Resultaten voor begijnhof leuven restaurant

begijnhof leuven restaurant
De 10 beste restaurants in de buurt van Groot Begijnhof.
Beste eetgelegenheden in de buurt van Groot Begijnhof, Leuven. Restaurants in Leuven. Restaurants in de buurt van Groot Begijnhof. Restaurants in de buurt van Groot Begijnhof. Schapenstraat, Leuven 3000, Belgiƫ. Lees beoordelingen van Groot Begijnhof. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.
BEGIJNHOF CONGRESHOTEL Frans Restaurant Leuven 3000.
Reserveer je restaurant in Antwerpen, Gent, Leuven. Antwerpen Brussel Gent Luik Hasselt Aalst Brugge Mechelen Kortrijk Leuven. Antwerpen Brussel Henegouwen Limburg Luik Luxemburg Namen Oost-Vlaanderen Vlaams-Brabant Waals-Brabant West-Vlaanderen. Restaurant Begijnhof congreshotel. Alle restaurants van Belgie: Top 10, promoties en beoordelingen.
Onder Den Toren Leuven.
Onder Den Toren is een gezellige buurtbistro, gelegen onder de mooie Sint-Geertruikerk en naast het Klein Begijnhof. De suggestiekaart verandert iedere drie weken en wordt elke woensdag op facebook gezet. Naast onze suggestiekaart, die elke week varieert, hebben we een vaste lunch en menukaart. Jaarlijks verlof van zondag 17 juni tot en met donderdag 28 juni. Telefoon: 016 20 29 45. De keuken is open van. wo-zo: 12u 15u 18u 22u. De bar is open van. wo-vr: 12u 15u 18u 24u. za-zo: 12u tot 24u. Wij zijn gesloten op. maandag en dinsdag. Halfmaartstraat 4, 3000 Leuven.
Cum Laude Leuven Restaurant uit de Michelin Gids.
Zoek een restaurant uit de MICHELIN Gids. Van 55 tot 86. Groot Begijnhof 14, 3000 Leuven Routeplanner. MICHELIN Gids 2018. Het MICHELIN bordje: kwaliteitsvolle keuken Bereidingen met kwaliteitsproducten, een vakkundige chef. Gewoonweg lekker eten! Maaltijden worden geserveerd in tuin of op terras.
Het Groot Begijnhof Leuven Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
350 m van Het Groot Begijnhof Leuven. 360 m van Het Groot Begijnhof Leuven. restaurant, Belgisch, Frans. 400 m van Het Groot Begijnhof Leuven. 420 m van Het Groot Begijnhof Leuven. restaurant, Belgisch, Frans. 440 m van Het Groot Begijnhof Leuven.
Begijnhof Congreshotel, Leuven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
oud meubilair, beeldbuisTV en in de badkamer slechts handoeken voorzien voor 1 persoon hoewel we voor 2 gereserveerd hadden. Leuk was de bierproeverij in de bar. 27 januari 2015 beoordeeld. lichte avondlunch en uitgebreid ontbijt. uniek omgevingskader van begijnhof Leuven, het vriendelijk en behulpzaam personeel zowel in restaurant als aan balie.
Begijnhof Hotel Leuven Ontdek een uniek hotel in Leuven Eten Leuven.
Begijnhof Hotel Leuven Ontdek een uniek hotel in Leuven. Bel ons: 32 16 29 10 10 Mail ons: info@bchotel.be. Frequently Asked Questions. Foodbar Ten Hove. Zon in het Begijnhof. Lekker Leuven Arrangement. Cultuur met M. Blog 1: Een Nieuw Begin.
Begijnhof Hotel Leuven Ontdek een uniek hotel in Leuven.
Op zoek naar een unieke locatie voor uw evenement? Een unieke locatie vinden is niet vanzelfsprekend, maar in Begijnhof Hotel geniet u van het beste van twee werelden. Gesitueerd aan de stadsrand van Leuven bent u net zo snel in het stadscentrum als in de vrije natuur.
Faculty Club Vergaderen, feesten en gastronomisch dineren.
Vergaderen en congressen. Restaurant Cum Laude. 360 virtuele tour. Strategische alliantie Faculty Club TH4TH. De ideale omgeving voor brainstormsessies. Welkom bij Faculty Club! Vergaderen, feesten en/of culinair genieten met uw bedrijf of familie. Het kan allemaal bij Faculty Club. Faculty Club in Leuven is een unieke evenementenlocatie. Door de adembenemende ligging zijn de gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof de ideale plek voor al uw vergaderingen, recepties en personeelsfeesten.
De Dijlemolens.
Eetkaffee De Dijlemolens is een gezellig en trendy restaurant, gelegen op enkele passen van het Groot Begijnhof te Leuven. Ontdek er een ruim aanbod van gerechten en dranken. In de zomer kan je eten op het mooie grote terras vlak boven de Dijle, of geniet rustig binnen aan de grote inox toog van n van onze smaakvolle streekproducten.

Contacteer ons