Meer resultaten voor restaurant leuven station

restaurant leuven station
Hotel Mille Colonnes Leuven.
Lekker genieten tijdens uw verblijf in Leuven. Direct gelegen aan het stationsplein in Leuven. Kamer kamer 10 was relatief groot, met 2 enkele bedden. Het hotel is gelegen in een historisch gebouw aan het stationplein, direct boven restaurant de Klimop, alwaar het ontbijt ook genuttigd wordt. Omdat de aankomst savonds was heb ik de avond maaltijd in het restaurant de klimop genuttigd hetgeen ik kan aanbevelen. Erg uitgebreid ontbijt met variatie. De kamer was netjes schoon en het personeel vriendelijk. De locatie is erg goed, tegenover het station, tevens een grote parkeergarage bij het station.
Home La VignetteLa Vignette Brasserie Restaurant Martelarenplein 8, 3000 Leuven.
Als u vooraf een tafel wilt reserveren, dan kunt u gebruik maken van onze online boekingsformulier en wij zullen voor u, uw tafel klaar maken. We verwelkomen u graag.U kan ook telefonisch reserveren.: Martelarenplein 8, 3000 Leuven. Monday 1000: 2130.:
Restaurant CORFOU, Bondgenotenlaan Leuven Leven in Leuven.
Bewonersactiegroep verheugd over schrappen vliegroute Leuven Rechtdoor. Restaurant CORFOU, Bondgenotenlaan Leuven. Hoe lang dit restaurant al bestaat, weet ik niet, maar voor mij heeft het altijd bestaan. Ik ging er in illo tempore reeds met mijn ouders! En ik heb het altijd op diezelfde plaats geweten: achteraan links in de Bondgenotenlaan, bijna aan het station.
Station Leuven Grote Markt Leuven Wandelroute RouteYou.
Station Leuven Grote Markt Leuven. RouteYou SD Slimweg Routes Station Leuven Grote Markt Leuven. Niet geverifieerd 1.13 km. 248 keer bekeken Publiek. Naar gps of computer. Toevoegen aan favorieten. Voorstellen als Aanrader. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser.
Reserveer uw verblijf.
De lekkerste adresjes van Leuven Nieuws HLN.
Als in het Marokkaanse eethuisje Toeareg het deksel van de tajine gaat, voert zijn wasem je mee naar een andere wereld. De chef, die als student naar Leuven kwam, prijst ons zijn Tajine Toeareg met pruimen en amandelen aan. Zijn hele kaart is gebaseerd op de Maghreb-gastronomie, een kleurrijke en verfijnde Noord-Afrikaanse keuken vol smaak van pittige specerijen. Binnen geuren exotische aroma's' in een typisch Marokkaans interieur, buiten verlichten lantaarns het verwarmde straatterras in de voetgangerszone. Leuvenaars van Marokkaanse afkomst noemen de keuken van dit druk bezocht klein, maar gezellig restaurant beter dan in hun heimat.
Eten bestellen in Leuven Takeaway.com.
Er zijn geen restaurants gevonden op basis van je filterselectie, verruim je zoekcriteria. Klik hier om het filter op te heffen. Unfortunately no pickup restaurants were found in your area. Restaurant aanbevelen Restaurant aanmelden. Restaurant aanbevelen Restaurant aanmelden Vacatures Algemene voorwaarden Privacy statement Colofon Bug Bounty Nieuws.
Homepagina Gloria.
05 Nov 2018 Lees meer Oudjaar diner feestje! 05 Nov 2018 Lees meer Nieuwe kaart. Ontdek ons menu. Openingsuren Middag Avond. Ma 1200: 1330.: Di 1200: 1330.: Wo 1200: 1330.: Do 1200: 1330.: Vr 1200: 1330.: 3000 Leuven 016/22 11 18 info@gloria-resto.be Facebook Instagram.
NMBS Leuven.
Geldigheidsgebied van de Key Card vanuit het station LEUVEN. EERKEN / TIENEN / HAACHT / FLORIVAL / NOSSEGEM / GASTUCHE / WIJGMAAL / VERTRIJK / BOORTMEERBEEK / HAMBOS / WEZEMAAL / KORTENBERG / VELTEM / AARSCHOT / HEVER / SINT-JORIS-WEERT / ERPS-KWERPS / WESPELAAR-TILDONK / OUD-HEVERLEE / HERENT / HEVERLEE / PECROT.
Het Seinhuis Brasserie.
Tevens bestaat de mogelijkheid om over de ganse zaak priv te beschikken, alles is bespreekbaar. Door de goede ligging in Heverlee, net buiten het centrum van Leuven, hoeft u hier niet aan te schuiven voor een parkeerplaats. Het Seinhuis Sint-Lambertusstraat 1, 3001 Heverlee Tel: 016 22 79 20 E-mail: info@hetseinhuis.be.
De 10 beste restaurants in de buurt van Leuven Train Station.
Restaurants in de buurt van Leuven Train Station. Restaurants in de buurt van Leuven Train Station. Martelarenplein 16, Leuven 3000, België. Lees beoordelingen van Leuven Train Station. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. 89 van 382 restaurants in Leuven.
Sociaal restaurant in station Wijgmaal Leuven De Standaard.
Dialoog is een onafhankelijke vzw die mensen informeert over duurzaam bouwen en wonen. De vzw zal in het station haar kantoor en infoloket onderbrengen. De sociale-economieonderneming SPIT zal het gerenoveerde gebouw uitbaten en daarbij mensen tewerkstellen die het moeilijker hebben op de arbeidsmarkt. Samen willen de vzws van het gebouw een voorbeeld maken van een duurzaam en klimaatneutraal beleid. Zo zal het restaurant in het gebouw werken met sociale tewerkstelling en de principes van de korte keten. Ook de problematiek rond voedseloverschotten krijgt extra aandacht. In het gebouw komen eveneens een wachtruimte voor treinreizigers en een ruimte met een gemeenschapsfunctie. Hoop op subsidies. Dialoog vzw en de stad zullen nu samen een architect aanstellen. Ze hopen dat de renovatiewerken in augustus 2017 kunnen beginnen, om een jaar later klaar te zijn. De renovatiekosten worden geschat op 800.000 euro. De helft daarvan betaalt de stad Leuven, de andere helft Dialoog vzw.

Contacteer ons