Meer resultaten voor restaurant gloria leuven

restaurant gloria leuven
Gloria, Leuven PocketResto.
Lees het volledige artikel externe link. In de buurt van restaurant Gloria. Restaurant Sichuan, Leuven. op 230 m van Gloria. Restaurant Himalaya, Leuven. op 340 m van Gloria. Restaurant Medina, Leuven. op 340 m van Gloria. Restaurant Per Tutti, Leuven.
Restaurant Gloria in Leuven: een nieuwe foodie hotspot.
Pin for later. Enkele weken geleden plaatste een van mijn buren een foto van heerlijk uitziende tapas op Facebook. Ze zat bij Gloria, een nieuw restaurant in de Nobelstraat hier in Leuven, en beweerde dat het lekker was. Dus wat doe je dan?
Gloria, Leuven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Anna Purna restaurant. op 043, km afstand. op 042, km afstand. op 033, km afstand. Attracties in de buurt. University Library Bell Tower. op 051, km afstand. Leuven Train Station. op 054, km afstand. M Museum Leuven. op 069, km afstand. op 069, km afstand. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Gloria.
Gloria Simply glorious food Restaurant Leuven Facebook 60 recensies 35 foto's.'
016 22 11 18. Mensen vinden deze pagina's' ook leuk. Restaurants in Leuven. Pagina's' die deze pagina leuk vindt. Plaatsen Leuven Restaurant Gloria Simply glorious food. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies.
Gloria opent deuren in Zeven Tuinen Leuven Regio HLN.
Foto KHK Johan aan een van de waterpartijen langs zijn terras. Leuven Leuven is met de komst van Gloria een uniek restaurant rijker. Ver weg van alle drukte, maar slechts op enkele tientallen meters van het Provinciehuis en toch midden in de prachtige groene oase van de Zeven Tuinen langs de ring, opent Leuvenaar Johan 44, na vaste waarde Bistro Lust in de Wieringstraat, er zijn tweede zaak.
Gloria LEUVEN Eten, Resto, Restaurant Goesting Vlaams-Brabant Brussel.
van 1800: tot 2130.: Johan Lust opent na de naar hem genoemde en door ons geroemde Bistro Lust een tweede restaurant in Leuven. Benieuwd of Gloria ook vier sterren waard is! Simply glorious food. met deze baseline lok je ons alvast naar Leuven.
Gloria Leven in Leuven.
Over Leven in Leuven. M-idzomer met Willis Earl Beal en Jasper Steverlinck. Danscompagnie Lune en Birdland op M-idzomer 2016. Goed verstopt in de oude sigarenfabriek Vander Elst kan je sinds kort gaan eten bij Gloria. Hun website en facebookpagina zagen er erg uitnodigend uit en ook de locatie leek ons interessant. Via de website kan je eenvoudig reserveren en bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen. Het restaurant is mooi aangekleed en erg gezellig.

Contacteer ons