Zoeken naar restaurant leuven aanrader

restaurant leuven aanrader
Genieten in Leuven Leuvensgenieter.
comme chez soi De 2-gangen lunch aan 15 euro is een echte aanrader. Dit adresje is bijzonder populair bij Leuvenaars, zeker in het weekend. Reserveer dus tijdig zodat je hier ook kan genieten van het fijne tafelen! Voor meer foto's' klik hier. Le chameau s'en' fout. Dirk Boutslaan 14, 3000 Leuven. tel: 016/50 90 14. Couvert Couvert, gastronomisch restaurant in Heverlee.
Dit zijn volgens u de drie beste restaurants van Brussel en Leuven nieuws De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
Een subtiele lunch op sterrenniveau. In het hart van de historische binnenstad van Leuven, rechtover het stadhuis ligt restaurant t Zwart Schaap. Een gevestigde, misschien ooit wat ingeslapen waarde, die nu gelukkig nieuw leven ingeblazen krijgt door de nieuwe uitbater Lieven Scheys en zijn chef-kok Laura Van Goethem.
Michelin Restaurants Leuven: Gids van de beste restaurants van Leuven.
Alle Michelin restaurants in Leuven: sterrenrestaurants in Leuven en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Leuven. Alles van ViaMichelin: Leuven. Toeristische bezienswaardigheden Leuven.
De 10 beste restaurants in Leuven TripAdvisor.
Een aanrader, puur en lekker 11/08/2018. Goede kwaliteit van eigen boerder 01/08/2018. 13 van 360 Restaurants in Leuven. Belgisch Mediterraan Europees Grieks Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Uitstekend restaurant 03/08/2018. Lekker eten en vriendelijke bedien 21/07/2018. 14 van 360 Restaurants in Leuven.
Filip Salmon Mijn favoriete adressen in Leuven 1 Filip Salmon.
En als we het dan toch over Italianen hebben: Per Tutti is voor mij een mooie tweede in Leuven centrum. Klein ietwat donker restaurant met best mooie pastakaart traditioneler weliswaar maar kies toch vooral uit zijn suggesties. En ga dan voor de raviolis: het zijn de meest verfijnde en creatieve die je in Leuven kunt vinden.
De 10 beste restaurants in Leuven TheFork.
Contact met ons op. Vul een stad, adres, buurt of naam van een restaurant in. Sorry, maar we hebben geen resultaat voor je zoektocht gevonden. Zonder precieze datum. Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. De 10 beste restaurants in Leuven.
De 10 beste romantische restaurants in Leuven TripAdvisor.
8 van 47 resultaten. Steak tartaar meer dan aanrader 25/08/2018. Een aanrader, puur en lekker 11/08/2018. 9 van 47 resultaten. Frans Belgisch Vis en zeevruchten Internationaal Europees Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Beste restaurant van Leuven! 1 ster waardig restaurant 29/07/2018.
12 uitstekende culinaire adressen in Leuven Culinair Knack Weekend.be.
061 29 69 79. Restaurant Spaans Dak Daniel Geeraerts. Restaurant Spaans Dak ligt zeven kilometer ten zuiden van Leuven aan de rand van het Meerdaalwoud, midden tussen de vijvers van Zoet" Water. Het gebied is geliefd bij wandelaars, mountainbikers, ruiters en ontsnapte gevangenen.

Contacteer ons