Op zoek naar restaurant botanique leuven?

restaurant botanique leuven
BOTANIQ Frans Restaurant Leuven 3000.
Joris beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie. Datum restaurantbezoek: 09/10/2017. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie. Dit is het beste wat je in Leuven op je bord. Dit is het beste wat je in Leuven op je bord kan krijgen.
Botaniq in Leuven Tablebooker.
Restaurant Botaniq van eigenaar en Chef Peter Collen, staat gekend voor zijn dagverse producten en klassieke maar toch creatieve stijl. U vindt restaurant Botaniq in het centrum van Leuven. Het restaurant is gelegen op de Kapucijnenvoer 48, vlakbij de botanische tuin van Leuven.
Home Botaniq.
U vindt Botaniq in het hartje van Leuven, vlakbij de botanische tuin. U herkent het restaurant onder andere aan haar karaktervolle gebouw dat ooit dienst deed als conciërgewoning van een school. Parkeren doet u in de Kapucijnenvoer zelf of op Parking Sint-Jacobs die zich op wandelafstand van Botaniq bevindt.
De 10 beste restaurants in de buurt van Botanical Garden Kruidtuin.
Restaurants in de buurt van Botanical Garden Kruidtuin. Restaurants in de buurt van Botanical Garden Kruidtuin. Kapucijnenvoer 30, Leuven 3000, België. Lees beoordelingen van Botanical Garden Kruidtuin. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. 109 van 349 restaurants in Leuven.
Botaniq, Leuven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Restaurant in Leuven van uitzonderlijk hoog niveau. Wij zijn met zes personen gaan eten op een avond in de week. Het ontvangst was bijzonder hartelijk, ook de rest van de avond was de bediening subliem! Het restaurant is warm en met persoonlijke toetsen aangekleed, het.
Restaurant Botaniq.
Peter Collen heet u van harte welkom in zijn restaurant Botaniq te Leuven. Na wereldwijd ervaring te hebben opgedaan in tal van toprestaurants vestigde hij zich in 2008 opnieuw in zijn geliefde Leuven. Hij koos een plaats met een rijk historisch verleden, onlosmakelijk verbo nden met de nabijgelegen kruidtuin.
botaniq Leven in Leuven.
Mijn disgenoot reserveerde bij Botaniq, een restaurant vlakbij de botanische tuin van Leuven. Wanneer we iets na 19u aankomen, blijken we de eerste gasten te zijn. We worden verwelkomd door een ietwat stuntelige ober en kiezen een tafeltje voor twee uit.

Contacteer ons