Zoeken naar eetcafe leuven

eetcafe leuven
Home ASCOLI.
Wij zijn in verlof vanaf 17/07 tot en met 04/08. In één van de bekendste straatjes van Leuven, meerbepaald de Muntstraat, ontdekt u het gezellige familierestaurant Ascoli. U kunt hier kennismaken met een voortreffelijke typisch Italiaanse keuken, met hier en daar enkele Franse accenten.
De 10 beste restaurants in Leuven TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van Martin's' Klooster Hotel. Restaurants in de buurt van pentahotel Leuven. Restaurants in de buurt van Park Inn by Radisson Leuven. Restaurants in de buurt van Novotel Leuven Centrum. Restaurants in de buurt van Ibis Budget Hotel Leuven.
Het Moorinneken Restaurant Eetcafé Grote Markt Leuven.
De keuken van het Moorinneken staat voor een Frans-Belgische keuken. Naast seizoensgebonden gerechten staan er op het menu ook salades, huisbereide kaas en garnaalkroketten, steak tartaar, Elke middag is er een lunch die uit dagverse soep en een hoofdgerecht bestaat.
Restaurants in Leuven, selectie: eetcafe.
Laat het ons weten! Restaurants in Leuven, selectie: eetcafe IKIOSK NV 2015 Voorwaarden Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat. Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven. Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte.
Restaurant D'Artagnan.'
Wij kijken ernaar uit jullie hier ook culinair te mogen verwennen. Klik in het menu bovenaan om onze website verder te ontdekken. Restaurant dArtagnan Naamsestraat 72 BE-3000 Leuven T 32 16 29 26 26 info@restaurantdartagnan.be. copyright 2011 webdesign by gd-design.be.
Website De Kruimel Leuven.
Het begon allemaal reeds 20 jaar geleden. Toen opende De Kruimel voor het eerst zijn deuren in de Mechelsestraat te Leuven. Sinds 1993 verhuisde De Kruimel naar de Tiensestraat, een comfortabele en ruimere stek met meer mogelijkheden. Keuken kwaliteit als handelsmerk.
Lounge bar restaurant Leuven Dentreprise: Lunch, diner.
Voor groepen vanaf 8 personen vragen we wel om u te beperken tot vijf verschillende hoofdgerechten. Dankzij onze ligging in de Naamsestraat, pal in het centrum van Leuven, vlakbij de Oude Markten de Grote Markt zijn wij een populaire bestemming voor elke hongerige Leuvenaar.
De 10 beste restaurants in de buurt van Oude Markt.
Lastminutehotels in Leuven. Zakenhotels in Leuven. Eco-hotels in Leuven. De beste familiehotels in Leuven. Luxehotels in Leuven. Romantische hotels in Leuven. 5-sterren hotels in Leuven. 4-sterren hotels in Leuven. 3-sterren hotels in Leuven. Leuven Hotels huisdieren toegestaan. In de buurt van bezienswaardigheden.
M-café.
Tarieven en kortingen. M-Museum Leuven foto: Rudi Van Beek. Het nieuwe M-terras. Deze zomer heeft Leuven er een nieuwe hotspot bij: het M-terras. Verborgen tussen de museumtuin en de trapsculptuur van Hannes Van Severen kan je je lekker neervlijen in de strandstoelen.
kaminsky.
De 10 beste goedkope restaurants in Leuven TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van Martin's' Klooster Hotel. Restaurants in de buurt van pentahotel Leuven. Restaurants in de buurt van Park Inn by Radisson Leuven. Restaurants in de buurt van Novotel Leuven Centrum. Restaurants in de buurt van Ibis Budget Hotel Leuven.
Domus Gezellig restaurantje in Leuven.
Brasserie Domus is ver buiten Leuven gekend. De authentieke rustieke binnenruimte biedt plaats aan vierhonderd personen, waar je terecht kan voor een stevig ontbijt, snelle hap, uitgebreide maaltijd, lekker vieruurtje of drankje. Tevens spelen onze eigen huisgebrouwen bieren ook een belangrijke rol.

Contacteer ons