Op zoek naar restaurant rossi leuven?

restaurant rossi leuven
ROSSI SLOW FOOD De 50 Beste Italiaanse Restaurants Leuven.
ROSSI SLOW FOOD Leuven. ROSSI SLOW FOOD Leuven. ROSSI SLOW FOOD. ROSSI SLOW FOOD. De Amerikaanse droom met een Italiaans-Belgisch tintje. De globetrotter Felice Miluzzi is afkomstig uit Rieti, een klein dorpje in de buurt van Rome. Met meerdere diplomas onder de arm, waarvan één van de universiteit voor Gastronomische Wetenschappen, trok hij rond in Italië om zijn dorst naar kennis op vlak van culinaire diversiteit te lessen. Zijn culinaire bagage is goed gevuld met een waaier aan streekgebonden variëteiten, elk met de typische kenmerken van de regio. Hij verrijkte zijn kennis nog meer door te werken in grote restaurants waaronder dat van Massimo Bottura onder andere. Zijn avonturiersdrang om nieuwe oorden op te zoeken, duwde hem richting België, en dit met slechts 300 op zak. En zo begint zijn Leuvens avontuur. Zeer snel vindt Felice Miluzzi werk in een zaak waar hij puur bij toeval zijn eigen baas kon worden. Hij kocht de handelszaak over van zijn eigen patron met de steun van zijn bank. De kers op de taart is dat hij zijn vrouw, Yue, heeft ontmoet in zijn eigen restaurant en zo begint een mooi Italiaans liefdesverhaal!
Restaurant Rossi in Leuven, Vlaams Gewest, Belgium GaultMillau.
Logging in to review Rossi. Log in with Facebook. I forgot my password. I did not receive account confirmation instructions. Gastronautes reviews 0. Andere interessante restaurants. Naamsestraat 72, 3000 Leuven. Het Land aan de Overkant. Scheursvest 85, 3001 Heverlee. Schipvaartstraat 22, 3000 Leuven. Muntstraat 23, 3000 Leuven. Find similar restaurants. Geen ander restaurant in de buurt.
Menu NL Restaurant ROSSI Leuven.
Mijn eenvoudige maar verzorgde keuken vertrekt van een grondige studie van de italiaanse culinaire traditie, rekening houdend met inzichten uit de moderne voedingsleer en verrijkt met persoonlijke accenten, ideeën en ervaringen. Mijn keuken volgt het ritme van de seizoenen met eerlijke, verse ingrediënten.
Ristorante Rossi Slowfood 10 foto's' Restaurants Standonckstraat 2, Leuven, Vlaams-Brabant Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Begin van Wissel begin en eindpunt om. Ristorante Rossi Slowfood. Standonckstraat 2, 3000 Leuven. Telefoonnummer 016 62 48 48. Veggi versie van het voorgerecht door Anke V. we had it paired with local rabbit with door Alaina I. Bekijk alle 10 foto's.'
Rossi Leuven Be-Gusto.
Chef: Felice Miluzzi. Restaurant Rossi in het historisch centrum van Leuven heeft niet alleen de looks maar ook de ziel van een echte Italiaan. Chef Felice Miluzzi kan meer en meer rekenen op een trouw publiek en zijn Cucina Italiana imponeert door een eenvoudige puurheid.
Restaurant ROSSI Leuven.
Restaurant Rossi in Leuven: plastic, gezelligheid en geweldige gastronomie etendrinken De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
2 Restaurant Rossi, Leuven. Restaurant Rossi in Leuven: plastic, gezelligheid en geweldige gastronomie. 14-01-18, 14.00u Lene Kemps. In Open kaart bespreken ancien Lene Kemps en jonkie Femke Vandevelde om de beurt een eetadres. Deze week trok Lene naar Rossi in Leuven.
Ristorante Rossi in Lovanio Startpagina Leuven Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Top restaurant hartje Leuven! Bottoni di Carbonara @Rossi pasta Atelier Live. michelin gaultmillau workshop handladepastaleuven Rossi Leuven Vaartkomtleuven lacucinaitaliana lacucinafelice ravioli di Carbonara reservetionneeded DeSmidse amore. Fiori di zucca @Rossi Live. primavera fioridizucca Rossi Leuven slowfoodbelgium gaultmillau michelin workshop lacucinaitaliana lacucinafelice amore.
ROSSI, Leuven Tel: 016624. Restaurants goudengids.be.
Rector De Somerplein 15/A, 3000 Leuven. Mathieu de Layensplein 3, 3000 Leuven. Dinsdag 1200: 1400, 1900: 2200.: Woensdag 1200: 1400, 1900: 2200.: Donderdag 1200: 1400, 1900: 2200.: Vrijdag 1200: 1400, 1900: 2200.: Zaterdag 1200: 1400, 1900: 2200.: 2 augustus 2013.
rossi Leven in Leuven.
Wie s avonds iets wil eten bij Rossi reserveert echter best op voorhand: het restaurant heeft maar plaats voor 30 personen en deze eerlijke Italiaanse keuken is populair in Leuven. Het eten zelf voldeed aan de verwachtingen: bereid met verse ingrediënten en dat proefde je.
Rossi, Leuven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Op een zomerse avond gereserveerd in restaurant Rossi, dit in hartje Leuven. Door het goede weer stonden de tafeltjes buiten opgesteld. In eerste instantie kan je wat worden afgeschrikt door de plastic tafeldoeken en de dicht op elkaar geplaatste tafeltjes.
Felice Miluzzi beste Italiaanse chef Leuven Regio HLN.
In Leuven staat Ristorante Rossi al vele jaren hoog aangeschreven voor wat Felice Miluzzi zelf omschrijft als de luxe van de eenvoud. Uiteraard" ben ik heel fier dat GaultMillau me heeft uitgeroepen tot Italiaans chef van het jaar, reageert Felice. Ik" had het eerlijk gezegd niet verwacht maar het maakt me wel trots. Eigenlijk is deze bekroning geen persoonlijke titel maar de bevestiging van de inspiratie en inspanningen van het hele team dat dag na dag van Ristorante Rossi een unieke eetervaring wil maken. Zonder al die mensen was deze bekroning onmogelijk geweest. Het is ook leuk dat GaultMillau net nu met deze titel komt want het restaurant bestaat tien jaar.

Contacteer ons