Zoeken naar arenberg restaurant leuven

arenberg restaurant leuven
ARENBERG Frans Restaurant Heverlee 3001.
Dit is een klassevol restaurant waar je kan genieten van de culinaire hoogstandjes. Matig goed mar een betere plats. Arenberg één ster regio Leuven zou het beste moeten zijn, maar wordt een beetje oubollig en werkt op een ouder kliënteel sfeer wordt ouderwets, klassiek publiek, terras niet open met prachtig weder.
Restaurant Arenberg Heverlee.
Restaurant Arenberg: Topgastronomie, gastvrijheid en genieten zonder zorgen." Tijdens de 17e Eeuw was het goed een deel van het Jezuïetenpachthof. Later werd het eigendom van de Hertog van Arenberg. Na wereldoorlog I werd het goed ingewonnen door de Belgische Staat.
Michelin Restaurants Arenberg: Gids van de beste restaurants van Arenberg.
Restaurants Michelin Arenberg. Alle Michelin restaurants in Arenberg: sterrenrestaurants in Arenberg en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Arenberg. Alles van ViaMichelin: Leuven.
De 10 beste restaurants in de buurt van Arenberg.
Prima vleesrestaurant 22/11/2017. 36 van 349 restaurants in Leuven. 31, km van Arenberg. Knus restaurant 04/01/2018. Beste restaurant van leuven 27/12/2017. Keukens: Frans, Belgisch, Nederlands, Europees. 33 van 349 restaurants in Leuven. Muntstraat 10B Lakenweversstraat 1. 32, km van Arenberg.
Arenberg, Heverlee Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Zorba Restaurant Leuven. op 15, km afstand. op 044, km afstand. op 145, km afstand. Attracties in de buurt. op 131, km afstand. op 246, km afstand. Botanical Garden Kruidtuin. op 261, km afstand. op 308, km afstand. Stel een vraag. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Arenberg.
Restaurant Arenberg: Tijdloze en pure smaken Restaurant Culinair KnackWeekend.be.
Lieven Demeestere en Iris zijn harde werkers en nuchtere ondernemers, die om de vijf jaar hun spaarcentjes in een verbetering van de eetzaal en de keuken staken. Daardoor kon Arenberg organisch groeien tot wat de zaak vandaag is: een betrouwbaar gastronomisch restaurant. Arenberg heeft zijn onderkomen in een zeventiende-eeuwse herenhoeve, die in het verre verleden een deel was van het Jezuïeten-pachthof. De meeste tafels uit de eetzaal zijn twee maal per dag bezet met zakenlieden uit de omliggende bedrijven, professoren en docenten van de KU Leuven.

Contacteer ons