Zoeken naar restaurant open op zondag leuven

restaurant open op zondag leuven
RESTAURANT d'ARTAGNAN' HEDENDAAGSE KLASSIEKE GASTRONOMIE.
zondag en maandag gesloten. maandag behalve voor groepen vanaf 25 personen. Restaurant dArtagnan beschikt over een privéparking, uitsluitend op reservatie. Tel: 32 16 29 26 26 Email: info@restaurantdartagnan.be. Naamsestraat 72, 3000 Leuven. Tel: 32 16 29 26 26 Email: info@restaurantdartagnan.be.
Restaurant Leuven Zarza.
Heeft steentje bijgedragen in restaurant El Celler de Can Roca beste restaurant ter wereld in 2015. Dirk Caes 1968. Jullie gastheer, van de 68 lichting. Onverwoestbaar en trouw, gezelligheid troef! Chef de partie. Op dit moment onze jongste kadee, bij ons de knepen geleerd van deze mooie metier. Een echte Leuvenaar met veel ambitie! Francis Lelieveld 1988. Sporen verdiend als sommelier bij de Sergio in Pure C gedurende bijna 4 jaar. De liefde gevonden rond Leuven en reeds gehecht aan de Belgische mentaliteit.
TERRA terroir lunchrestaurant catering.
Frederik Lintsstraat 5, Leuven, Belgium. 016/85 40 56. Privé, bedrijven, doctoraat. bij ons of bij u. wij koken bij u en zorgen zelfs voor de afwas. TERRA TO DAY 9/03. Groentenveloute Mixed salad Koolvishaasje, pastinaakpuree, asperge en kruidencoulis Mini ravioli van eekhorentjesbrood, kip en roomsausje met paddestoelenduxelle en witloof Lam langzaamgegaard met courget en pasta. TERRA TO DAY 5/03. Juliennesoep met bouillon van champignons Mixed salad Winterstoverij met paddestoelen, spekjes en gekonfijte amarenakersen, pompoenpuree met salie en witloof Viscurry met prei en rode paprika, witte rijst Vegetarische pasta met ratatouille en kikkererwten, gegratineerd met feta. TERRA TO DAY 23/02. genieten is geen zonde. Ons restaurant: stijlvolle setting, een meesterwoning die eenvoud, schoonheid en klasse verenigt, een ommuurd terras met ruime stadstuin, een pure keuken, mooie producten speels en met respect gebracht., Onze catering: steeds op maat, seizoensgebonden, voor bedrijven en particulieren, bij ons in het restaurant of op locatie, zelfs bij u thuis.,
De Gempemolen.
In de Gempemolen ben je welkom voor een drankje, een kleine hap en een lekker diner. OPEN: donderdag tem zondag van 11u tot 23u. KEUKEN: doorlopend van 12 tot 20u30, op zondag vanaf 12u30. TEAROOM: doorlopend van 14 tot 17u30.
T'FONDUEHUISJE' LEUVEN WAAR TAFELEN GEZELLIG IS TYPISCHE FONDUE.
Ons restaurant ligt vlakbij het centrum van Leuven op loopafstand van de Oude Markt en de Grote Markt. Het sfeervolle tuinterras is overdekt en verwarmd en is bijna gans het jaar geopend. Zowel kleine gezelschappen als grotere groepen kunnen we probleemloos ontvangen.
Kokoon in Leuven Tablebooker.
Hier krijgt de traditie een nieuw kleedje en wordt u vergast op een waar eetavontuur. Reservering via tablebooker. Aziatisch, Belgisch, Frans. Minder dan 30 euro per persoon. Aanbevelen aan je vrienden. Menukaart Restaurant website Facebook-pagina. s-Meiersstraat 1 3000 Leuven BE Details.
Restaurant Zarza in Leuven.
Korting op restaurants per mail ontvangen? Restaurant Zarza in Leuven. Over Restaurant Zarza. Bondgenotenlaan 92, 3000 Leuven. Deze veelgeprezen zaak groeide in enkele jaren uit tot een vaste waarde in Leuven en omstreken, dankzij sfeervolle gastronomische gerechten en absolute verfijning. Chef Bram, die voortdurend zoekt naar vernieuwing en inspiratie trekt in de kaart alle smaakregisters open, hecht belang aan evenwicht, aan versheid en respecteert de seizoenen.
Restaurant Tafelrond in Leuven, Vlaams Gewest, Belgium GaultMillau.
Credit cards accepted. Door zijn historisch kader en de grootsheid van het gebouw waarin restaurant Tafelrond zich bevindt, onderscheidt het zich duidelijk van de meerderheid aan typische Leuvense restaurants die veel volkser, studentikozer en toegankelijker zijn. Het onthaal is vriendelijk en charmant. We proeven van een zeer klassieke keuken, risicoloos en zonder verrassingen. Zoals zonder meer smeuïge garnaalkroketten of vol-au-vent met romige consistentie, opgediende met knapperige frietjes en huisgemaakte mayonaise. Ander hoofdgerecht is combinatie van gebakken longhaas met sjalot en traditionele saus naast steak tartaar van longhaas op overlangs geopende been geserveerd. Andere interessante restaurants. Dorpstraat 252, 3061 Leefdaal. Mechelsestraat 22, 3000 Leuven.
12 uitstekende culinaire adressen in Leuven Culinair Knack Weekend.
016 50 30 66. In de Vaartkom, de industriële buurt van Leuven, is Hungaria ondergebracht in een voormalig toeleveringspakhuis. Beneden passeer je een schemerige bar, die allang niet meer uitsluitend door studenten wordt bezocht. Op de eerste verdieping bevindt zich het trendy restaurant met coole look.
Restaurant Julia Elias Leuven.
Welkom bij Restaurant Bistro Julia Elias! Indien u zeker wilt zijn van een plaatsje in ons restaurant raden wij aan om een reservatie te plaatsen, zo bent u zeker dat u kan genieten van onze gastronomische creaties. Sinds 2013 is bistro Julia Elias open, hoog tijd dus om eens langs te gaan bij Oma en Opa Meus. Hans Meus verliet de zaak intussen, maar vennoot Nico en zijn vrouw Liesbeth houden de tradities van de grootouders Meus in ere. Op dus naar de Busleidengang, dat kleine, wat verborgen zijstraatje van de Leuvense Vismarkt.
De lekkere Belgische keuken Restaurant Mykene Leuven.
Italiaans restaurant in Leuven Lekkere Italiaanse keuken Al Parma.
Nieuw Leuvens verkeersbeleid GRATIS parking. Al Parma Leuven is steeds goed bereikbaar via de Charles Deberiotstraat Kattestraat en biedt u twee uren GRATIS parking aan op de parkings Ladeuze en Center. ITALIAANS RESTAURANT AL PARMA LEUVEN. Het Italiaans restaurant Al Parma is al lang een gevestigde waarde in Leuven.

Contacteer ons