Resultaten voor trendy restaurant leuven

trendy restaurant leuven
Restaurant Zappaz Leuven Seppe Dezeure Kriskookt.
Smaakvolle en creatieve gerechten werden geserveerd in een jong en trendy kader. Zappaz Balk van Beel Schipvaartstraat 22 3000 Leuven. Ondergrondse parking voor de deur. You might also like.: De Kleinen Bistro Westmalle. Veranda Antwerpen, Davy Schellemans. Restaurant 6 Zinnen Hasselt.
Kookhuys Mafrans.
Er bestaan nogal wat misverstanden over de bereikbaarheid van Leuven. Daarom deze campagne. 2 Sterren Restaurant op Vtm. Kookhuys Mafrans is een van de sponsors van het programma 2" sterren restaurant" te zien bij VTM vanaf 15 mei 2018 elke dinsdag en donderdag om 20.35 uur.
Restaurant Couvert Couvert Leuven.
We willen een hedendaags maar geen trendy restaurant zijn. We streven een informele sfeer na waarbij iedereen zich goed kan voelen. Zowel de zakenman in driedelig pak voor een snelle lunch als het jonge studentenkoppel dat zijn eerste liefdesverjaardag komt vieren.
Over ons.
De modern ingerichte kamers van Hotel Panorama zijn allemaal voorzien van TV en gratis draadloos internet. Het trendy restaurant biedt een aangename sfeer voor een heerlijk diner of een tussendoortje, en de bar is een gezellige plek voor een drankje.
Home.
Taste is mijn allereerste restaurant ervaring op gastronomisch niveau. Stayer, independence and multicultural. Im a Romanian ITspecialist. My mother and sister are still in Romania and I came to Belgium in the hope to start a new life. If I want something in my life I will do everything to achieve my goals. Chef de Partie. Stille waters hebben meestal diepe gronden. Ook dit geldt zo voor mij. Ik ben opgegroeid in Overijse en ben van opleiding houtbewerker, maar heb vele jaren geleden mijn passie in de keuken gevonden. Mijn absolute hobby is om met messen professioneel bezig te zijn. Geuren en smaken hebben mijn altijd gefascineerd, waardoor mijn keuze voor hotelschool al beslist was als kleine jongen. Mijn gastronomisch avontuur is dan begonnen in Wemmel. Met mooie producten werken is een passie waardoor mijn studiekeuze ging naar Sommelier-Conseil. Er is zoveel meer dan Van druif tot wijnglas hop tot bierglas en groenten/fruit tot home made ice tea. Website online reservations powered by TableFever. DB Taste BVBA Naamsestraat 62 3000 Leuven BE0656.948.930 0032499277406 www.leuventaste.be info@leuventaste.be.
Trendy Restaurant Leuven Be-Gusto.
Tussen de Marokkaanse, Japanse, Italiaanse en fine dining restaurants biedt het restaurant een aangename afwisseling met een no-nonsense smaakvolle keuken. Tr3s Cuisine positioneert. Category Be-Gusto, Be-Out: België, Brasserie/Bistro, Restaurants Tags Leuven restaurant, Pascal Van Couteren, Tr3s Cuisine, trendy restaurant leuven, Tres.
Bistro D'office' broodjes Haasrode / Leuven/.
Ontbijt of lunch in een trendy kader? Bij bistro d'office' vind u dampende koffie, verse soepen, croque's, pasta's, kraakverse broodjes en salades. Bistro d'office' verzorgt eveneens uw businesslunch met diverse meetingbroodjes. Temidden van het industrieterrein van Haasrode kan u even relaxen of afspreken in de sfeervolle hippe bistro of op het loungy terras.
De lekkerste adresjes van Leuven Nieuws HLN.
Als in het Marokkaanse eethuisje Toeareg het deksel van de tajine gaat, voert zijn wasem je mee naar een andere wereld. De chef, die als student naar Leuven kwam, prijst ons zijn Tajine Toeareg met pruimen en amandelen aan. Zijn hele kaart is gebaseerd op de Maghreb-gastronomie, een kleurrijke en verfijnde Noord-Afrikaanse keuken vol smaak van pittige specerijen. Binnen geuren exotische aroma's' in een typisch Marokkaans interieur, buiten verlichten lantaarns het verwarmde straatterras in de voetgangerszone. Leuvenaars van Marokkaanse afkomst noemen de keuken van dit druk bezocht klein, maar gezellig restaurant beter dan in hun heimat.
Zoff Italiaans Mechelsestraat 25, Leuven, Vlaams-Brabant Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Zoff is een geweldig trendy restaurant met een zeer goede keuken! Ik ben er al een aantal keren geweest en steeds opnieuw bevalt het eten en de wijn me voor een goede prijs! Binnen of buiten op het gezellige terras eten, ga het zelf eens uittesten. Ik raad je wel aan te reserveren! Hebben, na reservatie, uitgebreid ontbeten en Enorm genoten! Dit bedrijf is nog niet geclaimd door de eigenaar of vertegenwoordiger. Claim dit bedrijf om de statistieken te bekijken, berichten van potentiële klanten te ontvangen en te reageren op reviews. Details, Opent een popup Scoregegevens. Italiaans Bewerken, Opent een popup Categorie bewerken. Schrijf een review Foto toevoegen Delen, Opent een popup Favoriet, Opent een popup. Wissel begin en eindpunt om Begin van. Begin van Wissel begin en eindpunt om. Mechelsestraat 25, 3000 Leuven.
7x mijn favoriete lunchplekken in Leuven Visit Leuven.
OPEK is de perfecte plek om je onder te dompelen in de Leuvense cultuurwereld en je intussen in te beelden dat je langs een of andere trendy rivièra zit. Leuven heeft het echt allemaal! Jeroen Meus, Vlaanderens kokende tv-trots, heft recent de klassieke hotdog heruitgevonden en omgevormd tot haute dogs.
Trente.
Geen luxueuze eetzaal dus, maar een warme ruimte met eenvoudige materialen, zodat alle aandacht naar de borden en uw gezelschap kan gaan. Maar geen paniek, ook zonder deze theorie, zal u een bezoek aan Trente niet betreuren. Hopelijk tot gauw!
Restaurant Leuven Zarza.
Heeft steentje bijgedragen in restaurant El Celler de Can Roca beste restaurant ter wereld in 2015. Dirk Caes 1968. Jullie gastheer, van de 68 lichting. Onverwoestbaar en trouw, gezelligheid troef! Ward Willems 1994. Chef de partie. Deze kadee heeft bij ons de knepen geleerd van deze mooie metier. Een echte Leuvenaar met veel ambitie! Francis Lelieveld 1988. Sporen verdiend als sommelier bij de Sergio in Pure C gedurende bijna 4 jaar. De liefde gevonden rond Leuven en reeds gehecht aan de Belgische mentaliteit.

Contacteer ons