Op zoek naar sociaal restaurant leuven?

sociaal restaurant leuven
met Sense.
overname en beheer Internationaal Zeemanshuis Antwerpen, renovatie en opening Antwerp Harbour Hotel november. 2013: pop-up restaurant Grand Café De Hoorn in Leuven gedurende 3 maanden. 2014: uitbating pop-up Zomercafé Hoboken, van eind mei tot eind september. opening Grand Café De Hoorn in Leuven eind september.
Poverello inzet voor minder bedeelden.
Laat mij hoop geven aan wie niet meer hoopt Geloof aan wie twijfelt Laat mij licht brengen waar het duister is En vreugde waar mensen bedroefd zijn. Heer help mij, Niet zozeer om zelf gelukkig te zijn maar anderen gelukkig te maken Niet zozeer om zelf begrepen te worden maar anderen te begrijpen Niet zozeer om zelf getroost te worden maar anderen te troosten Niet zozeer om bemind te worden maar te beminnen. Van Havreplein 13 B-2100 Antwerpen Deurne Tel: 03/283.57.37. Zuinigheidsstraat 4 B-1000 Brussel Tel: 02/511.52.12. Sint Maartenstraat 44 B-3000 Leuven Tel: 016/29.16.84.
Sociaal restaurant in station Wijgmaal Leuven Het Nieuwsblad.
Sociaal restaurant in station Wijgmaal. 10/03/2016 om 0659: door Hannelore Smitz Print Corrigeer. Leuven / Wijgmaal. SPIT vzw en Dialoog vzw worden de bewoners van het station van Wijgmaal. Ze maken er onder meer een infoloket en kantoren van. Er komt ook een sociaal restaurant.
Sociaal restaurant in station Wijgmaal Leuven De Standaard.
Er komen onder meer kantoren, een infoloket en een sociaal restaurant. SPIT vzw en Dialoog vzw zouden vanaf augustus 2018 het nu leegstaande stationsgebouw van Wijgmaal kunnen betrekken. Al sinds 2013 werd gezocht naar een concessiehouder voor het leegstaande stationsgebouw van Wijgmaal.
Sociaal smullen Goedkoop en tegelijk een goede daad! Brik.
Een sociaal restaurant is in de eerste plaats een mogelijkheid voor mensen die het minder breed hebben, een degelijke maaltijd te verkrijgen. Maar wist je dat zon restaurants ook de meer structurele armoedeproblemen aanpakken door er mensen tewerk te stellen die moeilijker hun weg vinden in het reguliere arbeidscircuit.
Station wordt sociaal restaurant Leuven Regio HLN.
Leuven Het station van Wijgmaal wordt een sociaal restaurant. Na jaren van leegstand krijgt het gebouw eindelijk een nieuwe bestemming. Naast" een restaurant met sociale tewerkstelling wordt er ook een wachtruimte voor treinreizigers ingericht, zegt schepen van Sociale Zaken Bieke Verlinden.
NedBox Oefen je Nederlands online.
NedBox is een nieuwe website om Nederlands te oefenen. Dat kun je hier op een leuke manier doen, via tv-fragmenten en krantenartikels. NedBox is een samenwerking tussen verschillende organisaties, met de KU Leuven als promotor. Het Europees Integratiefonds en de Vlaamse overheid ondersteunen het project.
Sociaal-cultureel werker CVO Sociale School Heverlee.
Als sociaal-cultureel werker ondersteun je deze engagementen. Je stelt behoeften vast, je signaleert problemen en zet activiteiten en vormingen op in diverse sectoren. Je bent sociaal vaardig, geïnteresseerd in mensen, je wil werken in het hart van de samenleving. Je bent multifunctioneel en flexibel.
Het sociaal restaurant De Drukkerij De Ruimtevaart.
De Ruimtevaart Restaurant. Het sociaal restaurant De Drukkerij. Iedereen is bij ons van harte welkom voor een kop koffie, een maaltijd of een babbel. Spring gerust eens binnen als het je past, je wordt in ons restaurant hartelijk ontvangen. Het restaurant De Drukkerij is het kloppend hart van de RuimteVaart.
Home Spullenhulp.
De vzw Spullenhulp is een onderneming in de sociale economie met als opdracht mensen. in moeilijkheden te begeleiden zodat ze hun autonomie op een duurzame manier herwinnen. In uw buurt. Boetieks en winkels. We zoeken voor VRIJWILLIGERS.: de keuken sociaal restaurant.
Sociale restaurant's' Vakantieparticipatie, Toerisme Vlaanderen.
De vakantiegangers die via Steunpunt Vakantieparticipatie hun vakantie geboekt hebben, kunnen een reservatiebewijs krijgen van hun vakantie in tweevoud. Of je print het bewijsje voor je daguitstap een tweede keer af. Hiermee kan je tijdens je uitstap terecht in een sociaal restaurant in de buurt.
De Klimop.
Welkom in restaurant De Klimop. Beste bezoeker van deze site., Liefhebbers van de Frans-Belgische keuken kunnen hun hart weer ophalen aan ons menu. Vergeet bij het bekijken van onze smakelijke gerechten zeker niet om je tafel te reserveren. Het blijft een streven van ons om zo veel mogelijk producten af te nemen van lokale leveranciers, want waarom iets ver zoeken als er veel topleveranciers in Leuven zijn, tevens is dit een meer duurzame oplossing.

Contacteer ons