Zoeken naar restaurant leuven aanrader

restaurant leuven aanrader
Genieten in Leuven Leuvensgenieter.
comme chez soi De 2-gangen lunch aan 15 euro is een echte aanrader. Dit adresje is bijzonder populair bij Leuvenaars, zeker in het weekend. Reserveer dus tijdig zodat je hier ook kan genieten van het fijne tafelen! Voor meer foto's' klik hier. Le chameau s'en' fout. Dirk Boutslaan 14, 3000 Leuven. tel: 016/50 90 14. Couvert Couvert, gastronomisch restaurant in Heverlee.
12 uitstekende culinaire adressen in Leuven Culinair Knack Weekend.be.
061 29 69 79. Restaurant Spaans Dak Daniel Geeraerts. Restaurant Spaans Dak ligt zeven kilometer ten zuiden van Leuven aan de rand van het Meerdaalwoud, midden tussen de vijvers van Zoet" Water. Het gebied is geliefd bij wandelaars, mountainbikers, ruiters en ontsnapte gevangenen.
De 10 beste restaurants in Leuven TripAdvisor.
Frans Europees Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Een aanrader voor wie van lekker e 19/05/2018. Zeker een omweg waard 05/03/2018. 5 van 356 Restaurants in Leuven. Frans Belgisch Europees Internationaal Fusion Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. Lunch met oud-collega's' 03/06/2018. Zorba Restaurant Leuven Heverlee.
Filip Salmon Mijn favoriete adressen in Leuven 1 Filip Salmon.
En als we het dan toch over Italianen hebben: Per Tutti is voor mij een mooie tweede in Leuven centrum. Klein ietwat donker restaurant met best mooie pastakaart traditioneler weliswaar maar kies toch vooral uit zijn suggesties. En ga dan voor de raviolis: het zijn de meest verfijnde en creatieve die je in Leuven kunt vinden.
Michelin Restaurants Leuven: Gids van de beste restaurants van Leuven.
Restaurants Michelin Leuven. Alle Michelin restaurants in Leuven: sterrenrestaurants in Leuven en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Leuven. Alles van ViaMichelin: Leuven.
De 10 beste romantische restaurants in Leuven TripAdvisor.
Zorba Restaurant Leuven Heverlee. 3 van 45 resultaten. Europees Mediterraan Grieks Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Perfect voor groepje vrienden! 4 van 45 resultaten. Italiaans Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariërs. Diner op een weekavond met enkele 09/04/2018. Lekker maar een aparte ervaring 20/03/2018. Couvert Couvert Heverlee. 5 van 45 resultaten. Frans Europees Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Een aanrader voor wie van lekker e 19/05/2018.
De lekkerste adresjes van Leuven Nieuws HLN.
Als in het Marokkaanse eethuisje Toeareg het deksel van de tajine gaat, voert zijn wasem je mee naar een andere wereld. De chef, die als student naar Leuven kwam, prijst ons zijn Tajine Toeareg met pruimen en amandelen aan. Zijn hele kaart is gebaseerd op de Maghreb-gastronomie, een kleurrijke en verfijnde Noord-Afrikaanse keuken vol smaak van pittige specerijen. Binnen geuren exotische aroma's' in een typisch Marokkaans interieur, buiten verlichten lantaarns het verwarmde straatterras in de voetgangerszone. Leuvenaars van Marokkaanse afkomst noemen de keuken van dit druk bezocht klein, maar gezellig restaurant beter dan in hun heimat.

Contacteer ons