Resultaten voor restaurant leuven station

restaurant leuven station
Dit zijn de 10 leukste terrasjes van Leuven ELLE.be.
Praktisch: Martelarenplein 10, 3000 Leuven. PSSST: Ontdek hier de mooiste terrasjes in Antwerpen, Brussel en Gent. Stagiaire Kirsten Van Elsen. ELLE Lifestyle Dit zijn de 10 leukste terrasjes van Leuven. Tags: Leuven, Hotspot, Terrasjes. Hello nice cream: vijf heerlijke en gezonde ijsreceptjes.
Home Hotel Industrie.
Hotel Industrie is een gunstig gelegen hotel in Leuven, vlak aan het station en andere hotspots. Het hotel ligt op wandelafstand van de Grote Markt met haar historisch stadhuis, de Sint-Pieterskerk en ook dicht bij de Oude Markt met al haar beroemde cafés.
Parking de Bond.
Parking de Bond gelegen aan het station van Leuven onder het Martelarenplein. Parking de Bond is gelegen onder het Martelarenplein te Leuven wat betekent dat geheel Leuven makkelijk te bereiken is: U komt via onze uitgangen direct uit bij het busstation of bij de Bondgenotenlaan.
Lunch Garden Voor elk wat wils. Artboard. Page 1.
Zalm spinazie witte wijnsaus. 7 op 7 lunch diner 1399., Deze suggestie is niet geldig in onze snelwegrestaurants. Kalfs osso bucco. 7 op 7 lunch diner 1399., bekijk de volledige menukaart. Met 75 restaurants vind je ons vast in jouw buurt.
Hotspots met gratis Wifi in Leuven.
Baron August de Becker Remyplein 19 3010 Kessel-Lo Leuven. De Troubadour Restaurant, brasserie, taverne. Tiensestraat 32 3000 Leuven. Den Brosser Café, bar, lounge. Oude Markt 45 3000 Leuven. In den Rozenkrans Restaurant, brasserie, taverne. Abdij Vlierbeek 14 3010 Kessel-Lo Leuven.
Sociaal smullen Goedkoop en tegelijk een goede daad! Brik.
Een sociaal restaurant is in de eerste plaats een mogelijkheid voor mensen die het minder breed hebben, een degelijke maaltijd te verkrijgen. Maar wist je dat zon restaurants ook de meer structurele armoedeproblemen aanpakken door er mensen tewerk te stellen die moeilijker hun weg vinden in het reguliere arbeidscircuit.
Sociaal restaurant in station Wijgmaal Leuven Het Nieuwsblad.
Sociaal restaurant in station Wijgmaal. 10/03/2016 om 0659: door Hannelore Smitz Print Corrigeer. Leuven / Wijgmaal. SPIT vzw en Dialoog vzw worden de bewoners van het station van Wijgmaal. Ze maken er onder meer een infoloket en kantoren van. Er komt ook een sociaal restaurant.
Home La VignetteLa Vignette Brasserie Restaurant Martelarenplein 8, 3000 Leuven.
Brasserie Restaurant Martelarenplein 8, 3000 Leuven. Select a page. La vignette Openingsuren.: 1100: tot 2130.: Bekijk ons Menu. Wilt u een vlotte, vriendelijke bediening met heerlijke gerechten die garant staan voor de beste prijs/kwaliteit verhouding? Dan bent u op de juiste plaats!
Station van Wijgmaal wordt sociaal restaurant Made in Vlaams-Brabant.
Station van Wijgmaal wordt sociaal restaurant. Paul Gebruers 9 maart 2016. Het leegstaande stationsgebouw van Wijgmaal wordt gerenoveerd en krijgt een nieuwe bestemming. Het wordt een sociaal restaurant en een inforuimte voor duurzaam bouwen. Het stadsbestuur van Leuven maakte woensdag de plannen bekend, samen met de partners Dialoog en SPIT.
BRASSERIE BRASSERIE OUD OUD LEUVEN LEUVEN Brasserie Brasserie Restaurant Restaurant LEUVEN LEUVEN 3000. 3000.
Adres toevoegen Restaurateurs Contact Registreren Inloggen Mobiel BLOG. Brasserie Oud Leuven 3000 Leuven. RESTAURANT BRASSERIE OUD LEUVEN. Terug naar de zoekresultaten. BRASSERIE OUD LEUVEN. Tiensevest 12 3000 LEUVEN Restaurantgegevens bijwerkenRestaurantgegevens bijwerken Toon telefoonnummer pas disponible niet beschikbaar. BRASSERIE OUD LEUVEN.
Restaurant Leuven-vacatures in Leuven november 2019 Indeed.com.
Je beheert het reilen en zeilen van jouw restaurant, in nauw overleg met de restaurant manager, Pascal. Na je opleiding sta je als co-piloot aan het hoofd van. Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Ellis Gourmet Burger Vacatures in Leuven. Lees meer over werken bij Ellis Gourmet Burger. Teamleader 30u/w Sbarro Leuven station.
Himalaya restaurant Nepali Indian food.
Probeer ons exclusief lunch menu met soup en een traditionele thali voor maar 1450. Bekijk ons menu. Voor meer informatie in verband met onze ligging en contact. Bent u geïnteresseerd en wenst u een reservatie te maken? Klik dan hier.

Contacteer ons