Zoeken naar cocktails leuven

cocktails leuven
cocktails leuven.
Resultaten voor cocktails leuven. Hippe cocktails Leuven De Standaard. De Naamsestraat in Leuven is een hippe cocktailbar rijker. Mattiz is een stijlvolle ruimte met zwarte leren zetels, paarse en grijze muren met roze en erg vrouwelijke graffitikunst, verschillende spiegels en een 007-achtig fancy sfeertje.
cocktails Leven in Leuven.
Leven in Leuven. De Leuvense stadsblog. Over Leven in Leuven. Posts getagd met cocktails. Cocktails bij Dentreprise. Vroeger kwamen we wel vaker bij Dentreprise, maar de laatste jaren gingen we om cocktails te drinken meestal naar de Mattiz of we maakten ze zelf.
Best cocktails in Leuven Review of Hotel Professor, Leuven, Belgium TripAdvisor.
Carrickfergus, United Kingdom. Best cocktails in Leuven. Review of Hotel Professor. Reviewed March 29, 2017 via mobile. This is a small unassuming looking little bar/ hotel. We came here 30 years ago as students and returned this month to visit.
Home.
Goed eten gaat gepaard met goed drinken. Een leuze dat Serge maar al te graag beaamde. Dit vertaalt zich dan ook in onze cocktail en wijnkaart. De selectie varieert zich van de Smooth Velvet tot een Bubbling Limoncello. Voor de non-alcoholische mensen zijn er natuurlijk ook de non-alcoholische dranken en cocktails. Bekijk hier onder de volledige drankkaart. Kom gezellig dineren in Gainsbourg. Onze kaart blinkt uit in eenvoud met klassiekers uit binnen en buitenland die in hetun heerlijkste vorm worden gebracht. Something for everyone. Ontdek onze cocktails. Jane Birkin en Serge Gainsbourg vormden samen een iconisch paar. Zij was de verpersoonlijking van schoonheid en werd zijn muze, levensgezel en moeder van zijn kind. De naam voor onze zaal op de eerste verdieping moest niet ver gezocht worden: The Birkin Lounge. Als een geheime minnares is deze lounge een oase van rust te midden van de stad. De stijlvolle ruimte is ingericht om zo flexibel mogelijk te zijn naar haar gebruikers en ze is voorzien van alle moderne voorzieningen. Ze kan dienen als vergaderruimte, eetruimte, presentatieruimte of evenementenzaal. Vraag bij uw volgende bezoek aan onze zaak zeker naar The Birkin Lounge en onze mensen zullen u met veel plezier rondleiden.
Bar Nine.
19 cafés met karakter die iedereen in Leuven zou moeten kennen.
Leuven is onder meer dankzij Stella Artois een plaats die overal ter wereld een belletje doet rinkelen. De Oude Markt heeft haar naam als langste toog ter wereld niet gestolen, maar de Leuvense horeca heeft veel meer te bieden dan dat.
Aan tafel bij Eed in Leuven: waar de chef Philippe Heylen ex-Hertog Jan in de potten roert Sabato.
Aan tafel bij Eed in Leuven: waar de chef Philippe Heylen ex-Hertog Jan in de potten roert. 19 januari 2018 1100.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Eten in Leuven, dat kwam lang neer op een dagschotel of pizza in de Muntstraat.
NINA's' ultieme terrasjesgids: Leuven Vrije tijd Nina HLN.
In de buurt. NINA's' ultieme terrasjesgids: Leuven. 19 april 2018. Deel via Facebook 0 Tweet. Vrije tijd Met het zalige lenteweer steekt de goesting in een zonnig terras, inclusief glas wijn of cocktail, spontaan de kop op. We deden een ronde langs de beste adressen van Vlaanderen waar je een stevige portie vitamine D kan opdoen. Deze bar ligt op de oude markt en heeft leuke, hippe terraszetels, fingerfood én van horen zeggen geweldige cocktails.
Agenda UiT in Leuven.
Na afloop krijg je een zelfgemaakt receptenboekje en zal je in staat zijn om overheerlijke cocktails te maken voor vrienden, collega's' en familie! Een cursus cocktails maken duurt 2 uur. Cocktailicious biedt een all-in-formule aan en zorgt voor dagverse! ingrediënten fruit, kruiden en alle benodigdheden shakers, muddlers, jiggers. De workshops zijn ideaal voor een vrijgezellenfeest, hippe teambuilding, bedrijfsfeestje, communiefeest of simpelweg omdat zo'n' workshop al heel lang op je verlanglijstje staat! Cocktailicious komt langs op de locatie van jouw keuze, maar biedt ook zelf een locatie in regio Leuven aan.
NMBS Leuven: onze 10 toppers.
Villa Ernesto: Hier waan je je in Zuiderse oorden. Villa Ernesto is de beste latino cocktailbar van Leuven. Exotische cocktails, merengue en salsa, swingende moves op de dansvloer, dit is een plaats om door te gaan tot in de vroege uurtjes.
De Professor Leuven Café, Bar Facebook.
Ingrid Geens is cocktail aan het drinken met Marianne Claes in De Professor. 4 september 2017 Leuven, Flemish Region. Geert Loockx was cocktail aan het drinken in De Professor met Eddy Vandeputte en 3 anderen. 4 september 2017 Leuven, Flemish Region.
Restaurant New Mexico Muntstraat 34, Leuven.
In hartje Leuven, in de culinaire eetstraat die tijdens de zomermaanden wordt omgetoverd in een bruisende straat vol terrasjes; vindt men restaurant New Mexico. De eigenaars, Renate Cardyn en Peter Thyssen, hebben vroeger in Leuven gestudeerd en ze verdienden een centje bij door tijdens de week-ends als ober en hulpkok in verschillende restaurants te werken.

Contacteer ons