Op zoek naar restaurant leuven centrum?

restaurant leuven centrum
Leuven Quick Jouw Quick. Jouw Smaak.
Er zijn meerdere restaurants in je buurt. Selecteer jouw favoriete restaurant om de lokale promoties te zien. Of zoek een ander restaurant door hier te klikken. Quick Leuven Locatie aanpassen. De Formidable is de nieuwe op en top Belgische burger!
Welkom: 3hoog Leuven.
U kan ons bereiken via e-mail of telefoon 016 61 65 61. 3hoog Leuven wenst u een zalig kerstfeest en een geweldige start van het nieuwe jaar! 3hoog Leuven Mechelsevest 90 3000 Leuven T 016 61 65 61 F 016 35 35 50 E info@3hoogleuven.be.
Grillrestaurant Rotis opent de deuren in Leuven Leuvenactueel.
door Kirsten Bosmans. Komende zaterdag opent in Leuven centrum het nieuwe grillrestaurant Rotis zijn deuren. Dit op de locatie van de voormalige brasserie De Wiering. Op het menu: 100 procent Belgische kippen, ribs van Belgisch Landras of Piétranvarken én Rotis-bier. Met Rotis willen we aantonen dat een snelle hap ook een leuke, gezellige en zelfs trendy beleving kan zijn, aldus zaakvoerder Bart Vancluysen. We hebben met opzet onze menukaart beperkt gehouden. We bieden in feite enkel kip en ribs aan, maar hierin willen we wel uitblinken. Naast sappige ribs en dito kip kan je er genieten van enkele speciale bieren waaronder ook ons eigen gebrouwen Rotis-bier, en dit in een totaal nieuw interieur. Er is gekozen voor ruwe, authentieke materialen zoals metaal en hout. Kortom: voor een natuurlijke sfeer die echtheid uitstraalt. Kom vanaf zaterdagmiddag de sfeer en het eten proeven. Place to be: het pand waar in oktober 2016 de laatste service van brasserie De Wiering draaide. Niet alleen de naam, het interieur en de oppervlakte dubbel zo groot! van het restaurant van de Wiresto Groep is veranderd, ook het concept.
Eten thuis bezorgd in Centrum Bestel eten met Deliveroo.
RESTAURANT d'ARTAGNAN' HEDENDAAGSE KLASSIEKE GASTRONOMIE.
maandag behalve voor groepen vanaf 25 personen. Restaurant dArtagnan beschikt over een privéparking, uitsluitend op reservatie. Tel: 32 16 29 26 26 Email: info@restaurantdartagnan.be. Naamsestraat 72, 3000 Leuven. Tel: 32 16 29 26 26 Email: info@restaurantdartagnan.be. Naamsestraat 72, 3000 Leuven.
Michelin Restaurants Leuven: Gids van de beste restaurants van Leuven.
Alle Michelin restaurants in Leuven: sterrenrestaurants in Leuven en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Leuven. Alles van ViaMichelin: Leuven. Toeristische bezienswaardigheden Leuven.
Home Officina Clandestina Italiaans restaurant Leuven.
Restaurant Officina Clandestina is een gourmet restaurant in het centrum van Leuven, gelegen in een door de architect Carla De Gregorio gerenoveerde oude drukkerij met als doel om zo veel mogelijk de sfeer en charme van een oude na-oorlogse werkplaats te behouden.
Restaurant Leuven Zarza.
Heeft steentje bijgedragen in restaurant El Celler de Can Roca beste restaurant ter wereld in 2015. Dirk Caes 1968. Jullie gastheer, van de 68 lichting. Onverwoestbaar en trouw, gezelligheid troef! Chef de partie. Op dit moment onze jongste kadee, bij ons de knepen geleerd van deze mooie metier. Een echte Leuvenaar met veel ambitie! Francis Lelieveld 1988. Sporen verdiend als sommelier bij de Sergio in Pure C gedurende bijna 4 jaar. De liefde gevonden rond Leuven en reeds gehecht aan de Belgische mentaliteit.
T'FONDUEHUISJE' LEUVEN WAAR TAFELEN GEZELLIG IS TYPISCHE FONDUE.
Ons restaurant ligt vlakbij het centrum van Leuven op loopafstand van de Oude Markt en de Grote Markt. Het sfeervolle tuinterras is overdekt en verwarmd en is bijna gans het jaar geopend. Zowel kleine gezelschappen als grotere groepen kunnen we probleemloos ontvangen.
Alle restaurants in Leuven.
70 m van centrum Leuven. restaurant, Belgisch, Frans. 90 m van centrum Leuven. 100 m van centrum Leuven. 100 m van centrum Leuven. 110 m van centrum Leuven. La Cantina Del Coronel. 120 m van centrum Leuven. restaurant, Argentijns, Braziliaans, Mexicaans.
Meating Room De beste steak in Leuven.
12 uitstekende culinaire adressen in Leuven Culinair Knack Weekend.
Het restaurant heeft succes. Wandelingstraat 8, 3000 Leuven. 016 50 30 66. In de Vaartkom, de industriële buurt van Leuven, is Hungaria ondergebracht in een voormalig toeleveringspakhuis. Beneden passeer je een schemerige bar, die allang niet meer uitsluitend door studenten wordt bezocht.

Contacteer ons