Resultaten voor cocktail workshop leuven

cocktail workshop leuven
Drie verfrissende aperitiefdrankjes voor kinderen Spring in t Veld mocktail, cocktail, aperitief, alcoholvrij.
We werden de laatste week getrakteerd op een flinke dosis zon en ook de komende dagen houdt het mooie lenteweer aan. Niets zo heerlijk als die eerste warme dagen doorbrengen met de hele familie, thuis in de tuin of in in een park of speeltuin in de buurt.
HOME El Bocado.
Meer info op onze afhaal levering pagina. Cocktail Workshop flower power Jens Raskin 2019-04-04T1333470000.: Jens Raskin 2019-04-04T1333470000: Cocktail Workshop flower power. Vrijdag 26/04/2019 om 20u30. Locatie: El Bocado Sint-Truiden. De Lente is er en dat gaan we vieren met een nieuwe cocktail workshop!
Bedrijfsuitje COCO, The Cocktailcompany, Cocktailworkshops, coco-the-cocktailcompany-cocktailworkshops.
Biologisch, ecologisch en maatschappelijk verantwoord zijn de toverwoorden anno 2012. Bij COCO the Cocktail Company boek je nu naast de reguliere variant ook de bio workshop. Kijk eens wat dieper in het glaasje en kom erachter waarom biologische teelt van verse ingrediënten zo hot is. Wat doet het gebruik van biologisch fruit en ecologische likeuren met de smaakbeleving? Proef jij of een product een eerlijke afkomst heeft? In 2 uur tijd leer je alles over het ontstaan van de cocktail, de heilzame werking van bepaalde ingrediënten, hoe je een volledig natuurlijke en biologische cocktail creëert en ga je er zelf mee experimenteren. Prijs vanaf 3250. Uiteraard kunnen wij de workshops ook geheel of gedeeltelijk alcoholvrij organiseren. Op aanvraag is ook een Tequila en/of Cognac Brandy experience mogelijk. Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in! Van 9 tot 500 personen. Antwerpen, Leuven, Brussel, Mechelen, Hasselt, Gent, Brugge.
Workshops Leuven 20 tot 100.
Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze workshop cocktails maken in Leuven, Tienen en o.a. Aarschot maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. Wilt u meer weten over deze activiteit in Leuven of omgeving?
Workshop cocktails maken in Ieper vrijgezellenfeest in Ieper Antwerpen Gent Leuven Brussel Brugge Kortrijk Mechelen Hasselt Oostende salsa workshop in Ieper organiseren bij je thuis, op een zelf gekoz
Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een workshop cocktail in Antwerpen, workshop cocktail in Brussel, workshop cocktail in Aalst, workshop cocktail in Gent, workshop cocktail in Sint-Niklaas, workshop cocktail in Hasselt, workshop cocktail in Brugge, workshop cocktail in Oostende, workshop cocktail in Leuven, workshop cocktail in Tongeren, workshop cocktail in Dendermonde, workshop cocktail in Turnhout, workshop cocktail in Kortrijk, workshop cocktail in Mechelen.
Cocktail Workshop, van Leuven Events.
32 1 698 01 20. Kies uit 200 groepsuitjes. De scherpste prijzen van Leuven. Geprezen om service flexibiliteit. 32 1 698 01 20. Cocktail Workshop in Leuven. Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Cocktail Workshop in Leuven. Details over dit uitje.
Teambuildingorganisator via Zakentoerisme Vlaams-Brabant Zakentoerisme Vlaams-Brabant.
Of kies een locatie die Cocktailicious zelf aanbiedt in de regio Leuven. Ook deze workshop is ideaal voor een hippe bedrijfsactiviteit teambuilding, incentive, een verjaardagsfeestje, een vrijgezellenfeest of simpelweg omdat zo'n' workshop al heel lang op uw verlanglijstje staat! De workshop duurt ongeveer twee uur en maakt uitsluitend gebruik van exclusieve merken. Tijdens deze workshop gaat de wondere wereld van het shaken voor u open. Delicieuze cocktails passeren de revue: de Cubaanse Mojito, de Braziliaanse Caipirinha en de Mexicaanse Margarita. Daarnaast ontdekt u nog andere tongstrelende cocktails zoals de Bellango een eigen creatie, Tequila Sunrise, B-52, Daiquiri Noem maar op! Maar u leert ook de geschiedenis van de cocktail en enkele onmisbare barbegrippen, attributen en technieken.
Axxes Café Restaurant.
Geniet trouwens nog snel van een lekkere maaltijd of cocktail voor u naar het Sportpaleis vertrekt. Axxes is ook voor groepen en/of bedrijven de ideale plek voor een gezellig avondje uit. U kan een diner combineren met een bioscoopbezoek of workshops.
Teambuilding Leuven Bedrijfsuitje Leuven.
Beleef een onvergetelijke bedrijfsuitstap in het historische Leuven. Of u nu een Walking Dinner, een E-Scooter tocht, een workshop bonbons maken of een WhatsApp Moordspel zoekt, bij teambuildingleuven.be vindt u het. Maar wat belangrijker is, is dat uw uitstap in Leuven tot in de puntjes verzorgd wordt en daar is ons team enthousiaste medewerkers in gespecialiseerd.
Cocktailworkshop, gintasting, workshop mocktails en cocktailcatering met mobiele cocktailbar/ginbar te Leuven of aan huis Cocktailicious. Cocktailworkshop, gintasting en cocktailcatering Cocktailiciou
Dé ideale workshop voor een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeestje of hippe teambuilding! Of wat dacht je van een cocktailcatering met een mobiele cocktailbar of ginbar op je feest? Cocktailicious biedt ook een heerlijke, maar uiteraard non-alcoholische workshop cocktails aan voor kids, boordevol vitamientjes!
Brasschaat Actief Markant.
daguitstappen naar Brussel, Sint-Martems-Latem, Bergen-op-Zoom, Yerzeke, Leuven, Mons, Amsterdam, Parijs, Kortrijk., kookdemonstraties, bloemschikken, pralines maken, workshop juwelen maken, culinaire fietstocht, Choreolab, bezoek aan de gastronomische school Ter Groene Poorte, Cocktail workshop., en vergeet ook onze maandelijkse filmuitstap en onze fietsavonden niet!
Workshop cocktail shaken in Leuven of workshop cocktails shaken in Leuven bij jou thuis of op een door jouzelf gekozen locatie in Leuven? www.cocktail-workshop.be voor leuke cocktailfeesten in Leuven
Cocktail shaken workshop Verjaardagsfeest in Leuven Teambuilding in Leuvencocktailshaken workshop bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België. Een cocktail shaken workshop in Leuven met een enthousiaste cocktailshaker in Leuven en sfeervolle demonstraties van populaire cocktails die jullie zelf kunnen maken, mixen of shaken.

Contacteer ons