Resultaten voor begijnhof restaurant leuven

begijnhof restaurant leuven
Groot Begijnhof Visit Leuven.
In 1998 is het Groot Begijnhof samen met 12 andere Vlaamse begijnhoven erkend als werelderfgoed van de Unesco. Je kan het gratis bezoeken. Permanent toegankelijk, met respect voor het privé karakter van dit KU Leuven woonerf. Opgelet: moeilijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers en met buggy's.' Bezoek de highlights aan voordelig tarief. Een groene wandeling dwars door het stadscentrum. Op zoek naar een restaurant in de buurt?
Cum Laude Leuven Restaurant uit de Michelin Gids.
Zoek een restaurant uit de MICHELIN Gids. Van 55 tot 99. Groot Begijnhof 14, 3000 Leuven Routeplanner. MICHELIN Gids 2019. Het MICHELIN bordje: kwaliteitsvolle keuken Bereidingen met kwaliteitsproducten, een vakkundige chef. Gewoonweg lekker eten! Maaltijden worden geserveerd in tuin of op terras.
The best 37 restaurants Leuven Vlaams Gewest Belgium GaultMillau.
Groot Begijnhof 14, 3000 Leuven. Muntstraat 36, 3000 Leuven. Bondgenotenlaan 92, 3000 Leuven. Le chameau s'en' Fout. Dirk Boutslaan 14, 3000 Leuven. Standonckstraat 2, 3000 Leuven. Margarethaplein 1, 3000 Leuven. Parijsstraat 12, 3000 Leuven. Ellis Gourmet Burger Leuven NAAMSESTRAAT. Naamsestraat 5, 3000 Leuven. Oude Markt 48, 3000 Leuven. Muntstraat 4, 3000 Leuven. Tiensestraat 22, 3000 Leuven. Balls Glory Leuven. Tiensestraat 31, 3000 Leuven. Grote Markt 5, 3000 Leuven. Vaartstraat 14, 3000 Leuven. Muntstraat 23, 3000 Leuven. According to January 6th 1978 informatique et libertés law updated in 2004, you have the right to access and correct your personal information that you can exercise by mailing us at contact@gaultmillau.fr/p." By checking this box I accept to receive promotion offers from GaultMillau partners." Restaurant Maximin Hellio.
Meating Room De beste steak in Leuven.
De 10 beste restaurants in de buurt van Groot Begijnhof.
Beste eetgelegenheden in de buurt van Groot Begijnhof, Leuven. Restaurants in Leuven. Restaurants in de buurt van Groot Begijnhof. Restaurants in de buurt van Groot Begijnhof. Schapenstraat, Leuven 3000, België. Lees beoordelingen van Groot Begijnhof. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.
L'artista' Het beste Italiaanse restaurant van mechelen.
De keuken en het menu werd van a tot z samengesteld door Marisa Salis. Het restaurant beschikt over een open keuken, een gezellige lounge en ruim terras. Ook onze naam doen we eer aan: Lartista doet namelijk ook dienst als galerij voor jong talent.
Het Groot Begijnhof Leuven Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
350 m van Het Groot Begijnhof Leuven. 360 m van Het Groot Begijnhof Leuven. restaurant, Belgisch, Frans. 400 m van Het Groot Begijnhof Leuven. 420 m van Het Groot Begijnhof Leuven. restaurant, Belgisch, Frans. 440 m van Het Groot Begijnhof Leuven.
Hotel Begijnhof in Leuven België 8.0 vakantie reviews Zoover.
Leuven Diest Grimbergen Aarschot Vilvoorde Diegem Strombeek-Bever Averbode Scherpenheuvel Holsbeek Populaire in Leuven. Appartementen in Leuven Hotels in Leuven Bezienswaardigheden in Leuven. Hotels Vlaams Brabant Hotels België. Reviews Hotel Begijnhof. Reviews Foto's' video's' Tips Vraag en Antwoord Weer Hotel info Kaart.
Groot Begijnhof Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
De derde en jongste uitbreiding van het begijnhof werd vanaf 1636 aangelegd op de vroegere boomgaard van het begijnhof, in een gebied met het middeleeuwse toponiem Aborg. De naam soldatenkwartier verwijst naar de wasvrouwen van het garnizoen van Leuven en de echtgenotes van Belgische soldaten die hier vanaf 1830 woonden.
Uniek restaurant in Leuven Faculty Club Eventonline.
Het biedt u ook een uniek à la carte restaurant. In de grill-room bieden wij u van maandagmiddag tot vrijdagavond een heerlijke dagverse kaart aan. Bij mooi weer serveren wij u de gerechten op het mooiste terras van Leuven! Kom onze à la carte formule degusteren en reserveer snel uw tafel op 016/32 95 00 of via info@facultyclub.be. Bent u met een groep van meer dan 10 personen, dan kan u voor de hele groep een menu samenstellen uit het aanbod van de banketten en feesten. Volg Faculty Club op Facebook, LinkedIn en Twitter. Vraag een voorstel of offerte aan. Meer info op de website. Faculty Club Leuven Groot Begijnhof 14.
De 10 beste restaurants in de buurt van Begijnhof Hotel.
Beste eetgelegenheden in de buurt van Begijnhof Hotel, Leuven. Restaurants in Leuven. Restaurants in de buurt van Begijnhof Hotel. Restaurants in de buurt van Begijnhof Hotel. Groot Begijnhof 15, Leuven 3000, België. Lees beoordelingen van Begijnhof Hotel. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.
Geniet van Begijnhof Hotel te Leuven Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
GENIET VAN EEN UNIEK VIERSTERRENHOTEL AAN DE RAND VAN LEUVEN! Wil je genieten van Leuven in een authentiek kader gelegen in een stiltegebied? Het Begijnhof Hotel ligt op wandelafstand van het historische centrum van Leuven en is omringd door prachtige tuinen in de pittoreske sfeer van het Groot Begijnhof.

Contacteer ons