Resultaten voor italiaans restaurant leuven mechelsestraat

italiaans restaurant leuven mechelsestraat
zoff.
Zoff is geen pastahuis of klassiek Italiaans restaurant, maar wel een uitstekende plek waar men kan ontbijten, s middags verfijnde hapjes kan eten of s avonds van een aperitief kan genieten om in de stemming te komen. En dit alles voor een redelijke prijs in een bijzondere ambiance.
BARACCA Italian Food Fuel Leuven.
Helaas is dit een van de grootste redenen waardoor we een niet-rolstoelvriendelijk restaurant zijn. Indien u hier rekening mee kan houden vernemen we graag op voorhand de aanwezigheid van een rolstoelgebruiker zodat we een geschikte tafel kunnen toewijzen. Vanwege de hoogte van de eettoog is deze afgeraden voor rolstoelgebruikers. Kan ik bij jullie parkeren? Baracca bevindt zich in een wandelgedeelte en is niet bereikbaar met de wagen. Op wandelafstand vind u de volgende publieke parkeergarages.: Parking Ladeuze / 350 M. Monseigneur Ladeuzeplein 20, 3000 Leuven.
Restaurant ROSSI Leuven.
Italiaans restaurant Ciao Italia, Leuven. Specialist in Ossobuco en pizza.
Welkom in Italiaans restaurant Ciao Italia in Leuven. Al twintig jaar brengt dit kindvriendelijke familierestaurant het authentieke Italië op uw bord. Tot ver buiten Leuven gekend voor zijn overheerlijke Ossobuco, bekroond tot één van de acht beste pizzabereiders van de Benelux.
De 10 beste Italiaanse restaurants in Leuven TripAdvisor.
Italiaans Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariërs. Aangenaam restaurant, beperkt ma 06/03/2018. Castello Lucano Kessel-Lo. 8 van 49 resultaten. Italiaans Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariërs. Il paradiso sopra Lovanio 07/06/2018. Gezellig en zeer lekker 26/05/2018. Tafels die morgen beschikbaar zijn. Andere tijden bekijken. 9 van 49 resultaten. Mediterraan Italiaans Internationaal Europees Hedendaags Geschikt voor vegetariërs. Lekker, maar veel te duur! Lekker Italiaans eten in Leuven.
The 10 Best Italian Restaurants in Leuven TripAdvisor.
Best Ice Cream in Leuven. Best Paella in Leuven. Best Dim Sum in Leuven. Best Lobster in Leuven. Popular Restaurant Categories. Breakfast Restaurants in Leuven. Lunch Restaurants in Leuven. Dinner Restaurants in Leuven. Bakeries in Leuven. Coffee Tea in Leuven.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Cuore Italiano, Leuven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
12 feb 2018. Italiaans, Vis en zeevruchten, Mediterraan, Europees, Pizzeria, Geschikt voor vegetariërs, Veganistische opties. Mechelsestraat 43, Leuven 3000, België. Deze vermelding verbeteren. Is dit een pizzeria? Ja Nee Weet ik niet zeker. Biedt dit restaurant service aan tafel? Ja Nee Weet ik niet zeker.
PepeNero.

Contacteer ons