Resultaten voor restaurant open op zondag leuven

restaurant open op zondag leuven
CLOCHARD DE LUXE Belgisch Restaurant Leuven 3000.
RESERVEER JE TAFEL. Maandag, ZondagbrbZondag open/b: juli-sept tijdens kerstmarkt reservaties groepen koopjeszondag bij alle feesten op het Ladeuzeplein. Ladeuzeplein 5 3000 LEUVEN. Toon telefoonnummer 016.20.57.87 Deluxe.clochard@gmail.com Facebook. 7.4 Gebaseerd op 112 beoordelingen. Datum restaurantbezoek: 26/12/2017. beveelt dit restaurant aan voor.:
Restaurant Leuven Alle restaurants in Leuven en omgeving.
Verschenen in Leven in Leuven op 15 03 2017. Leven in Leuven ging bij restaurant Trente te Leuven voor de volledige beleving, zes gangen met kaas inbegrepen. Alles was overheerlijk en een favoriet kiezen was erg moeilijk maar toch stak misschien het lamsvlees met worteltjes, dadel en kaneel er boven uit.
Clochard De Luxe.
De 10 beste Open op zondag restaurants in Leuven TheFork.
Restaurant in Leuven /. De 10 beste Open op zondag restaurants in Leuven. De beste Open op zondag restaurants in Leuven. 32 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Het is een nachtmerrie om op zondagavond een restaurant te vinden!
De 10 beste restaurants voor lunch in Leuven TripAdvisor.
Beste lunch restaurants in Leuven, België. Restaurants in Leuven. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Restaurants om te lunchen in Leuven. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart.
De 10 beste restaurants in Leuven TripAdvisor.
Bespaar nu op hotels. Inloggen Lid worden. Beste restaurants in Leuven, België. Restaurants in Leuven. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Restaurants in Leuven. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
restaurants open op zondag in leuven.
Restaurants open op zondag in Leuven. La Cantina del Coronel gesloten. La Cantina del Coronel is momenteel gesloten Bekijk de openingsuren. McDonald's' is momenteel gesloten Bekijk de openingsuren. Chess Cafe gesloten. Chess Cafe is momenteel gesloten Bekijk de openingsuren. Vital bij de Mosselboer gesloten. Vital bij de Mosselboer is momenteel gesloten Bekijk de openingsuren. s Meiersstraat 1. Kokoon is momenteel gesloten Bekijk de openingsuren. Maarschalk Fochplein 1. Quick is momenteel open Bekijk de openingsuren. saki sushi restaurant gesloten.
Genieten in Leuven Leuvensgenieter.
open iedere dag van 13u tot 17u, behalve op woensdag en zondag. Dit artikel verscheen in het tijdschrift Handelen nr 1/13, jaargang 21, maart 2013. heerlijke terroirkeuken bij Terra. Sinds een aantal maanden bevindt zich in het studentikoze deel van Leuven een nieuw restaurant, Terra genaamd.

Contacteer ons