Resultaten voor leuven restaurant tips

leuven restaurant tips
Dagje Leuven? Dat kan er zo uitzien! tips van locals Vetexbart.
tips van locals. Leuven, de onofficiële hoofdstad van het bier heeft als spreuk Eeuwenoud, Springlevend. En dat merk je ook effectief echt aan alles tijdens een wandeling door de stad. Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend.
Etna Trattoria, Leuven. Siciliaans, Italiaans restaurant. Italiaanse keuken.
Welkom bij Etna Trattoria, de enige plek in Leuven waar u zich in Sicilië waantWanneer u ons gezellige restaurant binnenkomt, merkt u het meteen: we hebben onze naam niet gestolen. Etna: het symbool van vurigheid en temperament, hét icoon van Sicilië.
De 10 beste restaurants in Leuven TripAdvisor.
Belgisch Barbecue Europees Fusion Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. 4 van 375 Restaurants in Leuven. Één van de beste van Leuven en oms 10/03/2019. Karamna Snack Restaurant. 5 van 375 Restaurants in Leuven. Libanees Mediterraan Midden-Oosters Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Halal Glutenvrije opties.
Tips voor studenten! Hier kan je in Leuven gaan eten voor 12 euro of minder.
Tips voor studenten! Hier kan je in Gent gaan eten voor 12 euro of minder. Tips voor studenten! Hier kan je in Brussel gaan eten voor 12 euro of minder. Facts Food Leuven Life Style Life! Restaurant Society Studenten. / Life Style.
Dit zijn volgens u de drie beste restaurants van Brussel en Leuven nieuws De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
Een subtiele lunch op sterrenniveau. In het hart van de historische binnenstad van Leuven, rechtover het stadhuis ligt restaurant t Zwart Schaap. Een gevestigde, misschien ooit wat ingeslapen waarde, die nu gelukkig nieuw leven ingeblazen krijgt door de nieuwe uitbater Lieven Scheys en zijn chef-kok Laura Van Goethem.
Eten Drinken Visit Leuven.
Een selectie van onze internationale bloggers. Een selectie van onze internationale bloggers. Bier in Leuven. Bierbelevingen, biercafés restaurants. Een selectie van onze internationale bloggers. De langste toog van Europa. Een selectie van onze internationale bloggers. bij een fout op deze pagina.
10 duurzame adresjes voor jonge ouders in Leuven Netwerk Bewust Verbruiken.
Noordoever is een ongedwongen restaurant met een hart voor alles wat gezond, biologisch en vegetarisch is. Je kan hier ook genieten van heerlijke koffie, verse sappen, biologische wijnen en nog veel meer. Bijzonder is dat je per gram betaalt. Je kiest uit het buffet waar je zin in hebt en laat je bord vervolgens wegen. Handig voor de kleine eters! In de winkel is een hoek met duurzame gadgets, meubels, boeken en voedingswaren. Leuven telt zo'n' 15 winkels, cafés, restaurants, brasseries, bibliotheken en stadsdiensten waar mama's' expliciet welkom zijn om hun baby borstvoeding te geven.
Een weekendje bourgondisch genieten in Leuven.
Uitzicht op Leuven, wat een heerlijke stad voor een weekendje weg! Winterweekend in culinair Gent Tips voor een luxe weekendje Antwerpen Het Hallerbos staat weer in bloei! Carlissa vindt het heerlijk om de wereld over te reizen en schrijft daar ook graag over.
Michelin Restaurants Leuven: Gids van de beste restaurants van Leuven.
Alle Michelin restaurants in Leuven: sterrenrestaurants in Leuven en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Leuven. Alles van ViaMichelin: Leuven. Toeristische bezienswaardigheden Leuven.
More op het menu Utopia Leuven.
Waar vind ik de lekkerste adresjes? Van betaalbare eethuisjes tot echte sterrenrestaurants. In Leuven komt elke foodie ruimschoots aan zijn trekken. Gemakkelijk een restaurant zoeken in Leuven? Waarom geen bierrestaurant? Of laat je verleiden door tips van echte locals? Nog meer tentoonstellingen.
Een nacht uitgaan in LEUVEN.
Kruis nu diagonaal het Mathieu de Layensplein en ga aan het standbeeld van Erasmus links de verkeersvrije Mechelsestraat in. Afhankelijk van het uur dat je hier passeert, zullen al heel wat zaken gesloten zijn, maar dat neemt niet weg dat de Mechelsestraat een van de gezelligste van Leuven is.
Restaurant Julia Elias Leuven.
Grotere groepen worden in ons restaurant verdeeld, uiteraard zorgen we dat de groep samen zit. Vanaf 14 personen werken wij steeds met een vooropgesteld menu met steeds keuze tussen vis en vlees. Wij vragen om de keuzes 48u op voorhand door te geven, ter plaatse kiezen is niet mogelijk vanaf 14 personen. RESERVEER HIER JE TAFEL ONLINE VIA TABLEFEVER EN KRIJG ONMIDDELLIJK BEVESTIGING VAN JE RESERVATIE. Indien er een probleem zou zijn met de reservatie of deze rood staat kan U ons steeds bereiken op 016/88 37 99. Wij zullen u dan telefonisch verder helpen. BISTRO JULIA ELIAS. 016 88 37 99. ma di za: 1830: 2100.: do vr: 1200: 1330: / 1830: 2100.: woensdag zondag gesloten. BISTRO JULIA ELIAS. Busleidengang 6 Leuven 3000.

Contacteer ons