Meer resultaten voor lunch leuven

lunch leuven
De 10 beste restaurants voor lunch in Leuven TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Beste lunch restaurants in Leuven, België. Restaurants in Leuven. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Restaurants om te lunchen in Leuven. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
lunch Leven in Leuven.
Over Leven in Leuven. Posts getagd met lunch. BAR STAN is een buurtbar hedendaagse stijl, aan het basketpleintje in t Nieuw Kwartier. Een publieke living en toevluchtsoord voor het Leuvense stadsdier. U hoort het goed: Leuven is een nieuwe hippe bar rijker.
Bar Stan.
Ontbijt, lunch, diner en ook brunch, vanaf nu ook in het zonnetje of in de verkoelende schaduw. Kom gerust eens langs! Er is iemand nieuw in de familie! Bij deze ook welkom in onze nieuwe plek ALFALFA om te komen smullen van the best falafel in town, vergezeld door een lekker hoppig biertje. Alfalfa is expecting you! Minckelersstraat 48, Leuven.
Domus Gezellig restaurantje in Leuven.
Brasserie Domus is ver buiten Leuven gekend. De authentieke rustieke binnenruimte biedt plaats aan vierhonderd personen, waar je terecht kan voor een stevig ontbijt, snelle hap, uitgebreide maaltijd, lekker vieruurtje of drankje. Tevens spelen onze eigen huisgebrouwen bieren ook een belangrijke rol.
Hier zijn 10 plekken in Leuven waar je heerlijk kan brunchen.
Je kan hier terecht voor een lekkere brunch of lunch en s avonds ook voor een diner. Post by Officina Clandestina. Hier eet je overheerlijke taarten of geniet je van een uitgebreid ontbijt met een eitje, kaas, hesp, vers fruitsap. Ze hebben ook een cateringservice, extra info vind je hier. 19 dingen die je alleen herkent als je gestudeerd hebt in Leuven.
3x heerlijk lunchen in Leuven vtwonen.be.
3x heerlijk lunchen in leuven. 3x heerlijk lunchen in Leuven. Leuven is vooral bekend om haar talrijke cafés, maar ook de vele eetplekjes in de stad moeten niet onderdoen. Wij ontdekten deze plekjes in Leuven voor een geslaagde lunch. Fastfood, saai en ongezond?
ELLE Summer Tour: onze favoriete eetplekjes in Leuven ELLE.be.
Wij kozen enkele hippe bars en lekkere restaurants voor jullie uit. Brunch en lunch. De naam spreekt voor zich: een studentikoos restaurant met een gezellig terras en een interieur dat ons aan een echte werf doet denken. Op het menu: een heerlijk ontbijt, wraps, prikhapjes, salades en pastas. Adres: Hogeschoolplein 5, 3000 Leuven.
Restaurant Leuven Zarza.
Deze persoon m/v behoeft geen impressionant cv mag uiteraard, al hebben we meer aandacht voor de teamgeest, evolutie en een aardig karakter. Fran Cornelie Lelieveld 1988. Sporen verdiend als sommelier bij de Sergio in Pure C gedurende bijna 4 jaar. De liefde gevonden rond Leuven en reeds gehecht aan de Belgische mentaliteit.
De hipste adresjes van Leuven Lifestyle BILL.
Het lijkt wel alsof Leuven bij ieder bezoek weer nieuwe hippe koffiebars, eetzaakjes en shops heeft. Tijd om de beste adresjes van de Parel aan de Dijle onder de loep te nemen. Koffie en Staal. In Koffie en Staal kun je rustig genieten van een dampend bakje troost, of taart gemaakt van lokale en biologische producten. Het interieur is een gezellige mix van tweedehands en zelfgemaakte meubelen. Want bij Koffie en Staal kun je ook meubels kopen en juwelen van NUSJ! Check hier ons interview met Lino en Nouchka. Heb je zin in een ecologisch verantwoorde afwisseling voor de McNuggets van de McDonalds? Dan kun je voor lunch en diner terecht bij Het Strand.
Mijn 7 favoriete lunchplekken in Leuven Visit Leuven.
Würst is de perfecte locatie als je lichtjes gehaast bent, maar toch wil genieten van een degelijke lunch in een levendige sfeer. Deel deze pagina: Twitter Facebook Pinterest LinkedIn E-mail. 25 augustus 2017. Iets mis met deze pagina? Naamsestraat 3, 3000 Leuven.
Genieten in Leuven Leuvensgenieter.
Couvert Couvert, gastronomisch restaurant in Heverlee. Mei-maand is Couvert Couvert-maand! Ik ben dol op onze goede gewoonte sinds enkele jaren: mijn verjaardag en die van onze zoon worden gevierd met een lunch bij dit culinair pareltje, op een boogscheut van Leuven.
Home.
Ik ben opgegroeid in Overijse en ben van opleiding houtbewerker, maar heb vele jaren geleden mijn passie in de keuken gevonden. Mijn absolute hobby is om met messen professioneel bezig te zijn. Website online reservations powered by TableFever. DB Taste BVBA Naamsestraat 62 3000 Leuven BE0656.948.930 0032499277406 www.leuventaste.be info@leuventaste.be.

Contacteer ons