Op zoek naar trendy restaurant leuven?

trendy restaurant leuven
Het land aan de overkant.
Het restaurant is open van dinsdag avond tot zaterdag. De keuken is open van 12.00 13.30 uur en. s avonds van 19.00 21.00 uur. Léon Schreursvest 85 3001 Leuven info@hetlandaandeoverkant.be T 016 22 61 81 F 016 22 59 69.
Home Resto-Agora Leuven.
Gegaard op een zacht vuurtje en frietjes. Oostendse kroketjes van noorzeegarnaaltjes. 1 stuk 2 stuks 3 stuks. Huwelijk van kaas en garnaalkroketten. Volg ons op instagram! Grote Markt 3, 4 Leuven, 3000 Vlaams Brabant, Belgium. 32 16 23 52 52.
De lekkere Belgische keuken Restaurant Mykene Leuven.
Bistro tribunal.
Lounge bar restaurant Leuven Dentreprise: Lunch, diner.
Lounge Bar / Restaurant DEntreprise in Leuven. Van harte welkom op de website van DEntreprise, een Lounge Bar/ Restaurant in Leuven. Bij ons bent u altijd welkom voor heerlijke gerechten en verrukkelijke, frisse cocktails. In dit eetcafé is plaats voor heel wat hongerige magen en dorstige kelen.
Bistro D'office' broodjes Haasrode / Leuven/.
Ontbijt of lunch in een trendy kader? Bij bistro d'office' vind u dampende koffie, verse soepen, croque's, pasta's, kraakverse broodjes en salades. Bistro d'office' verzorgt eveneens uw businesslunch met diverse meetingbroodjes. Temidden van het industrieterrein van Haasrode kan u even relaxen of afspreken in de sfeervolle hippe bistro of op het loungy terras.
Het Moorinneken Restaurant Eetcafé Grote Markt Leuven Bar, Food Lounge.
Keuken doorlopend geopend vanaf 11.30h tot 22h. Voor dat Het Moorinneken een gezellig restaurant werd, waar je gemoedelijk kan tafelen of gewoon iets gaan drinken, heeft het gebouw een boeiende reis doorheen de geschiedenis gemaakt. Sommigen griezelen er een beetje van maar alvorens de Grote Markt in Leuven de Grote markt werd, was het een kerkhof.
Kookhuys Mafrans.
Er bestaan nogal wat misverstanden over de bereikbaarheid van Leuven. Daarom deze campagne. 2 Sterren Restaurant op Vtm. Kookhuys Mafrans is een van de sponsors van het programma 2" sterren restaurant" te zien bij VTM vanaf 15 mei 2018 elke dinsdag en donderdag om 20.35 uur.
Wie zijn wij Salons Georges Traiteur Leuven.
Sinds enkele jaren kan ook de meest kieskeurige restaurantganger hier terecht. Op het gelijkvloers van het complex werd een salon omgetoverd tot een stijlvol en trendy restaurant. Exquise vis-en vleesgerechten, aangevuld met een uitgelezen wijnkaart kunnen er onze gasten uitstekend bekoren.
Over ons.
De modern ingerichte kamers van Hotel Panorama zijn allemaal voorzien van TV en gratis draadloos internet. Het trendy restaurant biedt een aangename sfeer voor een heerlijk diner of een tussendoortje, en de bar is een gezellige plek voor een drankje.
Bar Louis Laid-back drinks bites.
Vanaf begin 2017 kunnen ze hun energie en creativiteit nu ook kwijt in één van de hipste zaken van Leuven, waar ze trouwe klant en fan van waren. Ze behouden het vertrouwde succesconcept, weliswaar in een opgefrist jasje. Samen met Johan en het gekende Bar Louis keukenteam, Stef Gus, gaan ze op zoek naar het beste van 10 jaar Bar Louis, aangevuld met nieuwe, trendy ingrediënten en elementen.
De beste restaurants in Leuven: Top 10 en promoties Resto.be.
Franse Belgische Italiaanse Brasserie Seizoensgebonden Grill Chinese. Fish and Chips. Suggesties van de week. With a twist of be. Brunch Lunch Diner. Alle restaurants van Belgie: Top 10, promoties en beoordelingen. Reserveer je restaurant in Antwerpen, Gent, Leuven. Een restaurant toevoegen.

Contacteer ons