Zoeken naar gezellig restaurant leuven

gezellig restaurant leuven
7 keer restaurants in Leuven Reiswijs.
Of je nu met vrienden, familie of je geliefde een gezellig hapje wil eten, La Cucaracha is ongetwijfeld een uitstekende keuze. Het restaurant serveert heerlijke fajitas, quesedillas, chipotles en cocktails. Wel best even telefonisch reserveren vooraf! A photo posted by JELKE @jelkegoovaerts on Jun 11, 2016 at 522am: PDT. Als je Leuven als een echte student wil beleven, dan moet je zeker naar de Werf.
ELLE Summer Tour: onze favoriete eetplekjes in Leuven ELLE.be.
Brunch en lunch. De naam spreekt voor zich: een studentikoos restaurant met een gezellig terras en een interieur dat ons aan een echte werf doet denken. Op het menu: een heerlijk ontbijt, wraps, prikhapjes, salades en pastas. Adres: Hogeschoolplein 5, 3000 Leuven.
De 10 beste romantische restaurants in Leuven TripAdvisor.
Frans Belgisch Europees Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Jubileumviering met vrienden 21/08/2018. Beste van Leuven 13/08/2018. 2 van 47 resultaten. Frans Belgisch Europees Internationaal Fusion Veganistische opties Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Leuk restaurant in de binnenstad 30/07/2018. Lunch met klasse.
De lekkerste adresjes van Leuven Nieuws HLN.
Als in het Marokkaanse eethuisje Toeareg het deksel van de tajine gaat, voert zijn wasem je mee naar een andere wereld. De chef, die als student naar Leuven kwam, prijst ons zijn Tajine Toeareg met pruimen en amandelen aan. Zijn hele kaart is gebaseerd op de Maghreb-gastronomie, een kleurrijke en verfijnde Noord-Afrikaanse keuken vol smaak van pittige specerijen. Binnen geuren exotische aroma's' in een typisch Marokkaans interieur, buiten verlichten lantaarns het verwarmde straatterras in de voetgangerszone. Leuvenaars van Marokkaanse afkomst noemen de keuken van dit druk bezocht klein, maar gezellig restaurant beter dan in hun heimat.
De 10 beste Romantisch restaurants in Leuven TheFork.
Restaurant in Leuven /. De 10 beste Romantisch restaurants in Leuven. De beste Romantisch restaurants in Leuven. 13 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Alles Al onze restaurants. Pop Onze beste deals. Een eerste afspraak? Zin om je liefde te verklaren? Vanavond is de avond! Uw klein hart raast en uw wangen worden tomaat bij het idee om het eindelijk te zeggen? Relax, lafourchette heeft voor u de meest romantische restaurants in uw stad gevonden voor een gezellig en intiem diner!
De 10 beste restaurants in Leuven TripAdvisor.
Lekkere gerechten en goede wijn 11/06/2018. Annapurna Restaurant Kessel-Lo. 17 van 360 Restaurants in Leuven. 1 van 16 Restaurants in Kessel-Lo. Indiaas Nepalees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. hifi" vindaloo 18/08/2018. Zes uur uien stoven 17/08/2018. Tafels die vanavond beschikbaar zijn! Andere tijden bekijken. 18 van 360 Restaurants in Leuven. Belgisch Europees Pub-restaurant Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Gezellig terras met alledaags eten 01/06/2018.
Genieten in Leuven Leuvensgenieter.
Neem nu bijvoorbeeld het restaurant Rossi, gelegen in hartje Leuven en uitgebaat door chef-kok Felice Miluzzi. Op internationaal vlak heeft de Italiaan Carlo Petrini naam en faam gemaakt als geestelijke vader van de Slow Food beweging, in Leuven hebben we Felice met zijn voorliefde voor lokale, traditionele en ambachtelijke gerechten.

Contacteer ons