Resultaten voor romantisch restaurant leuven

romantisch restaurant leuven
De lekkerste adresjes van Leuven Nieuws HLN.
De chef, die als student naar Leuven kwam, prijst ons zijn Tajine Toeareg met pruimen en amandelen aan. Zijn hele kaart is gebaseerd op de Maghreb-gastronomie, een kleurrijke en verfijnde Noord-Afrikaanse keuken vol smaak van pittige specerijen. Binnen geuren exotische aroma's' in een typisch Marokkaans interieur, buiten verlichten lantaarns het verwarmde straatterras in de voetgangerszone. Leuvenaars van Marokkaanse afkomst noemen de keuken van dit druk bezocht klein, maar gezellig restaurant beter dan in hun heimat.
Romantisch Leuven Reizen KnackWeekend.be.
Toerisme Leuven heeft heel wat ideeën voor een romantisch weekend. Begin de dag bijvoorbeeld met een wandel of fietstocht langs mooie en verborgen plekjes zoals de gloednieuwe Dijleterrassen, het Groot Begijnhof en de Kruidtuin. Tussen de middag kunt u genieten van een aperitiefconcert in de Schouwburg of Sint-Pieterskerk.
Genieten in Leuven Leuvensgenieter.
De toon is romantisch, vrolijk en kleurrijk. Ik heb een zwak voor de mooie en fantasievolle artikelen van textielontwerpster Lotte Martens: lampenkappen, tapijten, papierwaren, Neem dus zeker je tijd om hier te snuisteren. Om het helemaal af te maken kan je na dit snuisteren nu ook smikkelen: een hartige snack soep, boterhammen, een zoete zonde koffie, taartjes en andere lekkernijen of een brunch. Ik kan mijn smaak-ervaringen nog niet met jullie delen, maar de reacties van vriendinnen waren positief. De setting ziet er in elk geval ook veelbelovend uit. Sfeervolle tafeltjes lonken uitnodigend, zowel binnen als buiten. Het terras geeft uit op een mooi, groen plein. Een oase van rust in de stad. Behalve dan in de winkel zelf, waar Evy, Riet en Anne bruisen van ideeën om ons te blijven inspireren. Geniet hier mee van Oplus. Joris Helleputplein 1, 3000 Leuven vroegere parking van Boerenbond. Open van dinsdag tem zaterdag van 11u-18u. Update: mei 2014: Ondertussen is Oplus gestopt met het smikkelen, maar voor het snuisteren zit je hier nog steeds op rozen. Chef-kok Gianfranco Avantaggiato stelt nooit teleur. Het kleine Italiaans restaurant op de drukke Tiensesteenweg is een verademing.
De 10 beste romantische restaurants in Leuven TripAdvisor.
Frans Belgisch Europees Internationaal Fusion Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Verfijnd eten, mooi interieur en v 24/12/2017. Voorzichtig experimenteren 20/12/2017. Zorba Restaurant Leuven Heverlee. 2 van 39 resultaten. Europees Mediterraan Grieks Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties Veganistische opties. Eten Zorba 11/11/2017.
Romantische restaurants in Leuven Eet.nu.
Romantische restaurants in Leuven. Alle Romantische restaurants in Leuven. Uit eten in Leuven? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Afhaal en bezorg 1.
De 10 beste Romantisch restaurants in Leuven TheFork.
Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. Restaurant in Leuven /. De 10 beste Romantisch restaurants in Leuven. De beste Romantisch restaurants in Leuven. 12 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria.
De 10 beste romantische restaurants in Vlaams-Brabant.
Zeer goede prijs kwaliteit verhoud 27/03/2014. Alexandre Brussel op 8.5 km afstand. 22 van 482 resultaten. Frans Belgisch Hedendaags Vis en zeevruchten Wijnbar Geschikt voor vegetariërs. Verrassend heerlijke maaltijd 28/12/2017. Beste cocktail ever! Reserveer een tafel. Zorba Restaurant Leuven Heverlee.
Restaurant dArtagnan Leven in Leuven.
Om mij te verrassen had mijn vriend gereserveerd in een restaurant ergens in Leuven, want een verjaardag is een geweldig goed excuus om de smaakpapillen te verwennen. Bill Nighy en Alexandre Dumas waren de tips die mijn vriendje me gaf en waarmee ik in drie tellen de identiteit van het restaurant wist te achterhalen: restaurant dArtagnan, natuurlijk!

Contacteer ons