Zoeken naar eetcafe leuven

eetcafe leuven
Bar Louis Laid-back drinks bites.
En er zullen ook nieuwe healthy en veggie gerechten op de kaart staan. Op vrijdag en zaterdag zal Breakfast at Louis ongetwijfeld een hit worden. Kom langs en geniet ook zeker van onze tapas geserveerd met een perfecte Gin Tonic op het mooiste plein van Leuven.
RESTAURANT d'ARTAGNAN' HEDENDAAGSE KLASSIEKE GASTRONOMIE.
zondag en maandag gesloten. maandag behalve voor groepen vanaf 25 personen. Restaurant dArtagnan beschikt over een privéparking, uitsluitend op reservatie. Tel: 32 16 29 26 26 Email: info@restaurantdartagnan.be. Naamsestraat 72, 3000 Leuven. Tel: 32 16 29 26 26 Email: info@restaurantdartagnan.be.
Leuvense restaurants Leven in Leuven.
Oude Markt 48, Leuven. Melsenstraat 5, Leuven. El Sombrero 1 El Sombrero 2 El Sombrero 3 El Sombrero 4 El Sombrero 5. Lei 25, Leuven. Ellis Gourmet Burger. Naamsestraat 5, Leuven. Muntstraat 23, Leuven. Tiensestraat 123, Leuven. Vuurkruisenlaan 4, Leuven.
Castello Lucano in Leuven Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant.
Tiensesteenweg 131 3010 Leuven België Plan. Gemiddelde prijs 53. Restaurantkaart Castello Lucano. carpaccio van zwaardviscitrus. Kortingen en menus. Speciale aanbiedingen zijn er enkel door online te reserveren met TheFork. Op het einde van de reservering kun je het menu selecteren, indien voor jouw criteria beschikbaar.
Wereldcafé.coop.
Parking en Ligging. Je vindt ons in het centrum van Leuven, op het nieuwe plein waar vroeger de Boerenbondparking was laat de Oude Markt achter je, vergeet ook even de winkels in de Parijsstraat en om de hoek: Leuvens eerlijkste café.
Meating Room De beste steak in Leuven.
De Klimop.
Het blijft een streven van ons om zo veel mogelijk producten af te nemen van lokale leveranciers, want waarom iets ver zoeken als er veel topleveranciers in Leuven zijn, tevens is dit een meer duurzame oplossing. Keuken open van 1130: uur tot 1430: uur 1730: uur tot 2200: uur.
Thai For You Thais Restaurant Haasrode Leuven.
In ons restaurant, gezellig en trendy ingericht, is er plaats voor een zestigtal personen. Bij mooi weer bedienen we u graag op het terras. Geniet van de leuke sfeer en uw avond kan bij Thai for You niet meer stuk!
Restaurants by AccorHotels.
Home Wereldrestaurant Hollyworld LeuvenWereldrestaurant Hollyworld Leuven.
Hollyworld Leuven bevindt zich aan de Bondgenotenlaan 145 149, 3000 in Leuven. U kunt ons bereiken op 016 20 58 58 of per e-mail op reservering@hollyworld.be. Neem contact op. U kunt in het sfeervol authentiek Aziatisch maar toch hedendaags kader van ons nieuw wokrestaurant onze Chinese, Indonesische en Japanse specialiteiten proeven.
De Optimist Leuven. optimist.
Vismarkt 7, 3000 Leuven. Wij zijn optimist. Optimist is gelegen op de Leuvense Vismarkt, in een gebouw vol geschiedenis. Na jarenlange leegstand en een uitgebreide metamorfose, staat het café er nu als een ontmoetingsplek voor iedereen. Reserveren is niet mogelijk, kom maar gewoon langs en we vinden wel een plaatsje!
ELLE Summer Tour: onze favoriete eetplekjes in Leuven ELLE.be.
Adres: Leopold Vanderkelenstraat 26, 3000 Leuven. Open: Maandag tot en met donderdag van 10u00 tot 01u00, vrijdag van 10u00 tot 03u00, zaterdag van 12u00 tot 03u00 en zondag van 12u00 tot 18u30. Het gezelligste terras van Leuven gaat opnieuw open in Leuven.

Contacteer ons