Meer resultaten voor romantisch restaurant leuven

romantisch restaurant leuven
8 x romantiek in Leuven Visit Leuven.
Februari is de meest romantische maand van t jaar. Onze Facebookfans geven volgende tips voor een vurig bezoek aan Leuven. Beklim de toren van de universiteitsbibliotheek en geniet van het schitterende uitzicht over de stad. Niet romantisch genoeg? Vorig jaar vroeg een ex-student er zijn vriendin ten huwelijk.
Genieten in Leuven Leuvensgenieter.
De toon is romantisch, vrolijk en kleurrijk. Ik heb een zwak voor de mooie en fantasievolle artikelen van textielontwerpster Lotte Martens: lampenkappen, tapijten, papierwaren, Neem dus zeker je tijd om hier te snuisteren. Om het helemaal af te maken kan je na dit snuisteren nu ook smikkelen: een hartige snack soep, boterhammen, een zoete zonde koffie, taartjes en andere lekkernijen of een brunch. Ik kan mijn smaak-ervaringen nog niet met jullie delen, maar de reacties van vriendinnen waren positief. De setting ziet er in elk geval ook veelbelovend uit. Sfeervolle tafeltjes lonken uitnodigend, zowel binnen als buiten. Het terras geeft uit op een mooi, groen plein. Een oase van rust in de stad. Behalve dan in de winkel zelf, waar Evy, Riet en Anne bruisen van ideeën om ons te blijven inspireren. Geniet hier mee van Oplus. Joris Helleputplein 1, 3000 Leuven vroegere parking van Boerenbond. Open van dinsdag tem zaterdag van 11u-18u. Update: mei 2014: Ondertussen is Oplus gestopt met het smikkelen, maar voor het snuisteren zit je hier nog steeds op rozen. Chef-kok Gianfranco Avantaggiato stelt nooit teleur. Het kleine Italiaans restaurant op de drukke Tiensesteenweg is een verademing.
Restaurant D'Artagnan.'
Wij kijken ernaar uit jullie hier ook culinair te mogen verwennen. Klik in het menu bovenaan om onze website verder te ontdekken. Restaurant dArtagnan Naamsestraat 72 BE-3000 Leuven T 32 16 29 26 26 info@restaurantdartagnan.be. copyright 2011 webdesign by gd-design.be.
tapas leuven leuven restaurant romantisch restaurant leuven.
0 x Roeselare: Valentijnsontbijtmand bij Bakkerij Excellence voor 0. 0 x Oostende: Romantisch Valentijnsmenu bij Sensai Japans Restaurant voor 0. 0 x Leuven: Romantisch Valentijnsmenu bij Restaurant Amici Miei voor 0. 0 x Antwerpen: Romantisch dineren bij Prettig Gestoord voor 0.
De 10 beste romantische restaurants in Leuven TripAdvisor.
Etentje met de ouders in Leuven 12/03/2018. Cosy restaurant met vriendelijke b 12/11/2017. beter advies betere prijs betere reis. 2018 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid Cookietoestemming Sitemap. TripAdvisor LLC is geen boekingsagentschap en onze dienstverlening aan de gebruikers van deze site is kosteloos meer.
Romantische restaurants in Leuven Eet.nu.
Romantische restaurants in Leuven. Alle Romantische restaurants in Leuven. Uit eten in Leuven? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Afhaal en bezorg 1.
De 10 beste Romantisch restaurants in Leuven TheFork.
Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. Restaurant in Leuven /. De 10 beste Romantisch restaurants in Leuven. De beste Romantisch restaurants in Leuven. 13 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria.
De 10 beste romantische restaurants in Vlaams-Brabant.
Restaurants in de buurt van Ibis Leuven Heverlee. Restaurants in de buurt van Novotel Leuven Centrum. Restaurants in de buurt van NH Brussels Airport. Restaurants in de buurt van Hotel Thermen Dilbeek. Restaurants in de buurt van Novotel Brussels Airport. In de buurt van bezienswaardigheden. Restaurants in de buurt van Town Hall Stadhuis. Restaurants in de buurt van Hallerbos The Blue Forest. Restaurants in de buurt van Groot Begijnhof. Restaurants in de buurt van Botanical Garden Kruidtuin. Restaurants in de buurt van Oude Markt. Restaurants in de buurt van Great Market Square Grote Markt. Restaurants in de buurt van University Library Bell Tower. Restaurants in de buurt van Kasteel van Gaasbeek. Restaurants in de buurt van Plantentuin Meise. Restaurants in de buurt van Provinciaal Domein Kessel-Lo. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Beste romantische restaurants in Vlaams-Brabant, België. Restaurants in Vlaams-Brabant. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.
De lekkerste adresjes van Leuven Nieuws HLN.
Als in het Marokkaanse eethuisje Toeareg het deksel van de tajine gaat, voert zijn wasem je mee naar een andere wereld. De chef, die als student naar Leuven kwam, prijst ons zijn Tajine Toeareg met pruimen en amandelen aan. Zijn hele kaart is gebaseerd op de Maghreb-gastronomie, een kleurrijke en verfijnde Noord-Afrikaanse keuken vol smaak van pittige specerijen. Binnen geuren exotische aroma's' in een typisch Marokkaans interieur, buiten verlichten lantaarns het verwarmde straatterras in de voetgangerszone. Leuvenaars van Marokkaanse afkomst noemen de keuken van dit druk bezocht klein, maar gezellig restaurant beter dan in hun heimat.

Contacteer ons