Resultaten voor restaurant leuven vismarkt

restaurant leuven vismarkt
BARACCA Italian Food Fuel Leuven.
Helaas is dit een van de grootste redenen waardoor we een niet-rolstoelvriendelijk restaurant zijn. Indien u hier rekening mee kan houden vernemen we graag op voorhand de aanwezigheid van een rolstoelgebruiker zodat we een geschikte tafel kunnen toewijzen. Vanwege de hoogte van de eettoog is deze afgeraden voor rolstoelgebruikers. Kan ik bij jullie parkeren? Baracca bevindt zich in een wandelgedeelte en is niet bereikbaar met de wagen. Op wandelafstand vind u de volgende publieke parkeergarages.: Parking Ladeuze / 350 M. Monseigneur Ladeuzeplein 20, 3000 Leuven.
Restaurant Julia Elias Leuven.
Op dus naar de Busleidengang, dat kleine, wat verborgen zijstraatje van de Leuvense Vismarkt. Je keert terug in de tijd, zodra je de drempel van Julia en Elias overstapt. Het pand ademt geschiedenis: het maakte deel uit van Erasmus befaamde Collegium Trilingue en huisvestte vroeger de Wentelsteen. Voor groepen hebben wij een aparte ruimte waar wij tussen de 14 en 20 personen kunnen plaatsen. Grotere groepen worden in ons restaurant verdeeld, uiteraard zorgen we dat de groep samen zit. Vanaf 14 personen werken wij steeds met een vooropgesteld menu met steeds keuze tussen vis en vlees. Wij vragen om de keuzes 48u op voorhand door te geven, ter plaatse kiezen is niet mogelijk vanaf 14 personen. RESERVEER HIER JE TAFEL ONLINE VIA TABLEFEVER EN KRIJG ONMIDDELLIJK BEVESTIGING VAN JE RESERVATIE. Indien er een probleem zou zijn met de reservatie of deze rood staat kan U ons steeds bereiken op 016/88 37 99. Wij zullen u dan telefonisch verder helpen. BISTRO JULIA ELIAS. 016 88 37 99. ma di wo za: 1830: 2100.: do vr: 1200: 1330: / 1830: 2100.: Wij zijn in verlof van 15 juli tem 1 augustus. BISTRO JULIA ELIAS. Busleidengang 6 Leuven 3000.
De Optimist Leuven. optimist.
https//www.facebook.com/cafeopti/: https//www.instagram.com/cafeoptimist/hlnl: info@deoptimist.be. Vismarkt 7, 3000 Leuven. Wij zijn optimist. Optimist is gelegen op de Leuvense Vismarkt, in een gebouw vol geschiedenis. Na jarenlange leegstand en een uitgebreide metamorfose, staat het café er nu als een gloednieuwe ontmoetingsplek voor iedereen.
Restaurant t Zwart Schaap.
Dit zijn de 10 leukste terrasjes van Leuven ELLE.be.
Praktisch: Vismarkt 16, 3000 Leuven. Café Entrepot is ondergebracht in het Openbaar Entrepot voor Kunsten, de thuisbasis van zeven culturele organisaties en is daarom the place to be voor iedereen die cultureminded is. Extra plus: het café beschikt over een groot terras mét zicht op de Vaartkom.
Gezellig tafelen bij de optimist op de Vismarkt in Leuven.
Gezellig tafelen bij de Optimist op de Vismarkt! 20 maart 2018, 15.21u. gepubliceerd door Jorien. 2016 x bekeken. De nieuwe zaakjes en gezellige etablissementen schieten in Leuven als paddenstoelen uit de grond. De meesten zijn ook zeker de moeite waard om te overwegen.
Italiaans restaurant Ciao Italia, Leuven. Specialist in Ossobuco en pizza.
Welkom in Italiaans restaurant Ciao Italia in Leuven. Al twintig jaar brengt dit kindvriendelijke familierestaurant het authentieke Italië op uw bord. Tot ver buiten Leuven gekend voor zijn overheerlijke Ossobuco, bekroond tot één van de acht beste pizzabereiders van de Benelux.
Website De Kruimel Leuven welkom.
Like ons op Facebook! H et begon allemaal reeds 31 jaar geleden. Toen opende De Kruimel voor het eerst zijn deuren in de Mechelsestraat te Leuven. Sinds 1993 verhuisde De Kruimel naar de Tiensestraat, een comfortabele en ruimere stek met meer mogelijkheden.
12 uitstekende culinaire adressen in Leuven Culinair Knack Weekend.
Nico koos voor een meer hedendaagse, marktgebonden kookstijl, waarbij de producten zonder poespas naar voren komen. Busleidengang 6d Vismarkt, 3000 Leuven. Laurent Folmer haalde zijn jongere broer Vincent in huis om de keuken verder te vervolmaken. De broertjes komen uit Nancy, kregen een banket bakkersopleiding en gingen aan de slag bij de Franse top Fauchon en Marc Meneau. Als patissier leer je secuur om gaan met gewichten, tijden en temperaturen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat heel wat banketbakkers uitgroeien tot eersteklaskoks. Laurent en Vincent besteden veel tijd aan hun zoektocht naar producten van uitzonderlijke kwaliteit. Die ingrediënten verwerken zij in creatieve bereidingen. De inrichting is even puur als de keuken. Couvert Couvert is dan ook een van de beste restaurant van Vlaanderen.
De lekkerste adresjes van Leuven Nieuws HLN.
Als studentenstad en hoofdstad van het bier telt Leuven alleen al in de binnenstad 178 restaurants en 241 cafés: de grootste concentratie eet en drankgelegenheden in Vlaanderen. Keuze te over uit alle hoeken van de wereld, voor elke smaak en voor ieders budget. Een culinaire wereldreis door de studentenstad. De gevestigde waarden. Een knusse thuishaven. Toen er aan de universiteit nog veel religieuzen studeerden, was De Blauwe Schuit een klooster. Vandaag is het een stadsoase met welriekende bloemstukken binnen en een vijver onder forse bomen buiten. Joske de pauw een geschenk van het personeel aan de vorige uitbater is er vaste bewoner. Sinds 1975 is dit eetcafé een thuishaven voor groepjes, die gezelligheid opzoeken bij een snelle hap, en voor singles, die er bij een drankje de krant komen lezen. Exploitant na exploitant bleef hun spaghetti bolognese al twintig jaar ongewijzigd. Bij vers bereide meer verfijnde gerechten pakken ze graag uit met suggestiewijnen uit alle werelddelen. Praktisch: Vismarkt 16, 016/22 05 70, De Blauwe Schuit.
De Klimop.
Welkom in restaurant De Klimop. Beste bezoeker van deze site., Liefhebbers van de Frans-Belgische keuken kunnen hun hart weer ophalen aan ons menu. Vergeet bij het bekijken van onze smakelijke gerechten zeker niet om je tafel te reserveren. Het blijft een streven van ons om zo veel mogelijk producten af te nemen van lokale leveranciers, want waarom iets ver zoeken als er veel topleveranciers in Leuven zijn, tevens is dit een meer duurzame oplossing.
Cuore italiano 23 foto's' 31 recensies Italiaans restaurant Mechelsestraat. 43, 3000 Leuven.
Openingstijden: 1200: 1500, 1800: 2230.: Sluit over 30 minuten. Bistro Tribunal Chez" Yf." Stamcelinstituut KU Leuven. Hoger onderwijs en universiteit. Italiaanse restaurants in Leuven. Meer weergeven triangle-down. Plaatsen Leuven Restaurant Pizzeria Cuore italiano. Nederlands Français France English US Español Português Brasil.

Contacteer ons