Resultaten voor restaurant leuven open op maandag

restaurant leuven open op maandag
Tafelrond TableFever.
1730: 2130: Zondag. Dat doe je met garantie in Tafelrond te Leuven. Het team weet je in vervoering te brengen zowel op het bord als in het glas. Een must do als je het ons vraagt! Chef's' Delight: Kwinten De Paepe.
Home.
Het restaurant bevindt zich vlak aan Museum M. De ideale locatie voor groepen/bussen, met aangepaste menu keuzes, zelf snacks met bijhorende dranken. De kaart biedt u mogelijkheden te over: van een kleine snack, over een klassieke pasta tot een originele vis of vleesschotel, Clochard de Luxe bereidt alles met evenveel zorg en oog voor detail. Dit vertaalt zich eveneens naar de service, die er alles aan doet om het de klanten zoveel mogelijk naar hun zin te maken. Betalende parking op het Ladeuzeplein. Dinsdag 11u00 22u00. Woensdag 10u30 22u00. Donderdag 10u30 22u00. Keuken doorlopend open vanaf 11u, uitgezonderd op zondag vanaf 12u.
De Kansel.
De Kansel Ontdek Restaurant De Kansel Reserveer hier! Kom gezellig en betaalbaar tafelen in een sfeervol interieur met neo-gothisch kerkmeubilair en een antieke kansel. Onze uitgebreide kaart is zeer gevarieerd, gaande van typische streekgerechten tot klassieke schotels en aangevuld door seizoensgebonden suggesties. De Kansel is ook uitermate geschikt voor groepen. Kijk alvast naar onze Menuvoorstellen. In de zomer beschikken wij over een gezellig terras. Muntstraat 15 3000 Leuven info@kansel.be T 32 16 22 09 23.
BARACCA Italian Food Fuel Leuven.
Helaas is dit een van de grootste redenen waardoor we een niet-rolstoelvriendelijk restaurant zijn. Indien u hier rekening mee kan houden vernemen we graag op voorhand de aanwezigheid van een rolstoelgebruiker zodat we een geschikte tafel kunnen toewijzen. Vanwege de hoogte van de eettoog is deze afgeraden voor rolstoelgebruikers. Kan ik bij jullie parkeren? Baracca bevindt zich in een wandelgedeelte en is niet bereikbaar met de wagen. Op wandelafstand vind u de volgende publieke parkeergarages.: Parking Ladeuze / 350 M. Monseigneur Ladeuzeplein 20, 3000 Leuven.
Trente.
7 Gangen menu 80. Bijpassende wijnen per glas: 4 6 cl en 75, 12 cl. Bijpassende bieren: 6. Kaas en dessertwijnen: 10. Tel: 016 20 30 30. Gesloten op zondag, maandag en zaterdagmiddag. Inschrijven op onze nieuwsbrief. Copyright 2015 Trente.
Waaiberg.
De keuken is open van 11u30 tot 14u00 en van 18u00 tot 22u00. Zaterdag en zondag zijn we gesloten. Opgelet: de brasserie zal gesloten zijn op maandag 21 mei! Welkom in de Waaiberg. Brasserie de Waaiberg heet U hartelijk welkom. Vlot bereikbaar gelegen naast de ring van Leuven bieden wij U een selectie uit de degelijke Frans-Belgische keuken naast verrassende suggestiegerechten tegen een democratische prijs.
restaurantcumlaude.be Gastronomisch restaurant in Leuven.
In restaurant Cum Laude van Faculty Club kunt u in UNESCO-werelderfgoed lunchen of dineren. In het eeuwenoude historische kader van het Groot Begijnhof serveren onze chefs van maandag tot en met vrijdag een Frans-Belgische keuken, à la carte en volgens het ritme van de seizoenen. Culinair genieten doet u bij mooi weer op het mooiste terras van Leuven!
Nosh.
Wil je graag iets origineels serveren op je feestje thuis of op het werk? Boek dan onze foodtrailer voor jouw event en we maken er samen een succes van! Kom genieten bij Nosh Leuven! Ontdek het menu. Naamsestraat 14 3000 Leuven info@nosh.be T 016 203 103. Maandag: 11u 14.30u.
Home ASCOLI.
Wij zijn in verlof vanaf 17/07 tot en met 04/08. In één van de bekendste straatjes van Leuven, meerbepaald de Muntstraat, ontdekt u het gezellige familierestaurant Ascoli. U kunt hier kennismaken met een voortreffelijke typisch Italiaanse keuken, met hier en daar enkele Franse accenten. Sinds 1982 ontvangt de immer sympathieke restaurantmanager Nicola Montella u hier van harte in een erg ontspannen en warme sfeer. Samen met zijn team stelt hij steeds alles in het werk zodat u hier een uiterst aangenaam tafelmoment beleeft. Op de uitgebreide kaart vindt u vast voor iedereen wat wils, daarnaast stelt de chef u regelmatig nieuwe suggesties voor en creëert hij met plezier speciale menuaanbiedingen voor feestdagen of eventuele thema-avonden. Kwaliteit wordt steevast hoog in het vaandel gedragen, zo werkt men enkel met verse kwaliteitsproducten en dit naargelang de seizoenen. Daarnaast staat Ascoli garant voor een snelle en professionele bediening. In de zomer is het aangenaam tafelen in de zaal van het restaurant, die volledig voorzien is van airco.
Chinees restaurant Leuven goudengids.be.
20 resultaten voor chinees restaurant Leuven. 3000 Leuven Oude Markt 9. Open Zaterdag 1200: 1430, 1800: 2300.: 3000 Leuven Tiensestraat 266. Open Zaterdag 1130: 1400, 1700: 2230.: 3010 KESSEL-LO TIENSESTW 97-99. Open Zaterdag 1200: 1430, 1730: 2300.: 3001 Heverlee Leuven Tervuursesteenweg 31.
Home.
Taste is mijn allereerste restaurant ervaring op gastronomisch niveau. Stayer, independence and multicultural. Im a Romanian ITspecialist. My mother and sister are still in Romania and I came to Belgium in the hope to start a new life. If I want something in my life I will do everything to achieve my goals. Chef de Partie. Stille waters hebben meestal diepe gronden. Ook dit geldt zo voor mij. Ik ben opgegroeid in Overijse en ben van opleiding houtbewerker, maar heb vele jaren geleden mijn passie in de keuken gevonden. Mijn absolute hobby is om met messen professioneel bezig te zijn. Geuren en smaken hebben mijn altijd gefascineerd, waardoor mijn keuze voor hotelschool al beslist was als kleine jongen. Mijn gastronomisch avontuur is dan begonnen in Wemmel. Met mooie producten werken is een passie waardoor mijn studiekeuze ging naar Sommelier-Conseil. Er is zoveel meer dan Van druif tot wijnglas hop tot bierglas en groenten/fruit tot home made ice tea. Website online reservations powered by TableFever. DB Taste BVBA Naamsestraat 62 3000 Leuven BE0656.948.930 0032499277406 www.leuventaste.be info@leuventaste.be.
De Klimop.
Welkom in restaurant De Klimop. Beste bezoeker van deze site., Liefhebbers van de Frans-Belgische keuken kunnen hun hart weer ophalen aan ons menu. Vergeet bij het bekijken van onze smakelijke gerechten zeker niet om je tafel te reserveren. Het blijft een streven van ons om zo veel mogelijk producten af te nemen van lokale leveranciers, want waarom iets ver zoeken als er veel topleveranciers in Leuven zijn, tevens is dit een meer duurzame oplossing. Keuken open van 1130: uur tot 1430: uur 1730: uur tot 2200: uur.

Contacteer ons