Meer resultaten voor cocktails leuven

cocktails leuven
Hippe cocktails Leuven De Standaard.
De Naamsestraat in Leuven is een hippe cocktailbar rijker. Mattiz is een stijlvolle ruimte met zwarte leren zetels, paarse en grijze muren met roze en erg vrouwelijke graffitikunst, verschillende spiegels en een 007-achtig fancy sfeertje. De kaart bevat niet minder 358 verschillende soorten cocktails, van echte klassiekers zoals mojito over oudere soorten als Daisy die weer van onder het stof gehaald werden tot de meest originele Mattiz-verzinsels.
Home.
Dit vertaalt zich dan ook in onze cocktail en wijnkaart. De selectie varieert zich van de Smooth Velvet tot een Bubbling Limoncello. Voor de non-alcoholische mensen zijn er natuurlijk ook de non-alcoholische dranken en cocktails. Bekijk hier onder de volledige drankkaart.
Cocktailbar Leuven goudengids.be.
Naamsestraat 20, 3000 Leuven. Oude Markt 15, 3000 Leuven. Door het zoekgebied uit te breiden hebben we 20 km. 4 Van der Valk Hotel Brussels Airport. Culliganlaan 4B, 1831 Diegem Machelen. Dinsdag 1200: 1430.: 5 Le Teatro. Terhulpsesteenweg 182, 1170 Watermaal-Bosvoorde. 6 Aloft Brussels Schuman. Jean Rey Plein Z-N, 1040 Brussel. Koningsstraat 250, 1210 Sint-Joost-ten-Node. Dinsdag 730: 1000.: 8 The Crazy Circle. Koninklijke-Prinsstraat 11, 1050 Elsene. 9 The Hotel. Waterloolaan 38, 1000 Brussel. Grasmarkt 120, 1000 Brussel. Getrouwheidsgang 4A, 1000 Brussel. 12 Cheese Cake Cafe. De Brouckèreplein 8-10, 1000 Brussel. Diet in the Box. Zavelstraat 7, 1000 Brussel. Antoine Dansaertstraat 6, 1000 Brussel. 15 Le Roi des Belges. Jules van Praetstraat 35, 1000 Brussel. Door het zoekgebied uit te breiden hebben we 50 km. 16 Comme Chez Soif. Hoogstraat 102, 1861 Wolvertem Meise. Dinsdag 900: 1200.: Cocktails aan huis.
Beste cocktails van Leuven Reizigersbeoordelingen De Rector TripAdvisor.
23 maart 2014 beoordeeld. Beste cocktails van Leuven. Hier ben ik nog niet blijven eten maar je kan hier ook gezellig iets drinken. Hier vind je trouwens de beste cocktails van Leuven. Proef zeker deze van het huis want die is het lekkerst.
De Professor Leuven Café, Bar Facebook.
About KU Leuven. Als een van de oudste universiteiten van Europa kent de KU Leuven een lange traditie van baanbrekend wetenschappelijk onderzoek en kwalitatief hoogstaand onderwijs. Andreea Andree is cocktails aan het drinken met Andreea Jataru in De Professor. 30 november 2017 Leuven, Flemish Region.
start.
Vier je verjaardag in de week waarin je verjaart en 10% van je traktatie krijg je van ons terug in een bon! Zingen doe je best zelf. Word nog een beetje meer fan; volg ons op instagram of like op facebook.
cocktails Leven in Leuven.
Leven in Leuven. De Leuvense stadsblog. Over Leven in Leuven. Posts getagd met cocktails. Cocktails bij Dentreprise. Vroeger kwamen we wel vaker bij Dentreprise, maar de laatste jaren gingen we om cocktails te drinken meestal naar de Mattiz of we maakten ze zelf.
Cocktailworkshop, gintasting, workshop mocktails en cocktailcatering met mobiele cocktailbar/ginbar te Leuven of aan huis Cocktailicious. Cocktailworkshop, gintasting en cocktailcatering Cocktailiciou
Dé ideale workshop voor een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeestje of hippe teambuilding! Of wat dacht je van een cocktailcatering met een mobiele cocktailbar of ginbar op je feest? Cocktailicious biedt ook een heerlijke, maar uiteraard non-alcoholische workshop cocktails aan voor kids, boordevol vitamientjes!
Tafelrond opent nieuwe Cocktail Champagnebar Leuvenactueel.
Tafelrond, het culinaire toprestaurant op de Grote Markt in Leuven, is nu al een unieke culinaire plek bij uitstek. Onlangs opende het een gloednieuwe Cocktail Champagnebar in het lounge gedeelte van het restaurant. Deze zal geleid worden door niemand minder dan Patrick America. Hij behoort tot de top van de Belgische cocktailwereld. Patrick deed ervaring op in onder andere Cocktails at Nine en Jiggers.
Barvista.
Cocktailbar danscafe in hartje Leuven. Dagelijks, vanaf 12u. Het interieur nodigt uit om intiem of met een groep vrienden te genieten van een variëteit van unieke of klassieke cocktails. Van dinsdag tot en met zaterdagavond staat er vanaf 22u steeds een dj en transformeert deze bar tot echt danscafé.
Bar Nine: Nieuwe cocktailbar/restaurant in Leuven Culinair KnackWeekend.be.
29/04/15 om 1623: Bijgewerkt om 1655.: Cocktailfanaten hebben in hartje Leuven een nieuw adres om uit te proberen: Bar Nine, met creaties bedacht door de Antwerpse meestermixoloog Manuel Wouters. Foodies kunnen er ook lunchen en dineren. 490 Keer gedeeld. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Deel op Google. Deel op LinkedIn. Deel op Pinterest. Het nieuwe Leuvense adres Bar Nine, op de plek waar voordien het bekende restaurant Ming Dynasty was ondergebracht, wil zich onderscheiden als een totaalconcept. De eigenaars, zaakvoerster Changying Wu en Pak Peh-Fo, bleven dezelfde, maar ze gooien het deze keer over een andere boeg. In de eerste plaats met tientallen cocktails op de kaart: stuk voor stuk creaties bedacht door Manuel Wouters, de bekende bartender en eigenaar van de Antwerpse bar Sips.
Bar Nine.

Contacteer ons