Op zoek naar sociaal restaurant leuven?

sociaal restaurant leuven
Station wordt sociaal restaurant Leuven Regio HLN.
Leuven Het station van Wijgmaal wordt een sociaal restaurant. Na jaren van leegstand krijgt het gebouw eindelijk een nieuwe bestemming. Naast" een restaurant met sociale tewerkstelling wordt er ook een wachtruimte voor treinreizigers ingericht, zegt schepen van Sociale Zaken Bieke Verlinden.
De Hoorn.
Lees de vacature en solliciteer! Zaalmedewerker Grand Café De Hoorn FLEXI-JOBBER. Wij zijn op zoek naar een dynamische zaalmedewerker m/v die met zijn enthousiasme en de nodige dosis frisheid het team van ons restaurant wil komen versterken! Vacature zaalmedewerker flexi-job.
Sociaal restaurant in station Wijgmaal Leuven De Standaard.
Er komen onder meer kantoren, een infoloket en een sociaal restaurant. SPIT vzw en Dialoog vzw zouden vanaf augustus 2018 het nu leegstaande stationsgebouw van Wijgmaal kunnen betrekken. Al sinds 2013 werd gezocht naar een concessiehouder voor het leegstaande stationsgebouw van Wijgmaal.
Sociaal restaurant in station Wijgmaal Leuven Het Nieuwsblad.
Sociaal restaurant in station Wijgmaal. 10/03/2016 om 0659: door Hannelore Smitz Print Corrigeer. Leuven / Wijgmaal. SPIT vzw en Dialoog vzw worden de bewoners van het station van Wijgmaal. Ze maken er onder meer een infoloket en kantoren van. Er komt ook een sociaal restaurant.
Poverello Leuven Sociaal Restaurant De sociale kaart.
Voeg Poverello" Leuven Sociaal Restaurant" toe aan een favorietenlijst. Gelieve een lijst aan te maken. Zoekopdracht opslaan Annuleren. Poverello Leuven Sociaal Restaurant. U bent hier. Poverello Leuven Sociaal Restaurant. Activiteiten en contactpersonen. Terug naar resultaatslijst. ma di wo do vr za zo.
buurtmaaltijden in het sociaal restaurant Buurtwerk t Lampeke.
buurtmaaltijden in het sociaal restaurant. met info over t Lampeke., Buurthuis t Lampeke. Riddersstraat 147, 3000 Leuven. t Lampeke is ook erkend als vereniging waar armen het woord nemen. Dinsdag woensdag donderdag vrijdag. Van 11u00 tot 19u00. MENU AVONDMAALTIJDEN MAART 2018.
Het sociaal restaurant De Drukkerij De Ruimtevaart.
De Ruimtevaart Restaurant. Het sociaal restaurant De Drukkerij. Iedereen is bij ons van harte welkom voor een kop koffie, een maaltijd of een babbel. Spring gerust eens binnen als het je past, je wordt in ons restaurant hartelijk ontvangen. Het restaurant De Drukkerij is het kloppend hart van de RuimteVaart.
De Ruimtevaart Sociaal Restaurant De Drukkerij De sociale kaart.
De Ruimtevaart Sociaal Restaurant De Drukkerij. Op kaart tonen. Activiteiten en contactpersonen. 016 67 90 04. Terug naar resultaatslijst. Andere organisaties op deze locatie. ma di wo do vr za zo. Iedereen is bij ons van harte welkom voor een kop koffie, een maaltijd of een babbel. Spring gerust eens binnen als het je past, je wordt in ons restaurant hartelijk ontvangen. Is een afdeling van. Is een zusterafdeling van. De Ruimtevaart Energiesnoeiers De Ruimtevaart Initiatief Buitenschoolse Kinderopvang De Club De Ruimtevaart Vereniging waar Armen het Woord Nemen Inloopteam De Mobil Leuven Leren Ondernemen Kruidenier De Drukkerij.
De Meander CAW Oost-Brabant.
Zit je met vragen of een probleem, dan is er altijd iemand om te luisteren naar je verhaal, om je informatie en advies te geven als je dat wil. Samen met jou zoeken we een gepaste oplossing. Als we zelf niet kunnen helpen, vertellen we waar je wel terecht kan. Sociaal restaurant, middagmaal.

Contacteer ons