Meer resultaten voor hotel restaurant leuven

hotel restaurant leuven
Home Hotel Industrie.
Hotel Industrie is een gunstig gelegen hotel in Leuven, vlak aan het station en andere hotspots. Het hotel ligt op wandelafstand van de Grote Markt met haar historisch stadhuis, de Sint-Pieterskerk en ook dicht bij de Oude Markt met al haar beroemde cafés.
De lekkere Belgische keuken Restaurant Mykene Leuven.
Reserveer uw verblijf.
Grand Café Industrie Gezellig Grand Café aan het station van Leuven.
Gezellig Grand Café aan het station van Leuven. Dagschotels vanaf 7/1. Ma: Rundsbrochette met witloofsaus en frietjes. Di: Stoemp van rode kool met hamburger en ajuinsaus. Wo: Kipfilet met erwten en wortelen en spicy potatoes. Do: Balletjes in tomatensaus friet.
Martin's' Klooster Officiële website 4 hotel Leuven, BelgiëMartins Hotels.
Louvain-la-Neuve Martin's' All Suites. Leuven Martin's' Klooster. Mechelen Martin's' Patershof. Mons Martin's' Dream Hotel. Tubeke Martin's' Red. Waterloo Martin's' Grand Hotel. Waterloo Martin's' Waterloo. Home Martin's' Klooster. Ontdek onze exclusieve aanbiedingen. Doe uw voordeel met de speciale aanbiedingen van Martins Klooster, zowel voor een deugddoende vakantie als voor uw volgende zakenreis.
Faculty Club Vergaderen, feesten en gastronomisch dineren.
Vergaderen en congressen. Restaurant Cum Laude. Vergaderen en congressen. Restaurant Cum Laude. De ideale omgeving voor brainstormsessies. Welkom bij Faculty Club! Vergaderen, feesten en/of culinair genieten met uw bedrijf of familie. Het kan allemaal bij Faculty Club. Faculty Club in Leuven is een unieke evenementenlocatie.
Geniet van Begijnhof Hotel te Leuven Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
In de buurt van Begijnhof Hotel. Hotel New Damshire is gelegen in het hart van de universiteitsstad Leuven, aan het Pater. In wat ooit de afspanning was voor het personeel en de paarden van het kasteel van Arenberg is nu.
Restaurant Julia Elias Leuven.
Grotere groepen worden in ons restaurant verdeeld, uiteraard zorgen we dat de groep samen zit. Vanaf 14 personen werken wij steeds met een vooropgesteld menu met steeds keuze tussen vis en vlees. Wij vragen om de keuzes 48u op voorhand door te geven, ter plaatse kiezen is niet mogelijk vanaf 14 personen. RESERVEER HIER JE TAFEL ONLINE VIA TABLEFEVER EN KRIJG ONMIDDELLIJK BEVESTIGING VAN JE RESERVATIE. Indien er een probleem zou zijn met de reservatie of deze rood staat kan U ons steeds bereiken op 016/88 37 99. Wij zullen u dan telefonisch verder helpen. BISTRO JULIA ELIAS. 016 88 37 99. ma di za: 1830: 2100.: do vr: 1200: 1330: / 1830: 2100.: woensdag zondag gesloten. BISTRO JULIA ELIAS. Busleidengang 6 Leuven 3000.
Louvain Michelin Restaurants the Michelin Guide ViaMichelin.
All the Michelin restaurants in Leuven: starred restaurants in and around Leuven, Bib Gourmands or small charming restaurants in Leuven. Find the address and price of the Leuven Michelin restaurant you of your choice and and share your reviews of the restaurants you have visited!
De 10 beste restaurants in de buurt van Begijnhof Hotel.
Groot Begijnhof 15, Leuven 3000, België. Lees beoordelingen van Begijnhof Hotel. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. 201 van 385 restaurants in Leuven. 0 km van Begijnhof Hotel. een rustig hotel overal dichtb 02/03/2017. 12 van 385 restaurants in Leuven.
De Klimop.
Welkom in restaurant De Klimop. Beste bezoeker van deze site., Liefhebbers van de Frans-Belgische keuken kunnen hun hart weer ophalen aan ons menu. Vergeet bij het bekijken van onze smakelijke gerechten zeker niet om je tafel te reserveren. Het blijft een streven van ons om zo veel mogelijk producten af te nemen van lokale leveranciers, want waarom iets ver zoeken als er veel topleveranciers in Leuven zijn, tevens is dit een meer duurzame oplossing.
Aangenaam overnachten in regio Leuven De Bibliotheek.
De centrale ligging is uitermate geschikt om te wandelen of te fietsen in de verschillende natuurgebieden zoals De Doode Bemde, Het Zoet Water, enz. Hier kan je genieten van onze culinaire, huisbereide specialiteiten uit de Belgisch-Franse keuken en van onze uitgebreide wijnkaart. Restaurant Hotel Zaal.

Contacteer ons