Meer resultaten voor italiaans restaurant leuven mechelsestraat

italiaans restaurant leuven mechelsestraat
The 10 Best Italian Restaurants in Leuven TripAdvisor.
Best Lasagne in Leuven. Best Ice Cream in Leuven. Best Paella in Leuven. Best Dim Sum in Leuven. Best Lobster in Leuven. Popular Restaurant Categories. Breakfast Restaurants in Leuven. Lunch Restaurants in Leuven. Dinner Restaurants in Leuven. Bakeries in Leuven.
ORATORIENHOF Italiaans Restaurant Leuven 3000. Je kan dit restaurant via Resto.be nog niet online boeken. Bekijk op kaart. Beoordelingsscore. 9.0 Gebaseerd op 1 beoordeling. Service. Kwaliteit. Kader.
Een restaurant toevoegen. Michelin restaurants 2018. Franse Belgische Italiaanse Brasserie Seizoensgebonden Grill Chinese. Fish and Chips. Suggesties van de week. With a twist of be. Brunch Lunch Diner. Fish and Chips. Suggesties van de week. With a twist of be. Restaurants Leuven 3000 LEUVEN ORATORIENHOF. Mechelsestraat 111 3000 LEUVEN.
Italiaans Restaurant Filosofia Leuven.
Italiaanse streekgerechten op een creatieve manier. Begin jaren 70 kwam Colomba Fabio naar Leuven en begon er in de Mechelsestraat de welbefaamde Pronto. Een Italiaanse zaak waar iedere generatie studenten er tot in de vroege uurtjes kon vertoeven. Na een brand in de zaak, verhuisde ze naar de Muntstraat waar het succes nog feller werd. Zijn zoon Claudio was niet van plan om in de horeca te werken. Tot hem werd gevraagd om in de weekend te helpen in de zaak. De passie begon te groeien. Hij besloot een opleiding aan de hotelschool te volgen maar vond dat deze basiskennis nog verruimd kon worden. Waarnaar hij Europa begon door te reizen en overal wat begon te werken om ervaring op technisch gebied en smaakgebied op te doen. Het koken en de passie waren er maar het was nog niet genoeg om een restaurant te starten.
zoff.
Zoff is geen pastahuis of klassiek Italiaans restaurant, maar wel een uitstekende plek waar men kan ontbijten, s middags verfijnde hapjes kan eten of s avonds van een aperitief kan genieten om in de stemming te komen. En dit alles voor een redelijke prijs in een bijzondere ambiance.
De 10 beste Italiaanse restaurants in Leuven TripAdvisor.
Gezellig restaurant met lekkere ta 08/07/2018. Goed restaurant, maar duur voor wa 30/06/2018. 4 van 49 resultaten. Italiaans Pizzeria Mediterraan Europees Veganistische opties Glutenvrije opties Geschikt voor vegetariërs. Fantastische pizzas 01/07/2018. 5 van 49 resultaten. Beste ijs van Leuven 19/07/2018.
Cuore italiano 20 foto's' 31 recensies Italiaans restaurant Mechelsestraat. 43, 3000 Leuven.
Bekijk meer van Cuore italiano op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Cuore italiano op Facebook. Nieuw account maken. Italiaans restaurant in Leuven. 4.9 van 5 sterren. Community Alles weergeven. 282 personen vinden dit leuk. 293 mensen volgen dit.
Oratorienhof, Leuven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Authentieke Italiaanse keuken. Italiaans, Pizzeria, Mediterraan, Europees. Mechelsestraat 111, Leuven 3000, België. Deze vermelding verbeteren. Biedt dit restaurant service aan tafel? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit restaurant geschikt voor grote groepen? Ja Nee Weet ik niet zeker.
Cuore Italiano, Leuven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Italiaans, Vis en zeevruchten, Mediterraan, Europees, Pizzeria, Geschikt voor vegetariërs, Veganistische opties. Mechelsestraat 43, Leuven 3000, België. Deze vermelding verbeteren. Heeft dit restaurant zitgelegenheid buiten? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit een pizzeria? Ja Nee Weet ik niet zeker.
Italiaans restaurant Ciao Italia, Leuven. Specialist in Ossobuco en pizza.
Welkom in Italiaans restaurant Ciao Italia in Leuven. Al twintig jaar brengt dit kindvriendelijke familierestaurant het authentieke Italië op uw bord. Tot ver buiten Leuven gekend voor zijn overheerlijke Ossobuco, bekroond tot één van de acht beste pizzabereiders van de Benelux.

Contacteer ons