Zoeken naar restaurant leuven station

restaurant leuven station
Restaurant CORFOU, Bondgenotenlaan Leuven Leven in Leuven.
Bewonersactiegroep verheugd over schrappen vliegroute Leuven Rechtdoor. Restaurant CORFOU, Bondgenotenlaan Leuven. Hoe lang dit restaurant al bestaat, weet ik niet, maar voor mij heeft het altijd bestaan. Ik ging er in illo tempore reeds met mijn ouders! En ik heb het altijd op diezelfde plaats geweten: achteraan links in de Bondgenotenlaan, bijna aan het station.
Home Hotel Industrie.
Hotel Industrie is een gunstig gelegen hotel in Leuven, vlak aan het station en andere hotspots. Het hotel ligt op wandelafstand van de Grote Markt met haar historisch stadhuis, de Sint-Pieterskerk en ook dicht bij de Oude Markt met al haar beroemde cafés.
De 10 beste restaurants in de buurt van Leuven Train Station.
Restaurants in de buurt van Leuven Train Station. Restaurants in de buurt van Leuven Train Station. Martelarenplein 16, Leuven 3000, België. Lees beoordelingen van Leuven Train Station. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. 89 van 382 restaurants in Leuven.
T'FONDUEHUISJE' LEUVEN WAAR TAFELEN GEZELLIG IS TYPISCHE FONDUE.
Ons restaurant ligt vlakbij het centrum van Leuven op loopafstand van de Oude Markt en de Grote Markt. Het sfeervolle tuinterras is overdekt en verwarmd en is bijna gans het jaar geopend. Zowel kleine gezelschappen als grotere groepen kunnen we probleemloos ontvangen.
Restaurant Leuven Zarza.
Heeft steentje bijgedragen in restaurant El Celler de Can Roca beste restaurant ter wereld in 2015. Dirk Caes 1968. Jullie gastheer, van de 68 lichting. Onverwoestbaar en trouw, gezelligheid troef! Chef de partie. Op dit moment onze jongste kadee, bij ons de knepen geleerd van deze mooie metier. Een echte Leuvenaar met veel ambitie! Francis Lelieveld 1988. Sporen verdiend als sommelier bij de Sergio in Pure C gedurende bijna 4 jaar. De liefde gevonden rond Leuven en reeds gehecht aan de Belgische mentaliteit.
Grand Café Industrie Gezellig Grand Café aan het station van Leuven.
Gezellig Grand Café aan het station van Leuven. Dagschotels vanaf 7/1. Ma: Rundsbrochette met witloofsaus en frietjes. Di: Stoemp van rode kool met hamburger en ajuinsaus. Wo: Kipfilet met erwten en wortelen en spicy potatoes. Do: Balletjes in tomatensaus friet.
Kaminsky Eetcafé / Café Leuven.
NMBS officiële website Koop je treinticket online.
naar alle kortingen. Zoek een station. koop je biljet aan de automaat in het station. Auto of fiets aan het station. parkeren aan het station. huur een auto aan het station. huur een fiets aan het station. Combineer openbaar vervoer met trein.
Restaurant Mechelen: M-EATERY, your tasty meateryM-Eatery, Restaurant in Mechelen.
Met een duidelijke visie voor ogen hebben we een team geselecteerd waarin een mooie balans is opgebouwd tussen ervaring, jong dynamisme en passie. Bezoek onze Meatery. Adres: Koning Albertplein 8, 2800 Mechelen. 015 33 90 90. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid van het Mechelse station Stationstraat, Hanswijkvaart, Leopoldstraat, Consciencestraat.
De 6 Beste Hotels in de buurt van: station Leuven, Leuven, België Booking.com.
The Fourth Tafelrond. The Fourth Tafelrond ligt in Leuven op de Grote Markt, dicht bij het stadhuis, en beschikt over een restaurant en gratis WiFi in de hele accommodatie. knap hotel, mooie oude stijl, en de prijs. Toon meer Toon minder. 89, Heerlijk 584 beoordelingen. Hotel Ladeuze ligt in Leuven, op 600 m van de kerstmarkt van Leuven. Het biedt diverse faciliteiten, zoals een terras. De accommodatie is gebouwd in 2017 en ligt op 5 km van het UZ Leuven. Lekker ontbijt en mooie kamers. Toon meer Toon minder. 81, Erg goed 683 beoordelingen. Boutique Hotel Löven. Deze accommodatie ligt in het historisch centrum van Leuven, op slechts 120 meter van de Grote Markt. De kamers van Löven zijn standaard voorzien van een flatscreen-tv, een bureau en een zithoek. Luxueuze kamer in hartje Leuven met een topontbijt voor een topprijs. Toon meer Toon minder. 88, Heerlijk 213 beoordelingen. Budgethotels in de buurt van station Leuven.
PepeNero Ristorante Italiano.
U vindt ons restaurant in de Muntstraat, 19 te Leuven, een wandelstraat in het toeristisch hart van Leuven op enkele meters van het stadhuis, de Oude Markt en op 15 minuten wandelen van het station van Leuven. Leuven ligt op de drukke spoorwegas Oostende-Brussel-Leuven-Luik-Keulen.
Sociaal restaurant in station Wijgmaal Leuven De Standaard.
Dialoog is een onafhankelijke vzw die mensen informeert over duurzaam bouwen en wonen. De vzw zal in het station haar kantoor en infoloket onderbrengen. De sociale-economieonderneming SPIT zal het gerenoveerde gebouw uitbaten en daarbij mensen tewerkstellen die het moeilijker hebben op de arbeidsmarkt. Samen willen de vzws van het gebouw een voorbeeld maken van een duurzaam en klimaatneutraal beleid. Zo zal het restaurant in het gebouw werken met sociale tewerkstelling en de principes van de korte keten. Ook de problematiek rond voedseloverschotten krijgt extra aandacht. In het gebouw komen eveneens een wachtruimte voor treinreizigers en een ruimte met een gemeenschapsfunctie. Hoop op subsidies. Dialoog vzw en de stad zullen nu samen een architect aanstellen. Ze hopen dat de renovatiewerken in augustus 2017 kunnen beginnen, om een jaar later klaar te zijn. De renovatiekosten worden geschat op 800.000 euro. De helft daarvan betaalt de stad Leuven, de andere helft Dialoog vzw.

Contacteer ons