Op zoek naar restaurant open op maandag leuven?

restaurant open op maandag leuven
Op deze plekken eet je Belgische kost op zijn best.
Adres: Muntstraat 44, 3000 Leuven / www.mykene.be. Belgische kost bij t Potverdoemmeke in Brussel. t Potverdoemmeke in Brussel verdedigt de culinaire driekleur met verve. Als bij de specialiteiten op de kaart gestoofd witloof opduikt, dan weet je dat je in een restaurant bent beland waar de Belgische keuken in ere wordt gehouden. Geen fan van witloof? Dan is er ook nog andere Belgische kost, zoals boerenworst met spek en stoemp, vol-au-vent, of ballekes in tomatensaus. In t Potverdoemmeke zijn ook de desserten Belgisch. Brusselse wafels, iemand? Deze ploeg doet in de keuken ons nationaal erfgoed zoveel eer aan, dat je na afloop spontaan de Brabançonne zingt. Adres: Generaal Eisenhowerlaan 10-12, 1030 Schaarbeek / www.tpotverdoemmeke.be. Meer leuke content? Like ons op Facebook. Culy-vacature: word jij onze nieuwe videostagiair? Restaurants open op maandag: Antwerpen.
Home Café Entrepot.
Café Entrepot is gelegen in het gerenoveerde OPEK-gebouw dat in 2012 de Architectuurprijs Leuven won. Café Entrepot is een perfecte mix van hip en gezellig. Het is een gezellig ingerichte brasserie met tafels en stoelen uit herbestemd hout, een lange toog met een rood accentkleur en een indrukwekkende zilverkleurige plafondsculptuur van Pieter Janssens www.manonmars.be. Café Entrepot beschikt tevens over een ruim terras met zicht op de vaartkom. Door de aanwezigheid van de culturele verenigingen die zijn onder gebracht in het OPEK gebouw www.opek.be en door het feit dat er in het café regelmatig optredens en tentoonstellingen georganiseerd worden, is Café Entrepot de ideale ontmoetingsruimte voor cultuurliefhebbers. Café Entrepot is elke dag open. Maandag tot zaterdag van 0930: tot 0100.:
De Optimist Leuven. optimist.
Vismarkt 7, 3000 Leuven. Wij zijn optimist. Optimist is gelegen op de Leuvense Vismarkt, in een gebouw vol geschiedenis. Na jarenlange leegstand en een uitgebreide metamorfose, staat het café er nu als een ontmoetingsplek voor iedereen. Reserveren is niet mogelijk, kom maar gewoon langs en we vinden wel een plaatsje!
Home Zorba Restaurant.
7x mijn favoriete lunchplekken in Leuven Visit Leuven.
Met zn ruime keuze aan soepen, pastas, vleesgerechten en broodjes aan betaalbare prijzen kan de Blauwe Schuit vrijwel iedereen bekoren. Ze hebben trouwens ook het beste terras in Leuven, met een trotste pauw als vriendelijkste inwoner die je je maar kan inbeelden. Kom m zeker eens hallo zeggen op een zonnige dag, hij zal je met open veren ontvangen.
Rotis Leuven Rotis Leuven.
Rotis Leuven Kipribs op houtskool grill. Rotis Leuven Kipribs op houtskool grill. Wij zijn open van maandag t/m vrijdag vanaf 17u00, op zaterdag, zon en feestdagen vanaf 12u00. Reserveren kan via telefoon of e-mail. Rotis is afgeleid van het woord rotisserie, of ook wel grillrestaurant genoemd. Binnen het Rotis-concept hebben wij bewust gekozen voor de Churrasco-houtskoolgrill. Rotis is afgeleid van het woord rotisserie, of ook wel grill restaurant genoemd.
PepeNero.
Restaurant Arenberg Heverlee.
het Lunchmenu" 3-gangen All-in enkel te verkrijgen op zaterdagmiddag met keuze uit 3 voor, 3 hoofd en 3 nagerechten. Van bij de opening staat één principe voorop: het creëren van een keuken die uitmunt in culinaire topkwaliteit. Koken is een passie, bestemd voor gedreven mensen die zichzelf dagelijks creativiteit, inventiviteit, perfectie en, niet in het minst, organisatie opleggen. Dit alles vindt zijn uitweg in zowel de gerechten evenals in het onthaal, de service en de jonge omkadering van het restaurant. In gans de opzet zijn de begrippen eerlijkheid en eenvoud troef. Kwalitatieve topproducten, kraakverse kruiden en groenten, smaakvolle bouillons, zachte olijfolie en heel veel liefde voor het vak zijn de ingrediënten voor een lichte, creatieve keuken boordevol gekende en nieuwe smaken, vervolledigd met naar wens aangepaste wijnen! Reserveer je tafel. RESERVEER HIER JE TAFEL ONLINE VIA TABLEFEVER EN KRIJG ONMIDDELLIJK BEVESTIGING VAN JE RESERVATIE. Kapeldreef 46 3001 Heverlee Egenhoven. Tel: 016/22.47.75 Fax: 016/29.40.64. Instagram / Facebook. Openingsuren: van 12-14u en van 19-22u. Gesloten: zondag, maandag woensdagavond.
Home Wereldrestaurant Hollyworld LeuvenWereldrestaurant Hollyworld Leuven.
Maandag t/m donderdag Diner. Vrijdag en zaterdag. Lunch ma t/m za. Diner ma t/m do. Diner vr t/m zo en feestdagen. Kinderen 4 t/m 12 jaar. Benieuwd naar ons restaurant? Hiernaast vind u een korte impressie-film van ons interieur, live-cooking en gerechten. Bekijk de foto's.' Laat u culinair verwennen in ons restaurant met onbeperkt eten Wij serveren gerechten van over de gehele wereld. Bezoek ons restaurant. Wereldrestaurant Leuven, verschillende keukens onder één dak. Bondgenotenlaan 145 149. 016 20 58 58. Hollyworld Leuven bevindt zich aan de Bondgenotenlaan 145 149, 3000 in Leuven. U kunt ons bereiken op 016 20 58 58 of per e-mail op reservering@hollyworld.be.
Italiaans restaurant Ciao Italia, Leuven. Specialist in Ossobuco en pizza.
Boek vandaag nog telefonisch uw tafel in ons gezellige restaurant. En geniet van de aangename sfeer in Leuven van op ons zonnige terras, aan de voet van de Sint-Pieterskerk. Volgende week houden wij onze wekelijkse sluitingsdag op DINSDAG 15/01 ipv op MAANDAG 14/01.
Brasserie De Persil in Herent nabij Leuven.
Kom langs en geniet! Brasserie de Persil is een gezellige, hedendaagse brasserie in de buurt van Leuven waar iedereen van een lekkere maaltijd kan genieten. Lunch, diner, snack of dessert: de uitgebreide menukaart en seizoensgebonden suggesties bieden voor ieder wat wils. Op zonnige dagen kan je voor een drankje tevens plaatsnemen op ons mooie terras. Brasserie De Persil is elke dag geopend van 11u tot 21u. De grote keuken is open van 11u30 tot 14u en s avonds van 17u30 tot 20u.
Welkom Restaurant Silo's' Boortmeerbeek.
Voor onze kids. Maandag Vrijdag 12u 14u 18u 22u. Zaterdag 18u 22u. Leuvensesteenweg 350 3190 Boortmeerbeek. 32 015 51 11 11 info@silos.be. Volg ons op. Silo's' bvba BE 0564.806.650. U kan betalen met volgende betaalmiddelen.: Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Contacteer ons