Meer resultaten voor domus restaurant leuven

domus restaurant leuven
Domus 12 reviews Belgisch Tiensestraat 8, Leuven, Vlaams-Brabant Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Het is geen sterren of wereldkeuken, maar dat hoeft ook niet. Domus is een gezellig restaurant. Belgische gerechten zijn aardig, niet de beste. De prijs is hier uiteraard ook naar. Verder hebben ze een eigen brouwerij, en de biertjes smaken goed! De Con Domus is m'n' favoriet, en ik vraag me nog steeds af of de naam een verborgen grapje is? Paar keer gegeten, en service is prima. Altijd gezellig druk, en prijs kwaliteit verhouding is ok. Als je niet te veel wilt betalen maar toch lekker wil eten is dit een aanrader. Vlotte en vriendelijke bediening. Goed Taverne niveau. Tip: crêpe suzette met ijs! Dit bedrijf is nog niet geclaimd door de eigenaar of vertegenwoordiger. Claim dit bedrijf om de statistieken te bekijken, berichten van potentiële klanten te ontvangen en te reageren op reviews. Details, Opent een popup Scoregegevens. Belgisch Bewerken, Opent een popup Categorie bewerken. Schrijf een review Foto toevoegen Delen, Opent een popup Favoriet, Opent een popup. Wissel begin en eindpunt om Begin van. Begin van Wissel begin en eindpunt om. Tiensestraat 8, 3000 Leuven.
Domus, Leuven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Veel plaats en ook veel keuze, het in bovendien ook nog lekker en ook een aangenaam restaurant. Geschikt voor elk moment. 21 november 2017 beoordeeld. Wij waren met zijn vieren gezellig uit in Leuven en besloten in de loop van de dag s'avonds' te gaan eten bij Domus.
Domus, Leuven Tel: 016201. Restaurants goudengids.be.
Heel centraal gelegen, prijs-kwaliteit is dit een correct restaurant. Er zijn bovendien veel tafels waardoor je veel kans hebt om een vrije tafel te vinden. Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. 29 augustus 2010. In de domus kan je eenvoudige en lekkere gerechtjes eten aan een niet al te dure prijs. Het interieur is nog redelijk ouderwets, maar wel gezellig te noemen. Binnen in de zaak is het wel zeer donker. Een beetje meer licht zou wel welkom zijn! Na een dagje shoppen in Leuven kan je je maag hier eens lekker laten verwennen!
Domus 3000 Leuven, Tiensestraat 8 Op café gaan.
Meld je aan of registreer je om deze zaak te beoordelen. 6 jaar geleden. Den Domus is een brasserie in het centrum van Leuven. Je kan er uitgebreid eten maar ze verkopen ook kleinere snacks. Verder zijn er verschillende bieren verkrijgbaar.
DOMUS Belgisch Restaurant Leuven 3000.
Alle restaurants van Belgie: Top 10, promoties en beoordelingen. Reserveer je restaurant in Antwerpen, Gent, Leuven. Een restaurant toevoegen. Michelin restaurants 2018. Zoek een restaurant. Een restaurant toevoegen. Michelin restaurants 2018. Brunch Lunch Diner. Restaurants Leuven 3000 LEUVEN DOMUS. Tiensestraat 8 3000 LEUVEN.
Domus Brasserie Belgische keuken 3000 Leuven.
Bert D di 4 jun 2013 1143.: Wanneer ik in Leuven ben, ga ik graag een pintje drinken in d'n' Domus vooral als het goed weer is dan kan ik genieten van het grote, gezellige binnenterras op het pleintje dat de zaak verbindt met de Muntstraat m'n' favoriete etensstraat.

Contacteer ons