Op zoek naar restaurant voltaire leuven?

restaurant voltaire leuven
Openingsuren Voltaire Restaurant Culinair Genieten in Heverlee.
Ik zoek in Zoeken. Voltaire Restaurant Culinair Genieten. Voltaire Restaurant Culinair Genieten. maandag 9 juli. dinsdag 10 juli. woensdag 11 juli. donderdag 12 juli. vrijdag 13 juli. zaterdag 14 juli. zondag 15 juli. Info laatst gecontroleerd op 31 juli 2015.
Voltaire: Superlunch Jobat.be.
Op de eerste verdieping beschikt het restaurant ook over een salon, een feestzaal voor 80 personen en een terras. Voltaire is iedere dag behalve maandag geopend van 11u tot 22u. Grotere kaart weergeven. Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière. Ontvang tips Gelieve een geldig e-mailadres in te geven. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven. Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte. Bedankt, je bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Anderen bekeken ook. Coup de soup: Voer voor soepfanaten. Soepbars zijn hip, en het begint dan ook moeilijk te worden om nog een stad te vinden die niet minstens één soepbar onder haar horecazaken telt. Brasserie Improvisio: Koken in een kruidenkamer. Wie een uitgebreidere zakenlunch op het oog heeft, kan in Leuven terecht bij Brasserie Improvisio.
restaurant Voltaire, 3001 Heverlee Leuven Lekker in de buurt.
geef restaurant Voltaire in 3001 Heverlee Leuven 1 ster. geef restaurant Voltaire in 3001 Heverlee Leuven 2 sterren. geef restaurant Voltaire in 3001 Heverlee Leuven 3 sterren. geef restaurant Voltaire in 3001 Heverlee Leuven 4 sterren. geef restaurant Voltaire in 3001 Heverlee Leuven 5 sterren.
voltaire Leven in Leuven.
Sterrenchef Ludo Tubeé van toprestaurant Belle Epoque en Gunther Gielen, manager van restaurant Voltaire delen een lange en succesvolle culinaire geschiedenis. Een samenwerking die Leuven destijds op de gastronomische kaart zette. Het stopzetten van restaurant Belle Epoque liet een grote leemte na.
Restaurant Voltaire Leuven, Heverlee.
Vrijdagavond, zaterdag en zondag werken wij enkel in contanten, niet met kredietkaarten. en blijf op de hoogte van onze nieuwe suggesties. Tot 12 personen. Reserveer nu Reserveer nu. 12 personen of meer. Voltaire Jules Vandenbemptlaan 6a, 3001 Leuven info@voltaire.be 32 0 16 20 44 43.
Maand menu is steeds heerlijk Reizigersbeoordelingen Voltaire TripAdvisor.
2 Bedank X9817CCpauld. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. 1 7 8 9 36. Lijst wordt bijgewerkt. Reizigers die Voltaire bekeken, bekeken ook. Bistro Tribunal Chez" Yf." Zorba Restaurant Leuven.
Voltaire, Heverlee Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Mooi gepresenteerde gerechten. Het was al een tijdje geleden dat ik restaurant Voltaire bezocht heb de menu's' zijn lekker maar uitgemeten kwam het door de 65 plus kaart ik weet het niet. Je krijgt een grote mand brood in het begin maar ik kom niet voor brood. 1 Bedank Nancy S. 30 april 2018 beoordeeld. Het interieur is gezellig en heeft een persoonlijke toets. 8 april 2018 beoordeeld. Tijdens ons bezoek aan Leuven logeerden wij in het naastgelegen hotel.
Reserveren groepen Restaurant Voltaire Leuven, Heverlee.
Vul alvast hieronder uw reservatie in en we contacteren u wanneer de suggesties bekend zijn. Voer een waarde groter dan of gelijk aan 12 in. Vragen of opmerkingen. Voltaire Jules Vandenbemptlaan 6a, 3001 Leuven info@voltaire.be 32 0 16 20 44 43.
RESTO. Voltaire Leuven Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. C Maak van Leuven jouw startgemeente! Nieuws uit een andere gemeente? 07/02/2013 om 0330: Print Corrigeer. HEVERLEE Gunther Gielen en Igor Sleuwaegen: Dat zijn onze all-in menu's. We bieden onze klanten een uitgebreide keuze van zes gerechten per gang. Om de zes weken passen we de gerechten in onze menu's' aan. Zo kunnen we de seizoenen volgen. Prijsklasse: Voorgerecht: 6-12 euro Hoofdgerecht: 14-27 euro Dessert: 6-9 euro Wijnen: 22-53 euro. Wat maakt uw zaak bijzonder? Klanten genieten bij ons van een eerlijke, creatieve keuken in een warm en huiselijk interieur. Het restaurant bestaat uit vier themavertrekken: het boothuis, de brasserie met open haard en bibliotheek en de orangerie met uitzicht op het terras.

Contacteer ons