Resultaten voor restaurant leuven vismarkt

restaurant leuven vismarkt
RestoBOB in 36 Leuvense restaurants Leuven Actueel.
Na 28 februari 2018 verloot elk restaurant een kortingsbon van 40 onder de deelnemers. Deze tweede editie van RestoBOB Veilig op de baan na een avondje uit loopt niet toevallig tijdens de feestdagen en campagne Tournée Minérale in februari. Ook deze campagne krijgt de steun van de stad Leuven. Absolut brasserie, Mechelsestraat 177, 3000 Leuven, www.brasserie-absolut.be. Arenberg, Kapeldreef 46, 3001 Heverlee Egenhoven, www.restaurantarenberg.be. Bar Del Sol, Schapenstraat 105, 3000 Leuven, www.delsol.be. Bar Louis, Grote Markt 2, 3000 Leuven, www.barlouis.be. Bistro Lust, Wieringstraat 14, 3000 Leuven, www.bistrolust.be. Brasserie Etoile DOr, Tiensevest 13, 3000 Leuven, www.facebook.com/etoiledorleuven. Brasserie Oud Leuven, Tiensevest 12, 3000 Leuven, www.brasserieoudleuven.be. Café Leffe, Bondgenotenlaan 20A, 3000 Leuven, tel. 016 29 12 74. Café Sport, Martelarenplein 13, 3000 Leuven, www.facebook.com/Cafesport. Carlisse, Arendstraat 1, 3000 Leuven, www.carlisse.be. DArtagnan, Naamsestraat 72, 3000 Leuven, www.restaurantdartagnan.be. De blauwe schuit, Vismarkt 16, 3000 Leuven, www.deblauweschuit.be.
8 restaurants in Leuven om romantisch te dineren Marie Claire.
Ook de gerechtjes zullen je niet teleurstellen. De keuken van Optimist laat zich inspireren door alle windstreken, en geeft je de keuze of je een volwaardig maal wilt of een bordje om te delen met je tafelgenoot. Probeer zeker de huislimonade Eskimo als non-alcoholisch aperitiefje! Optimist, Vismarkt 7, 3000 Leuven.
Pampas Rodizio Belgie Vleesrestaurant.
In een eigentijds, warm en gezellig kader genieten van een lekkere mojito of caiperinha, klaargemaakt met verse ingrediënten op traditionele wijze. Kiezen uit een fijne selectie Argentijnse, Chileense en Spaanse wijnen. Jezelf tegoed doen aan Zuiderse tapas en vlees en vis van de grill zoveel je maar wil.
De Klimop.
Welkom in restaurant De Klimop. Beste bezoeker van deze site., Liefhebbers van de Frans-Belgische keuken kunnen hun hart weer ophalen aan ons menu. Vergeet bij het bekijken van onze smakelijke gerechten zeker niet om je tafel te reserveren. Het blijft een streven van ons om zo veel mogelijk producten af te nemen van lokale leveranciers, want waarom iets ver zoeken als er veel topleveranciers in Leuven zijn, tevens is dit een meer duurzame oplossing.
Welkom op RES.be.
Bistro tribunal.
De 10 beste restaurants in Leuven TripAdvisor.
15 van 375 Restaurants in Leuven. Belgisch Mediterraan Europees Grieks Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Etentje Zita 16/12/2018. Beter dan gedacht, en dit mede doo 29/10/2018. Annapurna Restaurant Kessel-Lo. 16 van 375 Restaurants in Leuven. 1 van 17 Restaurants in Kessel-Lo.
Website De Kruimel Leuven welkom.
Like ons op Facebook! H et begon allemaal reeds 31 jaar geleden. Toen opende De Kruimel voor het eerst zijn deuren in de Mechelsestraat te Leuven. Sinds 1993 verhuisde De Kruimel naar de Tiensestraat, een comfortabele en ruimere stek met meer mogelijkheden.
Restaurant Julia Elias Leuven.
Op dus naar de Busleidengang, dat kleine, wat verborgen zijstraatje van de Leuvense Vismarkt. Je keert terug in de tijd, zodra je de drempel van Julia en Elias overstapt. Het pand ademt geschiedenis: het maakte deel uit van Erasmus befaamde Collegium Trilingue en huisvestte vroeger de Wentelsteen. Voor groepen hebben wij een aparte ruimte waar wij tussen de 14 en 20 personen kunnen plaatsen. Grotere groepen worden in ons restaurant verdeeld, uiteraard zorgen we dat de groep samen zit. Vanaf 14 personen werken wij steeds met een vooropgesteld menu met steeds keuze tussen vis en vlees. Wij vragen om de keuzes 48u op voorhand door te geven, ter plaatse kiezen is niet mogelijk vanaf 14 personen. RESERVEER HIER JE TAFEL ONLINE VIA TABLEFEVER EN KRIJG ONMIDDELLIJK BEVESTIGING VAN JE RESERVATIE. Indien er een probleem zou zijn met de reservatie of deze rood staat kan U ons steeds bereiken op 016/88 37 99. Wij zullen u dan telefonisch verder helpen. BISTRO JULIA ELIAS. 016 88 37 99. ma di za: 1830: 2100.: do vr: 1200: 1330: / 1830: 2100.: woensdag zondag gesloten. BISTRO JULIA ELIAS. Busleidengang 6 Leuven 3000.
De Optimist Leuven. optimist.
Vismarkt 7, 3000 Leuven. Wij zijn optimist. Optimist is gelegen op de Leuvense Vismarkt, in een gebouw vol geschiedenis. Na jarenlange leegstand en een uitgebreide metamorfose, staat het café er nu als een ontmoetingsplek voor iedereen. Reserveren is niet mogelijk, kom maar gewoon langs en we vinden wel een plaatsje!
Otomat Heavenly Pizza.
Wie komt er onze nieuwe vol au vent pizza proeven? Sweet, Nieuws Tripple Chocolate pizza. Ook met onze dessert-pizzas komen we Belgisch en verrassend uit de hoek. Neem nu de Triple Chocolat Pizza, die we samen met de Belgische top-chocolatier Dominique Persoone hebben ontwikkeld.
Dit zijn de 10 leukste terrasjes van Leuven ELLE.be.
Praktisch: Vismarkt 16, 3000 Leuven. Café Entrepot is ondergebracht in het Openbaar Entrepot voor Kunsten, de thuisbasis van zeven culturele organisaties en is daarom the place to be voor iedereen die cultureminded is. Extra plus: het café beschikt over een groot terras mét zicht op de Vaartkom.

Contacteer ons