Meer resultaten voor cocktail workshop leuven

cocktail workshop leuven
Barvista.
Cocktailbar danscafe in hartje Leuven. Dagelijks, vanaf 12u. Het interieur nodigt uit om intiem of met een groep vrienden te genieten van een variëteit van unieke of klassieke cocktails. Van dinsdag tot en met zaterdagavond staat er vanaf 22u steeds een dj en transformeert deze bar tot echt danscafé.
Cocktails @ Your Place Reinout Gelaude zorgt voor leuke, sfeervolle privé cocktail workshops op maat.
Waar zorg ik voor? De workshop is een all-in-formule.: Alle soorten glazen. Alle benodigdheden shakers, mudlers, maatbekers, mesjes, roerstaafjes., Hoe ga ik te werk? De deelnemers worden ingedeeld in groepjes van minimum 4 personen. Ik toon je hoe je een specifieke cocktail kan maken.
Cocktail Workshop, van Leuven Events.
Cocktail Workshop in Leuven. Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Cocktail Workshop in Leuven. Details over dit uitje. Cocktails zijn in allerlei varianten verkrijgbaar. Durf te mixen met verschillende soorten drank, fruit en fris. Ga nu aan de slag als een professionele cocktailshaker tijdens deze workshop in Leuven.
Vrijgezelle cocktail workshop te Leuven Comme Chez Soif Tastings.
Gin Tonic Workshop. Vrijgezelle cocktail workshop te Leuven. U bent hier.: Het was heel leuk. Ook bedankt voor de recepten. Wij maken met veel plezier en geheel vrijblijvend een offerte op die voldoet aan al jouw wensen! Aarzel dus zeker niet om.
Teambuildingorganisator via Zakentoerisme Vlaams-Brabant Zakentoerisme Vlaams-Brabant.
Of kies een locatie die Cocktailicious zelf aanbiedt in de regio Leuven. Ook deze workshop is ideaal voor een hippe bedrijfsactiviteit teambuilding, incentive, een verjaardagsfeestje, een vrijgezellenfeest of simpelweg omdat zo'n' workshop al heel lang op uw verlanglijstje staat! De workshop duurt ongeveer twee uur en maakt uitsluitend gebruik van exclusieve merken. Tijdens deze workshop gaat de wondere wereld van het shaken voor u open. Delicieuze cocktails passeren de revue: de Cubaanse Mojito, de Braziliaanse Caipirinha en de Mexicaanse Margarita. Daarnaast ontdekt u nog andere tongstrelende cocktails zoals de Bellango een eigen creatie, Tequila Sunrise, B-52, Daiquiri Noem maar op! Maar u leert ook de geschiedenis van de cocktail en enkele onmisbare barbegrippen, attributen en technieken.
Agenda UiT in Leuven.
En uiteraard staan we ook stil bij de geschiedenis van de cocktail, enkele onmisbare barbegrippen, attributen en technieken. Tijdens deze workshop ga je zélf aan de slag! Na afloop krijg je een zelfgemaakt receptenboekje en zal je in staat zijn om overheerlijke cocktails te maken voor vrienden, collega's' en familie! Een cursus cocktails maken duurt 2 uur. Cocktailicious biedt een all-in-formule aan en zorgt voor dagverse! ingrediënten fruit, kruiden en alle benodigdheden shakers, muddlers, jiggers. De workshops zijn ideaal voor een vrijgezellenfeest, hippe teambuilding, bedrijfsfeestje, communiefeest of simpelweg omdat zo'n' workshop al heel lang op je verlanglijstje staat! Cocktailicious komt langs op de locatie van jouw keuze, maar biedt ook zelf een locatie in regio Leuven aan.
Culinair in Leuven activate.me.
Comme Chez Soif. Of het nu gaat over cocktails, Gin Tonics, Whisky, Rhum, wijn of bier, de echte liefhebber geniet van een lekkere smaak! Daar is het ons. cocktail workshop, kookworkshop, creatieve workshops, whisky tasting, gintonic tasting. Mutualiteitsstraat 10, 2830 Willebroek.
Onze workshops Colruyt Group Academy.
Andere data en locaties. Academy Hellebroek Halle. Meer over deze workshop. Robot Labo: programmeer je eigen robot 9-12 jaar. Je ziet stap voor stap je robot tot leven komen: cool! 9 12 jaar, Wegens succes verlengd, STEM. Waar en wanneer?
Cocktailworkshop, gintasting, workshop mocktails en cocktailcatering met mobiele cocktailbar/ginbar te Leuven of aan huis Cocktailicious. Cocktailworkshop, gintasting en cocktailcatering Cocktailiciou
Dé ideale workshop voor een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeestje of hippe teambuilding! Of wat dacht je van een cocktailcatering met een mobiele cocktailbar of ginbar op je feest? Cocktailicious biedt ook een heerlijke, maar uiteraard non-alcoholische workshop cocktails aan voor kids, boordevol vitamientjes!
Brasschaat Actief Markant.
daguitstappen naar Brussel, Sint-Martems-Latem, Bergen-op-Zoom, Yerzeke, Leuven, Mons, Amsterdam, Parijs, Kortrijk., kookdemonstraties, bloemschikken, pralines maken, workshop juwelen maken, culinaire fietstocht, Choreolab, bezoek aan de gastronomische school Ter Groene Poorte, Cocktail workshop., en vergeet ook onze maandelijkse filmuitstap en onze fietsavonden niet!
Cocktail workshop vanaf 33 p.p. diverse Vlaamse steden.
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc: Cocktail workshop Vlaamse Kust. Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc: Cocktail workshop Kortrijk. Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc: Cocktail workshop Gent. Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc: Cocktail workshop Aalst. Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc: Cocktail workshop Leuven.
Cocktailworkshop The Rum Experience 1001activiteiten.be.
Na een korte introductie en proeverij mogen jullie zelf aan de slag met de rum en andere ingrediënten. Ga voor een stoere cocktail met een bite, of een exotische Caipirinha. Uiteraard drinken we onze creaties op! Ik wil graag vrijblijvend meer informatie of een offerte ontvangen. Kies je gezelschap. In gezelschap met. De standaard naam voor de familiedag. Adres, postcode en plaats. Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen. Dit is een controle veld en kan leeg blijven. Heb je ook vervoer nodig? Ik ontvang graag informatie voor busvervoer. Blijf op de hoogte. Ik ontvang graag de nieuwsbrief met het laatste nieuws en aanbiedingen. Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven. Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p. Het formulier is niet verstuurd! De met gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om en deze worden dan ook niet aan derden verstrekt. Het privacyreglement is hierop van toepassing. Deel dit uitje met anderen.: 3500, per persoon. 5 soorten rum. Vanaf 9 personen. Antwerpen Brugge Brussel Genk Gent Hasselt Kortrijk Leuven Mechelen.

Contacteer ons