik kom al vele jaren bij restaurant Turquoise in Leuven en ben eigenlijk nog nooit teleurgesteld. Eigenlijk alle gerechten die ik wel eens besteld heb zijn smakelijk en je proeft de versheid en de zorg en aandacht die eraan besteed is.
Turquoise, Leuven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Gisteren wilden we een dagje Leuven afsluiten met een bezoekje aan een restaurant. Ik zag in m'n' flair dat er een actie was: 2 3-gangenmenus voor de prijs van 1. We kozen voor Turquoise omdat de Turkse keuken ons wel aanspreekt.
Turquoise, Leuven PocketResto.
op 390 m van Turquoise. Restaurant De Koerier Van Navarra, Leuven. op 470 m van Turquoise. Restaurant De Dijlemolens, Leuven. op 500 m van Turquoise. Restaurant Nour El Kamar, Leuven. op 510 m van Turquoise. Restaurant Mangia e Via, Leuven.

Contacteer ons