Zoeken naar restaurant open op maandag leuven

restaurant open op maandag leuven
Filip Salmon Mijn favoriete adressen in Leuven 1 Filip Salmon.
Lap, nog een uitzondering op mijn idee dat het in Leuven hard zoeken is naar een goeie vleesbistro. Misschien moet ik mijn idee straks bijstellen. Bistro Tribunal is goed zes maanden open en onlangs ben ik er voor de eerste keer geweest.
ELLE Summer Tour: onze favoriete eetplekjes in Leuven ELLE.be.
De naam spreekt voor zich: een studentikoos restaurant met een gezellig terras en een interieur dat ons aan een echte werf doet denken. Op het menu: een heerlijk ontbijt, wraps, prikhapjes, salades en pastas. Adres: Hogeschoolplein 5, 3000 Leuven. Open: maandag tot en met vrijdag van 09u00 tot 24u00.
Home Café Entrepot.
Café Entrepot is gelegen in het gerenoveerde OPEK-gebouw dat in 2012 de Architectuurprijs Leuven won. Café Entrepot is een perfecte mix van hip en gezellig. Het is een gezellig ingerichte brasserie met tafels en stoelen uit herbestemd hout, een lange toog met een rood accentkleur en een indrukwekkende zilverkleurige plafondsculptuur van Pieter Janssens www.manonmars.be. Café Entrepot beschikt tevens over een ruim terras met zicht op de vaartkom. Door de aanwezigheid van de culturele verenigingen die zijn onder gebracht in het OPEK gebouw www.opek.be en door het feit dat er in het café regelmatig optredens en tentoonstellingen georganiseerd worden, is Café Entrepot de ideale ontmoetingsruimte voor cultuurliefhebbers. Café Entrepot is elke dag open. Maandag tot zaterdag van 0930: tot 0100.:
Home Zorba Restaurant.
Museumcafe.
Trente Leuven Restaurant uit de Michelin Gids.
Zoek een restaurant uit de MICHELIN Gids. Van 55 tot 80. Muntstraat 36, 3000 Leuven Routeplanner. MICHELIN Gids 2018. Het MICHELIN bordje: kwaliteitsvolle keuken Bereidingen met kwaliteitsproducten, een vakkundige chef. Gewoonweg lekker eten! Maaltijdprijzen: Lunch 28, Menu 55/80. Handig om te weten: een enkel menu. Deze contemporaine zaak, in een voetgangersstraat waar het wemelt van de eettentjes, is een gastronomische ontdekking: de frisse keuken interpreteert bekende ingrediënten op een fijnzinnige manier, en wordt bijgestaan door wijnen en bieren die voor een mooie harmonie zorgen.
Brasserie De Persil in Herent nabij Leuven.
Kom langs en geniet! Brasserie de Persil is een gezellige, hedendaagse brasserie in de buurt van Leuven waar iedereen van een lekkere maaltijd kan genieten. Lunch, diner, snack of dessert: de uitgebreide menukaart en seizoensgebonden suggesties bieden voor ieder wat wils. Op zonnige dagen kan je voor een drankje tevens plaatsnemen op ons mooie terras. Brasserie De Persil is elke dag geopend van 11u tot 21u. De grote keuken is open van 11u30 tot 14u en s avonds van 17u30 tot 20u.
Italiaans restaurant in Leuven Lekkere Italiaanse keuken Al Parma.
Nieuw Leuvens verkeersbeleid GRATIS parking. Al Parma Leuven is steeds goed bereikbaar via de Charles Deberiotstraat Kattestraat en biedt u twee uren GRATIS parking aan op de parkings Ladeuze en Center. ITALIAANS RESTAURANT AL PARMA LEUVEN. Het Italiaans restaurant Al Parma is al lang een gevestigde waarde in Leuven.
Absolut.
Gelegen aan de rand van de Leuvense stadskern, is Absolut vlot bereikbaar, te voet, met openbaar vervoer en met de wagen. Je kan gratis parkeren tegenover de zaak. Wil je met familie, vrienden of jouw bedrijf een gezellig samenzijn organiseren?
De Kansel.
De Kansel Ontdek Restaurant De Kansel Reserveer hier! Kom gezellig en betaalbaar tafelen in een sfeervol interieur met neo-gothisch kerkmeubilair en een antieke kansel. Onze uitgebreide kaart is zeer gevarieerd, gaande van typische streekgerechten tot klassieke schotels en aangevuld door seizoensgebonden suggesties. De Kansel is ook uitermate geschikt voor groepen. Kijk alvast naar onze Menuvoorstellen. In de zomer beschikken wij over een gezellig terras. Muntstraat 15 3000 Leuven info@kansel.be T 32 16 22 09 23.
Home BRASSERIE OUD LEUVEN.
Wilt u genieten van een uitgebreid diner, een snack uit het vuistje, een drankje of een cocktail aan een eerlijke prijs in een gezellige sfeer en een authentiek interieur, dan heten de nieuwe uitbaters Tejuma Pakaju en Subas Gurung u welkom in Brasserie Oud Leuven, gelegen vlakbij het station van Leuven. U kan bij ons terecht van maandag t.e.m. zaterdag van 10u30 tot 22u. Ook op feestdagen zijn we geopend.
Wild eten Leuven goudengids.be.
Uw bedrijf toevoegen. Stad of gemeente. 20 resultaten voor wild eten Leuven. 3020 Herent Onze-Lieve-Vrouwplein 58. Open Donderdag 1130: 1400, 1800: 2130.: Restaurants, soep, Op reservatie, Vleesgerechten, Visgerechten, Feestzaal, Loungebar, Belgische specialiteiten, Frans restaurant, Verjaardagsfeesten, Wild eten, Soep, Sodexo Card.

Contacteer ons