Resultaten voor cocktails leuven

cocktails leuven
Hippe cocktails Leuven De Standaard.
De Naamsestraat in Leuven is een hippe cocktailbar rijker. Mattiz is een stijlvolle ruimte met zwarte leren zetels, paarse en grijze muren met roze en erg vrouwelijke graffitikunst, verschillende spiegels en een 007-achtig fancy sfeertje. De kaart bevat niet minder 358 verschillende soorten cocktails, van echte klassiekers zoals mojito over oudere soorten als Daisy die weer van onder het stof gehaald werden tot de meest originele Mattiz-verzinsels.
Hotel De Professor Leuven.
Posted on 23/02/2015 by Hotel De Professor. Onze cocktailbar biedt u de mogelijkheid uw avond aangenaam door te brengen. Voor de exotische frisse geserveerde cocktails keuze uit 150 gebruiken we vers geperst. Ligging in het centrum Location center of Leuven.
Barvista.
Cocktailbar danscafe in hartje Leuven. Dagelijks, vanaf 12u. Het interieur nodigt uit om intiem of met een groep vrienden te genieten van een variëteit van unieke of klassieke cocktails. Van dinsdag tot en met zaterdagavond staat er vanaf 22u steeds een dj en transformeert deze bar tot echt danscafé.
start.
Vier je verjaardag in de week waarin je verjaart en 10% van je traktatie krijg je van ons terug in een bon! Zingen doe je best zelf. Word nog een beetje meer fan; volg ons op instagram of like op facebook.
Beste cocktails! Heerlijke tapas en fajita's! Een aanrader Reizigersbeoordelingen Entreprise TripAdvisor.
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen. 23 maart 2017 beoordeeld. Heerlijke tapas en fajita's! Hier vind je de beste cocktails van Leuven en omstreken! Ook de gerechten zijn de moeite waard: tapas finger food, Mexicaanse fajita's' en burito's, fantastische pasta's' en salades.
BARACCA Italian Food Fuel Leuven.
Onze Italiaanse voorouders werkten overdag in de steenkoolmijnen en deelden s avonds in houten woonbarakken hun smeuïge verhalen met elkaar terwijl ze samen iets aten en dronken. Die togetherness tussen de verschillende generaties willen wij ook uitdragen met onze pizzas, social bites cocktails! Kom het zelf eens beleven! Come in make yourself at home. 3000 Leuven info@baracca.be.
Top 10 Cocktail Bars in Leuven, Vlaams-Brabant Yelp.
If this place was in my hometown, I'd' be a regular. A hot day in Leuven and we ducked in for lunch and so glad we did. The server was pleasant read more. Click on the arrow to explore business photos. Life is Beautiful. Phone number 02 223 59 99 Rue Antoine Dansaert 161 Dansaert. This is my favorite bar in Brussels. The best cocktails.
Beste cocktails van Leuven Reizigersbeoordelingen De Rector TripAdvisor.
Hier vind je trouwens de beste cocktails van Leuven. Proef zeker deze van het huis want die is het lekkerst. Ze zijn wel niet heel goedkoop maar dat maakt niet veel uit want de sfeer is hier s avonds altijd top.
Best Bars in Leuven.
Cocktail Bar 38 tips and reviews. Bram VD: Try the SuperSix cocktails! Mad moment between 20 21: 3 1 free! Baron d'Eynattenstraat' 6, Leuven, Vlaams-Brabant. Bar 38 tips and reviews. Dries Vandenhoeck: The best Mojito's' in town! Schrijnmakersstraat 31, Leuven, Vlaams-Brabant.
Home.
Dit vertaalt zich dan ook in onze cocktail en wijnkaart. De selectie varieert zich van de Smooth Velvet tot een Bubbling Limoncello. Voor de non-alcoholische mensen zijn er natuurlijk ook de non-alcoholische dranken en cocktails. Bekijk hier onder de volledige drankkaart.
Tafelrond opent nieuwe Cocktail Champagnebar Leuvenactueel.
Tafelrond, het culinaire toprestaurant op de Grote Markt in Leuven, is nu al een unieke culinaire plek bij uitstek. Onlangs opende het een gloednieuwe Cocktail Champagnebar in het lounge gedeelte van het restaurant. Deze zal geleid worden door niemand minder dan Patrick America. Hij behoort tot de top van de Belgische cocktailwereld. Patrick deed ervaring op in onder andere Cocktails at Nine en Jiggers.
Bar Nine: Nieuwe cocktailbar/restaurant in Leuven Culinair Knack Weekend.be.
29/04/15 om 1623: Bijgewerkt om 1655.: Cocktailfanaten hebben in hartje Leuven een nieuw adres om uit te proberen: Bar Nine, met creaties bedacht door de Antwerpse meestermixoloog Manuel Wouters. Foodies kunnen er ook lunchen en dineren. 490 Keer gedeeld. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Deel op Google. Deel op LinkedIn. Deel op Pinterest. Het nieuwe Leuvense adres Bar Nine, op de plek waar voordien het bekende restaurant Ming Dynasty was ondergebracht, wil zich onderscheiden als een totaalconcept. De eigenaars, zaakvoerster Changying Wu en Pak Peh-Fo, bleven dezelfde, maar ze gooien het deze keer over een andere boeg. In de eerste plaats met tientallen cocktails op de kaart: stuk voor stuk creaties bedacht door Manuel Wouters, de bekende bartender en eigenaar van de Antwerpse bar Sips.

Contacteer ons