Resultaten voor begijnhof restaurant leuven

begijnhof restaurant leuven
Restaurant EED LeuvenTasted4you.be, culinair, wijn toeristisch magazine Tasted4you.be, culinair, wijn toeristisch magazine.
Restaurant EED Leuven. January 23, 2018 Rene. Op 21 november 2017 openden Philippe Heynen samen met Maxime de Schrijver een nieuw en stijlvol restaurant in een van de herenhuizen in de Leuvense, binnenstad met een korte en krachtige naam Eed. Kernachtig en tegelijk veelvoudige links. Het restaurant ligt immers pal tegenover het justitiepaleis en vormt een uitnodiging om er lekker te eten. Bovendien is het een uitvloeisel van het vroegere restaurant van Philippes vader Frank die in Aarschot meerdere jaren in het oude begijnhof, restaurant De Gelofte uitbaatte en er via diverse cateringformules nog steeds actief is.
Faculty Club Vergaderen, feesten en gastronomisch dineren.
Vergaderen en congressen. Restaurant Cum Laude. De ideale omgeving voor brainstormsessies. Welkom bij Faculty Club! Vergaderen, feesten en/of culinair genieten met uw bedrijf of familie. Het kan allemaal bij Faculty Club. Faculty Club in Leuven is een unieke evenementenlocatie. Door de adembenemende ligging zijn de gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof de ideale plek voor al uw vergaderingen, recepties en personeelsfeesten.
Home De Pastorij.
De pas gerestaureerde Sint-Michielskerk op de hoek van de straat, het stadhuis en de Sint-Pieterskerk op de Grote Markt, de universiteitsbibliotheek en bibliotheek Tweebronnen, het kleine en grote begijnhof, onze parken, Museum M, de mooie abdijen, de langste toog van Europa op de Oude Markt. Het rijke cultuurprogramma van Het Nieuwstedelijk, 30CC, Depot, en nog zoveel meer evenementen! Je kan dit volgen op de Facebookpagina De Pastorij Leuven.
De 10 beste restaurants in de buurt van Begijnhof Hotel.
Beste eetgelegenheden in de buurt van Begijnhof Hotel, Leuven. Restaurants in Leuven. Restaurants in de buurt van Begijnhof Hotel. Restaurants in de buurt van Begijnhof Hotel. Groot Begijnhof 15, Leuven 3000, België. Lees beoordelingen van Begijnhof Hotel. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.
De 10 beste restaurants in de buurt van Groot Begijnhof.
Beste eetgelegenheden in de buurt van Groot Begijnhof, Leuven. Restaurants in Leuven. Restaurants in de buurt van Groot Begijnhof. Restaurants in de buurt van Groot Begijnhof. Schapenstraat, Leuven 3000, België. Lees beoordelingen van Groot Begijnhof. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.
Begijnhof Hotel Weekendjeweg.nl.
Leef u uit in de fitnessruimte om vervolgens te ontspannen in de privé-sauna. s Avonds kunt u van een goed diner genieten in het restaurant dat uitzicht heeft op de tuin en het Begijnhof, of een authentiek streekbiertje drinken in de aangename bar. Het hotel beschikt over eigen parkeergelegenheid. De ruime kamers van Begijnhof Hotel zijn voorzien van een televisie, telefoon, minibar, koffie en theefaciliteiten, airconditioning, gratis draadloos internet, laptop kluis en een badkamer met bad, douche, toilet en fohn. Ontdek vanuit Begijnhof Hotel het moderne en levendige Leuven.
Groot Begijnhof Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
De derde en jongste uitbreiding van het begijnhof werd vanaf 1636 aangelegd op de vroegere boomgaard van het begijnhof, in een gebied met het middeleeuwse toponiem Aborg. De naam soldatenkwartier verwijst naar de wasvrouwen van het garnizoen van Leuven en de echtgenotes van Belgische soldaten die hier vanaf 1830 woonden.
Vergaderzalen in Leuven Zakentoerisme Vlaams-Brabant.
Vergaderen in het pittoreske Begijnhof van Leuven of liever op wandelafstand van het station? Vind hieronder de ideale meeting room die aan al jouw eisen voldoet. Voeg een of meerdere aanbieders toe aan je selectie om een gepersonaliseerde brochure of een offerte aan te vragen. Toon resultaten op kaart Verberg kaart. Culinair genieten en vergaderen in het 18de eeuwse Oude Gasthuys van Leuven. Frans-Belgische keuken met streek en seizoensproducten. Improvisio, gehuisvest in de voormalige kruidenmengkamer van het Augustinessenklooster, is een sfeervol restaurant in het hart van Leuven.
L'artista' Het beste Italiaanse restaurant van mechelen.
De keuken en het menu werd van a tot z samengesteld door Marisa Salis. Het restaurant beschikt over een open keuken, een gezellige lounge en ruim terras. Ook onze naam doen we eer aan: Lartista doet namelijk ook dienst als galerij voor jong talent.
Begijnhof Hotel VISITFLANDERS.
Op onze terrassen kan u genieten van de stilte en het uitzicht of een spelletje pétanque spelen. Het Begijnhof team staat erop u hartelijk te ontvangen en u tijdens uw verblijf in de watten te leggen. Verblijf in alle comfort temidden van een door UNESCO beschermd Werelderfgoed en laat u door ons verwennen. Trekt u er liever actief op uit? Dan hebben wij fietsen ter beschikking voor onze gasten, inclusief fietsenstalling en info over fietsroutes. Delen op Twitter Delen op Facebook. TERVUURSEVEST 70 3000 Leuven. 32 16 29 10 10. Het fietsvriendelijk label garandeert dat het verblijf voldoet aan de volgende voorwaarden.: gelegen op max. 5 km van een fietsroute of netwerk.; is fietsminded kennis van routes etc.; aanbieden van gratis fietskaarten, toeristische informatie etc.; heeft een degelijke fietsenstalling.; heeft een fietsreparatieset en EHBO-set.; biedt verblijven voor één nacht aan fietsers aan. Bar of Restaurant.
Begijnhof Congreshotel, Leuven Restaurant Reviews, Phone Number Photos TripAdvisor.
Best Cannelloni in Leuven. Popular Restaurant Categories. Breakfast Restaurants in Leuven. Lunch Restaurants in Leuven. Dinner Restaurants in Leuven. Bakeries in Leuven. Cheap Eats in Leuven. Coffee Tea in Leuven. Desserts in Leuven. Food Delivery Restaurants in Leuven. Kid Friendly Restaurants in Leuven. Late Night Restaurants in Leuven. Restaurants for Group Dining in Leuven. Restaurants with Outdoor Seating in Leuven. Romantic Restaurants in Leuven. Profile Sign in. Log in to get trip updates and message other travellers. Things to do. Best of 2019. Begijnhof Congreshotel, Leuven.
Begijnhof Hotel België Leuven Booking.com.
geen restaurant en de prijs heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel duur, mensen moet eten in de bar en slecht. kamers waren proper de zaak ook maar bij de afrekening stond ons een verassing te wachten met hogere prijzen die niet worden medegedeeld door het personeel en stond ook nergens gemeld. Een van onze bestsellers in Leuven! Dit hotel ligt op minder dan 200 meter van het 13e-eeuwse Groot Begijnhof in Leuven en biedt gratis WiFi in alle ruimtes.

Contacteer ons