Meer resultaten voor sociaal restaurant leuven

sociaal restaurant leuven
Het sociaal restaurant De Drukkerij De Ruimtevaart.
De Ruimtevaart Restaurant. Het sociaal restaurant De Drukkerij. Iedereen is bij ons van harte welkom voor een kop koffie, een maaltijd of een babbel. Spring gerust eens binnen als het je past, je wordt in ons restaurant hartelijk ontvangen. Het restaurant De Drukkerij is het kloppend hart van de RuimteVaart.
Wereldcafé.coop.
Volg ons ook op.: Joris Helleputteplein 2, 3000 Leuven. 3 jun 1200: 2200: Wereldse Zondag ten voordele van Pamoja Mission vzw. De Wereldse zondagen zijn fijne feesten met een exotisch tintje. Met een lekkere maaltijd en randanimatie zetten we maandelijks op zondag een land een sociaal project in de kijker.
De Hoorn.
Zaalmedewerker Grand Café FLEXI-JOBBER. Wij zijn op zoek naar een dynamische zaalmedewerker m/v die met zijn/haar enthousiasme en de nodige dosis frisheid het team van ons restaurant wil komen versterken! Vacature zaalmedewerker flexi-job. broedplaats waar je kan werken, feesten en eten.
Sociaal restaurant in station Wijgmaal Leuven De Standaard.
Er komen onder meer kantoren, een infoloket en een sociaal restaurant. SPIT vzw en Dialoog vzw zouden vanaf augustus 2018 het nu leegstaande stationsgebouw van Wijgmaal kunnen betrekken. Al sinds 2013 werd gezocht naar een concessiehouder voor het leegstaande stationsgebouw van Wijgmaal.
De Meander CAW Oost-Brabant.
Zit je met vragen of een probleem, dan is er altijd iemand om te luisteren naar je verhaal, om je informatie en advies te geven als je dat wil. Samen met jou zoeken we een gepaste oplossing. Als we zelf niet kunnen helpen, vertellen we waar je wel terecht kan. Sociaal restaurant, middagmaal.
Poverello Leuven Sociaal Restaurant De sociale kaart.
Voeg Poverello" Leuven Sociaal Restaurant" toe aan een favorietenlijst. Gelieve een lijst aan te maken. Zoekopdracht opslaan Annuleren. Poverello Leuven Sociaal Restaurant. U bent hier. Poverello Leuven Sociaal Restaurant. Activiteiten en contactpersonen. Terug naar resultaatslijst. ma di wo do vr za zo.
Sociaal restaurant in station Wijgmaal Leuven Het Nieuwsblad.
Sociaal restaurant in station Wijgmaal. 10/03/2016 om 0659: door Hannelore Smitz Print Corrigeer. Leuven / Wijgmaal. SPIT vzw en Dialoog vzw worden de bewoners van het station van Wijgmaal. Ze maken er onder meer een infoloket en kantoren van. Er komt ook een sociaal restaurant.
buurtmaaltijden in het sociaal restaurant Buurtwerk t Lampeke.
Ceraprijs voor ons koor 2014. buurtmaaltijden in het sociaal restaurant. met info over t Lampeke., Buurthuis t Lampeke. Riddersstraat 147, 3000 Leuven. t Lampeke is ook erkend als vereniging waar armen het woord nemen. Dinsdag woensdag donderdag vrijdag. Van 11u00 tot 19u00.
De Ruimtevaart Sociaal Restaurant De Drukkerij De sociale kaart.
De Ruimtevaart Sociaal Restaurant De Drukkerij. Op kaart tonen. Activiteiten en contactpersonen. 016 67 90 04. Terug naar resultaatslijst. Andere organisaties op deze locatie. ma di wo do vr za zo. Iedereen is bij ons van harte welkom voor een kop koffie, een maaltijd of een babbel. Spring gerust eens binnen als het je past, je wordt in ons restaurant hartelijk ontvangen. Is een afdeling van. Is een zusterafdeling van. De Ruimtevaart Energiesnoeiers De Ruimtevaart Initiatief Buitenschoolse Kinderopvang De Club De Ruimtevaart Vereniging waar Armen het Woord Nemen Inloopteam De Mobil Leuven Ruimtevaart Kruidenier De Drukkerij.
Station wordt sociaal restaurant Leuven Regio HLN.
Leuven Het station van Wijgmaal wordt een sociaal restaurant. Na jaren van leegstand krijgt het gebouw eindelijk een nieuwe bestemming. Naast" een restaurant met sociale tewerkstelling wordt er ook een wachtruimte voor treinreizigers ingericht, zegt schepen van Sociale Zaken Bieke Verlinden.

Contacteer ons