Op zoek naar restaurant leuven station?

restaurant leuven station
De lekkerste adresjes van Leuven Nieuws HLN.
Als in het Marokkaanse eethuisje Toeareg het deksel van de tajine gaat, voert zijn wasem je mee naar een andere wereld. De chef, die als student naar Leuven kwam, prijst ons zijn Tajine Toeareg met pruimen en amandelen aan. Zijn hele kaart is gebaseerd op de Maghreb-gastronomie, een kleurrijke en verfijnde Noord-Afrikaanse keuken vol smaak van pittige specerijen. Binnen geuren exotische aroma's' in een typisch Marokkaans interieur, buiten verlichten lantaarns het verwarmde straatterras in de voetgangerszone. Leuvenaars van Marokkaanse afkomst noemen de keuken van dit druk bezocht klein, maar gezellig restaurant beter dan in hun heimat.
Restaurant CORFOU, Bondgenotenlaan Leuven Leven in Leuven.
Bewonersactiegroep verheugd over schrappen vliegroute Leuven Rechtdoor. Restaurant CORFOU, Bondgenotenlaan Leuven. Hoe lang dit restaurant al bestaat, weet ik niet, maar voor mij heeft het altijd bestaan. Ik ging er in illo tempore reeds met mijn ouders! En ik heb het altijd op diezelfde plaats geweten: achteraan links in de Bondgenotenlaan, bijna aan het station.
masalatop Indian Restraurant.
Proef, eet, drink en geniet van uw culinaire reis door ons verzorgd, zodat we u gauw een volgende keer weer mogen verwelkomen. Neem contact met ons op. Masalatop Indian Restaurant. Meiersstraat 3, 3000 Leuven, Belgium. Mobile No: 32494160713. Every dag from 1200: to 1400: and.
Reserveer uw verblijf.
Brasseries: The Lodge Group Hotels, Brasseries en Feestzalen.
Eet in La Royale Leuven. Slaap in La Royale Leuven. Eet in La Royale Leuven. La Royale Leuven. Gelegen in het centrum van Leuven, recht tegenover het station is deze brasserie het ideale vertrekpunt voor uitstappen of een dagje shoppen.
Eten bestellen in Leuven Takeaway.com.
Er zijn geen restaurants gevonden op basis van je filterselectie, verruim je zoekcriteria. Klik hier om het filter op te heffen. Unfortunately no pickup restaurants were found in your area. Restaurant aanbevelen Restaurant aanmelden. Restaurant aanbevelen Restaurant aanmelden Vacatures Algemene voorwaarden Privacy statement Colofon Bug Bounty Nieuws.
RESTAURANT d'ARTAGNAN' HEDENDAAGSE KLASSIEKE GASTRONOMIE.
maandag behalve voor groepen vanaf 25 personen. Restaurant dArtagnan beschikt over een privéparking, uitsluitend op reservatie. Tel: 32 16 29 26 26 Email: info@restaurantdartagnan.be. Naamsestraat 72, 3000 Leuven. Tel: 32 16 29 26 26 Email: info@restaurantdartagnan.be. Naamsestraat 72, 3000 Leuven.
NMBS Leuven.
Geldigheidsgebied van de Key Card vanuit het station LEUVEN. NOSSEGEM / HERENT / WIJGMAAL / GASTUCHE / HAACHT / AARSCHOT / SINT-JORIS-WEERT / EERKEN / KORTENBERG / WEZEMAAL / HEVER / FLORIVAL / VERTRIJK / OUD-HEVERLEE / PECROT / VELTEM / ERPS-KWERPS / TIENEN / HAMBOS / WESPELAAR-TILDONK / BOORTMEERBEEK / HEVERLEE.
Het Seinhuis Brasserie.
Tevens bestaat de mogelijkheid om over de ganse zaak priv te beschikken, alles is bespreekbaar. Door de goede ligging in Heverlee, net buiten het centrum van Leuven, hoeft u hier niet aan te schuiven voor een parkeerplaats. Het Seinhuis Sint-Lambertusstraat 1, 3001 Heverlee Tel: 016 22 79 20 E-mail: info@hetseinhuis.be.
De 10 beste restaurants in de buurt van Leuven Train Station.
Restaurants in Leuven. Restaurants in de buurt van Leuven Train Station. Restaurants in de buurt van Leuven Train Station. Martelarenplein 16, Leuven 3000, België. Lees beoordelingen van Leuven Train Station. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. 90 van 385 restaurants in Leuven.
Sociaal restaurant in station Wijgmaal Leuven De Standaard.
Dialoog is een onafhankelijke vzw die mensen informeert over duurzaam bouwen en wonen. De vzw zal in het station haar kantoor en infoloket onderbrengen. De sociale-economieonderneming SPIT zal het gerenoveerde gebouw uitbaten en daarbij mensen tewerkstellen die het moeilijker hebben op de arbeidsmarkt. Samen willen de vzws van het gebouw een voorbeeld maken van een duurzaam en klimaatneutraal beleid. Zo zal het restaurant in het gebouw werken met sociale tewerkstelling en de principes van de korte keten. Ook de problematiek rond voedseloverschotten krijgt extra aandacht. In het gebouw komen eveneens een wachtruimte voor treinreizigers en een ruimte met een gemeenschapsfunctie. Hoop op subsidies. Dialoog vzw en de stad zullen nu samen een architect aanstellen. Ze hopen dat de renovatiewerken in augustus 2017 kunnen beginnen, om een jaar later klaar te zijn. De renovatiekosten worden geschat op 800.000 euro. De helft daarvan betaalt de stad Leuven, de andere helft Dialoog vzw.
Thaise keuken, thais restaurant, thaise specialiteiten, Krua Thai, Leuven.
Kom dan binnen in Krua Thai, ons gezellige, Thais restaurant in de Brusselsestraat in hartje Leuven. Krua Thai of Thaise Keuken staat gekend om zijn persoonlijke ontvangst en prachtig decor. Het interieur is ontdaan van alle overdaad en weerspiegelt wat u op uw bord mag verwachten: eerlijke, verfijnde gerechten uit de beste Thaise traditie.

Contacteer ons