Op zoek naar restaurant vismarkt leuven?

restaurant vismarkt leuven
Home Botaniq.
Maar u vindt ze nu ook in een pop-up-galerij op de Leuvense Vismarkt. Een aangewezen bestemming voor liefhebbers van eigentijdse kunst. Ook genieten van de hedendaagse keuken met lokale en dagverse producten? Botaniq heet u van harte welkom! Hebt u vragen over Botaniq? Of wenst u meer informatie over het menu, reservaties of de ligging? Contacteer restaurant Botaniq in Leuven!
Vismarkt, 3000 Leuven Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
Fout ontdekt of restaurant niet gevonden? Laat het ons weten! Vismarkt, 3000 Leuven Alle restaurants in de buurt PocketResto.be IKIOSK NV 2015 Voorwaarden Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat. Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.
Bistro tribunal.
Cuore italiano 19 foto's' 29 Beoordelingen Italiaans restaurant Mechelsestraat. 43, 3000 Leuven.
Het is lekker in Leuven! Merkat, Gloria Simply glorious food, Osteria Michele, Cuore italiano en Convento zijn genomineerd voor de Gouden Goesting, een erkenning voor de beste restaurants van Vlaanderen. Stemmen kan via de link. Goesting Magazine gaat op zoek naar het lekkerste restaurant in jouw streek.
Nieuwetijd.
In één van de bekendste straten van Leuven, Parijsstraat, vindt u onze brasserie De NieuweTijd. U kunt hier voortreffelijk typisch Belgische gerechten krijgen. Bekijk onze uitgebreide menu kaart door op Menu sectie aan te klikken. In één van de bekendste straten van Leuven, Parijsstraat, vindt u onze brasserie De NieuweTijd.
Julia Elias.
Agora Leuven.
Resto Cafe Agora is gevestigd op de Grote Markt in de levendige universiteitsstad Leuven. Onlangs heeft het Resto Cafe Agora een restyling ondergaan waarbij er een mooie mix is gemaakt van Oriëntaalse aardse tinten met naturelle accenten. Waardoor het interieur bij binnenkomst de verbeelding prikkelt.
Openingsuren De Blauwe Schuit Restaurant in Leuven.
De Blauwe Schuit Restaurant is vandaag open tot 2200. maandag 26 juni. dinsdag 27 juni. woensdag 28 juni. donderdag 29 juni. vrijdag 30 juni. zaterdag 1 juli. zondag 2 juli. Info laatst gecontroleerd op 19 februari 2016. Info niet correct? Laat het ons weten! Uitzonderlijk open op vrijdag 21 juli 2017 voor Nationale Feestdag. Vismarkt 16, 3000 Leuven.
Restaurant t Zwart Schaap.
DE LANGE TRAPPEN Restaurants LEUVEN www.resto.be.
Restaurant D'Artagnan.'
Wij kijken ernaar uit jullie hier ook culinair te mogen verwennen. Klik in het menu bovenaan om onze website verder te ontdekken. Restaurant dArtagnan Naamsestraat 72 BE-3000 Leuven T 32 16 29 26 26 info@restaurantdartagnan.be. copyright 2011 webdesign by gd-design.be.
Nieuw aan de Leuvense Vismarkt Reizigersbeoordelingen Bistro Julia en Elias TripAdvisor.
8 april 2013 beoordeeld. Nieuw aan de Leuvense Vismarkt. We hadden vroeger al eens gegeten in het andere restaurant van dezelfde eigenaar, nl. Brasserie De Gempemolen in Sint-Joris-Winge en wilden nu Julia" en Elias" in hartje Leuven, in de Busleidengang, aan de Vismarkt, ook wel eens proberen.

Contacteer ons