Resultaten voor belgisch restaurant leuven

belgisch restaurant leuven
L-Cafe Belgisch Eetcafe Oude Markt 37 3000 Leuven.
Liesbet en Lori heten u van harte welkom bij L in Leuven. Wij zijn 2 zussen die genoeg hadden van alle pasta, pizza, kebab en frietzaken. Waarom niet gewoon voedzaam en gezond eten? Wat is er mis met onze eigen traditionele keuken zoals onze bomma en mama ze maakt?
troubadour.
den-angelus.
Over Den Angelus. Verfijnde Belgische keuken, in hartje Leuven. Eigen kwe ek. In de keuken van Den Angelus worden veel producten van eigen hoeve gebruikt. Varkensvlees, lamsvlees, Mechelse koekoek, scharreleieren, verschillende groenten en kruiden zijn afkomstig van de familiehoeve te Bierbeek.
De 10 beste restaurants in Leuven TripAdvisor.
Frans Belgisch Europees Internationaal Fusion Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. Lunch met oud-collega's' 03/06/2018. Zorba Restaurant Leuven Heverlee. 6 van 356 Restaurants in Leuven. 3 van 28 Restaurants in Heverlee. Europees Mediterraan Grieks Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties.
De lekkere Belgische keuken Restaurant Mykene Leuven.
al meer dan tien jaar zwaait stijn gille de scepter in de keuken. hij werkt vooral met verse en seizoensgebonden ingrediënten want de kaart wijzigt op het ritme van de seizoenen: aspergegerechten in maart, mosselbereidingen vanaf juli, wild op het menu in het najaar, er gaat ook heel wat aandacht naar vegetarische schotels en de bintjesbereidingen zijn uniek in leuven en omstreken. de zaak is zeven dagen op zeven open en biedt een interessant keuzemenu voor 37 euro, zowel s middags als s avonds, met een voor en hoofdgerecht, een dessert. s middags is er tevens de interessante budgetlunch voor 2000, euro, met een glaasje bubbels, een soep, hoofdgerecht en koffie. deze formule bestaat trouwens ook in een vegetarische versie. waar wacht u nog op? dit uniek belgisch restaurant zelf uittesten is de boodschap!
Den Angelus, Leuven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Naamsestraat 16, Leuven 3000, België. Deze vermelding verbeteren. Biedt dit restaurant service aan tafel? Ja Nee Weet ik niet zeker. Heeft dit restaurant zitgelegenheid buiten? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit restaurant geschikt voor grote groepen? Ja Nee Weet ik niet zeker.
De 10 beste Franse restaurants in Leuven TripAdvisor.
Frans Belgisch Europees. Lekker eten na een namiddag leuven 12/04/2018. Vreselijk slecht eten en bediening 31/12/2017. Wees de eerste om dit restaurant te beoordelen. 27 van 28 resultaten. De Jacht Heverlee Heverlee. Wees de eerste om dit restaurant te beoordelen.
Het Moorinneken Restaurant Eetcafé Grote Markt Leuven Bar, Food Lounge.
Voor dat Het Moorinneken een gezellig restaurant werd, waar je gemoedelijk kan tafelen of gewoon iets gaan drinken, heeft het gebouw een boeiende reis doorheen de geschiedenis gemaakt. Sommigen griezelen er een beetje van maar alvorens de Grote Markt in Leuven de Grote markt werd, was het een kerkhof.

Contacteer ons