Meer resultaten voor sociaal restaurant leuven

sociaal restaurant leuven
Wereldcafé.coop.
Joris Helleputteplein 2, 3000 Leuven. 4 nov 1200: 2200: Wereldse Zondag ten voordele van Handicap International. De Wereldse zondagen zijn fijne feesten met een exotisch tintje. Met een lekkere maaltijd en randanimatie zetten we maandelijks op zondag een land een sociaal project in de kijker.
Home OCMW Leuven.
We stellen u graag het jaarverslag van 2017 voor. Het was in vele opzichten een schakeljaar voor OCMW Leuven. Het zorgaanbod van Leuven werd gebundeld in een nieuw zorgbedrijf, waardoor thuis en ouderenzorg niet langer deel uitmaken van OCMW Leuven.
Station wordt sociaal restaurant Leuven Regio HLN.
Leuven Het station van Wijgmaal wordt een sociaal restaurant. Na jaren van leegstand krijgt het gebouw eindelijk een nieuwe bestemming. Naast" een restaurant met sociale tewerkstelling wordt er ook een wachtruimte voor treinreizigers ingericht, zegt schepen van Sociale Zaken Bieke Verlinden.
Het sociaal restaurant De Drukkerij De Ruimtevaart.
De Ruimtevaart Restaurant. Het sociaal restaurant De Drukkerij. Iedereen is bij ons van harte welkom voor een kop koffie, een maaltijd of een babbel. Spring gerust eens binnen als het je past, je wordt in ons restaurant hartelijk ontvangen. Het restaurant De Drukkerij is het kloppend hart van de RuimteVaart.
buurtmaaltijden in het sociaal restaurant Buurtwerk t Lampeke.
Ceraprijs voor ons koor 2014. buurtmaaltijden in het sociaal restaurant. met info over t Lampeke., Buurthuis t Lampeke. Riddersstraat 147, 3000 Leuven. t Lampeke is ook erkend als vereniging waar armen het woord nemen. Dinsdag woensdag vrijdag. Van 11u00 tot 19u00.
Buurtwerk t Lampeke Sociaal Restaurant De sociale kaart.
Buurtwerk t Lampeke Sociaal Restaurant. U bent hier. Buurtwerk t Lampeke Sociaal Restaurant. Op kaart tonen. Terug naar resultaatslijst. Andere organisaties op deze locatie. ma di wo do vr za zo. Doelgroep / voorwaarden.: Is een afdeling van. Buurtwerk t Lampeke. Is een zusterafdeling van. Buurtwerk t Lampeke Buitenschoolse Groepsopvang Kinderwerking Fabota Buurtwerk t Lampeke Groepsopvang Wurpskes Individuele begeleiding van gezinnen Buurtwerk t Lampeke Jongerenwerking Den Tube Buurtwerk t Lampeke Vereniging waar Armen het Woord Nemen Leuven Buurtwerk t Lampeke Voedselverdeelpunt Leuven.
De Ruimtevaart Sociaal Restaurant De Drukkerij De sociale kaart.
De Ruimtevaart Sociaal Restaurant De Drukkerij. Op kaart tonen. Activiteiten en contactpersonen. 016 67 90 04. Terug naar resultaatslijst. Andere organisaties op deze locatie. ma di wo do vr za zo. Iedereen is bij ons van harte welkom voor een kop koffie, een maaltijd of een babbel. Spring gerust eens binnen als het je past, je wordt in ons restaurant hartelijk ontvangen. Is een afdeling van. Is een zusterafdeling van. De Ruimtevaart Energiesnoeiers De Ruimtevaart Initiatief Buitenschoolse Kinderopvang De Club De Ruimtevaart Vereniging waar Armen het Woord Nemen Inloopteam De Mobil Leuven Ruimtevaart Kruidenier De Drukkerij.
Sociaal restaurant in station Wijgmaal Leuven Het Nieuwsblad.
Sociaal restaurant in station Wijgmaal. 10/03/2016 om 0659: door Hannelore Smitz Print Corrigeer. Leuven / Wijgmaal. SPIT vzw en Dialoog vzw worden de bewoners van het station van Wijgmaal. Ze maken er onder meer een infoloket en kantoren van. Er komt ook een sociaal restaurant.

Contacteer ons