Resultaten voor leuven restaurant

leuven restaurant
De 10 beste restaurants in Leuven TripAdvisor.
Zorba Restaurant Leuven Heverlee. 6 van 356 Restaurants in Leuven. 3 van 28 Restaurants in Heverlee. Europees Mediterraan Grieks Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Perfect voor groepje vrienden! 7 van 356 Restaurants in Leuven. Italiaans Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariërs.
Zarza Welkom Gastronomisch restaurant op Bondgenotenlaan 92 te Leuven.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Boek de beste restaurant online in leuven Tablebooker.
De lekkere Belgische keuken Restaurant Mykene Leuven.
de oude patriciërswoning werd destijds gerestaureerd met het nodige respect voor het verleden en dat resulteert in een mooi en ruim restaurant, met twee afzonderlijke zaaltjes en een aangenaam terras. mykene biedt een puur belgische keuken en heeft een uitzonderlijk en uniek aanbod belgische bieren die u kunt degusteren, maar die ook in bepaalde gerechten verwerkt zijn. al meer dan tien jaar zwaait stijn gille de scepter in de keuken. hij werkt vooral met verse en seizoensgebonden ingrediënten want de kaart wijzigt op het ritme van de seizoenen: aspergegerechten in maart, mosselbereidingen vanaf juli, wild op het menu in het najaar, er gaat ook heel wat aandacht naar vegetarische schotels en de bintjesbereidingen zijn uniek in leuven en omstreken.
Domus Gezellig restaurantje in Leuven.
Brasserie Domus is ver buiten Leuven gekend. De authentieke rustieke binnenruimte biedt plaats aan vierhonderd personen, waar je terecht kan voor een stevig ontbijt, snelle hap, uitgebreide maaltijd, lekker vieruurtje of drankje. Tevens spelen onze eigen huisgebrouwen bieren ook een belangrijke rol.
Leuvense restaurants Leven in Leuven.
Leven in Leuven. De Leuvense stadsblog. Over Leven in Leuven. Hieronder vind je een overzicht van alle restaurantbesprekingen die op Leven in Leuven verschenen zijn. In het zoekveld kan je zoeken op de naam van een restaurant of op een adres.
Restaurant t Zwart Schaap.
Restaurant D'Artagnan.'
Wij kijken ernaar uit jullie hier ook culinair te mogen verwennen. Klik in het menu bovenaan om onze website verder te ontdekken. Restaurant dArtagnan Naamsestraat 72 BE-3000 Leuven T 32 16 29 26 26 info@restaurantdartagnan.be. copyright 2011 webdesign by gd-design.be.
De 10 beste romantische restaurants in Leuven TripAdvisor.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Beste romantische restaurants in Leuven, België. Restaurants in Leuven. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Romantische restaurants in Leuven.
Leuven Quick Jouw Quick. Jouw Smaak.
JOUW PROMOS IN JOUW QUICK Leuven. Aanbod geldig op vertoon van een geldige studentenkaart en niet cumuleerbaar. Burger Giant/King Fish/Chicken Filet/Wrap/7 Chicken Dips sausje/7 FishN Dips sausje/5 Chicken Wings/Giant Fish/Hot Fish/Wrap Veggie. Supplement Big, Suprême, Quickn Toast Promo: 13, Supplement Mega Promo: 2. houd me op de hoogte. Rector De Somerplein 1A. Toegang voor mindervaliden. We leveren bij jou thuis! Vraag je je af of we bij jou thuis leveren? Zoek dan hier naar je straat. Jammer genoeg leveren we niet in jouw straat. We zijn bezig om thuislevering mogelijk te maken in alle straten. Misschien kan je met een andere straat proberen? We leveren in jouw straat. Bel het restaurant nu en je burger komt meteen jouw richting uit.
restaurant merkat leuven.
Wegens ons nieuwe project de verhuis van restaurant Essenciel sluit Merkat vanaf heden jammer genoeg de deuren. Wij willen al onze gasten bedanken voor de steun en de vele mooie momenten. It was our pleasure! Vanaf oktober kan je culinair komen genieten in ons volledige nieuwe restaurant.

Contacteer ons