Resultaten voor steak restaurant leuven

steak restaurant leuven
Resto Ribs The best in town.
Steak Tartaar Americain. Penne van het huis. Penne met Scampi, Rucola en Mozarella. Tagliatelle met Scampi en Artisjokharten. Kaaskroketten 2 stuks. Kaaskroketten 3 stuks. Garnaalkroketten 2 stuks. Garnaalkroketten 3 stuks. Duo kaas garnaalkroket. Vissoep met rouille. Kikkerbilletjes in looksaus. Chickenwings 6 stuks. Chickenwings 9 stuks. Chickenwings 12 stuks. Salade met spekjes en appel. Caesar salade met kip. Saus van de Chef. Mousse au chocolat. Trio de sorbets. Dessert van de maand. Best in Town. In hartje Leuven, op enkele stappen van de Oude Markt, is het moeilijk één van de meest opbloeiende straten op gebied van Belgische eetcultuur te ontlopen. Wij, daarentegen, bieden hier, reeds meer dan 20 jaar onze specialiteit aan. Ons restaurant is een plaats waar ons cliënteel, zijnde studenten, toeristen of de gewone Leuvenaar gezellig kunnen genieten van een kleine hap, een middag of avondmaal.
DE STEAKERIJ Vind in Leuven.
Vind in Leuven. Zoek in Leuven DE STEAKERIJ. V erse steak in een gezellig kader. Dit eersteklas steakrestaurant is gelegen op het kruispunt met de brug in Werchter, vlakbij het festivalterrein van Rock Werchter. Omdat het op een middelpunt ligt, is De Steakerij zeer gemakkelijk bereikbaar vanuit verschillende richtingen. Sinds kort is de zaak ook s middags geopend. De naam van het restaurant zegt het eigenlijk al zelf: bij De Steakerij kan je terecht voor steaks, filet pur, ribeye, côte à los en T-bone.
De beste steakhouses in Leuven TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Beste steak restaurants in Leuven, België. Restaurants in Leuven. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Steakhouses in Leuven. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart.
Bistro tribunal.
Bistec Steakhouse Heverlee.
Zowel klassiek gesneden steak als dry-aged wordt door Bistec aangeboden. Dry-aged vlees, gerijpt gedurende een lange periode in een specifieke rijpingskast, zorgt voor een unieke, diepe smaak. We kiezen ook een stuk gemarmerd vlees, dat rijk is aan intramusculair vet.
Meating Room De beste steak in Leuven.
Meat City is eerste steakhouse-restaurant Leuven Regio HLN.
Wie graag vlees eet, kan vanaf vandaag voor het eerst in Leuven in een echte steakhouse terecht. Meat City is gelegen in de Parijsstraat op de vroegere locatie van platenwinkel JJ Records. De 31-jarige zaakvoerder en Leuvenaar Kevin Vanderauwera wil vooral mikken op 30-plussers die niet alleen graag tafelen, maar ook nog eens willen genieten van een lekker glaasje. Ik" ben een enorme fan van de typische Amerikaanse steakhuizen en ik ben mijn inspiratie vooral in New York gaan halen, al is onze inrichting toch wat meer ontspannen en lichter. Wat speciaal is, is de open keuken. Zo kunnen klanten zelf ervaren hoe hun vlees wordt klaargemaakt, zegt Vanderauwera die ook nog restaurant Etoile d'Or' op het Martelarenplein uitbaat. Onze" specialiteiten zijn de Argentijnse steak, de Simmenthal en de Rib Roast.

Contacteer ons