Resultaten voor begijnhof restaurant leuven

begijnhof restaurant leuven
Cum Laude Leuven Restaurant uit de Michelin Gids.
Groot Begijnhof 14, 3000 Leuven Routeplanner. MICHELIN Gids 2018. Dit voormalige hospitaal van het Groot Begijnhof is met veel stijl ingericht, en geldt eveneens als een populaire locatie voor seminaries. Het restaurant verdient zijn naam: de rijke smaken, de mooie hedendaagse gerechten Zeer geslaagd!

Guesthouse Begijnhof is gesitueerd in het historisch pand Sint-Jan anno 1613. Dit pand, dat door de overheid als waardevol gebouw werd geklasseerd, is gelegen op een unieke plaats in Leuven, met name vlak tegenover de hoofdingang van het Groot Begijnhof.
De Dijlemolens.
Eetkaffee De Dijlemolens is een gezellig en trendy restaurant, gelegen op enkele passen van het Groot Begijnhof te Leuven. Ontdek er een ruim aanbod van gerechten en dranken. In de zomer kan je eten op het mooie grote terras vlak boven de Dijle, of geniet rustig binnen aan de grote inox toog van n van onze smaakvolle streekproducten.
Faculty Club Vergaderen, feesten en gastronomisch dineren.
Restaurant Cum Laude. Benefietconcert Louis Neefs: Wat een leven. Welkom bij Faculty Club. Vergaderen, feesten en/of culinair genieten met uw bedrijf of familie. Het kan allemaal bij Faculty Club. Faculty Club in Leuven is een unieke evenementenlocatie. Door de adembenemende ligging zijn de gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof de ideale plek voor al uw vergaderingen, recepties en personeelsfeesten.
Begijnhof Hotel Leuven Ontdek een uniek hotel in Leuven.
Op zoek naar een unieke locatie voor uw evenement? Een unieke locatie vinden is niet vanzelfsprekend, maar in Begijnhof Hotel geniet u van het beste van twee werelden. Gesitueerd aan de stadsrand van Leuven bent u net zo snel in het stadscentrum als in de vrije natuur.
Begijnhof Congreshotel, Leuven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
oud meubilair, beeldbuisTV en in de badkamer slechts handoeken voorzien voor 1 persoon hoewel we voor 2 gereserveerd hadden. Leuk was de bierproeverij in de bar. 27 januari 2015 beoordeeld. lichte avondlunch en uitgebreid ontbijt. uniek omgevingskader van begijnhof Leuven, het vriendelijk en behulpzaam personeel zowel in restaurant als aan balie.
De 10 beste restaurants in de buurt van Groot Begijnhof.
Restaurants in Leuven. Restaurants in de buurt van Groot Begijnhof. Restaurants in de buurt van Groot Begijnhof. Schapenstraat, Leuven 3000, Belgiƫ. Lees beoordelingen van Groot Begijnhof. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. 79 van 354 restaurants in Leuven. 01, km van Groot Begijnhof.
Het Groot Begijnhof Leuven Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
350 m van Het Groot Begijnhof Leuven. 360 m van Het Groot Begijnhof Leuven. restaurant, Belgisch, Frans. 400 m van Het Groot Begijnhof Leuven. 420 m van Het Groot Begijnhof Leuven. restaurant, Belgisch, Frans. 440 m van Het Groot Begijnhof Leuven.

Contacteer ons