Resultaten voor restaurant rossi leuven

restaurant rossi leuven
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Restaurant Rossi in Leuven: plastic, gezelligheid en geweldige gastronomie etendrinken De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
2 Restaurant Rossi, Leuven. Restaurant Rossi in Leuven: plastic, gezelligheid en geweldige gastronomie. 14-01-18, 14.00u Lene Kemps. In Open kaart bespreken ancien Lene Kemps en jonkie Femke Vandevelde om de beurt een eetadres. Deze week trok Lene naar Rossi in Leuven.
Restaurant ROSSI Leuven.
ROSSI SLOW FOOD De 50 Beste Italiaanse Restaurants Leuven.
ROSSI SLOW FOOD. ROSSI SLOW FOOD. De Amerikaanse droom met een Italiaans-Belgisch tintje. De globetrotter Felice Miluzzi is afkomstig uit Rieti, een klein dorpje in de buurt van Rome. Met meerdere diplomas onder de arm, waarvan één van de universiteit voor Gastronomische Wetenschappen, trok hij rond in Italië om zijn dorst naar kennis op vlak van culinaire diversiteit te lessen. Zijn culinaire bagage is goed gevuld met een waaier aan streekgebonden variëteiten, elk met de typische kenmerken van de regio. Hij verrijkte zijn kennis nog meer door te werken in grote restaurants waaronder dat van Massimo Bottura onder andere. Zijn avonturiersdrang om nieuwe oorden op te zoeken, duwde hem richting België, en dit met slechts 300 op zak. En zo begint zijn Leuvens avontuur. Zeer snel vindt Felice Miluzzi werk in een zaak waar hij puur bij toeval zijn eigen baas kon worden. Hij kocht de handelszaak over van zijn eigen patron met de steun van zijn bank. De kers op de taart is dat hij zijn vrouw, Yue, heeft ontmoet in zijn eigen restaurant en zo begint een mooi Italiaans liefdesverhaal!
Rossi Leuven Be-Gusto.
Chef: Felice Miluzzi. Restaurant Rossi in het historisch centrum van Leuven heeft niet alleen de looks maar ook de ziel van een echte Italiaan. Chef Felice Miluzzi kan meer en meer rekenen op een trouw publiek en zijn Cucina Italiana imponeert door een eenvoudige puurheid.
Rossi, Leuven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Rossi, gelegen in een zijstraatje van de Naamse straat in putje Leuven Centrum, is al een tijdje de Italiaan van de Universiteitsstad. De verscheidenheid van de verschillende menu mogelijkheden komt me steeds verwarrend over. Het eenvoudigste en in de doorsnee beste keuze is. 23 januari 2018 beoordeeld. Zeer goed gelegen restaurant kortbij de Naamsestraat.
rossi Leven in Leuven.
Wie s avonds iets wil eten bij Rossi reserveert echter best op voorhand: het restaurant heeft maar plaats voor 30 personen en deze eerlijke Italiaanse keuken is populair in Leuven. Het eten zelf voldeed aan de verwachtingen: bereid met verse ingrediënten en dat proefde je.

Contacteer ons