Resultaten voor restaurant leuven vismarkt

restaurant leuven vismarkt
Julia en Elias Leuven Eten, Resto, Restaurant Goesting Vlaams-Brabant Brussel.
Op dus naar de Busleidengang, dat kleine, wat verborgen zijstraatje van de Leuvense Vismarkt. Je keert terug in de tijd, zodra je de drempel van Julia en Elias overstapt. Het pand ademt geschiedenis: het maakte deel uit van Erasmus befaamde Collegium Trilingue en huisvestte vroeger de Wentelsteen.
Vismarkt, 3000 Leuven Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
Fout ontdekt of restaurant niet gevonden? Laat het ons weten! Vismarkt, 3000 Leuven Alle restaurants in de buurt PocketResto.be IKIOSK NV 2015 Voorwaarden Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat. Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.
Cuore italiano 19 foto's' 29 Beoordelingen Italiaans restaurant Mechelsestraat. 43, 3000 Leuven.
Het is lekker in Leuven! Merkat, Gloria Simply glorious food, Osteria Michele, Cuore italiano en Convento zijn genomineerd voor de Gouden Goesting, een erkenning voor de beste restaurants van Vlaanderen. Stemmen kan via de link. Goesting Magazine gaat op zoek naar het lekkerste restaurant in jouw streek.
Nieuwetijd.
In één van de bekendste straten van Leuven, Parijsstraat, vindt u onze brasserie De NieuweTijd. U kunt hier voortreffelijk typisch Belgische gerechten krijgen. Bekijk onze uitgebreide menu kaart door op Menu sectie aan te klikken. In één van de bekendste straten van Leuven, Parijsstraat, vindt u onze brasserie De NieuweTijd.
Het Moorinneken Restaurant Eetcafé Grote Markt Leuven.
De keuken van het Moorinneken staat voor een Frans-Belgische keuken. Naast seizoensgebonden gerechten staan er op het menu ook salades, huisbereide kaas en garnaalkroketten, steak tartaar, Elke middag is er een lunch die uit dagverse soep en een hoofdgerecht bestaat.
De 10 beste restaurants in Leuven TripAdvisor.
Aangenaam verrast 24/11/2017. Zorba Restaurant Leuven Heverlee. 5 van 351 Restaurants in Leuven. 1 van 28 Restaurants in Heverlee. Europees Mediterraan Grieks Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. 6 van 351 Restaurants in Leuven. 2 van 28 Restaurants in Heverlee.
Convento.
Savoye Leuven.
Rotis Leuven Rotis Leuven.
Rotis Leuven Kipribs op houtskool grill. Rotis Leuven Kipribs op houtskool grill. Wij zijn alle dagen open vanaf 12u00. Reserveren kan via telefoon of e-mail. Rotis is afgeleid van het woord rotisserie, of ook wel grillrestaurant genoemd. Binnen het Rotis-concept hebben wij bewust gekozen voor de Churrasco-houtskoolgrill. Rotis is afgeleid van het woord rotisserie, of ook wel grill restaurant genoemd.
Bistro tribunal.
12 uitstekende culinaire adressen in Leuven Culinair KnackWeekend.be.
Busleidengang 6d Vismarkt, 3000 Leuven. Laurent Folmer haalde zijn jongere broer Vincent in huis om de keuken verder te vervolmaken. De broertjes komen uit Nancy, kregen een banket bakkersopleiding en gingen aan de slag bij de Franse top Fauchon en Marc Meneau. Als patissier leer je secuur om gaan met gewichten, tijden en temperaturen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat heel wat banketbakkers uitgroeien tot eersteklaskoks. Laurent en Vincent besteden veel tijd aan hun zoektocht naar producten van uitzonderlijke kwaliteit. Die ingrediënten verwerken zij in creatieve bereidingen. De inrichting is even puur als de keuken. Couvert Couvert is dan ook een van de beste restaurant van Vlaanderen.
Julia Elias.

Contacteer ons