Resultaten voor sociaal restaurant leuven

sociaal restaurant leuven
Poverello Leuven Sociaal Restaurant De sociale kaart.
Voeg Poverello" Leuven Sociaal Restaurant" toe aan een favorietenlijst. Gelieve een lijst aan te maken. Zoekopdracht opslaan Annuleren. Poverello Leuven Sociaal Restaurant. U bent hier. Poverello Leuven Sociaal Restaurant. Activiteiten en contactpersonen. Terug naar resultaatslijst. ma di wo do vr za zo.
De Meander CAW Oost-Brabant.
Zit je met vragen of een probleem, dan is er altijd iemand om te luisteren naar je verhaal, om je informatie en advies te geven als je dat wil. Samen met jou zoeken we een gepaste oplossing. Als we zelf niet kunnen helpen, vertellen we waar je wel terecht kan. Sociaal restaurant, middagmaal.
De Hoorn.
First Friday 12. Zaalmedewerker Grand Café De Hoorn FLEXI-JOBBER. Maître dHôtel Events. Voor onze evenementen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en leidinggevende Maître dHôtel M/V met ervaring. Maître dHôtel Events. Een bruisende broedplaats waar je kan werken, feesten of eten.
Sociaal restaurant in station Wijgmaal Leuven Het Nieuwsblad.
Sociaal restaurant in station Wijgmaal. 10/03/2016 om 0659: door Hannelore Smitz Print Corrigeer. Leuven / Wijgmaal. SPIT vzw en Dialoog vzw worden de bewoners van het station van Wijgmaal. Ze maken er onder meer een infoloket en kantoren van. Er komt ook een sociaal restaurant.
Wereldcafé.coop.
Joris Helleputteplein 2, 3000 Leuven. Joris Helleputteplein 2, 3000 Leuven. 4 feb 1200: 2200: Wereldse Zondag ten voordele van Interculturele Denkgroep. De Wereldse zondagen zijn fijne feesten met een exotisch tintje. Met een lekkere maaltijd en randanimatie zetten we maandelijks op zondag een land een sociaal project in de kijker.
De Ruimtevaart Sociaal Restaurant De Drukkerij De sociale kaart.
De Ruimtevaart Sociaal Restaurant De Drukkerij. Op kaart tonen. Activiteiten en contactpersonen. 016 67 90 04. Terug naar resultaatslijst. Andere organisaties op deze locatie. ma di wo do vr za zo. Iedereen is bij ons van harte welkom voor een kop koffie, een maaltijd of een babbel. Spring gerust eens binnen als het je past, je wordt in ons restaurant hartelijk ontvangen. Is een afdeling van. Is een zusterafdeling van. De Ruimtevaart Energiesnoeiers De Ruimtevaart Initiatief Buitenschoolse Kinderopvang De Club De Ruimtevaart Vereniging waar Armen het Woord Nemen Inloopteam De Mobil Leuven Leren Ondernemen Kruidenier De Drukkerij.
Station wordt sociaal restaurant Leuven Regio HLN.
Foto Vertommen De mensen van Dialoog vzw en SPIT vzw met schepen Mohamed Ridouani en schepen Bieke Verlinden. Leuven Het station van Wijgmaal wordt een sociaal restaurant. Na jaren van leegstand krijgt het gebouw eindelijk een nieuwe bestemming. Naast" een restaurant met sociale tewerkstelling wordt er ook een wachtruimte voor treinreizigers ingericht, zegt schepen van Sociale Zaken Bieke Verlinden.
buurtmaaltijden in het sociaal restaurant Buurtwerk t Lampeke.
het buurthuis danst 2013. buurtmaaltijden in het sociaal restaurant. met info over t Lampeke., Buurthuis t Lampeke. Riddersstraat 147, 3000 Leuven. t Lampeke is ook erkend als vereniging waar armen het woord nemen. Dinsdag woensdag donderdag vrijdag. Van 11u00 tot 19u00.
Het sociaal restaurant De Drukkerij De Ruimtevaart.
De Ruimtevaart Restaurant. Het sociaal restaurant De Drukkerij. Iedereen is bij ons van harte welkom voor een kop koffie, een maaltijd of een babbel. Spring gerust eens binnen als het je past, je wordt in ons restaurant hartelijk ontvangen. Het restaurant De Drukkerij is het kloppend hart van de RuimteVaart.
Poverello inzet voor minder bedeelden.
Laat mij hoop geven aan wie niet meer hoopt Geloof aan wie twijfelt Laat mij licht brengen waar het duister is En vreugde waar mensen bedroefd zijn. Heer help mij, Niet zozeer om zelf gelukkig te zijn maar anderen gelukkig te maken Niet zozeer om zelf begrepen te worden maar anderen te begrijpen Niet zozeer om zelf getroost te worden maar anderen te troosten Niet zozeer om bemind te worden maar te beminnen. Van Havreplein 13 B-2100 Antwerpen Deurne Tel: 03/283.57.37. Zuinigheidsstraat 4 B-1000 Brussel Tel: 02/511.52.12. Sint Maartenstraat 44 B-3000 Leuven Tel: 016/29.16.84.

Contacteer ons