Zoeken naar restaurant leuven station

restaurant leuven station
De 10 beste restaurants in de buurt van Leuven Train Station.
Restaurants in de buurt van Leuven Train Station. Restaurants in de buurt van Leuven Train Station. Martelarenplein 16, Leuven 3000, België. Lees beoordelingen van Leuven Train Station. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. 108 van 349 restaurants in Leuven.
Martelarenplein Leuven Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
0 m van Martelarenplein Leuven. Station Leuven Martelarenplein, 16. 40 m van Martelarenplein Leuven. 50 m van Martelarenplein Leuven. brasserie, restaurant, Belgisch. La Royale The Lodge Hotel. 90 m van Martelarenplein Leuven. Bio Koffie Bar. 130 m van Martelarenplein Leuven.
Station wordt sociaal restaurant Leuven Regio HLN.
Na jaren van leegstand krijgt het gebouw eindelijk een nieuwe bestemming. Naast" een restaurant met sociale tewerkstelling wordt er ook een wachtruimte voor treinreizigers ingericht, zegt schepen van Sociale Zaken Bieke Verlinden. Stad Leuven, die het gebouw in 2010 in erfpacht nam van de NMBS-Holding, wilde het station renoveren.
Zarza Welkom Gastronomisch restaurant op Bondgenotenlaan 92 te Leuven.
Station Leuven Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
Station Leuven Martelarenplein, 16. 20 m van Station Leuven. 40 m van Station Leuven. 60 m van Station Leuven. brasserie, restaurant, Belgisch. La Royale The Lodge Hotel. 70 m van Station Leuven. Bio Koffie Bar. 130 m van Station Leuven.
Grand Café Industrie Gezellig Grand Café aan het station van Leuven.
Grand Café Industrie site navigation Skip to content. Gezellig Grand Café aan het station van Leuven. Dagschotels vanaf 1/1. Ma: Kalkoensteak met maisonsaus kroketten. Di: Americainschotel met frietjes. Wo: Kippenbrochette met provençaalse saus en roasties. Do: Balletjes in tomatensaus met frietjes.
Home BRASSERIE OUD LEUVEN.
Wilt u genieten van een uitgebreid diner, een snack uit het vuistje, een drankje of een cocktail aan een eerlijke prijs in een gezellige sfeer en een authentiek interieur, dan heten de nieuwe uitbaters Tejuma Pakaju en Subas Gurung u welkom in Brasserie Oud Leuven, gelegen vlakbij het station van Leuven.
Kosmopol Home.
Follow us on Facebook: Kosmopol Leuven of Instagram: Kosmopol_Leuven. De keuken is doorlopend open van 11u45 tot 22u. Voor groepen vanaf 6 personen, vraagt ons keuken om uw keuzes te beperken tot 5 6 verschillende gerechten, dit om een goed veloop te garanderen.
De Klimop.
Welkom in restaurant De Klimop. Beste bezoeker van deze site., Liefhebbers van de Frans-Belgische keuken kunnen hun hart weer ophalen aan ons menu. Vergeet bij het bekijken van onze smakelijke gerechten zeker niet om je tafel te reserveren. Het blijft een streven van ons om zo veel mogelijk producten af te nemen van lokale leveranciers, want waarom iets ver zoeken als er veel topleveranciers in Leuven zijn, tevens is dit een meer duurzame oplossing.
La Vignette Brasserie Restaurant Martelarenplein 8, 3000 Leuven.
Als u vooraf een tafel wilt reserveren, dan kunt u gebruik maken van onze online boekingsformulier en wij zullen voor u, uw tafel klaar maken. We verwelkomen u graag.U kan ook telefonisch reserveren.: Martelarenplein 8, 3000 Leuven. Monday 1000: 2130.:

Contacteer ons