Op zoek naar romantisch restaurant leuven?

romantisch restaurant leuven
La Belle, Geel.
Peter Vangenechten is zeer zeker een talent met het potentieel om verder te groeien in zijn métier. Hij kan goed spelen met structuren en weet hoe hij een bord moet dresseren. Restaurant La Belle chef Peter Vangenechten Bel 162, 2440 Geel 32 14 708 451 www.la-belle.be info@la-belle.be. Koffie Onan, Leuven.
Geschenkdoos Romantisch dineren Gastronomie Wonderbox.
Ontdek de activiteit. Een driegangenmaaltijd voor 2 bij Restaurant Le Vin Coeur Ham-sur-Heure-Nalinnes. Voor 2 personen. Een driegangenlunch of diner. Ontdek de activiteit. Een tweegangenmaaltijd voor 2 bij Il posto gentile Rixensart Waals-Brabant. Voor 2 personen. Een tweegangenlunch of diner. Ontdek de activiteit. Een tweegangenmaaltijd voor 2 bij Do Brasil Waasmunster Oost-Vlaanderen. Voor 2 personen. Een tweegangenlunch of diner. Ontdek de activiteit. Bekijk meer activiteiten. Meningen van klanten. Schrijf de eerste review van dit product. U werkt aan review: Romantisch dineren.
De lekkerste adresjes van Leuven Nieuws HLN.
Als in het Marokkaanse eethuisje Toeareg het deksel van de tajine gaat, voert zijn wasem je mee naar een andere wereld. De chef, die als student naar Leuven kwam, prijst ons zijn Tajine Toeareg met pruimen en amandelen aan. Zijn hele kaart is gebaseerd op de Maghreb-gastronomie, een kleurrijke en verfijnde Noord-Afrikaanse keuken vol smaak van pittige specerijen. Binnen geuren exotische aroma's' in een typisch Marokkaans interieur, buiten verlichten lantaarns het verwarmde straatterras in de voetgangerszone. Leuvenaars van Marokkaanse afkomst noemen de keuken van dit druk bezocht klein, maar gezellig restaurant beter dan in hun heimat.
Restaurant t Zwart Schaap.
t Kerckevelt.
een snelle hap na een gezellig weekendje of na een voldane fietstocht. of gewoon om je weekend af te sluiten met een lekker gerechtje. No front page content has been created yet. Restaurant t Kerckevelt. Maandag tot vrijdag geopend van.
KUSTSPECIAL. Tien fijne adresjes in Nieuwpoort De Standaard.
T VLAEMSCH GALJOEN. Dit restaurant bevindt zich boven het clubhuis in de jachthaven en biedt daardoor een prachtig panoramisch uitzicht over de omgeving en de aangemeerde bootjes. U kunt hier terecht voor een snel lunchmenu, maar ook voor een uitgebreid romantisch diner, en uiteraard staat er veel verse vis op de kaart.
zita-restaurant.
Voor gezelschappen vanaf 7 personen en andere informatie kan u terecht op info@zita-restaurant.be. Welkom bij Zita! Gevestigd in het alombekende en historisch gebouw van het vroegere restaurant In" den Mol, kan u bij ons terecht voor zowel een snelle lunch als een uitgebreid diner.
De àllermooiste terrasjes om te dineren aan het water goesting De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Dit terras met zicht op de Vaartkom is een hipsteroord waar je de vibe van de stadsvernieuwing die Leuven zo levendig maakt perfect aanvoelt. Ook een ideale plek om zorgeloos je kinderen mee naartoe te nemen. Spaans Dak in Heverlee. De Zoete Waters zijn een begrip dat we niet links kunnen laten liggen, hetzelfde geldt voor restaurant Spaans Dak.
El Sombrero Mexicaans Restaurant Leuven.
Reserveer of doe een etentje cadeau! Vanaf 1730: bestelling aan huis! El primero Mexicaanse restaurant. 30 jaar geleden introduceerde familiebedrijf El Sombrero als eerste restaurant de Mexicaanse keuken in Leuven. Onze prioriteiten zijn sindsdien onveranderd gebleven.: Creatieve gerechten van goede kwaliteit.
RESTAURANT d'ARTAGNAN' HEDENDAAGSE KLASSIEKE GASTRONOMIE.
maandag behalve voor groepen vanaf 25 personen. Restaurant dArtagnan beschikt over een privéparking, uitsluitend op reservatie. Tel: 32 16 29 26 26 Email: info@restaurantdartagnan.be. Naamsestraat 72, 3000 Leuven. Tel: 32 16 29 26 26 Email: info@restaurantdartagnan.be. Naamsestraat 72, 3000 Leuven.
10x restaurant met overnachting: zalig dineren en slapen.
Het restaurant is in een klassieke stijl ingericht, hierdoor ziet het er sfeervol uit. Laat de romantiek maar beginnen! Dineren in een huiselijke sfeer. De knisperende openhaard brengt je in de juiste stemming, dineren in Eurotel Lanaken Different Hotels geeft je het gevoel alsof je romantisch thuis aan het eten bent met je geliefde.
De 10 beste romantische restaurants in Leuven TripAdvisor.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Profiel Lid worden. Dingen om te doen. Beste van 2019. Inloggen Lid worden. Beste romantische restaurants in Leuven, België. Restaurants in Leuven. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.

Contacteer ons