Resultaten voor cocktails leuven

cocktails leuven
Home.
Dit vertaalt zich dan ook in onze cocktail en wijnkaart. De selectie varieert zich van de Smooth Velvet tot een Bubbling Limoncello. Voor de non-alcoholische mensen zijn er natuurlijk ook de non-alcoholische dranken en cocktails. Bekijk hier onder de volledige drankkaart.
BARACCA Italian Food Fuel Leuven.
Een huisbereide gist die dagelijks wordt onderhouden volgens de regels van de kunst. Dit arbeidsintensief werk resulteert in een zeer luchtige, krokante pizza die goed verteert. Bekijk het proces. Extensive inspired selection of Cocktails. Baracca staat bekend voor hun huisbereide cocktails.
cocktails Leven in Leuven.
Leven in Leuven. De Leuvense stadsblog. Over Leven in Leuven. Posts getagd met cocktails. Cocktails bij Dentreprise. Vroeger kwamen we wel vaker bij Dentreprise, maar de laatste jaren gingen we om cocktails te drinken meestal naar de Mattiz of we maakten ze zelf.
19 cafés met karakter die iedereen in Leuven zou moeten kennen.
Leuven is onder meer dankzij Stella Artois een plaats die overal ter wereld een belletje doet rinkelen. De Oude Markt heeft haar naam als langste toog ter wereld niet gestolen, maar de Leuvense horeca heeft veel meer te bieden dan dat.
Aan tafel bij Eed in Leuven: waar de chef Philippe Heylen ex-Hertog Jan in de potten roert Sabato.
Aan tafel bij Eed in Leuven: waar de chef Philippe Heylen ex-Hertog Jan in de potten roert. 19 januari 2018 1100.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Eten in Leuven, dat kwam lang neer op een dagschotel of pizza in de Muntstraat.
Openingsuren Mattiz Cocktail Tapasbar in Leuven.
Uitzonderlijk open op maandag 22 april 2019 voor Paasmaandag. Naamsestraat 53, 3000 Leuven. Andere restaurants in regio Leuven Populair in Leuven. Baracca Italian Food. Tiensestraat 34 3000 Leuven. Bondgenotenlaan 145-149 3000 Leuven. CM Christelijke Mutualiteit. Koning Leopold I-straat 34 3000 Leuven.
Agenda UiT in Leuven.
Na afloop krijg je een zelfgemaakt receptenboekje en zal je in staat zijn om overheerlijke cocktails te maken voor vrienden, collega's' en familie! Een cursus cocktails maken duurt 2 uur. Cocktailicious biedt een all-in-formule aan en zorgt voor dagverse! ingrediënten fruit, kruiden en alle benodigdheden shakers, muddlers, jiggers. De workshops zijn ideaal voor een vrijgezellenfeest, hippe teambuilding, bedrijfsfeestje, communiefeest of simpelweg omdat zo'n' workshop al heel lang op je verlanglijstje staat! Cocktailicious komt langs op de locatie van jouw keuze, maar biedt ook zelf een locatie in regio Leuven aan.
NMBS Leuven: onze 10 toppers.
Villa Ernesto: Hier waan je je in Zuiderse oorden. Villa Ernesto is de beste latino cocktailbar van Leuven. Exotische cocktails, merengue en salsa, swingende moves op de dansvloer, dit is een plaats om door te gaan tot in de vroege uurtjes.
De Professor Leuven Café, Bar Facebook.
About KU Leuven. Als een van de oudste universiteiten van Europa kent de KU Leuven een lange traditie van baanbrekend wetenschappelijk onderzoek en kwalitatief hoogstaand onderwijs. Andreea Andree is cocktails aan het drinken met Andreea Jataru in De Professor. 30 november 2017 Leuven, Flemish Region.
Restaurant New Mexico Muntstraat 34, Leuven.
In hartje Leuven, in de culinaire eetstraat die tijdens de zomermaanden wordt omgetoverd in een bruisende straat vol terrasjes; vindt men restaurant New Mexico. De eigenaars, Renate Cardyn en Peter Thyssen, hebben vroeger in Leuven gestudeerd en ze verdienden een centje bij door tijdens de week-ends als ober en hulpkok in verschillende restaurants te werken.
Bar Sol.
DEC 16 Leuven Live: Acoustic Jam. NOV 21 Leuven Live: Folk Jam olv Bert Ruymbeek. NOV 18 Leuven Live: Zippy Zero. OKT 19 Leuven Live: Acoustic Jam. OKT 17 Leuven Live: Folk Jam Open stage. SEPT 30 Leuven Life: Dualism.
Beste cocktails van Leuven Reizigersbeoordelingen De Rector TripAdvisor.
Hier vind je trouwens de beste cocktails van Leuven. Proef zeker deze van het huis want die is het lekkerst. Ze zijn wel niet heel goedkoop maar dat maakt niet veel uit want de sfeer is hier s avonds altijd top.

Contacteer ons