Op zoek naar restaurant gloria leuven?

restaurant gloria leuven
Gloria Leven in Leuven.
Over Leven in Leuven. M-idzomer met Willis Earl Beal en Jasper Steverlinck. Danscompagnie Lune en Birdland op M-idzomer 2016. Goed verstopt in de oude sigarenfabriek Vander Elst kan je sinds kort gaan eten bij Gloria. Hun website en facebookpagina zagen er erg uitnodigend uit en ook de locatie leek ons interessant. Via de website kan je eenvoudig reserveren en bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen. Het restaurant is mooi aangekleed en erg gezellig.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Restaurant Gloria in Leuven: een nieuwe foodie hotspot.
Enkele weken geleden plaatste een van mijn buren een foto van heerlijk uitziende tapas op Facebook. Ze zat bij Gloria, een nieuw restaurant in de Nobelstraat hier in Leuven, en beweerde dat het lekker was. Dus wat doe je dan?
Menu Gloria.
Di 1200: 1400.: Wo 1200: 1400.: Do 1200: 1400.: Vr 1200: 1400.: Gedurende de maanden mei t/m sept. doorlopend open voor een drankje en klein hapje. Zomer verlof: vanaf 30 juli t/m 16 aug. 3000 Leuven 016/22 11 18 info@gloria-resto.be Facebook Instagram.
Gloria opent deuren in Zeven Tuinen Leuven Regio HLN.
Leuven Leuven is met de komst van Gloria een uniek restaurant rijker. Ver weg van alle drukte, maar slechts op enkele tientallen meters van het Provinciehuis en toch midden in de prachtige groene oase van de Zeven Tuinen langs de ring, opent Leuvenaar Johan 44, na vaste waarde Bistro Lust in de Wieringstraat, er zijn tweede zaak.
Gloria LEUVEN Eten, Resto, Restaurant Goesting Vlaams-Brabant Brussel.
van 1800: tot 2130.: Johan Lust opent na de naar hem genoemde en door ons geroemde Bistro Lust een tweede restaurant in Leuven. Benieuwd of Gloria ook vier sterren waard is! Simply glorious food. met deze baseline lok je ons alvast naar Leuven.
Gloria, Leuven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
op 033, km afstand. Anna Purna restaurant. op 043, km afstand. Attracties in de buurt. University Library Bell Tower. op 047, km afstand. op 014, km afstand. Saint Peter's' Church Sint-Pieterskerk. op 014, km afstand. M Museum Leuven. op 069, km afstand. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Gloria.
Gloria, Leuven PocketResto.
Lees het volledige artikel externe link. In de buurt van restaurant Gloria. Restaurant Sichuan, Leuven. op 230 m van Gloria. Restaurant Himalaya, Leuven. op 340 m van Gloria. Restaurant Medina, Leuven. op 340 m van Gloria. Restaurant Per Tutti, Leuven.

Contacteer ons