Meer resultaten voor restaurant leuven zondag open

restaurant leuven zondag open
zita-restaurant.
Voor gezelschappen vanaf 7 personen en andere informatie kan u terecht op info@zita-restaurant.be. Welkom bij Zita! Gevestigd in het alombekende en historisch gebouw van het vroegere restaurant In" den Mol, kan u bij ons terecht voor zowel een snelle lunch als een uitgebreid diner.
Michelin Restaurants Leuven: Gids van de beste restaurants van Leuven.
Route via deze plaats. Restaurants Michelin Leuven. Alle Michelin restaurants in Leuven: sterrenrestaurants in Leuven en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Leuven.
Leuvense restaurants Leven in Leuven.
maart 2019 M D W D V Z Z. Maarten on Tivolibrug tijdelijk terug open en voorzien van een kleurrijke graffiti make-over. Koen on Tivolibrug tijdelijk terug open en voorzien van een kleurrijke graffiti make-over. Nihao Leuven on Chinees nieuwjaar.
7x mijn favoriete lunchplekken in Leuven Visit Leuven.
Met zn ruime keuze aan soepen, pastas, vleesgerechten en broodjes aan betaalbare prijzen kan de Blauwe Schuit vrijwel iedereen bekoren. Ze hebben trouwens ook het beste terras in Leuven, met een trotste pauw als vriendelijkste inwoner die je je maar kan inbeelden. Kom m zeker eens hallo zeggen op een zonnige dag, hij zal je met open veren ontvangen.
New Mexico.
Als het water u in de mond komt bij deze authentieke en lekkere dagvers bereide Tex-Mex gerechten, stop dan even in dit fi jne restaurant en laat u meevoeren op een spannende en verrassend kleurrijke Mexican-foodtrip. Hier is het alle dagen Mexican-time en geniet u à la dolce far niente van het beste van de Mexicaanse keuken.
Sluitingsdagen en uren: wanneer mag je zaak open zijn? Stad Leuven.
Als de wettelijke feestdag een maandag is, mag de winkel de zaterdag daarvoor tot 21 uur open blijven. Nachtwinkels mogen openen vanaf 18 uur en moeten om 5 uur gesloten zijn. Afwijking openingsuren aanvragen. Je kan een afwijking van de openingsuren aanvragen bij de stad. Doe je aanvraag minstens 1 maand vooraf. Er moet een collectief voordeel zijn. Daarom maken alleen aanvragen van een groep handelaars kans geen individuele aanvragen. We staan maximaal 15 afwijkingen per jaar toe. Vraag afwijking openingsuren aan. Dienst economie en handel. Dienst economie en handel. Professor Van Overstraetenplein 1. 016 27 23 75. do, 15/02/2018 1112.: Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons. Nieuws over het aanbod voor ondernemers in je mailbox? Café of restaurant. Hotel of logies. Schrijf je in. Niets missen van stad Leuven?
Bar Stan.
Zo: 1000: 1600.: BRUNCH OP ZONDAG 10u 14u op reservatie. PLANKJES CO doorlopend. STAN ad valvas. 5 JAAR BAR STAN. Bar Stan bestaat 5 jaar en dat vieren we op zaterdag 30 Maart. s avonds kan je komen tafelen in en rond Bar Stan, in de verwarmde open lucht.
Restaurant ROSSI Leuven.
Restaurant EED Leuven.
Parkeren in Leuven. Gesloten op dinsdag en zaterdagmiddag, zondag maandag. Krokus: van 3 maart tot en met 7 maart 2019. Paasvakantie: van 14 april tot en met 23 april 2019. Zomervakantie: 21 Juli tot en met 8 augustus 2019. Copy of RESERVEER.
Een unieke locatie Pact 24.
De open keuken getuigt van het feit dat er niks te verbergen valt. Elke maand zijn er nieuwe seizoenssuggesties en elk weekend is er een weekendmenu. Dus ook de vaste gasten zijn niet veroordeeld tot dezelfde kost, de bediening is vriendelijk en behulpzaam.
Home Resto-Agora Leuven.
Gegaard op een zacht vuurtje en frietjes. Oostendse kroketjes van noorzeegarnaaltjes. 1 stuk 2 stuks 3 stuks. Huwelijk van kaas en garnaalkroketten. Volg ons op instagram! Grote Markt 3, 4 Leuven, 3000 Vlaams Brabant, Belgium. 32 16 23 52 52.
Restaurant Leuven Zarza.
Heeft steentje bijgedragen in restaurant El Celler de Can Roca beste restaurant ter wereld in 2015. Dirk Caes 1968. Jullie gastheer, van de 68 lichting. Onverwoestbaar en trouw, gezelligheid troef! Ward Willems 1994. Chef de partie. Deze kadee heeft bij ons de knepen geleerd van deze mooie metier. Een echte Leuvenaar met veel ambitie! Francis Lelieveld 1988. Sporen verdiend als sommelier bij de Sergio in Pure C gedurende bijna 4 jaar. De liefde gevonden rond Leuven en reeds gehecht aan de Belgische mentaliteit.

Contacteer ons