Op zoek naar cocktail workshop leuven?

cocktail workshop leuven
Cocktails at Nine Discover a different pace of life.
Onze workshops Colruyt Group Academy.
De wondere wereld van rum. Na deze workshop verbaas je iedereen met je kennis over de nieuwste trend: rum! Waar en wanneer? Andere data en locaties. Academy Hellebroek Halle. Meer over deze workshop. Pesto spreads: als apero of in gerechten.
eventnews.be Sandton Centre maakt indruk met Coffee Cocktail Workshop tijdens Brussels Coffee Week.
Het evenement richt zich eveneens op informatievestrekking over het koffieproces, de kwaliteit, de oorsprong en het specifieke karakter. De Coffee Cocktail Workshop focuste op de verschillende mogelijkheden van goede koffie in combinatie met enkele van de beste Sandton Centre cocktail-klassiekers.
Drie verfrissende aperitiefdrankjes voor kinderen Spring in t Veld mocktail, cocktail, aperitief, alcoholvrij.
We werden de laatste week getrakteerd op een flinke dosis zon en ook de komende dagen houdt het mooie lenteweer aan. Niets zo heerlijk als die eerste warme dagen doorbrengen met de hele familie, thuis in de tuin of in in een park of speeltuin in de buurt.
Workshops Cock a Vero.
Prijs: 28 euro per persoon. Cocktail workshops op verplaatsing. Deze workshop wordt gegeven op een door u te kiezen locatie. Bijvoorbeeld bij u thuis of bij vrienden of op uw verjaardag. Prijs: 3 euro per persoon extra op onderstaande prijzen.
Workshop sieraden maken workshop thuis cocktail workshop thuis.
cocktail workshop thuis. Cocktail workshop op locatie Cocktails shaken workshop Cocktails maken workshop Cocktail catering Antwerpen Gent Leuven Brussel Brugge Kortrijk Mechelen Hasselt Oostendeworkshop cocktail in Antwerpen. Cocktail events voor Cocktail workshop locatie Verjaardagsfeest bij je thuis Teambuilding op een zelf gekozen locatie met workshop cocktail bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België.
Workshops Leuven 20 tot 100.
Cocktail workshop Leuven. Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze workshop cocktails maken in Leuven, Tienen en o.a.
Cocktailworkshop eigen locatie in Leuv. TB Events.
En als je lekker uit wilt gaan in Leuven is het op donderdag avond het drukst. Wij van Tb willen uw ervaring over Leuven zo compleet mogelijk maken! Shake it like a pro! De cocktailworkshop waarbij jij de bartender bent! Op zoek naar een leuk uitje met vrienden of collega's' en hou je van een lekkere cocktail? Dan is de cocktailworkshop van TB-Events zeker iets voor jou! Tijdens deze workshop worden jullie ontvangen door onze bartender met een welkomstdrankje. Vervolgens zal deze jullie op enthousiaste wijze introduceren in de wereld van cocktails en van alles vertellen over de historie van de cocktail, de verschillende bereidingswijzen, de materialen en uiteraard over de te bereiden creaties van jullie.
Cocktail Workshop, van Leuven Events.
32 1 698 01 20. Kies uit 200 groepsuitjes. De scherpste prijzen van Leuven. Geprezen om service flexibiliteit. 32 1 698 01 20. Cocktail Workshop in Leuven. Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Cocktail Workshop in Leuven. Details over dit uitje.
Teambuildingorganisator via Zakentoerisme Vlaams-Brabant Zakentoerisme Vlaams-Brabant.
Of kies een locatie die Cocktailicious zelf aanbiedt in de regio Leuven. Ook deze workshop is ideaal voor een hippe bedrijfsactiviteit teambuilding, incentive, een verjaardagsfeestje, een vrijgezellenfeest of simpelweg omdat zo'n' workshop al heel lang op uw verlanglijstje staat! De workshop duurt ongeveer twee uur en maakt uitsluitend gebruik van exclusieve merken. Tijdens deze workshop gaat de wondere wereld van het shaken voor u open. Delicieuze cocktails passeren de revue: de Cubaanse Mojito, de Braziliaanse Caipirinha en de Mexicaanse Margarita. Daarnaast ontdekt u nog andere tongstrelende cocktails zoals de Bellango een eigen creatie, Tequila Sunrise, B-52, Daiquiri Noem maar op! Maar u leert ook de geschiedenis van de cocktail en enkele onmisbare barbegrippen, attributen en technieken.
Axxes Café Restaurant.
Geniet trouwens nog snel van een lekkere maaltijd of cocktail voor u naar het Sportpaleis vertrekt. Axxes is ook voor groepen en/of bedrijven de ideale plek voor een gezellig avondje uit. U kan een diner combineren met een bioscoopbezoek of workshops.
Cocktail workshop in Leuven organiseren bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel Nederland en Belgie www.okapi-events.com voor lessen Cocktailshaken i
Cocktail workshop in Antwerpen, Cocktail workshop in Brussel, Cocktail workshop in Gent, Cocktail workshop in Brugge, Cocktail workshop in Leuven, Cocktail workshop in Mechelen, Cocktail workshop in Aalst, Cocktail workshop in Kortrijk, Cocktail workshop in Hasselt, Cocktail workshop in Lochristi en Cocktail workshop in Mol.

Contacteer ons