Op zoek naar lunch leuven?

lunch leuven
Lunch @ Officina Clandestina, Leuven.
Op mijn eentje was ik namelijk in Leuven verzeild geraakt en na een lange voormiddag binnensmuurs te vertoeven had ik dringend behoefte aan een goed glas en een leuke lunch. Omdat de studentenstad vrij dicht bezaaid is met allerhande broodjeszaken, genre Panos en andere etablissementen waar ik me liever ver van weg houd, stapte ik op goed geluk naar bovenstaand plekje.
Lounge bar restaurant Leuven Dentreprise: Lunch, diner.
Voor groepen vanaf 8 personen vragen we wel om u te beperken tot vijf verschillende hoofdgerechten. Dankzij onze ligging in de Naamsestraat, pal in het centrum van Leuven, vlakbij de Oude Markten de Grote Markt zijn wij een populaire bestemming voor elke hongerige Leuvenaar.
Bar Stan.
Er is iemand nieuw in de familie! Bij deze ook welkom in onze nieuwe plek ALFALFA om te komen smullen van the best falafel in town, vergezeld door een lekker hoppig biertje. Alfalfa is expecting you! Minckelersstraat 48, Leuven. met zicht op de torens van Sint-Maartensdal. open van di t.e.m. za, voor lunch en avondeten.
Mijn 7 favoriete lunchplekken in Leuven Visit Leuven.
Leuven heeft het echt allemaal! Jeroen Meus, Vlaanderens kokende tv-trots, heft recent de klassieke hotdog heruitgevonden en omgevormd tot haute dogs. Vergeet het sponzige brood, de vette worsten en de liters ketchup die doorgaans gepaard gaan met hotdogs: bij Würst draait het allemaal om originele combinaties met verse ingrediënten en toppings, waardoor elke haute dog een klein kunstwerkje op zich is. Würst is de perfecte locatie als je lichtjes gehaast bent, maar toch wil genieten van een degelijke lunch in een levendige sfeer.
Genieten in Leuven Leuvensgenieter.
Couvert Couvert, gastronomisch restaurant in Heverlee. Mei-maand is Couvert Couvert-maand! Ik ben dol op onze goede gewoonte sinds enkele jaren: mijn verjaardag en die van onze zoon worden gevierd met een lunch bij dit culinair pareltje, op een boogscheut van Leuven.
lunch Leven in Leuven.
Over Leven in Leuven. Posts getagd met lunch. BAR STAN is een buurtbar hedendaagse stijl, aan het basketpleintje in t Nieuw Kwartier. Een publieke living en toevluchtsoord voor het Leuvense stadsdier. U hoort het goed: Leuven is een nieuwe hippe bar rijker.
De 10 beste restaurants voor lunch in Leuven TripAdvisor.
Beste lunch restaurants in Leuven, België. Restaurants in Leuven. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Restaurants om te lunchen in Leuven. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart.
TERRA terroir lunchrestaurant catering.
Frederik Lintsstraat 5, Leuven, Belgium. 016/85 40 56. Privé, bedrijven, doctoraat. bij ons of bij u. wij koken bij u en zorgen zelfs voor de afwas. TERRA TO DAY 9/03. Groentenveloute Mixed salad Koolvishaasje, pastinaakpuree, asperge en kruidencoulis Mini ravioli van eekhorentjesbrood, kip en roomsausje met paddestoelenduxelle en witloof Lam langzaamgegaard met courget en pasta.
Pure lunch.
Grand Café Industrie Gezellig Grand Café aan het station van Leuven.
Gezellig Grand Café aan het station van Leuven. Dagschotels vanaf 7/5. Ma: Boomstam met dragonroomsaus en puree. Di: Varkensbrochette met Provençaalse saus en frietjes. Wo: Opgevulde wrap met kippenreepjes en verse looksaus. Do: Dunne worsten met puree van rode kool.
Bistro Lust.
Bistro Lust unieke bistronomie in hartje Leuven. Je kan ons best omschrijven als No-nonsense gastronomie: genieten en smaken ontdekken in een authentiek herenhuis, maar in een ongedwongen sfeer. Wouter Vandeput en Jens Defryn laten je genieten van hun ambacht. We willen jullie verrassen met aparte smaakcombinaties, eerlijke pure producten, originele creaties en presentaties. s Middags kan je bij ons terecht voor een snelle lunch, s avonds laten we je graag uitgebreid genieten van een menu dat je zelf samenstelt.
ELLE Summer Tour: onze favoriete eetplekjes in Leuven ELLE.be.
Wij kozen enkele hippe bars en lekkere restaurants voor jullie uit. Brunch en lunch. De naam spreekt voor zich: een studentikoos restaurant met een gezellig terras en een interieur dat ons aan een echte werf doet denken. Op het menu: een heerlijk ontbijt, wraps, prikhapjes, salades en pastas. Adres: Hogeschoolplein 5, 3000 Leuven.

Contacteer ons