Op zoek naar paella aan huis leuven?

paella aan huis leuven
Paella Leuven goudengids.be.
Restaurants, Mozzarella, Crème brûlée, Paella, Diet in the Box, Calamares, Aperitieven, Spaans restaurant, Tapas restaurant, Chateaubriand, Bestellingen, Zalm, Brie. Koerier van Navarra Verhalen Culinaire Service. 3000 Leuven Tervuursevest 130. Gesloten Maandag 1730: 000.: Restaurants, Catering, Op reservatie, Soep, Culinair, Soep, Maaltijden aan huis, Traiteur, Paella, Boursin, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Zaal, Catering, Spaans.
BBQ aan huis.
En wilt u een professionele BBQ aan huis of bedrijf laten verzorgen, dan is deze BBQ aan huis catering een echte aanrader. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het inschakelen van deze BBQ catering ergens in Vlaanderen van Antwerpen tot Gent, van Brugge tot leuven, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.
Spaans restaurant Leuven Bierbeek-Opvelp: De Koerier van Navarra.
klik hier bovenaan op ons website-menu op PAELLA AAN HUIS. altijd en overal in tuinen, livings, verandas, zalen, bedrijven, scholen, cultuurcentra. met kookdemo en verhaal. ook in het Engels en het Spaans 7 op 7. de kookdemonstratie en het verhaal bieden een unieke extra en spektakel op Uw feest. PAELLA IN EEN SFEERVOLLE ZAAL. groepen vanaf twintig personen kunnen op zondag terecht. op een prachtige locatie in hartje Leuven.
Paella traiteur De Koerier van Navarra.
op een prachtige locatie in hartje Leuven. met de allures van een brasserie sans frontières en full-service. daar verzorgen wij de paella voorzien van kookdemo en verhaal aan 20 p/p all-in. dranken en nagerecht apart te vereffenen huur zaal bediening 150. het eten kan ten vroegste om 13 uur open om 12 uur en ten laatste om 18 uur. De zaal sluit om 22 uur. Daarna zijn er vlakbij heel wat leuke cafés. lang op voorhand reserveren is aan te raden. BEL ONS HIERVOOR HIERVOOR OP.: 016/23 84 16. DE KOERIER VAN NAVARRA IS EEN MERKNAAM BOVEN TWEE PARTNERS.: PASOS LARGOS handelszaak: lokaal en verplaatsing BTW: BE0534.675.183. BANK: IBAN BE97 0016 9922 1849 BIC GEBABEBB. Kapelstraat 11 3360 Bierbeek. DE KOERIER VAN NAVARRA vzw cultuurvereniging: voordrachten, publicaties. BANK: IBAN BE25 4286 1009 6182 BIC KREDBEBB. afkorting KvN vzw. BOEK NU: 32 016/23 84 16. PAELLA AAN HUIS.
Home Traiteur Jeurissen.
Voor een klein of groot gezelschap een menu voor 10 personen tot een buffet voor 1.000 gasten. Alle ingrediënten komen van de vers markt en kopen we aan bij gecertificeerde leveranciers. Wij combineren alles tot één geheel, in de stijl en de sfeer van het evenement of het feest.
PAELLA DE PRINS vof Restaurant ENAME 9700.
PAELLA DE PRINS vof. Wallestraat 121 9700 ENAME. Toon telefoonnummer 0495.79.11.81. Voeg toe aan favorieten. Dit restaurant werd toegevoegd aan uw favorieten. Dit restaurant werd verwijderd uit uw favorieten. Stuur naar een vriend Print deze pagina Zoom in op de kaart.
De Koerier Van Navarra, Leuven PocketResto.
De Koerier van Navarra is een speciale plek, ze maken er alleen maar paella, maar wat een paella. De paella is ronduit fantastisch, net als in de allerbeste Spaanse restaurants. De bediening is vriendelijk, de sfeer gemoedelijk. Spijtig dat ze niet meer gerechten maken, ik ben zeker dat die even goed zouden zijn. In de buurt van restaurant De Koerier Van Navarra. Eetcafé De Spuye, Leuven. op 230 m van De Koerier Van Navarra. Restaurant Faculty Club Cum Laude, Leuven. op 250 m van De Koerier Van Navarra. Restaurant Waaiberg, Leuven. op 280 m van De Koerier Van Navarra. Restaurant De Dijlemolens, Leuven. op 330 m van De Koerier Van Navarra. Restaurant Bar Del Sol, Leuven. op 340 m van De Koerier Van Navarra. Restaurant Turquoise, Leuven. op 470 m van De Koerier Van Navarra. Restaurant Oosters Huis, Leuven.
Originele food truck voor elke event of trouwfeest in Belgie.
Gastronomie Aan Huis.
Met 10 jaar ervaring op zak aan de zijde van de beste chefs van België, startte Chef Davy Celen in 2006 als een van de pioniers in België met GASTRONOMIE AAN HUIS. Meer informatie of een offerte op maat voor een diner bij u thuis, een gastronomische zakenlunch op kantoor of catering op uw bedrijfsfeest?
De Kansel Kaart.
Dessertbord van het huis tiramisu, vanille ijs, fruit 1000., Dessert du chef tiramisu, glacé vanille, fruits. Chefs dessert tiramisu, vanilla ice cream, fruit. Deel met je vrienden.: Muntstraat 15 3000 Leuven info@kansel.be T 32 16 22 09 23. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Los Flamencos.
Welkom bij Los Flamencos! Wij proberen u hier in hartje van Leuven een traditionele keuken aan te bieden die dicht aanleunt bij de typische gerechten uit de verschillende regios in Spanje.Specialiteit van het huis is de ruime keuze aan Tapas of porties van verschillende streekgerechten die u als voor of hoofdgerecht kan benutten.Voor een compleet Spaans hoofdgerecht, raden wij de rijk gevulde vers bereid Paella aan.
Paella aan huis traiteur en catering paella feesten.
Lees hier de reacties op onze diensten. Paella aan huis. Bereiding in reuze paellapan. Catering of traiteur nodig? Je organiseert een feest of wil iemand verrassen? Op zoek naar een originele en lekkere manier om je gasten te imponeren thuis of feestlocatie?

Contacteer ons