Op zoek naar restaurant rossi leuven?

restaurant rossi leuven
rossi Leven in Leuven.
Wie s avonds iets wil eten bij Rossi reserveert echter best op voorhand: het restaurant heeft maar plaats voor 30 personen en deze eerlijke Italiaanse keuken is populair in Leuven. Het eten zelf voldeed aan de verwachtingen: bereid met verse ingrediënten en dat proefde je.
Felice Miluzzi beste Italiaanse chef Leuven Regio HLN.
In Leuven staat Ristorante Rossi al vele jaren hoog aangeschreven voor wat Felice Miluzzi zelf omschrijft als de luxe van de eenvoud. Uiteraard" ben ik heel fier dat GaultMillau me heeft uitgeroepen tot Italiaans chef van het jaar, reageert Felice. Ik" had het eerlijk gezegd niet verwacht maar het maakt me wel trots. Eigenlijk is deze bekroning geen persoonlijke titel maar de bevestiging van de inspiratie en inspanningen van het hele team dat dag na dag van Ristorante Rossi een unieke eetervaring wil maken. Zonder al die mensen was deze bekroning onmogelijk geweest. Het is ook leuk dat GaultMillau net nu met deze titel komt want het restaurant bestaat tien jaar.
ROSSI SLOW FOOD De 50 Beste Italiaanse Restaurants Leuven.
ROSSI SLOW FOOD Leuven. ROSSI SLOW FOOD Leuven. ROSSI SLOW FOOD. ROSSI SLOW FOOD. De Amerikaanse droom met een Italiaans-Belgisch tintje. De globetrotter Felice Miluzzi is afkomstig uit Rieti, een klein dorpje in de buurt van Rome. Met meerdere diplomas onder de arm, waarvan één van de universiteit voor Gastronomische Wetenschappen, trok hij rond in Italië om zijn dorst naar kennis op vlak van culinaire diversiteit te lessen. Zijn culinaire bagage is goed gevuld met een waaier aan streekgebonden variëteiten, elk met de typische kenmerken van de regio. Hij verrijkte zijn kennis nog meer door te werken in grote restaurants waaronder dat van Massimo Bottura onder andere. Zijn avonturiersdrang om nieuwe oorden op te zoeken, duwde hem richting België, en dit met slechts 300 op zak. En zo begint zijn Leuvens avontuur. Zeer snel vindt Felice Miluzzi werk in een zaak waar hij puur bij toeval zijn eigen baas kon worden. Hij kocht de handelszaak over van zijn eigen patron met de steun van zijn bank. De kers op de taart is dat hij zijn vrouw, Yue, heeft ontmoet in zijn eigen restaurant en zo begint een mooi Italiaans liefdesverhaal!
Restaurant ROSSI Leuven.
Restaurant Rossi in Leuven: plastic, gezelligheid en geweldige gastronomie etendrinken De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
2 Restaurant Rossi, Leuven. Restaurant Rossi in Leuven: plastic, gezelligheid en geweldige gastronomie. 14-01-18, 14.00u Lene Kemps. In Open kaart bespreken ancien Lene Kemps en jonkie Femke Vandevelde om de beurt een eetadres. Deze week trok Lene naar Rossi in Leuven.
Rossi Leuven Be-Gusto.
Chef: Felice Miluzzi. Restaurant Rossi in het historisch centrum van Leuven heeft niet alleen de looks maar ook de ziel van een echte Italiaan. Chef Felice Miluzzi kan meer en meer rekenen op een trouw publiek en zijn Cucina Italiana imponeert door een eenvoudige puurheid.
Rossi, Leuven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
5 dagen geleden beoordeeld. Rossi De Smidse Leuven. Pasta maaltijd in de Smidse bij Rossilang, wachten en het was nochtans niet druk, kreeg enkel een vork, vroeg voor een lepel en de persoon achter de toonbank antwoord mij dit, is geen restaurant maar een foodmarkten, de pasta was niet om over naar huis.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons