Meer resultaten voor restaurant vismarkt leuven

restaurant vismarkt leuven
Home Botaniq.
Maar u vindt ze nu ook in een pop-up-galerij op de Leuvense Vismarkt. Een aangewezen bestemming voor liefhebbers van eigentijdse kunst. Ook genieten van de hedendaagse keuken met lokale en dagverse producten? Botaniq heet u van harte welkom! Hebt u vragen over Botaniq? Of wenst u meer informatie over het menu, reservaties of de ligging? Contacteer restaurant Botaniq in Leuven!
Hans Meus verlaat Bistro Julia Elias Leuven Regio HLN.
Foto Patrick Vertommen Nico Tuytten en Hans Meus aan bistro Julia Elias in de Busleidengang aan de Vismarkt in Leuven toen ze nog wel vennoten waren. Leuven Hans Meus heeft Bistro Julia Elias verlaten. Opmerkelijk, want het concept van Julia Elias is gebaseerd op de overgrootouders van Hans en zijn bekende broer Jeroen Meus.
De 3 Tonghen Welkom.
De 10 beste restaurants in Leuven TripAdvisor.
Zorba Restaurant Leuven Heverlee. 6 van 356 Restaurants in Leuven. 3 van 28 Restaurants in Heverlee. Europees Mediterraan Grieks Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Perfect voor groepje vrienden! 7 van 356 Restaurants in Leuven. Italiaans Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariërs.
De 3 Tonghen Home.
Restaurant De 3 Tonghen ligt een beetje verborgen in een doodlopend steegje dat uitkomt op de Vismarkt. Het gebouw waarin het restaurant zich bevindt, maakte vroeger deel uit van het Collegium Trilingue. Kannunnik Hieronymus van Busleyden stichtte in september 1518 het Collegium op aanraden van zijn vriend Erasmus.
Vismarkt, 3000 Leuven Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
Fout ontdekt of restaurant niet gevonden? Laat het ons weten! Vismarkt, 3000 Leuven Alle restaurants in de buurt PocketResto.be IKIOSK NV 2015 Voorwaarden Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat. Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.
De blauwe schuit.
Wegens problemen in het verleden kunnen adressen verloren zijn gegaan. Vul voor alle zekerheid jouw adres opnieuw in. Je zal de nieuwsbrief maar één keer ontvangen. Ontvang onze nieuwsbrief.: De Blauwe Schuit., Vismarkt 16, 3000 Leuven. Tel: 016 22 05 70.
Restaurant t Zwart Schaap.

Contacteer ons