Op zoek naar paella aan huis leuven?

paella aan huis leuven
Tapas/Paella Traiteur De Kapblok Culinaire slagerij Leuven.
Huis gerookte en gepekelde zalm met kruidenkaas. Penne met Limousinballetjes en chimmichurri vinaigrette. Quinoa El Bloque. TAPAS el bloque warm/koud. Warme en koude tapas 22 soorten! als een complete en volwaardige maaltijd 28.50/pers. met bain marie's. De warme worden gepresenteerd in inox ovenschalen opwarmtijd 30 min. Minimum 12 personen. Courget-cupjes met tapanade. Kapblokham gouden medaille eurobeef 2011-2013-2015. Zongedroogde tomaatjes/olijven/gevulde pepertjes met kaas. Chorizo El Poso. Manchego kaas met schapenmelk Ciabatta/tomaat ciabatta/look. Velouté van schaaldieren en tomaat. Champignons gevuld met kruidenkaas. Kroket gevuld met cactus en cheddarkaas. Kroket met kapblokham. Scampis in fijne ratatouille. Gehaktballetjes in ajuin/madeirasaus. Kapblokribs met chimmichurri. Tomaatjes gevuld met lamsgehakt. Gevulde aubergine met kaas. Paella met zuiderse groenten. Minimum 12 personen. Een zéér rijk gevulde paella, compleet afgewerkt., enkel nog op te warmen of warm af te halen. 80 cm doorsnede met warmhoudplaat of voet op gas gas niet inbegrepen. 35.00 btw inbegrepen. Reinigen 12.50 btw in. Buffettenservice voor bedrijven/overheid/KUL. Warme en koude, Breughelbuffetten, Streekbuffet Kaasplanken. Bedrijfsfeesten en recepties. Blijf op de hoogte! Varken of lam aan het spit.
Feest Leuven.
Feest zonder catering. Vraag een offerte aan. Klein feestje op Kasteel de Bunswyck vanaf 19, pp. Heb je zin in een klein feestje, maar is een volledig arrangement toch wat te ver gegrepen? Dan bieden we graag het volgende aan.
Buonissimo.
Nieuw bij Buonissimo, een pizza foodtruck in steen oven gebakken piza's' voor al uw feesten en evenementen. Buonissimo kok aan huis staat borg voor een perfecte mix van creativiteit, kwaliteit, stijlvolle presentatie maar laat u vooral culinair en zorgeloos genieten met de mensen die u nauw aan het hart liggen: La dolce vita!
De Krone Kok aan huis.
Net ietsjes anders. Ik zorg als kok aan huis voor een totaalproduct en kunstenaarsschap, met als ingrediënten gastvrijheid, persoonlijke benadering, verrassingen, fraaie styling en topverzorging. Of het nu om een hippe party gaat, buffet, bbq, een borrel of exclusief diner ik lever uitsluitend maatwerk maar dan net ietsjes anders!
Paella traiteur De Koerier van Navarra.
Dit is een paella voor twintig personen onze maximum capaciteit is 200 personen in een reuzenpan. PAELLA EN JAMBALAYA AAN HUIS. meer info over JAMBALAYA onderaan op deze pagina. 7 DAGEN OP 7. WE KOMEN EEN UUR OP VOORHAND AAN.
detraiteurwinkel.
DE KOERIER VAN NAVARRA Vind in Leuven.
Er wordt niet gefrituurd en de geuren blijven niet hangen. De paella kan bereid worden met zeevruchten, groenten, kip en konijn of zuiver vegetarisch. Klanten kunnen ook nog steeds terecht in het lokaal van De Koerier van Navarra met wijnbar in Spaanse tegels. Ook zeven op zeven. En niet alleen voor een paellademo of het begijnhofverhaal over Alva in Leuven, maar ook gewoon voor een lekker glas rijpe Spaanse topwijn met een tapa. Alles hierover vind je in detail op de site. Caroline staat aan het fornuis, Ivo vertelt de begijnhofverhalen.
Gastronomie Aan Huis.
GASTRONOMIE AAN HUIS biedt je de kans de luxe van gastronomie te combineren met de gezelligheid van je eigen huis. Zo kan je ontspannen bij je gasten zitten terwijl jullie gastronomisch verwend worden. GASTRONOMIE AAN HUIS brengt hedendaagse gastronomie, geschoeid op vakkennis en producten van topkwaliteit.
Traiteur Leuven en Haasrode: privé en bedrijfsfeestjes.
U kan beroep doen op ons voor verjaardagsfeestjes, communies, babyborrels, barbecues, trouwfeesten, bedrijfsfeesten, recepties, vergaderingen, koffietafels, en dit volgens uw wensen en budget. Wij bieden u een ruime keuze aan huisbereide hapjes, gerechten en desserten geleverd aan huis of op het werk met of zonder bediening.
Formules La Comida.
Onze smeuïge, smaakvolle paella is niet alleen overheerlijk, maar ook een streling voor het oog! Wij nemen alles mee om de paella te bereiden, zodat u tesamen met uw gasten/klanten van het feest kan genieten. Kan u niet genoeg krijgen van deze heerlijke zeevruchten?
Spaans restaurant De Koerier van Navarra Paella, Spaanse wijnen en Flamenco.
Paella aan huis. Maskers van de zon. Video en audio. Wie zijn wij? Spaans restaurant Koerier van Navarra. Geschiedenis van de Koerier van Navarra. merknaam locatie catering culturele kring. administratiegegevens op onze homepage. Cocina Hispanoflamenca Musica en vivo. De Koerier van Navarra opende zijn deuren in de herfst van 1991 op de Tervuursevest 130 in 3000 Leuven.
formule.
Enkel een servetje voorzien is voldoende bordjes kunnen voorzien worden indien aan tafel gegeten wordt. Zo vers uit het vuistje smaakt het best. De paella wordt bij u thuis klaargemaakt in een gasgestookte paellapan met verse ingredienten, de ingredienten zijn afhankelijk van het soort paella wellke u wenst: Valenciaanse, vleespaella, zeevruchtenpaella of luxe paella. De ingredienten kunnen tevens besproken worden. Per persoon worden 2 borden paella voorzien. Tijdens het pizzafeestje maken de kinderen onder begeleiding stapsgewijs één pizza om zelf op te eten en nadien één pizza om mee naar huis te nemen om thuis van hun bakkunsten te laten proeven.

Contacteer ons