Meer resultaten voor gezellig restaurant leuven

gezellig restaurant leuven
Thaise keuken, thais restaurant, thaise specialiteiten, Krua Thai, Leuven.
Kom dan binnen in Krua Thai, ons gezellige, Thais restaurant in de Brusselsestraat in hartje Leuven. Krua Thai of Thaise Keuken staat gekend om zijn persoonlijke ontvangst en prachtig decor. Het interieur is ontdaan van alle overdaad en weerspiegelt wat u op uw bord mag verwachten: eerlijke, verfijnde gerechten uit de beste Thaise traditie. Een authentieke keuken met Thaise specialiteiten, vriendelijk en behulpzaam personeel in het prachtige decor van de oude, Leuvense binnenstad. Wat wilt u nog meer? Kies uw gerecht à la carte of probeer één van onze 3 met zorg samengestelde menus. Wilt u liever kwaliteitsvol dineren in uw eigen huis? Bestel dan telefonisch en neem uw gerechten gezellig mee.
7 restaurants waar je de wereld proeft 21BIS.
Palmyra, Parijsstraat 84, 3000 Leuven. De Marokkaanse tapasgerechtjes worden geserveerd op kleurrijke bordjes. Een aanrader is het trio van brewats. Tegenover de Sint-Romboutskathedraal in Mechelen kan je dineren in Zahias Cuisine. Samen met haar kinderen, vrienden en enkele vrijwilligers toverde Zahia een leegstaand pand om tot een gezellig Marokkaans restaurant.
Las Lanzas, Spaans restaurant in Leuven, mediterrane keuken.
Reserveer uw tafeltje. LEUVEN 45 jaar geleden verliet Manuel Sanchez Sanche z zijn geboortestad Madrid om hier een nieuw leven op te bouwen als restauranthouder. Het gezellige De Layenspleintje in de schaduw van de imposante Sint-Pieterskerk leek hem de geschikte locatie. De rest is geschiedenis. Manuel liet de Leuvenaars kennismaken met de gezonde mediterrane keuken op basis van verse marktproducten. Las Lanzas weet vooral in de zomer veel volk te lokken met een zonnig terras aan de straatzijde. Niet verwonderlijk, genietend van een Spaans Riojawijntje en een assortiment tapas waan je jezelf al even op je vakantiebestemming. Binnenin kreeg Casa Manuel een gezellig rustieke inrichting met Spaanse invloeden. De mediterrane en vooral de Spaanse keuken geniet dezer dagen veel populariteit en navolging. Misschien omdat het een simpele keuken is met veel smaak. Manuel haalt zijn verse ingrediënten bij Brusselse leveranciers die rechtstreeks importeren uit Spanje. Zelfs de zwaard en inktvis komen uit Spaanse wateren. Las Lanzas interieur. Las Lanzas restaurant.
Een unieke locatie Pact 24.
Dat maakt dat het ook met de kids gezellig tafelen is. Vlotte bedieninglekker, etenmooie, grote zaak met grote tuin waar het zalig tafelen is in de zomer. Er is ook een indoor speeltuin onder het restaurantgedeelte zodat je rustig iets kan drinken/eten terwijl de kinderen zich uitleven.
Ristorante Italia.
Met zorg bereiden wij een traditionele Italiaanse keuken met aandacht voor verse huisbereide producten en met oog voor nieuwe combinaties. Het gezellige restaurant en ons buitenterras stralen een knusse en warme zuiderse sfeer uit die u laten wegdromen naar een fijne zomeravond op vakantie.
De hipste adresjes van Leuven Lifestyle BILL.
Net terug van vakantie of Erasmus in Italië en heb je al opnieuw een snijdende behoefte aan pittoreske kruidenierszaakjes waar je heerlijke delicatessen kunt kopen? Spring dan zeker binnen bij Gigi, het kleine broertje van het Italiaanse restaurant Zoff! Eten in Leuven.
Lunch Broekveld Gezellig tafelen voor jong en oud!
Het zijn enkel de spelende kindjes die toegang betalen. Lunchroom Broekveld heeft, naast een binnenspeeltuin, ook een restaurant met aangepaste kinderschotels. Voor de grote mensen is er een uitgebreide menukaart, dranken en desserts. Het restaurant is gemakkelijk toegankelijk voor mindervaliden.
De Dijlemolens.
Eetkaffee De Dijlemolens is een gezellig en trendy restaurant, gelegen op enkele passen van het Groot Begijnhof te Leuven. Ontdek er een ruim aanbod van gerechten en dranken. In de zomer kan je eten op het mooie grote terras vlak boven de Dijle, of geniet rustig binnen aan de grote inox toog van n van onze smaakvolle streekproducten.
Home BRASSERIE OUD LEUVEN.
Wilt u genieten van een uitgebreid diner, een snack uit het vuistje, een drankje of een cocktail aan een eerlijke prijs in een gezellige sfeer en een authentiek interieur, dan heten de nieuwe uitbaters Tejuma Pakaju en Subas Gurung u welkom in Brasserie Oud Leuven, gelegen vlakbij het station van Leuven.
T'FONDUEHUISJE' LEUVEN WAAR TAFELEN GEZELLIG IS TYPISCHE FONDUE.
je gezellig kan tafelen in een uniek Zwitsers kader, volgens de à volonté formule. Een uitgebreid gamma van kaasfondues, de traditionele fondue Bourguignonne vleesfondue., de authentieke raclette, visfondue, grillen op houtskoolom daarna af te sluiten. met een overheerlijke chocoladefondue. Ons restaurant ligt vlakbij het centrum van Leuven op loopafstand van de Oude Markt en de Grote Markt.
26x uit eten op maandag etendrinken De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
26 Park Side Brasserie. Gedaan met hopeloos door de stad dwalen op maandag op zoek naar een gezellig restaurant. DM.city selecteert in Brussel, Gent, Leuven en Antwerpen adressen om van te smullen ook op maandag. Meteen nog een gouden tip van het huis: de keuze in Brussel en Antwerpen is heel wat groter dan die in Gent en Leuven.
Restaurant Leuven Zarza.
Heeft steentje bijgedragen in restaurant El Celler de Can Roca beste restaurant ter wereld in 2015. Dirk Caes 1968. Jullie gastheer, van de 68 lichting. Onverwoestbaar en trouw, gezelligheid troef! Ward Willems 1994. Chef de partie. Deze kadee heeft bij ons de knepen geleerd van deze mooie metier. Een echte Leuvenaar met veel ambitie! Francis Lelieveld 1988. Sporen verdiend als sommelier bij de Sergio in Pure C gedurende bijna 4 jaar. De liefde gevonden rond Leuven en reeds gehecht aan de Belgische mentaliteit.

Contacteer ons