Op zoek naar leuven restaurant tips?

leuven restaurant tips
ELLE Summer Tour: onze favoriete eetplekjes in Leuven ELLE.be.
Bier, fakbars en almas: De Leuvense keuken heeft meer te bieden dan enkel studentenvoedsel. Wij kozen enkele hippe bars en lekkere restaurants voor jullie uit. Pages: Page 1, Page 2, Page 3, Page 4, Page 5. 07.07.14 Tags/ leuven, summer tour.
Eten Drinken Visit Leuven.
Twitter Facebook LinkedIn E-mail. De 7 lekkerste culinaire hotspots volgens blogger Culy. 4x lekker eten voor de levensgenieter volgens blogger BijzonderPlekje. Heerlijk eten drinken in Leuven volgens Vivelevoyage. Ontdek 6 food hotspots in Leuven volgens StopAndStare. Industriële hal wordt ontmoetingsplek.
De lekkerste adresjes van Leuven Nieuws HLN.
De chef, die als student naar Leuven kwam, prijst ons zijn Tajine Toeareg met pruimen en amandelen aan. Zijn hele kaart is gebaseerd op de Maghreb-gastronomie, een kleurrijke en verfijnde Noord-Afrikaanse keuken vol smaak van pittige specerijen. Binnen geuren exotische aroma's' in een typisch Marokkaans interieur, buiten verlichten lantaarns het verwarmde straatterras in de voetgangerszone. Leuvenaars van Marokkaanse afkomst noemen de keuken van dit druk bezocht klein, maar gezellig restaurant beter dan in hun heimat.
7 keer restaurants in Leuven Reiswijs.
Lynse Coomans 28 Oktober 2016 Leuke tips. Home Leuke tips 7 keer restaurants in Leuven. Tijdens mijn studententijd vertoefde ik vier jaar lang in het gezellige Leuven. Tijd genoeg dus om wat lekkere restaurantjes uit te testen, want geloof me: Leuven heeft zoveel meer te bieden dan studenten en lekker bier. Ik deel dan ook graag enkele van mijn absolute favorieten met jou. De Muntstraat in Leuven ademt restaurants. In het gezellige straatje kan je vast wel een leuk plekje vinden om van een heerlijk gerecht te genieten, maar als je zin hebt in gourmetburgers met verse frietjes dan moet je naar Burger Folie. De menukaart alleen al doet je ongetwijfeld watertanden. Niet verrassend dus dat het restaurant de laatste jaren enorm populair is geworden.
De 10 beste restaurants in Leuven TripAdvisor.
25 van 345 Restaurants in Leuven. Frans Belgisch Europees. Historisch lekker gegeten 03/12/2017. Leuke avond in familie 05/11/2017. 26 van 345 Restaurants in Leuven. Leuk en vriendelijk restaurant 07/11/2017. 27 van 345 Restaurants in Leuven. Frans Belgisch Internationaal Europees Glutenvrije opties.
12 uitstekende culinaire adressen in Leuven Culinair KnackWeekend.be.
061 29 69 79. Restaurant Spaans Dak Daniel Geeraerts. Restaurant Spaans Dak ligt zeven kilometer ten zuiden van Leuven aan de rand van het Meerdaalwoud, midden tussen de vijvers van Zoet" Water. Het gebied is geliefd bij wandelaars, mountainbikers, ruiters en ontsnapte gevangenen.
Heerlijk eten en drinken in Leuven. 5 tips! ViveLeVoyage Vive Le Voyage.
Ben je van plan om een weekendje naar Leuven te gaan? Dan zijn dit mijn tips voor foodlovers.: Baracca is één van de populairste restaurants in Leuven, waar je kunt genieten van de Italiaanse kookkunst. Je bestelt hier meerdere gerechten om te delen met je tafelgenoten. De open keuken zorgt ervoor dat je alle gerechten klaargemaakt ziet worden. Opvallend zijn de knappe mensen die hier werken. Het is een hip restaurant met heerlijke vers gemaakte gerechten.
Leuvense restaurants Leven in Leuven.
Van sommige restaurants zijn meerdere besprekingen beschikbaar. Klik je op het adres van het restaurant, dan krijg je op het kaartje te zien waar dit restaurant zich situeert in Leuven. Resultatenlijst: 190 restaurants. t Fonduehuisje 1 t Fonduehuisje 2 t Fonduehuisje 3.
Filip Salmon Mijn favoriete adressen in Leuven 1 Filip Salmon.
En als we het dan toch over Italianen hebben: Per Tutti is voor mij een mooie tweede in Leuven centrum. Klein ietwat donker restaurant met best mooie pastakaart traditioneler weliswaar maar kies toch vooral uit zijn suggesties. En ga dan voor de raviolis: het zijn de meest verfijnde en creatieve die je in Leuven kunt vinden.

Contacteer ons