Meer resultaten voor arenberg restaurant leuven

arenberg restaurant leuven
Arenberg Leuven Restaurant uit de Michelin Gids.
Home Restaurants Restaurants Heverlee Arenberg. We zijn geïnteresseerd in uw mening. Naar andere website. Zoek een restaurant uit de MICHELIN Gids. Al bekeken restaurants. Van 33 tot 75. Le Grand Bleu. MICHELIN Gids 2018. Snepkaai 15, 9000 Gent. Van 35 tot 70.
Arenberg, Heverlee Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Zorba Restaurant Leuven. op 15, km afstand. op 145, km afstand. Attracties in de buurt. op 147, km afstand. op 266, km afstand. Botanical Garden Kruidtuin. op 258, km afstand. Great Market Square Grote Markt. op 325, km afstand. Stel een vraag. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Arenberg.
Restaurant Arenberg Heverlee.
Op 1 oktober 1996 openden Iris en Lieven Demeestere in dit goed het gezellige en moderne restaurant Arenberg. Lieven Demeestere is meesterkok bij de Orde der 33 Meesterkoks van België en lid van de Disciples d'Auguste' Escoffier. Wat Arenberg zo uniek maakt, is de soepelheid in de diverse formules en menu's.'
Restaurant Arenberg: Tijdloze en pure smaken Restaurant Culinair KnackWeekend.be.
Lieven Demeestere en Iris zijn harde werkers en nuchtere ondernemers, die om de vijf jaar hun spaarcentjes in een verbetering van de eetzaal en de keuken staken. Daardoor kon Arenberg organisch groeien tot wat de zaak vandaag is: een betrouwbaar gastronomisch restaurant. Arenberg heeft zijn onderkomen in een zeventiende-eeuwse herenhoeve, die in het verre verleden een deel was van het Jezuïeten-pachthof. De meeste tafels uit de eetzaal zijn twee maal per dag bezet met zakenlieden uit de omliggende bedrijven, professoren en docenten van de KU Leuven.

Contacteer ons