Meer resultaten voor restaurant leuven station

restaurant leuven station
Home La VignetteLa Vignette Brasserie Restaurant Martelarenplein 8, 3000 Leuven.
Als u vooraf een tafel wilt reserveren, dan kunt u gebruik maken van onze online boekingsformulier en wij zullen voor u, uw tafel klaar maken. We verwelkomen u graag.U kan ook telefonisch reserveren.: Martelarenplein 8, 3000 Leuven. Monday 1000: 2130.:
Zarza Welkom Gastronomisch restaurant op Bondgenotenlaan 92 te Leuven.
Leuvense restaurants Leven in Leuven.
Van sommige restaurants zijn meerdere besprekingen beschikbaar. Klik je op het adres van het restaurant, dan krijg je op het kaartje te zien waar dit restaurant zich situeert in Leuven. Resultatenlijst: 193 restaurants. t Fonduehuisje 1 t Fonduehuisje 2 t Fonduehuisje 3.
Station Leuven Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
Station Leuven Martelarenplein, 16. 20 m van Station Leuven. 40 m van Station Leuven. 60 m van Station Leuven. brasserie, restaurant, Belgisch. La Royale The Lodge Hotel. 70 m van Station Leuven. Bio Koffie Bar. 130 m van Station Leuven.
De 10 beste restaurants in de buurt van Leuven Train Station.
Restaurants in de buurt van Leuven Train Station. Restaurants in de buurt van Leuven Train Station. Martelarenplein 16, Leuven 3000, België. Lees beoordelingen van Leuven Train Station. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. 360 van 361 restaurants in Leuven.
Home BRASSERIE OUD LEUVEN.
Wilt u genieten van een uitgebreid diner, een snack uit het vuistje, een drankje of een cocktail aan een eerlijke prijs in een gezellige sfeer en een authentiek interieur, dan heten de nieuwe uitbaters Tejuma Pakaju en Subas Gurung u welkom in Brasserie Oud Leuven, gelegen vlakbij het station van Leuven.
Kosmopol Home.
Follow us on Facebook: Kosmopol Leuven of Instagram: Kosmopol_Leuven. De keuken is doorlopend open van 11u45 tot 22u. Voor groepen vanaf 6 personen, vraagt ons keuken om uw keuzes te beperken tot 5 6 verschillende gerechten, dit om een goed veloop te garanderen.
Grand Café Industrie Gezellig Grand Café aan het station van Leuven.
Gezellig Grand Café aan het station van Leuven. Gesloten van 18/6 tot 22/6. Het Grand Café Industrie team gaat er even tussenuit, de deuren zullen gesloten zijn van maandag 18/6 tot en met vrijdag 22/6. We kijken er naar uit om jullie daarna terug te mogen ontvangen.
Himalaya restaurant Nepali Indian food.
Probeer ons exclusief lunch menu met soup en een traditionele thali voor maar 1450. Bekijk ons menu. Voor meer informatie in verband met onze ligging en contact. Bent u geïnteresseerd en wenst u een reservatie te maken? Klik dan hier.

Contacteer ons