Op zoek naar resto tiensestraat leuven?

resto tiensestraat leuven
Tiensestraat, 3000 Leuven Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
Tiensestraat, 3000 Leuven Alle restaurants in de buurt PocketResto.be IKIOSK NV 2015 Voorwaarden Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat. Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven. Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte.
Home.
In de keuken maken ze alles klaar zoals ze dit al eeuwen doen: met hout, houtskool, kruiden en veel tijd! Vraag gerust meer uitleg aan de chefs in de keuken. Check zeker de side dishes om uw maaltijd compleet te maken.
BRETOENSE HOEVE restaurant.
Een klassiek herenhuis aan de rand van Leuven met een aangenaam en sfeervol interieur. Onze frans-belgische keuken met dagverse kwaliteitsproducten staat borg voor een lekker etentje. Une maison de maître classique pleine de charme en bordure de Louvain, dans une ambiance chaleureuse.
Leuvense restaurants Leven in Leuven.
Bar Nine 1 Bar Nine 2. Oude Markt 9-10, Leuven. Tiensestraat 34, Leuven. Mechelsestraat 22, Leuven. Tiensestraat 22, Leuven. Tiensestraat 16, Leuven. Wieringstraat 14, Leuven. Bistro Tribunal 1 Bistro Tribunal 2. Vaartstraat 9, Leuven. Botaniq 1 Botaniq 2 Botaniq 3.
Welkom bij Restaurant De Valck.
BARACCA Italian Food Fuel Leuven.
Baracca bevindt zich in een wandelgedeelte en is niet bereikbaar met de wagen. Op wandelafstand vind u de volgende publieke parkeergarages.: Parking Ladeuze / 350 M. Monseigneur Ladeuzeplein 20, 3000 Leuven. Parking Center / 500 M. Van Benedenstraat 2, 3000 Leuven.
Etna Trattoria, Leuven. Siciliaans, Italiaans restaurant. Italiaanse keuken.
Reserveer meteen uw tafel en geniet in hartje Leuven van een verrukkelijke trip naar Sicilië. Een seizoensgericht menu én Siciliaanse wijnen! Het Siciliaans, Italiaans restaurant Trattoria Etna in Leuven. biedt je heerlijke Siciliaanse en Italiaanse gerechten. Bel nu 0494 377 344. Contacteer ons Bereken route. Tiensestraat 123 3000 Leuven.
Website De Kruimel Leuven welkom.
H et begon allemaal reeds 31 jaar geleden. Toen opende De Kruimel voor het eerst zijn deuren in de Mechelsestraat te Leuven. Sinds 1993 verhuisde De Kruimel naar de Tiensestraat, een comfortabele en ruimere stek met meer mogelijkheden. Keuken kwaliteit als handelsmerk.
De 10 beste Italiaanse restaurants in Leuven TripAdvisor.
De beste Tapas in Leuven. De beste Spareribs in Leuven. De beste Garnaal in Leuven. De beste Burritos in Leuven. De beste Lasagne in Leuven. De beste IJs in Leuven. De beste Paella in Leuven. De beste Dim sum in Leuven.
Home Osteria Michele.
Letterlijk vertaald gefileerde zeebaars op gek water met verse pasta. Een beetje gek zijn om dit gerecht te bereiden, mag maar moet niet. Ontdek meer recepten, tips en weetjes. Bekijk de openingsuren. Plan je bezoek. Osteria Michele Leuven. Webdesign WIZZ Communicatiepartners.

Contacteer ons