Resultaten voor trendy restaurant leuven

trendy restaurant leuven
Van haute dog tot Nairobi-burger: 9 eetplekken in hip Leuven Culinair KnackWeekend.be.
De zuiderse charmeur komt uit Rieti, een dorpje boven Rome. Hij is in Leuven begonnen met La Casa Italiana in de Naamse straat. Het was het eerste Italiaanse restaurant met uitsluitend pastabereidingen. In Officina Clandestina heeft hij zijn ervaringen gebundeld en presenteert Pino een goedkoop en laagdrempelig gourmetrestaurant.
Trendy Restaurant Leuven Be-Gusto.
Tussen de Marokkaanse, Japanse, Italiaanse en fine dining restaurants biedt het restaurant een aangename afwisseling met een no-nonsense smaakvolle keuken. Tr3s Cuisine positioneert. Category Be-Gusto, Be-Out: België, Brasserie/Bistro, Restaurants Tags Leuven restaurant, Pascal Van Couteren, Tr3s Cuisine, trendy restaurant leuven, Tres.
Trendy restaurant Leuven Eventonline.
Our offer A Z. Home Trendy restaurant Leuven. Trendy restaurant Leuven. Faculty Club Leuven. Unique restaurant in Leuven Faculty Club. Read more Request a quote. Contact and quote request form. This quotation will go directly to the venues selected here.
Genieten in Leuven Leuvensgenieter.
Neem nu bijvoorbeeld het restaurant Rossi, gelegen in hartje Leuven en uitgebaat door chef-kok Felice Miluzzi. Op internationaal vlak heeft de Italiaan Carlo Petrini naam en faam gemaakt als geestelijke vader van de Slow Food beweging, in Leuven hebben we Felice met zijn voorliefde voor lokale, traditionele en ambachtelijke gerechten.
De 10 beste Trendy restaurants in Leuven TheFork.
Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. Restaurant in Leuven /. De 10 beste Trendy restaurants in Leuven. De beste Trendy restaurants in Leuven. 19 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria.
12 uitstekende culinaire adressen in Leuven Culinair KnackWeekend.be.
In de Vaartkom, de industriële buurt van Leuven, is Hungaria ondergebracht in een voormalig toeleveringspakhuis. Beneden passeer je een schemerige bar, die allang niet meer uitsluitend door studenten wordt bezocht. Op de eerste verdieping bevindt zich het trendy restaurant met coole look.
ELLE Summer Tour: onze favoriete eetplekjes in Leuven ELLE.be.
Brunch en lunch. De naam spreekt voor zich: een studentikoos restaurant met een gezellig terras en een interieur dat ons aan een echte werf doet denken. Op het menu: een heerlijk ontbijt, wraps, prikhapjes, salades en pastas. Adres: Hogeschoolplein 5, 3000 Leuven.
De 10 beste restaurants in Leuven TripAdvisor.
Aangenaam verrast 24/11/2017. Zorba Restaurant Leuven Heverlee. 5 van 351 Restaurants in Leuven. 1 van 28 Restaurants in Heverlee. Europees Mediterraan Grieks Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. 6 van 351 Restaurants in Leuven. 2 van 28 Restaurants in Heverlee.
De lekkerste adresjes van Leuven Nieuws HLN.
De chef, die als student naar Leuven kwam, prijst ons zijn Tajine Toeareg met pruimen en amandelen aan. Zijn hele kaart is gebaseerd op de Maghreb-gastronomie, een kleurrijke en verfijnde Noord-Afrikaanse keuken vol smaak van pittige specerijen. Binnen geuren exotische aroma's' in een typisch Marokkaans interieur, buiten verlichten lantaarns het verwarmde straatterras in de voetgangerszone. Leuvenaars van Marokkaanse afkomst noemen de keuken van dit druk bezocht klein, maar gezellig restaurant beter dan in hun heimat.

Contacteer ons