Meer resultaten voor cocktails leuven

cocktails leuven
19 cafés met karakter die iedereen in Leuven zou moeten kennen.
Leuven is onder meer dankzij Stella Artois een plaats die overal ter wereld een belletje doet rinkelen. De Oude Markt heeft haar naam als langste toog ter wereld niet gestolen, maar de Leuvense horeca heeft veel meer te bieden dan dat.
Aan tafel bij Eed in Leuven: waar de chef Philippe Heylen ex-Hertog Jan in de potten roert Sabato.
Aan tafel bij Eed in Leuven: waar de chef Philippe Heylen ex-Hertog Jan in de potten roert. 19 januari 2018 1100.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Eten in Leuven, dat kwam lang neer op een dagschotel of pizza in de Muntstraat.
Home.
Dit vertaalt zich dan ook in onze cocktail en wijnkaart. De selectie varieert zich van de Smooth Velvet tot een Bubbling Limoncello. Voor de non-alcoholische mensen zijn er natuurlijk ook de non-alcoholische dranken en cocktails. Bekijk hier onder de volledige drankkaart.
Agenda UiT in Leuven.
Na afloop krijg je een zelfgemaakt receptenboekje en zal je in staat zijn om overheerlijke cocktails te maken voor vrienden, collega's' en familie! Een cursus cocktails maken duurt 2 uur. Cocktailicious biedt een all-in-formule aan en zorgt voor dagverse! ingrediënten fruit, kruiden en alle benodigdheden shakers, muddlers, jiggers. De workshops zijn ideaal voor een vrijgezellenfeest, hippe teambuilding, bedrijfsfeestje, communiefeest of simpelweg omdat zo'n' workshop al heel lang op je verlanglijstje staat! Cocktailicious komt langs op de locatie van jouw keuze, maar biedt ook zelf een locatie in regio Leuven aan.
NMBS Leuven: onze 10 toppers.
Villa Ernesto: Hier waan je je in Zuiderse oorden. Villa Ernesto is de beste latino cocktailbar van Leuven. Exotische cocktails, merengue en salsa, swingende moves op de dansvloer, dit is een plaats om door te gaan tot in de vroege uurtjes.
De Professor Leuven Café, Bar Facebook.
About KU Leuven. Als een van de oudste universiteiten van Europa kent de KU Leuven een lange traditie van baanbrekend wetenschappelijk onderzoek en kwalitatief hoogstaand onderwijs. Andreea Andree is cocktails aan het drinken met Andreea Jataru in De Professor. 30 november 2017 Leuven, Flemish Region.
Restaurant New Mexico Muntstraat 34, Leuven.
In hartje Leuven, in de culinaire eetstraat die tijdens de zomermaanden wordt omgetoverd in een bruisende straat vol terrasjes; vindt men restaurant New Mexico. De eigenaars, Renate Cardyn en Peter Thyssen, hebben vroeger in Leuven gestudeerd en ze verdienden een centje bij door tijdens de week-ends als ober en hulpkok in verschillende restaurants te werken.
Baramuze.
De mix van een streepje cultuur, lekker eten of drinken en de ondergaande zon boven een prachtige skyline maken BARAMUZE de place to be tijdens de zomer in Leuven. Lekkere drankjes mogen uiteraard niet ontbreken op ons paradijs voor bon vivants.
Beste Cocktailbars in Leuven, Vlaams-Brabant Voor het laatst bijgewerkt op januari 2019 Yelp.
Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. In de buurt van. Alles voor je huis. Diensten voor auto's.' Schrijf een review. Bedrijven in Leuven, Vlaams-Brabant bekijken. 1-30 van 94 worden weergegeven. Meer filters tonen.
Cocktail And Tapas Bar Mattiz, Leuven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Koffie en thee in Leuven. Nagerechten in Leuven. Restaurants met zitplaatsen buiten in Leuven. Restaurants voor diners met groepen in Leuven. Restaurants voor late trek in Leuven. Romantische restaurants in Leuven. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.
Bar Nine.
cocktails Leven in Leuven.
Leven in Leuven. De Leuvense stadsblog. Over Leven in Leuven. Posts getagd met cocktails. Cocktails bij Dentreprise. Vroeger kwamen we wel vaker bij Dentreprise, maar de laatste jaren gingen we om cocktails te drinken meestal naar de Mattiz of we maakten ze zelf.

Contacteer ons