Meer resultaten voor begijnhof leuven restaurant

begijnhof leuven restaurant
Begijnhof Hotel in Leuven Hotels.com.
37 Begijnhof Hotel, Leuven, Restaurant. 38 Begijnhof Hotel, Leuven, Standaard kamer, Uitzicht op de stad, Kamer. 39 Begijnhof Hotel, Leuven, Grand Executive Room, Koffievoorzieningen. 40 Begijnhof Hotel, Leuven, Standaard tweepersoonskamer, Uitzicht op rivier, Kamer. 41 Begijnhof Hotel, Leuven, Standaard tweepersoonskamer, Uitzicht op rivier, Kamer.
Faculty Club Vergaderen/Trouwen/Feest/Congres.
Als u samen met uw gezelschap in de allerbeste omstandigheden en met alle modern comfort wil vergaderen, of uw genodigden culinair wenst te verwennen, of misschien wel beiden zoekt te combineren, dan biedt het eeuwenoud historisch kader van de Faculty Club daar het passend, eigentijds antwoord op. Faculty Club ontvangt haar gasten in de prachtig gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof van Leuven, voorzien van alle moderne comfort, om aan de eisen van de meest veeleisende bezoeker tegemoet te komen. De site is sinds 2000 UNESCO Werelderfgoed. Faculty Club biedt u.: Een professionele vergader en congresservice. Een culinair à la carte restaurant Cum Laude.
Hotel Begijnhof in Leuven België Reviewcijfer: 8.1 Zoover.
1 2 3 4. Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Begijnhof in Leuven, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed.
bb leuven bb leuven faculty club leuven.
Ik kreeg de uitnodiging om eens te gaan lunchen bij The Faculty Club in het Groot Begijnhof in Leuven. Het adresje stond nog niet op mijn culinaire radar, dus daar zeg ik niet nee tegen. Uniek restaurant in Leuven Faculty Club Eventonline.
Faculty Club.
In onze prachtige Infirmeriezaal plaatsen we groepen tot 200 personen, terwijl de verschillende aparte salons een gezellig kader voor kleinere groepjes bieden. Kom genieten in ons à la carte restaurant, al voor het derde jaar op rij bekroond door Michelin met twee vorkjes. Van maandagmiddag tot vrijdagavond biedt Faculty Club u een heerlijke kaart aan. Bij mooi weer serveren wij u de gerechten op het terras, zonder twijfel het mooiste van Leuven!
Spaans restaurant De Koerier van Navarra Paella, Spaanse wijnen en Flamenco.
Spaans restaurant Koerier van Navarra. Geschiedenis van de Koerier van Navarra. merknaam locatie catering culturele kring. administratiegegevens op onze homepage. Cocina Hispanoflamenca Musica en vivo. De Koerier van Navarra opende zijn deuren in de herfst van 1991 op de Tervuursevest 130 in 3000 Leuven. Sindsdien volgden er honderden verteltochten in het Groot Begijnhof vlakbij en kookdemos van paella, dat toen nog het meest verminkte gerecht van Spanje en toe was aan een waardig eerherstel.
Hotel in Leuven Begijnhof Hotel trivago.be. trivago. trivago. trivago.
Prijs Specificeer uw zoekopdracht Score Specificeer uw zoekopdracht Gratis wifi Huis / Appartement. Scrol voorkeuren naar rechts. Accommodatie Alle types. Hotel locatie Stadscentrum. Meer filters Kies. Toon op kaart Kaart. Sorteer op Onze aanbevelingen. Terug naar lijst. Over Begijnhof Hotel. Groot Begijnhof 15, 3000, Leuven, België.
Begijnhof hotel 4 Leuven, België.
Exclusieve rust vind je in het stiltegebied, door UNESCO erkend als Werelderfgoed. Hier bevindt zich het Begijnhof Hotel omringd door schitterende tuinen. De rust wissel je in voor het gezellige centrum van Leuven, dat te voet binnen tien minuten te bereiken is.
Groot Begijnhof Visit Leuven.
In 1998 is het Groot Begijnhof samen met 12 andere Vlaamse begijnhoven erkend als werelderfgoed van de Unesco. Je kan het gratis bezoeken. Permanent toegankelijk, met respect voor het privé karakter van dit KU Leuven woonerf. Opgelet: moeilijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers en met buggy's.' Bezoek de highlights aan voordelig tarief. Een groene wandeling dwars door het stadscentrum. Op zoek naar een restaurant in de buurt?
Openingsuren Faculty Club Restaurant in Leuven.
Faculty Club Restaurant. Faculty Club Restaurant Nu open. Faculty Club Restaurant is vandaag open tot 2100. maandag 1 april. dinsdag 2 april. woensdag 3 april. donderdag 4 april. vrijdag 29 maart. zaterdag 30 maart. zondag 31 maart. Info laatst gecontroleerd op 24 mei 2017. Info niet correct? Laat het ons weten! Op maandag 22 april 2019 gesloten voor Paasmaandag. Groot Begijnhof 14, 3000 Leuven. Andere restaurants in regio Leuven Populair in Leuven.
Home De Pastorij.
De pas gerestaureerde Sint-Michielskerk op de hoek van de straat, het stadhuis en de Sint-Pieterskerk op de Grote Markt, de universiteitsbibliotheek en bibliotheek Tweebronnen, het kleine en grote begijnhof, onze parken, Museum M, de mooie abdijen, de langste toog van Europa op de Oude Markt. Het rijke cultuurprogramma van Het Nieuwstedelijk, 30CC, Depot, en nog zoveel meer evenementen! Je kan dit volgen op de Facebookpagina De Pastorij Leuven.
Meating Room De beste steak in Leuven.

Contacteer ons