Resultaten voor belgisch restaurant leuven

belgisch restaurant leuven
De 10 beste restaurants in Leuven TheFork.
Contact met ons op. Vul een stad, adres, buurt of naam van een restaurant in. Sorry, maar we hebben geen resultaat voor je zoektocht gevonden. Zonder precieze datum. Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. De 10 beste restaurants in Leuven.
Zarza Welkom Gastronomisch restaurant op Bondgenotenlaan 92 te Leuven.
L-Cafe Belgisch Eetcafe Oude Markt 37 3000 Leuven.
Liesbet en Lori heten u van harte welkom bij L in Leuven. Wij zijn 2 zussen die genoeg hadden van alle pasta, pizza, kebab en frietzaken. Waarom niet gewoon voedzaam en gezond eten? Wat is er mis met onze eigen traditionele keuken zoals onze bomma en mama ze maakt?
De 10 beste restaurants in Leuven TripAdvisor.
Gezellig restaurant met lekkere ta 08/07/2018. Goed restaurant, maar duur voor wa 30/06/2018. Bistro Julia en Elias. 20 van 363 Restaurants in Leuven. Frans Belgisch Europees Geschikt voor vegetariërs. Lekkere gerechten en goede wijn 11/06/2018. Heerlijk tafelen, pure gezellighei 13/05/2018.
De lekkere Belgische keuken Restaurant Mykene Leuven.
al meer dan tien jaar zwaait stijn gille de scepter in de keuken. hij werkt vooral met verse en seizoensgebonden ingrediënten want de kaart wijzigt op het ritme van de seizoenen: aspergegerechten in maart, mosselbereidingen vanaf juli, wild op het menu in het najaar, er gaat ook heel wat aandacht naar vegetarische schotels en de bintjesbereidingen zijn uniek in leuven en omstreken. de zaak is zeven dagen op zeven open en biedt een interessant keuzemenu voor 37 euro, zowel s middags als s avonds, met een voor en hoofdgerecht, een dessert. s middags is er tevens de interessante budgetlunch voor 2000, euro, met een glaasje bubbels, een soep, hoofdgerecht en koffie. deze formule bestaat trouwens ook in een vegetarische versie. waar wacht u nog op? dit uniek belgisch restaurant zelf uittesten is de boodschap!
De 10 beste romantische restaurants in Leuven TripAdvisor.
Frans Belgisch Europees Glutenvrije opties Geschikt voor vegetariërs. Het was weer top! 2 van 46 resultaten. Frans Belgisch Europees Internationaal Fusion Veganistische opties Glutenvrije opties Geschikt voor vegetariërs. zakenlunch met duitse collega's' 18/06/2018. Lunch met oud-collega's' 03/06/2018. Zorba Restaurant Leuven Heverlee.
De 10 beste Franse restaurants in Leuven TripAdvisor.
Frans Belgisch Europees. Lekker eten na een namiddag leuven 12/04/2018. Vreselijk slecht eten en bediening 31/12/2017. Wees de eerste om dit restaurant te beoordelen. 27 van 28 resultaten. De Jacht Heverlee Heverlee. Wees de eerste om dit restaurant te beoordelen.
den-angelus.
Over Den Angelus. Verfijnde Belgische keuken, in hartje Leuven. Eigen kwe ek. In de keuken van Den Angelus worden veel producten van eigen hoeve gebruikt. Varkensvlees, lamsvlees, Mechelse koekoek, scharreleieren, verschillende groenten en kruiden zijn afkomstig van de familiehoeve te Bierbeek.

Contacteer ons