Meer resultaten voor restaurant leuven oude markt

restaurant leuven oude markt
The Sushi Lounge Leuven Openingsuren Oude Markt 34.
Top 10 winkels altijd open. Openingsuren The Sushi Lounge Leuven. The Sushi Lounge in Leuven is vandaag vanaf 1800: open. The Sushi Lounge Leuven. Oude Markt 34. 3000 Leuven Tel: 016 299 490. Deze week: 16 jul. Volgende week: 23 jul.
Bar Nine.
Resto Ribs The best in town.
Best in Town. In hartje Leuven, op enkele stappen van de Oude Markt, is het moeilijk één van de meest opbloeiende straten op gebied van Belgische eetcultuur te ontlopen. Wij, daarentegen, bieden hier, reeds meer dan 20 jaar onze specialiteit aan. Ons restaurant is een plaats waar ons cliënteel, zijnde studenten, toeristen of de gewone Leuvenaar gezellig kunnen genieten van een kleine hap, een middag of avondmaal.
Overzicht restaurants Visit Leuven.
Oude Markt 12. New Holy Cow. Grote Markt 11-12. Monseigneur Ladeuzeplein 1. Erasme Ruelensvest 9. Grote Markt 1. Sapori Del Sud. Reserveer je tafeltje. The Loving Hut. Rector De Somerplein 13. bij een fout op deze pagina. Naamsestraat 3, 3000 Leuven.
De 6 Beste Hotels in de buurt van: Grote Markt, Leuven, België Booking.com.
Deelname aan het programma is alleen mogelijk als voldaan wordt aan specifieke criteria, en is eveneens gebaseerd op feedback van eerdere gasten. Leuven 03, km van Grote Markt. Score uit 910 beoordelingen. 2 personen kijken momenteel. Theater Hotel Leuven Centrum gevestigd in Leuven het centrum, beschikt over een eigen bar en een restaurant, en biedt kamers met gratis WiFi en een flatscreen-tv.
Broer en zus openen eigen zaak in Leuven: Donki KBC Bank Verzekering.
Ze onderzochten een aantal geschikte adressen in de twee steden, maar Leuven kwam ten slotte als winnaar uit de bus. Het restaurant, dat de naam Donki, the rockin Burrito kreeg, bevindt zich op de Oude Markt tussen de studentencafés en restaurants.
De 10 beste restaurants in de buurt van Oude Markt.
Beste eetgelegenheden in de buurt van Oude Markt, Leuven. Restaurants in Leuven. Restaurants in de buurt van Oude Markt. Restaurants in de buurt van Oude Markt. Old Market Square, Leuven 3000, België. Lees beoordelingen van Oude Markt. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.
CAFE KOMEET LEUVEN Studentenbrasserie.
De beste prijzen. Bij ons kan u genieten van de beste prjis kwaliteit verhouding. Onze keuken is comform met de laatste veiligheidsvoorschriften. Bovendien werken we enkel met de verste producten. Reserveer in 2 eenvoudige stappen. Oude Markt 54, 3000 Leuven.
Oude Markt van Leuven.
De Oude Markt is een rechthoekig plein in het centrum van Leuven dat grotendeels bestaat uit horecazaken. Hieraan dankt het zijn bijnaam de langste toog ter wereld. Het is het leukste plein van Leuven en omstreken, met meer dan 30 horecazaken.
De 7 leukste restaurants aan de Oude Markt en Grote Markt Leuven.
Hopelijk heb jij jouw nieuwe favoriete restaurant in Leuven gevonden. Zit die van jou er niet bij? Laat ons jouw favoriet weten in de comments. De leukste restaurants aan de Oude Markt en de Grote Markt Leuven was last modified: augustus 13th, 2018 by Rianne.
De blauwe schuit.
Na wat gezelligheid die we konden terugvinden tijdens koude wintermaanden en een natte start van 2016, maken we op dit ogenblik alles klaar om jullie opnieuw te verwelkomen in de allermooiste en rustigste tuin van Leuven. Ons team kijkt ernaar uit jullie te verwelkomen.
SeniorenNet Website voor de actieve 50-plusser.
Ja, ik ben overgestapt naar een andere bank Nee, maar ik ben dat wel van plan Nee, ben ik ook niet van plan Nee, kende ik niet. Dooien op Sint Aldegon, vult de kelder met een vloed van zonde. UiTtips Alles bekijken.

Contacteer ons