Meer resultaten voor restaurant centrum leuven

restaurant centrum leuven
De lekkerste adresjes van Leuven Nieuws HLN.
De chef, die als student naar Leuven kwam, prijst ons zijn Tajine Toeareg met pruimen en amandelen aan. Zijn hele kaart is gebaseerd op de Maghreb-gastronomie, een kleurrijke en verfijnde Noord-Afrikaanse keuken vol smaak van pittige specerijen. Binnen geuren exotische aroma's' in een typisch Marokkaans interieur, buiten verlichten lantaarns het verwarmde straatterras in de voetgangerszone. Leuvenaars van Marokkaanse afkomst noemen de keuken van dit druk bezocht klein, maar gezellig restaurant beter dan in hun heimat.
L-Cafe Belgisch Eetcafe Oude Markt 37 3000 Leuven.
Liesbet en Lori heten u van harte welkom bij L in Leuven. Wij zijn 2 zussen die genoeg hadden van alle pasta, pizza, kebab en frietzaken. Waarom niet gewoon voedzaam en gezond eten? Wat is er mis met onze eigen traditionele keuken zoals onze bomma en mama ze maakt?
Restaurant D'Artagnan.'
Wij kijken ernaar uit jullie hier ook culinair te mogen verwennen. Klik in het menu bovenaan om onze website verder te ontdekken. Restaurant dArtagnan Naamsestraat 72 BE-3000 Leuven T 32 16 29 26 26 info@restaurantdartagnan.be. copyright 2011 webdesign by gd-design.be.
Het Moorinneken Restaurant Eetcafé Grote Markt Leuven.
De keuken van het Moorinneken staat voor een Frans-Belgische keuken. Naast seizoensgebonden gerechten staan er op het menu ook salades, huisbereide kaas en garnaalkroketten, steak tartaar, Elke middag is er een lunch die uit dagverse soep en een hoofdgerecht bestaat.
De 10 beste restaurants in Leuven TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van Ibis Budget Hotel Leuven. Restaurants in de buurt van Ibis Leuven Centrum. Restaurants in de buurt van Ibis Leuven Heverlee. Restaurants in de buurt van The Fourth Tafelrond. Restaurants in de buurt van Begijnhof Hotel. Restaurants in de buurt van Theater Hotel Leuven. In de buurt van bezienswaardigheden. Restaurants in de buurt van Town Hall Stadhuis. Restaurants in de buurt van Groot Begijnhof. Restaurants in de buurt van Botanical Garden Kruidtuin. Restaurants in de buurt van Oude Markt. Restaurants in de buurt van University Library Bell Tower. Restaurants in de buurt van Great Market Square Grote Markt. Restaurants in de buurt van Leuven Train Station. Restaurants in de buurt van Saint Peter's' Church Sint-Pieterskerk. Restaurants in de buurt van Provinciaal Domein Kessel-Lo. Restaurants in de buurt van M Museum Leuven. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Beste restaurants in Leuven, België. Restaurants in Leuven. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.
Filip Salmon Mijn favoriete adressen in Leuven 1 Filip Salmon.
En als we het dan toch over Italianen hebben: Per Tutti is voor mij een mooie tweede in Leuven centrum. Klein ietwat donker restaurant met best mooie pastakaart traditioneler weliswaar maar kies toch vooral uit zijn suggesties. En ga dan voor de raviolis: het zijn de meest verfijnde en creatieve die je in Leuven kunt vinden.
Domus Gezellig restaurantje in Leuven.
Brasserie Domus is ver buiten Leuven gekend. De authentieke rustieke binnenruimte biedt plaats aan vierhonderd personen, waar je terecht kan voor een stevig ontbijt, snelle hap, uitgebreide maaltijd, lekker vieruurtje of drankje. Tevens spelen onze eigen huisgebrouwen bieren ook een belangrijke rol.
New Mexico.
Als het water u in de mond komt bij deze authentieke en lekkere dagvers bereide Tex-Mex gerechten, stop dan even in dit fi jne restaurant en laat u meevoeren op een spannende en verrassend kleurrijke Mexican-foodtrip. Hier is het alle dagen Mexican-time en geniet u à la dolce far niente van het beste van de Mexicaanse keuken.
ALMA.be.
Alma hoopt op die manier een antwoord geboden te hebben aan het plaatsgebrek in het restaurant. Vanaf 11 februari 2013 gelden in Alma volgende studentenprijzen. Soep 090 euro. Maaltijdsoep 240 euro. Maaltijd A 300 euro bezoeker 360. Maaltijd B 350 euro bezoeker 360. Maaltijd C 400 euro bezoeker 360. Maaltijd D 460 euro bezoeker 360. Maaltijd E 520 euro bezoeker 360. Maaltijd F 560 euro bezoeker 360. Baguette club kaas 250 euro. Alma VZW werkt aan een nieuwe vorm van dienstverlening in haar uitbating De Spuye. bij het Universitair Sportcentrum in Leuven.
Eten Drinken Visit Leuven.
Twitter Facebook LinkedIn E-mail. De 7 lekkerste culinaire hotspots volgens blogger Culy. 4x lekker eten voor de levensgenieter volgens blogger BijzonderPlekje. Heerlijk eten drinken in Leuven volgens Vivelevoyage. Ontdek 6 food hotspots in Leuven volgens StopAndStare. Industriële hal wordt ontmoetingsplek.
De 10 beste romantische restaurants in Leuven TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van Ibis Leuven Centrum. Restaurants in de buurt van Ibis Leuven Heverlee. Restaurants in de buurt van The Fourth Tafelrond. Restaurants in de buurt van Begijnhof Hotel. Restaurants in de buurt van Theater Hotel Leuven. In de buurt van bezienswaardigheden. Restaurants in de buurt van Town Hall Stadhuis. Restaurants in de buurt van Groot Begijnhof. Restaurants in de buurt van Botanical Garden Kruidtuin. Restaurants in de buurt van Oude Markt. Restaurants in de buurt van University Library Bell Tower. Restaurants in de buurt van Great Market Square Grote Markt. Restaurants in de buurt van Leuven Train Station. Restaurants in de buurt van Saint Peter's' Church Sint-Pieterskerk. Restaurants in de buurt van Provinciaal Domein Kessel-Lo. Restaurants in de buurt van M Museum Leuven. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Beste romantische restaurants in Leuven, België. Restaurants in Leuven. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.
Reserveer uw verblijf.

Contacteer ons