Zoeken naar restaurant voltaire leuven

restaurant voltaire leuven
Openingsuren Voltaire Restaurant Culinair Genieten in Heverlee.
Ik zoek in Zoeken. Voltaire Restaurant Culinair Genieten. Voltaire Restaurant Culinair Genieten. Voltaire Restaurant Culinair Genieten is vandaag open tot 2130. maandag 11 juni. dinsdag 12 juni. woensdag 13 juni. donderdag 14 juni. vrijdag 15 juni. zaterdag 9 juni. zondag 10 juni.
voltaire Leven in Leuven.
Sterrenchef Ludo Tubeé van toprestaurant Belle Epoque en Gunther Gielen, manager van restaurant Voltaire delen een lange en succesvolle culinaire geschiedenis. Een samenwerking die Leuven destijds op de gastronomische kaart zette. Het stopzetten van restaurant Belle Epoque liet een grote leemte na.
restaurant Voltaire, 3001 Heverlee Leuven Lekker in de buurt.
geef restaurant Voltaire in 3001 Heverlee Leuven 1 ster. geef restaurant Voltaire in 3001 Heverlee Leuven 2 sterren. geef restaurant Voltaire in 3001 Heverlee Leuven 3 sterren. geef restaurant Voltaire in 3001 Heverlee Leuven 4 sterren. geef restaurant Voltaire in 3001 Heverlee Leuven 5 sterren.
Restaurant Voltaire Leuven, Heverlee.
Vrijdagavond, zaterdag en zondag werken wij enkel in contanten, niet met kredietkaarten. en blijf op de hoogte van onze nieuwe suggesties. Tot 12 personen. Reserveer nu Reserveer nu. 12 personen of meer. Voltaire Jules Vandenbemptlaan 6a, 3001 Heverlee Leuven info@voltaire.be 32 0 16 20 44 43.
RESTO. Voltaire Leuven Het Nieuwsblad.
Klanten genieten bij ons van een eerlijke, creatieve keuken in een warm en huiselijk interieur. Het restaurant bestaat uit vier themavertrekken: het boothuis, de brasserie met open haard en bibliotheek en de orangerie met uitzicht op het terras. Wat is uw specialiteit? Hebt u een terras of tuin? We hebben zowel een tuin als een terras. Doet u iets speciaals voor kinderen? We hebben verschillende kindergerechten. Contact: Jules Vandenbemptlaan 6a 3001 Heverlee tel. 016/20.44.43 info@voltaire.be www.voltaire.be. Gewapende overval op Aldi-filiaal. Het Aldi-filiaal aan de J.P. Minckelersstraat in Leuven is maandagochtend rond 8.30 uur overvallen.
Voltaire, Heverlee Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Mooi gepresenteerde gerechten. Het was al een tijdje geleden dat ik restaurant Voltaire bezocht heb de menu's' zijn lekker maar uitgemeten kwam het door de 65 plus kaart ik weet het niet. Je krijgt een grote mand brood in het begin maar ik kom niet voor brood. 1 Bedank Nancy S. 30 april 2018 beoordeeld. Het interieur is gezellig en heeft een persoonlijke toets. 8 april 2018 beoordeeld. Tijdens ons bezoek aan Leuven logeerden wij in het naastgelegen hotel.
Reserveren groepen Restaurant Voltaire Leuven, Heverlee.
Vul alvast hieronder uw reservatie in en we contacteren u wanneer de suggesties bekend zijn. Vul een waarde groter dan of gelijk aan 12 in. Vragen of opmerkingen. Voltaire Jules Vandenbemptlaan 6a, 3001 Heverlee Leuven info@voltaire.be 32 0 16 20 44 43.
Voltaire: Superlunch Jobat.be.
Op de eerste verdieping beschikt het restaurant ook over een salon, een feestzaal voor 80 personen en een terras. Voltaire is iedere dag behalve maandag geopend van 11u tot 22u. Grotere kaart weergeven. Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière. Ontvang tips Gelieve een geldig e-mailadres in te geven. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven. Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte. Bedankt, je bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Anderen bekeken ook. Coup de soup: Voer voor soepfanaten. Soepbars zijn hip, en het begint dan ook moeilijk te worden om nog een stad te vinden die niet minstens één soepbar onder haar horecazaken telt. Brasserie Improvisio: Koken in een kruidenkamer. Wie een uitgebreidere zakenlunch op het oog heeft, kan in Leuven terecht bij Brasserie Improvisio.

Contacteer ons