Op zoek naar hamburger restaurant leuven?

hamburger restaurant leuven
Huis der Burgers Leuven Eten, Resto, Restaurant Goesting Vlaams-Brabant Brussel.
In een studentenstad als Leuven is er voldoende draagkracht om er nog een paar in de markt te zetten. Huis der burgers opende dan ook een paar maanden geleden de deuren. Het blokkend volkje lust er wel pap van. Het heeft immers op regelmatige basis behoefte aan brainfood. Daar speelt Kayman Dirmeier, zoon van de uitbater van de drie huizen verder gelegen De Troubadour, op in. Ik ga met Junior, student en dus ervaringsdeskundige, uittesten welk vlees we in de kuip hebben. Reserveren kan niet maar er is nog een tafel. Als aperitief drinken we een hoppige Kessel blond 4 van brouwerij De Vlier uit Holsbeek. Er zijn hier twee mogelijkheden: ofwel ga je voor een bachelor enkel een hamburger ofwel ga je voor een master een hamburger met een salade en frieten.
Coming Soon.
Burger Folie Great Gourmet Burgers.
Ellis Gourmet Burger Leven in Leuven.
Je kan wel een salade of andere side dishes bestellen waaronder ook frietjes. Welke van de drie nu het lekkerste is, zal voer zijn voor uitgebreide discussies maar Ellis is alvast een interessante aanwinst. Ellis Gourmet Burger Leuven. Naamsestraat 5, 3000 Leuven.
Locaties.
Naamsestraat 5, 3000 Leuven 32 016 66 12 66. Alle dagen open van 11.30 tot 22.00u. Vrijdag en zaterdag van 11.30 tot 23.00u. 24/12/2017 van 11u30 tot 18u. 25/12/2017 van 11u30 tot 22u. 31/12/2017 van 11u30 tot 22u. 01/01/2018 van 11u30 tot 22u. Reserveren niet mogelijk op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Binnenkijken in het restaurant.
De beste Hamburger van Leuven op TripAdvisor: vind de beste Hamburgers van Leuven, België.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. De beste Hamburger van Leuven. Restaurants in Leuven. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. De beste Hamburger van Leuven.
De beste hamburgerrestaurants voor fijnproevers De Standaard.
De vreemdste: COOK ROLL. In dit Oostendse hamburgerrestaurant kunt u kiezen voor een gewone hamburger of de Tandoori Insect Burger, met meelwormen als krokante topping en buffalowormen vermengd in het gehakt. Wat sla en tomaten en een saus op basis van Indische tandoori-kruiden maken de burger af en we hebben uit goede bron vernomen dat de burger een aanrader is. Als het concept aanslaat, zou eigenaar Jochen Verbeeke nog een stap verder durven gaan. Eentje om in de gaten te houden dus. Oosthelling 4, 8420 Oostende. De nieuwkomer: BURGER FOLIE. Genoeg fastfoodzaken in studentenstad Leuven, maar er was ook plaats voor een restaurant met kwaliteitsvolle hamburgers, zo bewees Burger Folie dat in geen tijd bij veel studenten in het hart werd gesloten.
Burgerij Burgers voor burgers.
Kijk, een goeie hamburger, tot daar. Maar de locatie, de service en de inrichting die de smaak en kwaliteit van de maaltijd evenaart: dat is hogere wiskunde. Jo De Poortere. We take the hamburger business more seriously than anyone else.
Burger restaurant Leuven goldenpages.be.
20 results for burger restaurant Leuven. 1 De Appel. Ravenstraat 15, 3000 Leuven. 2 Ellis Gourmet Burger. Naamsestraat 5, 3000 Leuven. View all companies from Ellis Gourmet. 3 Het Rond Punt. Tiensestraat 63, 3000 Leuven. 4 University Squash Club. Rapengang 2, 3000 Leuven.
Burger Folie Leuven Eten, Resto, Restaurant Goesting Vlaams-Brabant Brussel.
Over Burger Folie. Een flinke hamburger gaat er altijd in. Zeker als die geserveerd wordt in het eerste gourmetburgerrestaurant van Leuven. Laat het vlees maar aanrukken. Het is weer druk in Leuven, zeker ter hoogte van nummer 4 in de Muntstraat. We prijzen ons gelukkig dat er nog een tafeltje voor twee vrij is op deze zwoele woensdagavond en nemen plaats op het terras. We voelen de jaloerse blikken van de even hongerige, maar minder fortuinlijke voorbijgangers die moeten wachten tot er nog een plekje vrijkomt in dit kleine, maar gelukkig licht en luchtig ingerichte restaurant.
Huisderburgers.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons