Op zoek naar sociaal restaurant leuven?

sociaal restaurant leuven
NedBox Oefen je Nederlands online.
NedBox is een nieuwe website om Nederlands te oefenen. Dat kun je hier op een leuke manier doen, via tv-fragmenten en krantenartikels. NedBox is een samenwerking tussen verschillende organisaties, met de KU Leuven als promotor. Het Europees Integratiefonds en de Vlaamse overheid ondersteunen het project.
Den Azalee is veel meer dan tweedehands.
Restaurant De Variant Restaurant Vegetarisch Belegde broodjes Recepties Koude schotel buffetten Traiteur divers. Over Den Azalee. Den Azalee is veel meer dan tweedehands. Met onze Kringwinkels, een waaier aan milieuvriendelijke buurtdiensten voor de bevolking en ons sociaal restaurant bestrijden we de armoede.
Vind een job VDAB.
Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Online leren Documenten. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Vraag vrijstelling aan Arbeidsbeperking E-loket Profieltest. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende.
Op bezoek bij de kleine Alma van de Vaartkom Veto.be.
Onder de naam Leren Ondernemen zette de organisatie zich al jaren in om het leven en wonen van de armere bevolking in Groot Leuven plezieriger te maken en uitsluiting te voorkomen. Een deel van de werking bestaat in een sociaal restaurant, De Drukkerij, waar zowel de oude populatie als de nieuwe hippe appartementbewoners een op de portemonnee afgestemde maaltijd kunnen nuttigen, een goed gesprek kunnen hebben en een gratis koffie kunnen drinken.
Oikonde Leuven Home De Megafoon Winnaar en laureaten editie 2017 Ruimte Vaart.
En het werpt zijn vruchten af: cliënten bij BW Pastya vzw zijn aan de slag als vrijwilliger in het sociaal restaurant en het naaiatelier van de RuimteVaart. Stefanie Friedel, BW Pastya vzw. Een heleboel vrijwilligers maken dit mee mogelijk. Sommigen leven in armoede of zijn psychisch kwetsbaar, anderen niet. Allen werken ze samen aan de uitbouw van de werking. de RuimteVaart vzw. Valkerijgang 26; 3000 Leuven.
Sociaal smullen Goedkoop en tegelijk een goede daad! Brik.
Een sociaal restaurant is in de eerste plaats een mogelijkheid voor mensen die het minder breed hebben, een degelijke maaltijd te verkrijgen. Maar wist je dat zon restaurants ook de meer structurele armoedeproblemen aanpakken door er mensen tewerk te stellen die moeilijker hun weg vinden in het reguliere arbeidscircuit.
Station wordt sociaal restaurant Leuven Regio HLN.
WIJGMAAL Het station van Wijgmaal wordt een sociaal restaurant. Na jaren van leegstand krijgt het gebouw eindelijk een nieuwe bestemming. Naast" een restaurant met sociale tewerkstelling wordt er ook een wachtruimte voor treinreizigers ingericht, zegt schepen van Sociale Zaken Bieke Verlinden. Stad Leuven, die het gebouw in 2010 in erfpacht nam van de NMBS-Holding, wilde het station renoveren.
Orpea Belgium Residentie Sint-Vincentius Confort Woonzorgcentrum Leuven Vlaams-Brabant.
Vanaf 11u00 worden de realisaties van het project Kom Op Voor Je Wijk officieel ingehuldigd en biedt de stad Leuven een glaasje aan om dit te vieren. Aansluitend organiseert WZC Sint-Vincentius een tuinfeest waarbij ook de residenten, familie, vrienden, buren en collega's' op uitgenodigd zijn. Lees het nieuws Verbergt het nieuws. Een kloosterkerk omgevormd tot restaurant.
Hal 5.
Voor alle erkende verenigingen door één van de adviesraden van stad Leuven en voor de adviesraden zelf.; Groep Stad Leuven: stadsdiensten, AGs en EVAs, waarbij de stad organisator is of die in samenwerking met de stad worden georganiseerd, mits het gaat om activiteiten zonder winstoogmerk publiek doel, niet commercieel.;
De Ruimtevaart Sociaal Restaurant De Drukkerij De sociale kaart.
De Ruimtevaart Sociaal Restaurant De Drukkerij. Op kaart tonen. Activiteiten en contactpersonen. 016 67 90 04. Terug naar resultaatslijst. Andere organisaties op deze locatie. ma di wo do vr za zo. Iedereen is bij ons van harte welkom voor een kop koffie, een maaltijd of een babbel. Spring gerust eens binnen als het je past, je wordt in ons restaurant hartelijk ontvangen. Is een afdeling van. Is een zusterafdeling van. De Ruimtevaart Energiesnoeiers De Ruimtevaart Initiatief Buitenschoolse Kinderopvang De Club De Ruimtevaart Vereniging waar Armen het Woord Nemen Inloopteam De Mobil Leuven Ruimtevaart Kruidenier De Drukkerij.
Home Spullenhulp.
De vzw Spullenhulp is een onderneming in de sociale economie met als opdracht mensen. in moeilijkheden te begeleiden zodat ze hun autonomie op een duurzame manier herwinnen. In uw buurt. Boetieks en winkels. We zoeken voor VRIJWILLIGERS.: de keuken sociaal restaurant.
Wereldcafé.coop.
Volg ons ook op.: Joris Helleputteplein 2, 3000 Leuven. 7 apr 1200: 2200: Wereldse Zondag ten voordele van Pamoja Mission vzw. De Wereldse zondagen zijn fijne feesten met een exotisch tintje. Met een lekkere maaltijd en randanimatie zetten we maandelijks op zondag een land een sociaal project in de kijker.

Contacteer ons