Op zoek naar belgisch restaurant leuven?

belgisch restaurant leuven
Restaurant Voltaire Leuven, Heverlee.
Vrijdagavond, zaterdag en zondag werken wij enkel in contanten, niet met kredietkaarten. en blijf op de hoogte van onze nieuwe suggesties. Tot 12 personen. Reserveer nu Reserveer nu. 12 personen of meer. Voltaire Jules Vandenbemptlaan 6a, 3001 Heverlee Leuven info@voltaire.be 32 0 16 20 44 43.
Bierrestaurants Visit Leuven.
Uniek: genieten in de oude brouwerij van De Hoorn, de bakermat van Stella Artois. Adres: Sluisstraat 79, 3000 Leuven Contact. Seizoensgebonden, hedendaagse Belgische keuken. Bierkaart met selectie lokale, artisanale bieren. Adres: Naamsestraat 16, 3000 Leuven Contact. Biermenu en gerechten op basis van bier.
Domus Gezellig restaurantje in Leuven.
Brasserie Domus is ver buiten Leuven gekend. De authentieke rustieke binnenruimte biedt plaats aan vierhonderd personen, waar je terecht kan voor een stevig ontbijt, snelle hap, uitgebreide maaltijd, lekker vieruurtje of drankje. Tevens spelen onze eigen huisgebrouwen bieren ook een belangrijke rol.
De 10 beste restaurants in Leuven TripAdvisor.
3 van 351 Restaurants in Leuven. Frans Belgisch Europees Internationaal Fusion Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Karamna Snack Restaurant. 4 van 351 Restaurants in Leuven. Libanees Mediterraan Midden-Oosters Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Halal Glutenvrije opties. Heel lekker 02/02/2018. Aangenaam verrast 24/11/2017.
Restaurants in Leuven, selectie: Belgisch.
100 m van centrum Leuven. 100 m van centrum Leuven. 130 m van centrum Leuven. 140 m van centrum Leuven. s Meiersstraat, 1. 140 m van centrum Leuven. restaurant, Belgisch, Frans. 150 m van centrum Leuven. gastronomisch, restaurant, Belgisch, Frans.
De lekkerste adresjes van Leuven Nieuws HLN.
De chef, die als student naar Leuven kwam, prijst ons zijn Tajine Toeareg met pruimen en amandelen aan. Zijn hele kaart is gebaseerd op de Maghreb-gastronomie, een kleurrijke en verfijnde Noord-Afrikaanse keuken vol smaak van pittige specerijen. Binnen geuren exotische aroma's' in een typisch Marokkaans interieur, buiten verlichten lantaarns het verwarmde straatterras in de voetgangerszone. Leuvenaars van Marokkaanse afkomst noemen de keuken van dit druk bezocht klein, maar gezellig restaurant beter dan in hun heimat.
Clochard De Luxe.
Horeca Muntstraat Muntstraat.
Hier ligt de wereld van Italië tot Japan, van Europa tot Latijns-Amerika aan uw voeten. Beleef het culinaire hart van Leuven, in de schaduw van het majestueuze stadhuis, bezoek er de populaire cafés en laat je gaan tot in het diepste van de nacht!
troubadour.
De lekkere Belgische keuken Restaurant Mykene Leuven.
al meer dan tien jaar zwaait stijn gille de scepter in de keuken. hij werkt vooral met verse en seizoensgebonden ingrediënten want de kaart wijzigt op het ritme van de seizoenen: aspergegerechten in maart, mosselbereidingen vanaf juli, wild op het menu in het najaar, er gaat ook heel wat aandacht naar vegetarische schotels en de bintjesbereidingen zijn uniek in leuven en omstreken. de zaak is zeven dagen op zeven open en biedt een interessant keuzemenu voor 37 euro, zowel s middags als s avonds, met een voor en hoofdgerecht, een dessert. s middags is er tevens de interessante budgetlunch voor 2000, euro, met een glaasje bubbels, een soep, hoofdgerecht en koffie. deze formule bestaat trouwens ook in een vegetarische versie. waar wacht u nog op? dit uniek belgisch restaurant zelf uittesten is de boodschap!
BISTRO JULIA Restaurant.
Busleidengang 6D 3000 LEUVEN: Contacteer-ons!: 0 Shopping Cart. Menu à la carte. Menu La rochelle. 1 2 3 4 5 6. Welkom bij Restaurant Bistro Julia Elias! Lunch op donderdag en vrijdag om 12u00-13u30. Dinner van maandag tem zaterdag om 18u30-21u00.
Rotis Leuven Rotis Leuven.
Rotis Leuven Kipribs op houtskool grill. Rotis Leuven Kipribs op houtskool grill. Wij zijn alle dagen open vanaf 12u00. Reserveren kan via telefoon of e-mail. Rotis is afgeleid van het woord rotisserie, of ook wel grillrestaurant genoemd. Binnen het Rotis-concept hebben wij bewust gekozen voor de Churrasco-houtskoolgrill. Rotis is afgeleid van het woord rotisserie, of ook wel grill restaurant genoemd. Binnen het Rotis concept hebben wij bewust gekozen voor de Churrasco houtskoolgrill. De term Churrasco is een vorm van barbecue die ontstaan is in het begin van de 17e eeuw in Latijns-Amerika, en daar ondertussen is uitgegroeid tot een traditionele kookkunst in het bijzonder voor het grillen van gevogelte en vlees. De spiezen zijn voorzien van handvaten en dankzij het continu roteren boven het houtskoolvuur ontstaat er een verbluffend sappig en smakelijk eindresultaat. Bekijk het menu. Bankcontact Mastercard Visa Cash. Ons huisbier is goudblond bier van 72, waarin we een wondermooi samenspel van 3 hopsoorten, Mexicaanse Yucatan honing, caramelcream en een warm mondgevoel waarnemen door de late infusie van Calvados Oak Aged in het brouwproces. DE PERFECTE AANVULLING! Onze ribs stammen af van het Belgisch Landras of Piétran varken, mager met voldoende smaak en zacht qua textuur.

Contacteer ons