Resultaten voor restaurant botanique leuven

restaurant botanique leuven
Restaurant Botaniq in Leuven.
Restaurant Botaniq is gevestigd op een plaats met een rijk historisch verleden, op een boogscheut van de onlosmakelijk verbonden kruidtuin. Onder de Kapucijnenvoer loopt de Voer, een riviertje komende van Tervuren, dat uitmondt in het noorden van Leuven meerbepaald in de Dijle.
Home Botaniq.
Andere parkeermogelijkheden vindt u op de Kapucijnenvoer of op Parking Sint-Jacobs. Deze ligt op slechts 400 meter wandelen van het restaurant. U zal dan de Kruidtuin van Leuven passeren. Botaniq is ook toegankelijk voor mindervaliden. Op aanvraag reserveren wij een parkeerplaats aan het restaurant zelf.
Openingsuren Restaurant Botaniq in Leuven.
Laat het ons weten! Kapucijnenvoer 48, 3000 Leuven. Andere restaurants in regio Leuven Populair in Leuven. Baracca Italian Food. Tiensestraat 34 3000 Leuven. Bondgenotenlaan 145-149 3000 Leuven. Vaartkom 17A 3000 Leuven. CM Christelijke Mutualiteit. Koning Leopold I-straat 34 3000 Leuven.
botaniq Leven in Leuven.
Mijn disgenoot reserveerde bij Botaniq, een restaurant vlakbij de botanische tuin van Leuven. Wanneer we iets na 19u aankomen, blijken we de eerste gasten te zijn. We worden verwelkomd door een ietwat stuntelige ober en kiezen een tafeltje voor twee uit.
Botaniq, Leuven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Restaurant in Leuven van uitzonderlijk hoog niveau. Wij zijn met zes personen gaan eten op een avond in de week. Het ontvangst was bijzonder hartelijk, ook de rest van de avond was de bediening subliem! Het restaurant is warm en met persoonlijke toetsen aangekleed, het.
Restaurant Botaniq Leuven Facebook.
Restaurants in Leuven. Pagina's' die deze pagina leuk vindt. Plaatsen Leuven Restaurant Restaurant Botaniq. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Aanbevelingen en recensies. Aanbevolen door 2 personen. Best food ever and great service!

Contacteer ons