Meer resultaten voor restaurant centrum leuven

restaurant centrum leuven
Illegaal restaurant opgedoekt in centrum Leuven De Standaard.
Illegaal restaurant opgedoekt in centrum Leuven. Gisteren om 1656: door kld Bron: BELGA. De Leuvense lokale politie heeft vorige week woensdag een illegaal restaurant opgedoekt dat actief was in de Parijsstraat, in het stadscentrum. Mensen konden er zowel ter plaatse eten of eten afhalen.
Alma in centrum Leuven Alma studentenrestaurants Goed, goedkoop, gezond, gemakkelijk, genieten.
Home Centrum Leuven. Alma in centrum Leuven. Tiensestraat 115, 3000 Leuven. Van Evenstraat 2, 3000 Leuven. Andreas Vesaliusstraat 13, 3000 Leuven. Hogeschoolplein 3, 3000 Leuven. t Academisch kwartier. Tiensestraat 41, 3000 Leuven. Zoek een Alma locatie op kaart. t Academisch kwartier.
De lekkere Belgische keuken Restaurant Mykene Leuven.
Restaurants by AccorHotels.
Vegetarisch Restaurant Leuven LUKEMIEKE.
De Kansel.
De Kansel Ontdek Restaurant De Kansel Reserveer hier! Kom gezellig en betaalbaar tafelen in een sfeervol interieur met neo-gothisch kerkmeubilair en een antieke kansel. Onze uitgebreide kaart is zeer gevarieerd, gaande van typische streekgerechten tot klassieke schotels en aangevuld door seizoensgebonden suggesties. De Kansel is ook uitermate geschikt voor groepen. Kijk alvast naar onze Menuvoorstellen. In de zomer beschikken wij over een gezellig terras. Muntstraat 15 3000 Leuven info@kansel.be T 32 16 22 09 23.
Restaurant Ter Eycken.
We sloten de maaltijd af met een heerlijk fris soepje van bosvruchten en een sorbet van champagne die volgens mij verdacht veel naar passievrucht smaakte, maar lekker was het zeker" Een bezoeker op oudejaarsavond. Restaurant Ter Eycken Eikstraat 10 3000 Leuven 016 23 54 34.
Hotel Malon Leuven.
Goed budget-hotel op prima locatie. Prima badkamer, alles brandschoon, gratis wifi. Nice hotel directly next to the train station. Good restaurant and very helpful staff. BOOK YOUR ROOM. Subscribe for the newsletter. Martelarenplein 15 Leuven, Belgium. 32 016 623 800.
Martin's' Klooster Officiële website 4 hotel Leuven, BelgiëMartins Hotels.
U kunt er op de oevers van de Dijle gezapig ontspannen op de terrasjes en de mooi aangelegde tuinen. Het is de ideale uitvalsbasis om Leuven te ontdekken: de universiteitsstad, de historische sites, de rijke cultuur en de levenskunst die eigen is aan de stad, vooral als de zon van de partij is.
Welkom bij La Divina Commedia I Italian restaurant streetfood.
Reservaties: 016 89 81 75 Zondag en maandag gesloten. Volg ons via sociale media. Beste bezoekers, La Divina Commedia is veranderd van concept en noemt momenteel BOCCONE Italian Streetfood! Bezoek onze website van Boccone! VOLG ONS OP INSTAGRAM. Rector De Somerplein 15/A.
Home BRASSERIE OUD LEUVEN.
Wilt u genieten van een uitgebreid diner, een snack uit het vuistje, een drankje of een cocktail aan een eerlijke prijs in een gezellige sfeer en een authentiek interieur, dan heten de nieuwe uitbaters Tejuma Pakaju en Subas Gurung u welkom in Brasserie Oud Leuven, gelegen vlakbij het station van Leuven.
Alle restaurants in Leuven.
70 m van centrum Leuven. restaurant, Belgisch, Frans. 90 m van centrum Leuven. 100 m van centrum Leuven. 100 m van centrum Leuven. 110 m van centrum Leuven. La Cantina Del Coronel. 120 m van centrum Leuven. restaurant, Argentijns, Braziliaans, Mexicaans.

Contacteer ons