Zoeken naar restaurant baracca leuven

restaurant baracca leuven
Baracca LEUVEN Eten, Resto, Restaurant Goesting Vlaams-Brabant Brussel.
Baracca is de nieuwe Italiaanse eetgelegenheid dat met het concept Italian Food Fuel alle kanten uitschiet om toch maar geen keuzes te moeten maken. Het zit er continu vol, dus zal het wel de juiste beslissing geweest zijn om niet te kiezen.
Baracca.
Baracca wordt ook wel 1 van de hipste spots in Leuven genoemd. Italiaanse gerechtjes om je vingers bij af te likken én te delen met je vrienden. Verfijnde Italiaanse keuken in een eigentijds en hip jasje gestoken, dat is Baracca ten voeten uit. Het restaurant werkt met het originele concept social bites; je kan kiezen uit tal van kleine gerechtjes of pizzas die je kan delen met je gezelschap.
baracca-in-Tiensestraat-te-Leuven-italian-food-fuel.
Naar mijn gevoel, is Baracca een beetje the-place-to-be in Leuven om te eten. Je wil er heel graag gaan of je bent er al geweest en bent laaiend enthousiast. Baracca is hip, trendy en een beetje sexy De plek. Het restaurant is niet voorzien op grote groepen, dat staat ook op hun website vermeld.
BARACCA Restaurant Leuven 3000.
Alle restaurants van Belgie: Top 10, promoties en beoordelingen. Reserveer je restaurant in Antwerpen, Gent, Leuven. Een restaurant toevoegen. Michelin restaurants 2018. Zoek een restaurant. Een restaurant toevoegen. Michelin restaurants 2018. Brunch Lunch Diner. Restaurants Leuven 3000 LEUVEN BARACCA. Tiensestraat 34 3000 LEUVEN.
BARACCA Italian Food Fuel Leuven.
Helaas is dit een van de grootste redenen waardoor we een niet-rolstoelvriendelijk restaurant zijn. Indien u hier rekening mee kan houden vernemen we graag op voorhand de aanwezigheid van een rolstoelgebruiker zodat we een geschikte tafel kunnen toewijzen. Vanwege de hoogte van de eettoog is deze afgeraden voor rolstoelgebruikers. Kan ik bij jullie parkeren? Baracca bevindt zich in een wandelgedeelte en is niet bereikbaar met de wagen. Op wandelafstand vind u de volgende publieke parkeergarages.: Parking Ladeuze / 350 M. Monseigneur Ladeuzeplein 20, 3000 Leuven.
Baracca Leven in Leuven.
We sloten de avond af met een thee en twee cappucinos. Dit avondje uit met drie dames kostte ons 144, 50 euro. Een faire prijs voor wat we aten en dronken. Baracca is echt een aanwinst voor de Leuvense restaurant scène. Ons zie je hier beslist terug! Tiensestraat 34, 3000 Leuven.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Baracca, Leuven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Adres: Tiensestraat 34, Leuven 3000, België. Locatie: Europa België Vlaanderen Vlaams-Brabant Leuven. Telefoonnummer: 32 16 90 25 60. Baracca wil het volk aantrekken door het creëren van een neighbourhood restaurant, geïnspireerd op de Italiaanse tafel, waar mensen relaxen, delen en genieten van elkaars gezelschap.
Baracca Italiaans Tiensestraat 34, Leuven, Vlaams-Brabant Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Hoewel het aantal gretige bezoekers wijst op een groot succes vinden we het jammer dat een relatief nieuw restaurant met zoveel capaciteiten toch wel een aantal belangrijke steken liet vallen. Een bestelling vergeten is menselijk, de communicatie des te belangrijker. 1 van de hipste spots in Leuven als je het mij vraagt. Wil je hier s avonds een tafeltje binnen bemachtigen, bel dan wel een 2 weken op voorhand. Baracca gaat voor het concept van de social bites.

Contacteer ons