Op zoek naar restaurant rossi leuven?

restaurant rossi leuven
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Felice Miluzzi beste Italiaanse chef Leuven Regio HLN.
Het is ook leuk dat GaultMillau net nu met deze titel komt want het restaurant bestaat tien jaar. Bovendien openen we deze week nog een vestiging van Rossi in De Smidse aan de Vaartstraat. Deze bekroning maakt deze feestelijke week helemaal af." Ristorante Rossi laat overigens ook een sterke score optekenen in de GaultMillau-gids. De bekende Leuvense zaak stijgt naar 14/20. In de lijst ook enkele nieuwkomers uit onze regio. In Leuven behaalden Tribunal, Bistro Julia Elias, Le Chameau s'en' Fout en Merkat een score van 12/20.
ROSSI SLOW FOOD De 50 Beste Italiaanse Restaurants Leuven.
ROSSI SLOW FOOD Leuven. ROSSI SLOW FOOD Leuven. ROSSI SLOW FOOD. ROSSI SLOW FOOD. De Amerikaanse droom met een Italiaans-Belgisch tintje. De globetrotter Felice Miluzzi is afkomstig uit Rieti, een klein dorpje in de buurt van Rome. Met meerdere diplomas onder de arm, waarvan één van de universiteit voor Gastronomische Wetenschappen, trok hij rond in Italië om zijn dorst naar kennis op vlak van culinaire diversiteit te lessen. Zijn culinaire bagage is goed gevuld met een waaier aan streekgebonden variëteiten, elk met de typische kenmerken van de regio. Hij verrijkte zijn kennis nog meer door te werken in grote restaurants waaronder dat van Massimo Bottura onder andere. Zijn avonturiersdrang om nieuwe oorden op te zoeken, duwde hem richting België, en dit met slechts 300 op zak. En zo begint zijn Leuvens avontuur. Zeer snel vindt Felice Miluzzi werk in een zaak waar hij puur bij toeval zijn eigen baas kon worden. Hij kocht de handelszaak over van zijn eigen patron met de steun van zijn bank. De kers op de taart is dat hij zijn vrouw, Yue, heeft ontmoet in zijn eigen restaurant en zo begint een mooi Italiaans liefdesverhaal!
RISTORANTE ROSSI LEUVEN.
Rossi is een klein restaurant met maar 30 zitplaatsen. in een rustig straatje middenin het historische hart van Leuven, vlakbij de Oude Markt. Al jaren geldt het als een van de meest populaire en authentieke Italiaanse eetgelegenheden van de stad: een eenvoudige, gemoedelijke omgeving met de typische sfeer van een osteria uit vervlogen tijden.
RISTORANTE ROSSI Italiaans Restaurant Leuven 3000.
Reserveer je restaurant in Antwerpen, Gent, Leuven. Een restaurant toevoegen. Michelin restaurants 2018. Zoek een restaurant. Een restaurant toevoegen. Michelin restaurants 2018. Brunch Lunch Diner. Restaurants Leuven 3000 LEUVEN RISTORANTE ROSSI. Standonckstraat 2 3000 LEUVEN. Heel goed 8.3 Score van 6 beoordelingen.
Rossi Leuven Be-Gusto.
Chef: Felice Miluzzi. Restaurant Rossi in het historisch centrum van Leuven heeft niet alleen de looks maar ook de ziel van een echte Italiaan. Chef Felice Miluzzi kan meer en meer rekenen op een trouw publiek en zijn Cucina Italiana imponeert door een eenvoudige puurheid.
Rossi, Leuven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Standonckstraat 2, Leuven 3000, België. Deze vermelding verbeteren. Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant? Ja Nee Weet ik niet zeker. Serveert deze gelegenheid desserts? Ja Nee Weet ik niet zeker. Heeft dit restaurant kinderstoelen voor peuters? Ja Nee Weet ik niet zeker. Kan een vegetariër goed eten bij dit restaurant? Ja Nee Weet ik niet zeker. Biedt dit restaurant privédiners aan? Ja Nee Weet ik niet zeker. Accepteert deze gelegenheid creditcards? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit voornamelijk een koffiebar? Ja Nee Weet ik niet zeker. Bedankt voor je hulp! Deel nog een ervaring voordat je gaat. Schrijf een beoordeling Beoordelingen 340. Waardering van reizigers. Tijd van het jaar. Chinees traditioneel 1. Bekijk wat reizigers erover zeggen.: 1 10 van 154 beoordelingen. 3 december 2017 beoordeeld. Onder het motto, iedereen verdient een tweede kans, trokken we gisteren naar Rossi.
rossi Leven in Leuven.
Wie s avonds iets wil eten bij Rossi reserveert echter best op voorhand: het restaurant heeft maar plaats voor 30 personen en deze eerlijke Italiaanse keuken is populair in Leuven. Het eten zelf voldeed aan de verwachtingen: bereid met verse ingrediënten en dat proefde je.

Contacteer ons