Resultaten voor restaurant open op zondag leuven

restaurant open op zondag leuven
RESTAURANT LA FAVOLA.
Heerlijk Italiaans tafelen in ons nieuwe restaurant in de culinaire Muntstraat te Leuven Reserveer NU online of bel ons op 0491 088 111 info@lafavola.be. Restaurant La Favola. Heerlijk Italiaans tafelen in ons nieuwe restaurant in de culinaire Muntstraat te Leuven Reserveer NU online of bel ons op 0491 088 111 info@lafavola.be.
Home BRASSERIE OUD LEUVEN.
De chef van Brasserie Oud Leuven probeert wekelijks dagschotels voor een hele week op te stellen. Mis het niet kom zeker langs om te proberen! Klik hier om de dagschotel van deze week te bekijken. De chef van Brasserie Oud Leuven stelt u regelmatig nieuwe suggesties voor!
TERRA terroir lunchrestaurant catering.
Frederik Lintsstraat 5, Leuven, Belgium. 016/85 40 56. Privé, bedrijven, doctoraat. bij ons of bij u. wij koken bij u en zorgen zelfs voor de afwas. TERRA TO DAY 9/03. Groentenveloute Mixed salad Koolvishaasje, pastinaakpuree, asperge en kruidencoulis Mini ravioli van eekhorentjesbrood, kip en roomsausje met paddestoelenduxelle en witloof Lam langzaamgegaard met courget en pasta. TERRA TO DAY 5/03. Juliennesoep met bouillon van champignons Mixed salad Winterstoverij met paddestoelen, spekjes en gekonfijte amarenakersen, pompoenpuree met salie en witloof Viscurry met prei en rode paprika, witte rijst Vegetarische pasta met ratatouille en kikkererwten, gegratineerd met feta. TERRA TO DAY 23/02. genieten is geen zonde. Ons restaurant: stijlvolle setting, een meesterwoning die eenvoud, schoonheid en klasse verenigt, een ommuurd terras met ruime stadstuin, een pure keuken, mooie producten speels en met respect gebracht., Onze catering: steeds op maat, seizoensgebonden, voor bedrijven en particulieren, bij ons in het restaurant of op locatie, zelfs bij u thuis.,
Het land aan de overkant.
Dan serveren wij op ons terras. bel voor meer info: 016/22 61 81. Het land aan de overkant. Het restaurant is open van dinsdag avond tot zaterdag. De keuken is open van 12.00 13.30 uur en. s avonds van 19.00 21.00 uur. Léon Schreursvest 85 3001 Leuven info@hetlandaandeoverkant.be T 016 22 61 81 F 016 22 59 69.
Restaurant Zarza in Leuven.
Korting op restaurants per mail ontvangen? Restaurant Zarza in Leuven. Online reserveren niet mogelijk. Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Over Restaurant Zarza. Bondgenotenlaan 92, 3000 Leuven. Deze veelgeprezen zaak groeide in enkele jaren uit tot een vaste waarde in Leuven en omstreken, dankzij sfeervolle gastronomische gerechten en absolute verfijning. Chef Bram, die voortdurend zoekt naar vernieuwing en inspiratie trekt in de kaart alle smaakregisters open, hecht belang aan evenwicht, aan versheid en respecteert de seizoenen.
Restaurants Leuven goudengids.be.
706 resultaten voor restaurants Leuven. Koop deze gegevens. 1 Al Parma Leuven. Tiensestraat 68, 3000 Leuven. Woensdag 1200: 1430.: Typisch Italiaans restaurant. Geflambeerde gerechten en desserts. Bij verjaardag GRATIS glas Spumante als afsluiter voor de hele tafel. Diet in the Box.
El Sombrero Mexicaans Restaurant Leuven.
Reserveer of doe een etentje cadeau! Vanaf 1730: bestelling aan huis! El primero Mexicaanse restaurant. 30 jaar geleden introduceerde familiebedrijf El Sombrero als eerste restaurant de Mexicaanse keuken in Leuven. Onze prioriteiten zijn sindsdien onveranderd gebleven.: Creatieve gerechten van goede kwaliteit.
Italiaans Restaurant Filosofia Leuven.
Graag wensen we jullie hele Fijne feesten namens het hele Filosofia team. Begin jaren 70 kwam Colomba Fabio naar Leuven en begon er in de Mechelsestraat de welbefaamde Pronto. Een Italiaanse zaak waar iedere generatie studenten er tot in de vroege uurtjes kon vertoeven. Na een brand in de zaak, verhuisde ze naar de Muntstraat waar het succes nog feller werd. Zijn zoon Claudio was niet van plan om in de horeca te werken. Tot hem werd gevraagd om in de weekend te helpen in de zaak. De passie begon te groeien. Hij besloot een opleiding aan de hotelschool te volgen maar vond dat deze basiskennis nog verruimd kon worden. Waarnaar hij Europa begon door te reizen en overal wat begon te werken om ervaring op technisch gebied en smaakgebied op te doen. Het koken en de passie waren er maar het was nog niet genoeg om een restaurant te starten.
De Gempemolen.
In de Gempemolen ben je welkom voor een drankje, een kleine hap en een lekker diner. OPEN: donderdag tem zondag van 11u tot 23u. KEUKEN: doorlopend van 12 tot 20u30, op zondag vanaf 12u30. TEAROOM: doorlopend van 14 tot 17u30.
Michelin Restaurants Leuven: Gids van de beste restaurants van Leuven.
Meerdere antwoorden zijn mogelijk. Specificeer uw locatie. B Vlaams-Brabant: Leuven. MICHELIN restaurants Leuven. Toevoegen aan favorieten. Sorteren op Verfijnen. Afstand Oplopende prijzen Aflopende prijzen. MICHELIN Gids 49 Bib Gourmand 6 Het MICHELIN bordje 37 1 ster 5 2 sterren 1.
Domus Authentieke Leuvense brasserie met eigen huisbrouwerij.
Wel, bij Domus Leuven is dit nog steeds het geval. Zo kan je niet enkel alle bieren ter plekke consumeren, de ambachtelijke huisbieren lopen via een koperen buis rechtstreeks van de brouwerij aan de overkant van de straat naar de tap. Bierliefhebbers kunnen op die manier de bieren in optimale omstandigheden proeven.
EXKi Leuven Exki.be. arrow-down. arrow-right. arrow-right-short. blockquote-br. blockquote-tl. blockquote. line-scratched. line. line. load-more-down. celery. crustaceans. eggs. fish. gluten. lupine. milk. mollusc. mustard. nuts. peanut. sesame. soya. sul
Adres: Rector De Somerplein 8. Openingstijden: Van Maandag tot Zaterdag 0630: 1900.: Zondag 0900: 1700.: Neem contact met ons op. Faciliteiten in het restaurant. Toegankelijk voor minder validen. Ons restaurant zal op 25 Mei open zijn van 9u tot 17u.

Contacteer ons