Zoeken naar italiaans restaurant in leuven

italiaans restaurant in leuven
PepeNero.
Restaurant Baracca LeuvenTasted4you.be, culinair, wijn toeristisch magazine Tasted4you.be, culinair, wijn toeristisch magazine.
De inspiratie voor Baracca, een nieuwe eettempel in de Tiense straat in Leuven komt van de Italiaanse voorouders van de uitbaters die overdag in de steenkoolmijnen werkten en s avonds in houten woonbarakken hun smeuïge verhalen met elkaar deelden, terwijl ze samen iets aten en dronken. Deze togetherness tussen de verschillende generaties wil Baracca uitdragen met pizzas, social bites cocktails! Ervaring hebben ze in Baracca alvast zat gezien de nauwe familiebanden met het Italiaans restaurant Pepenero in de Muntstraat, net achter de hoek.
Italiaans restaurant in Leuven Lekkere Italiaanse keuken Al Parma.
Nieuw Leuvens verkeersbeleid GRATIS parking. Al Parma Leuven is steeds goed bereikbaar via de Charles Deberiotstraat Kattestraat en biedt u twee uren GRATIS parking aan op de parkings Ladeuze en Center. ITALIAANS RESTAURANT AL PARMA LEUVEN. Het Italiaans restaurant Al Parma is al lang een gevestigde waarde in Leuven.
Da Mario.
Mario en Roos verwelkomen u graag in hun Italiaans restaurant Da Mario. U kan er genieten van onze heerlijke gerechten uit de Italiaanse keuken in een gezellige en aangename sfeer. Pizzas, pastas, vleesgerechten, visgerechten., Wij bereiden al onze gerechten met verse producten.
Italiaans restaurant Leuven goudengids.be.
3001 Heverlee Leuven Tervuursesteenweg 31. Maaltijden Meeneem, soep, broodjes, Catering, Belgisch restaurant, Internationaal restaurant, Maghreb restaurant, Oosters restaurant, Vlaams restaurant, Vis eten, Soep, Spiering, Tea-room, Argentijns restaurant, Aziatisch restaurant, Chinees restaurant, Frans restaurant, Grieks restaurant, Indisch restaurant, Italiaans restaurant, Japans restaurant, Marokkaans restaurant, Mediterraans restaurant, Spaans restaurant, Thais restaurant, Turks restaurant, Fusion restaurant, Vegetarisch restaurant, Grill restaurant, Wokrestaurant, Pasta restaurant, Tapas restaurant, Visgerechten, Belegde broodjes, Frans, Thais. 3050 Oud-Heverlee Waversebaan 74. Restaurants, champignons, Diet in the Box, Cadeaubonnen, Pizzeria, Italiaans restaurant, Cappuccino.
PepeNero in Leuven Tablebooker.
U vindt ons restaurant in de Muntstraat, 19 te Leuven, een wandelstraat in het toeristisch hart van Leuven op enkele meters van het stadhuis, de Oude Markt en op 15 minuten wandelen van het station van Leuven. Lekker lunchen of dineren in een luxueus en stijvol kader met haardvuur en verarmd terras. Traditionele italiaanse gerechten met originele touch brengen, dit is waar deze zaak voor staat. Wij willen onze jarenlange ervaring aanwenden om u in een zo aangenaam mogelijk kader te ontvangen en u de best mogelijke prijs-kwaliteitsgarantie te bieden. Wij hopen van harte dat u bij ons een aangename tijd door zal brengen en staan uiteraard open voor al uw suggesties en opmerkingen! Reservering via tablebooker. Vis, Italiaans, Vleesgerechten.
Atelier Rossi De Smidse Leuven.
De Smidse is een prachtig en uniek stukje industrieel erfgoed, waar brouwerij Stella Artois vroeger haar brouwketels smeedde. Met oog voor de rustieke charme is de Smidse vandaag omgetoverd tot een overdekte, artisanale food market. Nadat Rossi met succes de Slow Food revolutie introduceerde in Leuven, zet Rossi nu een nieuwe pasta revolutie in gang.
De 10 beste Italiaanse restaurants in Leuven TripAdvisor.
Een restaurant zoeken. Italiaanse restaurants in Leuven. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Jouw selecties Alles wissen. Koffie en thee. Soorten cuisine gerechten. Vis en zeevruchten. Bento Japanse lunch. Wafels en crêpes. Sorry, we kunnen geen 0 vinden. Geschikt voor vegetariërs. Gezinnen met kinderen. Je hebt te ver uitgezoomd om je locatiespelden te kunnen zien. Zoom opnieuw in. Bereid te reizen? We hebben geweldige resultaten in de buurt van Leuven gevonden. Breid je zoekopdracht uit. Bereid te reizen? We hebben geweldige resultaten in de buurt van Leuven gevonden. Breid je zoekopdracht uit. 1 van 54 resultaten. Italiaans Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariërs.
LA FILOSOFIA ITALIAANSE RESTAURANT 3000 LEUVEN.
Cera una volta. Flashback naar het begin van de jaren zeventig: Fabio de vader belandt in Leuven en opent het restaurant Pronto; en wordt al heel snel een bekend adres onder de studenten. Het restaurant is bijgevolg vaak tot in de vroege uurtjes open.
Restaurant La piccola Pergola, Leuven. Heerlijke Italiaanse en Franse keuken La Piccola Pergola Heverlee.
Restaurant La piccola Pergola heet u van harte welkom met een heerlijk aanbod van typische Italiaanse gerechten zoals pizza's, pasta's, vlees en visgerechten. Onze kaart bevat tevens klassiekers uit de Franse keuken. Voor een gezellig, intiem etentje of een leuk onderonsje met vrienden of familie bent u bij La piccola Pergola aan het juiste adres. Maandelijks bieden we nieuwe suggesties, volg het hier op onze website. Of neem alvast onze kaart even door. Al onze gerechten kunnen ook afgehaald worden. Op alle meeneemgerechten geldt een korting van 10%. Wij zijn vlot bereikbaar aan de Naamsesteenweg in Heverlee.
THE 10 BEST Italian Restaurants in Leuven TripAdvisor.
Best Shrimp in Leuven. Best Burritos in Leuven. Best Dim Sum in Leuven. Best Lasagne in Leuven. Best Ice Cream in Leuven. Popular Restaurant Categories. Breakfast Restaurants in Leuven. Lunch Restaurants in Leuven. Dinner Restaurants in Leuven. Bakeries in Leuven.
Restaurant Rossi, intieme kookworkshop in team Leuven Actueel.
Garages in Leuven. Immo in Leuven. Restaurant Rossi, intieme kookworkshop in team. 11 maanden geleden. door Kirsten Bosmans. In De Smidse, de voormalige smederij van Stella in Leuven, is sinds een tijdje het Italiaanse restaurant Rossi gevestigd. Dat je er lekker en gezellig kan tafelen, spreekt voor zich.

Contacteer ons